• 0

Bijna failliet, en dan?

Ik heb meerdere oudere berichten zien staan over dit onderwerp, daar toch bij de ene de procedure iets minder ver lijkt te zijn dan bij de ander, en het ene faillisement niet de ander is, zou ik het toch prettiger vinden een eigen persoonlijker advies te krijgen.

 

Ik ben bijna 2 jaar geleden een winkel (eenmanszaak) begonnen in ondermode. 9 maanden per jaar 6 dagen per week open, de overige 3 maanden 5 dagen per week. Precies in deze tijd begon de ecomonie ing te storten. Ik heb een lening van de bank gekregen (ondanks achter blijkt dat de banken wisten dat de economie zou gaan instorten). Vanaf beginne afaan gaat het al slecht in de zaak en houdt ik er geen cent aan over. Ik ben alleen maar aan het investeren en geld aan het in pompen. En die rek is er inmiddels uit. Ik heb meedere schulden, zowel bank, leveranciers en nu inmiddels ook huurschuld. Een jaar geleden rond deze periode zag ik het al niet goed gaan en wist ik niet meer of ik het financieel wel zou redden. Ik had met veel crediteuren al een betalingsregeling maar kon deze niet meer nakomen. Ik ben naar de gemeente gestapt om een bijzondere bijstand aan te vragen omdat ik inmiddels al een jaar geen inkomsten had en ook prive meer schulden begon te krijgen. Echter raadde zij mij aan om BZZ (microkrediet) aan te vragen. Deze is echter afgewezen, de betreffend adviseur zag het niet zitten en ik kon dus fluiten naar enige financiele hulp. Het beleid is nogal dubbel, ondernemerschap wordt gestimuleerd in Nederland, maar als het niet goed gaat, sta je er alleen voor. Eigen schuld, dikke bult, had je maar geen bedrijf moeten beginnen.

 

Affijn de zomer leek beter te gaan en heb daardoor toch een aantal schulden kunnen inlossen, waardoor ik het zonder de hulp van de gemeente redelijk afkon met de schulden en kon netjes iedereen wekelijks zoet houden met deelbetalingen. De herfst trad al vroeg in afgelopen jaar en is het vanaf augustus al bergafwaards aan het gaan. Ik kan nu vanaf november de kleinste betalingsregelingen al niet meer wekelijks nakomen. Laat staan de grotere. De stapel wordt steeds groter. Ook heb ik inmiddels een geringe huurachterstand opgelopen. Ik zie geen tot weinig voorruitgang en ik weet niet meer waar ik het geld vandaan moet halen om te overleven. Mijn ouders steunen mij ook financieel al 2 jaar maar hun moeten ook maar leven van een WAO uitkering en bij hