• 0

Ervaringen met bedrijvenpagina en overige bedrijfs(web)gidsen...

IK heb me vanmiddag weer een advertentie laten aansmeren voor € 120,00 op deze website. Uiteraard met wat extra regels tekst en website. Ik vroeg me eigenlijk af of iemand hier wel eens van had gehoord, en of dit nou wel zo verstandig van me is geweest.

 

[titel ververst - mod]

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Adverteren op het net kan natuurlijk hartstikke goed wezen!

Waar je wel rekening mee moet houden is dat je als bedrijf een bepaalde doelgroep hebt. Eerst moet je weten wie nu de doelgroep is en waar deze doelgroep uit hangt op het internet. Zo zullen jongeren veelal komen op tmf of chatboxen. Vrijgezellen op datingsites etc etc etc.

Hierna ga je zelf deze site benaderen voor een advertentie, omdat je slagingskans dan groter is.

 

Reageren op dit soort telefoontjes is meestal niet verstandig, tenzij het bedrijf dat je belt een studie heeft gedaan naar de afnemers die jij als doelgroep hebt gestelt 8)

 

En dat komt eigenlijk nooit voor ;D

Link naar reactie
  • 0

Na een negatieve ervaring met bedrijfsadreswijzer is van datzelfde callcenter, Mediatrend publicaties te Alkmaar, er een nieuw initiatief opgestart: www.bedrijvenpagina.nl

Door de naam lijkt dit een grote site en men profileert zich als een grote organisatie.

 

Echter is het gewoon een nieuwe site/naam die hetzelfde werkt als bedrijfsadreswijzer.

 

Men belooft:

- Veel mooie woorden als "3745 clicks op uw adres", "wij staan bovenaan in google, "een half miljoen pageviews", "als u klant wordt kunnen wij degene die u hebben geraadpleegd naar u doorsturen"

- hoge kosten (250 euro voor een jaarvermelding)

- enorme bekendheid volgens de makers

 

Men krijgt:

- Geen 1 klant die mijn bedrijf gevonden heeft via Bedrijvenpagina.nl

- Geen bekendheid: vraag je collega, familie of vrienden maar eens of ze deze site kennen, blijkbaar generen ze die pageviews zelf.

- Geen doorgestuurde klanten zoals eerder belooft.

- Platgebeld worden door zustersites, om hetzelfde idee aan te smeren

 

Daarnaast is de manier van werken van Bedrijvenpagina precies hetzelfde als Bedrijfsadreswijzer. Agressieve telefonische acquisitie.

Als je erin trapt dan wordt hierna heel slinks nog een telefoongesprek met je gevoerd wat wordt opgenomen. "Dit om misverstanden te voorkomen" lees: bevestiging waarbij je geen idee hebt van de voorwaarde. Volgens Mediatrend zit je er dan aan vast.

 

Wie heeft er nog meer van dit soort ervaringen met deze site? en wie weet of deze werkwijze van opname als bevestiging echt rechtsgeldig is?

 

Mijn advies: nooit doen, zeker startende ondernemers, want het is een hoop geld wat beter gebruikt had kunnen worden!

 

 

Link naar reactie
  • 0

Best Forumleden,

 

Vorige maand ben ik benadert via telefonische acquisitie. In dit gesprek werd mij door de verkoper belooft dat klanten zich hadden aangemeld en als ik lid zou worden van bedrijvenpagina werd ik de gevens van deze klanten zou krijgen. Hierbij zou op www.bedrijvenpagina.nl mijn email gezet worden bij mijn adres vermelding Ik zou deze een week later krijgen per email krijgen.

Ik ging akkoord, maar dit wilde ik schriftelijk. dit was goed maar voor de adresgegevens zou ik nog even gebeld worden ter controle.

Een half uurtje later werd ik voor een bevestiging gebeld, met de mededeling dat dit werd opgenomen om fouten en misverstanden van hun kant te voorkomen. Dit gesprek was zeer snel en bood geen ruimte tot vragen of opmerkingen.

 

De week erop, geen email en ook geen schriftelijk bevestiging van www.bedrijvenpagina.nl

De week daarop nog steeds niet, maar wel een factuur, dus ik bellen naar Bedrijvenpagina, dat Mediatrend eigenlijk mediatrend bleek te zijn.

 

Mijn hele verhaal gedaan en zeker niet te spreken over de factuur van 450 euro voor een jaar maar kreeg als antwoord: "nee hoor , mevrouw dat doen we nooit en het controlegsprek is uw akkoord".

Toen ik wilde annuleren kon dit niet want ik had in het controlegespek akkoord gegeven, waarin heel slinks een zinnetje was verwerkt dat ik toestemming gaf voor een opdracht aan bedrijvenpagina, terwijl de eigenlijk afspraak met de verkoper niet was opgenomen.

hierna werdt mij dringend verzocht zo spoedig mogelijk te betalen anders ging het naar een incassobureau.

Aangezien het hier op 450 euro gaat en mijn bedrijfje maar klein is vind ik dit veel geld voor niks. (bedrijvenpagina is een adressengids maar dan zonder bekendheid als die van telefoongids of gouden gids)

 

Sorry voor deze lange uitleg, maar mijn vraag is deze telefonsiche manier van aquisitie en opname rechtsgeldig?

Wie heeft nog meer van dit soort ervaringen?

En hebben jullie tips om dit tegen te gaan in de toekomst?

 

Dank jullie wel alvast!

 

simone

 

 

Link naar reactie
  • 0

Ik vraag altijd direct "Wat kost het en wat levert het op?". Het kost altijd geld en wat het oplevert moet je maar afwachten.

 

In de toekomst kun je hier dus beter niet op ingaan, gewoon afkappen. Als je reclame wilt maken wil je dat zelf uitzoeken toch?

 

Kan zo snel het topic niet vinden maar er was laatst ook iets over dit soort websites en telefoontjes.

Link naar reactie
  • 0

HL is wat voorzichtiger geworden met berichten waarin bedrijven 'aan de schandpaal' gezet worden, doordat enkele berichten op broodnijd of andere twijfelachtige motieven gebaseerd leken. We laten echter wel berichten door over dubieuze acquisitiepraktijken, met name van rare adresgidsen. Ik heb berichten over Bedrijfsadreswijzer & Bedrijvenpagina samengevoegd en het geheel weer opengesteld, omdat vaker voor Mediatrend gewaarschuwd wordt. Meer mensen slechte ervaringen?

 

Of goeie? ;D

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

Het is verstandig om nooit op dit soort aanbiedingen in te gaan. Bij ons komen ook regelmatig telefoontjes binnen met het verzoek "samen de gegevens van onze onderneming" door te lopen. Vaak gaat het om vermelding in een mailgids of intergids. Nooit doen dus. Ook al kun je van de verplichtingen afkomen het kost enorm veel tijd en ellende.

ROVé Administratie en Advies voor verantwoord boekhouden, bezoek eens www.rovened.nl.

Wordt Nederland te klein voor ondernemers, kijk eens op www.indoned.com

Link naar reactie
  • 0

Daar sluit ik me bij aan. Er zijn veel van dit soort halve (en hele) oplichters actief. 9 van de 10 bedrijvenpagina's stellen werkelijk helemaal niets voor.

 

Persoonlijk schep ik er altijd wel genoegen in om ze hun wervingspraatje te laten doen en het daarna even hard weer onderuit te halen.

 

Helaas tuinen er dus nog steeds mensen direct en indirect in. Wat dat betreft zou het verboden moeten worden om telefonisch dergelijke overeenkomsten aan te gaan. Want ze maken misbruik van de naiviteit van een hoop (onervaren) ondernemers.

 

 

Mediascape - Hét adres voor betaalbare huisstijlen, reclame en websites.

We heten u van harte welkom op: www.mediascape.nl

Link naar reactie
  • 0

Ze zijn nog steeds zeer agresief via www.bedrijvenpagina.nl bezig. Ben toch benieuwd hoe dit juridisch zit. 2 maanden terug had ik ze al aan de lijn. Ik ben toen niet alleen niet op hun "aanbod" ingegaan maar ben erg boos geworden over het feit dat ze zonder mijn toestemming mijn adresgegevens op hun site vermelden. Hierop hebben ze deze gegevens accuut verwijderd. Vraag ik diegene om haar volledige naam krijg ik die dus absoluut niet. Wel mijn gegevens gebruiken maar de eigen gegevens geven ho maar. Vervolgens mij vandaag wederom bellen. Wat blijkt gewoon net zo hard mijn gegevens weer op de site geplaatst. Mag dit zomaar, zelfs nadat je aangeeft hier niet van gediend te zijn?

 

 

Link naar reactie
  • 0
Mag dit zomaar, zelfs nadat je aangeeft hier niet van gediend te zijn?

 

Dat ligt er aan. Als het de adresgegevens van een BV betreft bijvoorbeeld, dan kun je er weinig aan doen. Als het een eenmanszaak betreft, en het adres van de onderneming is gelijk aan het prive-adres, dan zegt het College Bescherming Persoonsgegevens hierover:

Indien uw bedrijf een eenmansbedrijf is dat gevestigd is op uw woonadres, kan men concluderen dat uw adresgegevens persoonsgegevens zijn en de Wet Bescherming Persoonsgegevens hierop van toepassing is.

Link naar reactie
  • 0

Bedankt! Zal er nu waarschijnlijk weinig meer mee kunnen doen vanwege bewijslast. Ik hoop maar voor hun dat ze mij dit niet nogmaals flikken want ze zijn dus al over de schreef gegaan. Wellicht ook goed voor andere kleinere eenmanszaakjes om te weten. Ze publiceren dus gerust je priveadres op hun site zonder jou toestemming als dit het adres is waarmee je je ook hebt ingeschreven bij KvK. Ik zal vast niet de enige zijn die zo staat ingeschreven.

 

P.S. is er nog iets wat ik wel zou kunnen doen want dit soort praktijken maken mij erg pissig en ik zou graag een steentje bij willen dragen om zulke praktijken te dwarsbomen

Link naar reactie
  • 0

P.S. is er nog iets wat ik wel zou kunnen doen want dit soort praktijken maken mij erg pissig en ik zou graag een steentje bij willen dragen om zulke praktijken te dwarsbomen

 

Ervaringen met malafide acquisiteurs beschrijven op forums zoals deze, zodat andere ondernemers gewaarschuwd zijn. Vermijd scheldpartijen en frustraties; beschrijf heel duidelijk wat je hebt meegemaakt, wat je daarvan vindt en wat je er eventueel tegen gedaan hebt. Help mee meer info te vinden zodat we de ondernemers achter die malafide gidsen leren kennen, want ze beginnen steeds weer opnieuw.

 

Op HL heeft lang zo'n beschrijving gestaan van Faxgids Nederland oftewel Faxgids.nl (van HT Selekt, ook bekend van Uw-Adres), met als gevolg dat hun zoekmachine-optimalisatie niet kon voorkomen dat negatieve ervaringen op Google verschenen. Ze zijn nu bezig met advocaten alle kritiek te verwijderen, met als gevolg dat de commentaren ook hier op dit forum sinds januari onzichtbaar gemaakt zijn - in afwachting van juridisch advies. Maar openbaarheid is een prima remedie. Zo waarschuwt ook het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen in België tegen Faxgids.be!

 

Hoewel kielhalen beter is. :P

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 1

Ik werd laatst ook gebeld door (naar eigen zeggen) bedrijvenin.nl ofzoiets.

Het betrof iets in de zin van bedrijvenin.heerenveen.nl en volgens de dame had ik mezelf al op die site aangemeld met m'n bedrijfsgegevens (niet dus!!) en die gegevens stonden er xx tijd op, maar dat was dan gratis (ter promotie) en zou ik langer op die site willen staan, dan moest ik rond de 300 en nogwat euro per jaar betalen

 

heb maar vriendelijk verwoord ::) dat ze me dan maar van die site afgooien...ik betaal geen 300 eurie om op een flauwekul site te staan! (/edit: lees hierboven dat bedrijvenpagina.nl genoemd word...dit zou het hiergenoemde bedrijf ook kunnen zijn)

 

@ALLEMAAL: even een kleine tip van Friese bodem ;)

in de lokale krant onder de zoekertjes (tegenwoordig soms gratis, vroeger gratis) en daar verkapte reclame maken.

Bijvoorbeeld: "gezocht: oude foto's van pand aan de XXXstraat nr X, waar tegenwoordig Lijstenmakerij Popma gevestigd is."

 

Je noemt je zaak toch, onder het mom van bijv. foto's gezocht...kost niks en die zoekertjes worden toch vaak gelezen.

 

 

Link naar reactie
  • 0

Ik ben gebeld door de bedrijvenpagina en was druk aan het werk.

 

Ik wist niet precies waar het over ging en heb de vragen omtrent mijn gegevens beantwoord.

 

Ik zie nu aan een contract vast en heb direct per mail en post de plaatsing geannuleerd.

 

In de algemene voorwaarden staat: Artikel 4 Annuleringen

 

4.1    Annulering van een gegeven advertentieopdracht, mits nog niet gepubliceerd, dient uiterlijk binnen zeven kalender dagen na datum waarop de order tot stand kwam, schriftelijk bij Bedrijvenpagina te zijn ingediend. Na deze termijn is de adverteerder gehouden alle, door Bedrijvenpagina voor de uitvoering van de advertentieopdracht reeds gemaakte onkosten, te vergoeden.

 

 

Ik vraag me nu alleen af of dit voldoende is en hoe ik er eventueel nog van af kom?

 

Iemand ervaring met het opzeggen ?

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Onvoorstelbaar dat ze nog dagelijks actief zijn vanaf zeker 2003, ben vandaag voor de 4e keer gebeld door dit bedrijf. Hun "prachtige" website werkt niet eens. Kunnen we hun niet eens dagelijks lastig vallen? Het telefoonnummer is 072-56xxxxx. Als je zoekt naar deze site of bedrijf komt steeds opgelicht.nl of internetoplichting.nl in beeld of deze site natuurlijk.

 

 

Edit, telefoonnummer enigszins verhaspeld.

 

Link naar reactie
  • 0

Beste Herman,

 

Volgens onze gebruiksvoowaarden (https://www.higherlevel.nl/higherlevel/gebruiksvoorwaarden ) te vinden onder "Higherlevel?"-Gebruiksvoorwaarden, is je bericht niet okay, vandaar dat we er een edit in hebben aangebracht

 

"Ervaringen uitwisselen over bedrijven/instanties is toegestaan. Echter, trek dergelijke berichten niet in de negativiteit en gebruik het forum niet als klachtenboard. Wij kunnen dergelijke berichten niet verifiëren. Tevens mag je niemand betichten van oplichting als hier justitieel geen uitspraak over is gedaan".

 

Ik begrijp goed dat je een sterke opinie kan hebben over dit bedrijf. Daarom is het goed om te meldingen te blijven zien binnenkomen. Iemand betichten van oplichting gaat gewoon te ver : daar kan een bedrijf achteraan gaan en dan gaan de telefoons bij Higherlevel bellen. Aangezien we geen kopie willen worden van GeenStijl wens ik dat je dit begrijpt.

 

Als je op een goede manier andere ondernemers wilt helpen, dan kan je het volgende doen : (citaat TwaBla)

 

Ervaringen met malafide acquisiteurs beschrijven op forums zoals deze, zodat andere ondernemers gewaarschuwd zijn. Vermijd scheldpartijen en frustraties; beschrijf heel duidelijk wat je hebt meegemaakt, wat je daarvan vindt en wat je er eventueel tegen gedaan hebt. Help mee meer info te vinden zodat we de ondernemers achter die malafide gidsen leren kennen, want ze beginnen steeds weer opnieuw.

 

Daarnaast is er nog Tros Radar, Tros Opgelicht en uiteraard de politie.

Link naar reactie
  • 0

Ik ben mij al enige tijd aan het verdiepen in het fenomeen acquisitiefraude (en spookfacturen). Naast ondernemer ben ik ook student criminologie (scriptiefase). Mijn scriptie moet uiteindelijk resulteren in een mooi overzicht over de werkwijze van malafide advertentiebureaus en wat handreikingen richting ondernemers om te zorgen dat ze niet snel meer in de fuik lopen.

 

Toen ik net 1 week was ingeschreven bij de KvK heb ik al aardig wat telefoontjes gehad van allerlei gezellige bedrijfjes die uiteraard het beste met mij voorhadden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een advertentie in een blad voor startende ondernemers van 40 bij 60 mm voor slechts €385,- euro. Klink super interessant niet, kan makkelijk een flink stuk tekst op en aangezien het om een kleuren pagina ging kon er makkelijk een flinke foto bij geplaatst worden. Omdat ik zelf niet onbekend ben met telefonische verkoop ben ik altijd nieuwsgierig hoe de "concullega's het doen" Doorvragen dus....

 

Malafide acquisitiebureaus zijn nooit aangesloten bij overkoepelende en zelfregulerende brancheorganisaties, zoals het Nederlands Uitgeversverbond (NUV), Het Oplage Instituut (HOI). Leuk om naar te vragen, meestal hebben ze geen idee, ik vraag ook altijd of ze mij een offerte willen doen toekomen per post of per mail, vaak blijkt dit onmogelijk te zijn er is immer haast bij en er moet nu besloten worden. Vragen naar het verspreidingsgebied/oplage aantallen worden vaak kortaf beantwoord en vragen waarom hun titel maar een letter verschilt met een andere gerenommeerde titel wordt vaak afgewimpeld. Van de 8 telefoontjes die ik zelf ontvangen heb werden er 7 door de verkoper afgebroken door de hoorn op de haak te knallen, m.i. een doodzonde in de telefonische verkoop.

 

enfin; laat je niet strikken op het moment dat je het druk hebt, vraag rustig indien het je wat lijkt of ze alle informatie op papier willen zetten en je dit toe te sturen zodat je er rustig maar kan kijken en dan weloverwogen een beslissing kan maken. Maak een lijstje met de bladen waar je wel in adverteert met de daarbij horende contactpersonen. (preferred supplier lijst). Ga niet over een nacht ijs als je ergens een advertentie of een vermelding in wilt hebben, doe vooronderzoek, heb je hier geen zin in dan heeft adverteren geen noodzaak; verkoop dan altijd nee en vraag vriendelijk of ze je uit hun systeem willen halen.

 

ik ben overigens erg benieuwd naar mensen die zich wel hebben laten vastleggen en dan met name naar de correspondentie die hieruit voortvloeit om er weer vanaf te komen. mocht iemand mij hierin inzicht willen geven stuur een pm. Mocht je nog ergens wat mooie spookfacturen hebben liggen dan zijn deze ook welkom.

 

 

 

www.pitchparrot.com - Wij vertellen jouw verhaal in een pakkende animatie van één minuut.

 

www.zeauw.nl - Effectieve websites en webapplicaties.

Link naar reactie
  • 0

Beslist een interessant afstudeerthema. Volgens mij is op Europees niveau inmiddels regulering beschikbaar (zie kamervragen) die in sommige lidstaten van de EU reeds tot fikse geldboetes en gevangenisstraffen heeft geleid, vanwege oplichting. Prof Kabel van het IVIR heeft onderzoek gedaan naar het probleem en remedies, en één van de suggesties was bevordering van zelfredzaamheid door ondernemersforums zoals dit.

 

Gevolg is nu dat enkele grote acquisitie-bedrijven bezig zijn hun straatje op te schonen. Je zou eens met Fulco Blokhuis van Boekx Advocaten kunnen praten (deelnemer aan HL), want die schrijft namens Faxgids Nederland forums zoals HL aan om elke suggestie dat deze acquisiteur frauduleus bezig is te laten verwijderen. Dat zou laster zijn.

 

Blokhuis is een gerespecteerde specialist in intellectueel eigendom, maar Faxgids Nederland heeft zowel in Nederland als Duitsland, Oostenrijk en België heel wat kritiek over zich heen gekregen. Toch is veel van die kritiek inmiddels van het internet verwijderd. Gevolg is dat het voor moderatoren van forums lastiger is om claims te onderzoeken. Doorgaans wanneer er kwaad gesproken wordt over een bedrijf, doen moderatoren onderzoek en het spreekt voor zich dat vergelijkbare klachten elders een patroon opleveren. Verdwijnen die klachten, dan wordt de kritiek minder serieus genomen. Het is voor dubieuze acquisiteurs dus belangrijk kritiek te onderdrukken.

 

Toch kunnen ze niet alles wegpoetsen, zie ook Flitsservice. Faxgids Nederland heeft een Belgisch zusje (faxgids.be) waar het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen actie tegen voerde, omdat talloze leden van deze vereniging zich bedroegen voelden - zie formulering in De Morgen. Beide Faxgidsen worden aangestuurd vanuit de onderneming HT Selekt die opereert vanuit Alkmaar (Unipress Advertising) en het cluster Arnhem/Nijmegen/Kleve (Giga Tel Arnhem, Unitel Nijmegen en NBT), onder leiding van een familie Leijen. Ze verkopen ook plaatsingen in gidsen zoals Uw-adres.nl en Werk-in.nl, en een hele serie Duitse domeinen zoals Adressennet.de, Search4You en Web2day. Duitse kritici zijn echter de mond gesnoerd door oa het advocatenkantoor Strick, hoewel er nog steeds info te vinden is over diverse rechtszaken.

 

Waarom al deze info? Het patroon bij malafide acquisteurs is dat ze voortdurend klanten binnentrekken voor relatief zinloze adresgidsen. De schijn van een overeenkomst is al voldoende om de incassomachine in werking te zetten. Klagers en kritici worden vervolgens geïntimideerd. Er stond reeds een vergelijkbaar bericht op HL, maar dat is (tijdelijk) onzichtbaar gemaakt omdat de juristen van EZ zich over een klacht buigen. Dat heeft nu 3 maanden lang nog niet tot een standpunt geleid.

 

Wat me tot het toppunt van ironie brengt. Datzelfde EZ dat openbaarheid wil stimuleren, houdt openbaarheid tegen!

 

Wat mij betreft moeten we juist een rechtszaak uitlokken. ;D

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

Zelf ben ik gisteren benaderd op opdringerige en onethische wijze. Al vrij snel kwam ik, nadat ik het telefoontje had afgewimpeld, hun bedrijfsnaam tegen op het TROS Radar forum. Uiteindelijk heb ik er een bericht aan gewijd op mijn website, o.a. in de hoop andere potentiele slachtoffers te behoeden van een misstap, bijvoorbeeld wanneer ze een bedrijfsnaam door een zoekmachine als Goolge halen.

 

Afstudeerthema van Seb(astiaan) klinkt overigens interessant. Bovenstaand heeft in zoverre mijn aandacht gekregen, dat ik al sinds gistermorgen e.e.a. aan het uitzoeken ben. Ondertussen ben ik al leuke conversatie-tips tegengekomen, waaronder een uit dit topic:

In plaats van negeren en afwimpelen heb ik 't laatst van een call-center-ondernemer de volgende tip gekregen: ga vragen terug stellen, vooral over de ervaringen van de verkoper met het product (heeft ie meestal niet), of, nog beter: ga jouw product verkopen. Bellen ze niet meer terug :D .

 

En levert me ongeveer 10 hilarische minuten per week op.....

Blue 2 Blond voorziet het MKB van gebruiksvriendelijke, toegankelijke, functionele CMS gestuurde maatwerk websites en webapplicaties

 

http://www.linkedin.com/in/erwinhofman

Link naar reactie
  • 0

Hmm ik ben er ingetuimd gisteren. Ze hadden het telefoongesprek opgenomen en sturen een acceptgiro toe. Als ik hier aan onderuit wil komen volstaat dan een aangetekende brief? Moet ik hier iets specifieks inzetten? Wellicht hebben ze mijn bank nr. als ze maar niet alsnog het geld afschrijven. Kan iemand mij zeggen wat ik nu het beste kan doen?

Link naar reactie
  • 0

Goedemorgen,

 

ik heb een gelijksoortige ervaring met bedrijvenpagina.nl Ik had meerdere malen aangegeven dat ik niet mee wilde doen aan dit geneuzel. U bent het zoveelste bedrijvenplein dat mij een plaats wil verkopen was mijn tekst, daarna een heel verkooppraatje met verhalen over een jaar gratis vermelding bij het minder verkrijgen dan 10 klanten per jaar. Vond ik een mooi aanbod, resultaat: zonder dat ik een accoord had gegeven hebben zij een plaatsing gedaan op hun website, rekening gestuurd waar ik, mondeling, tegen heb geageerd. Net een brief van de deurwaarder gekregen met een opslag, rente en overige kosten van meer dan 100 Euro.

 

Kortom, bedrijvenpagina is een bedrijf dat via telefonische verkoop hardwerkende ondernemers geld af probeert te nemen.

 

Zegt het voort AUB

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    7 leden, 271 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.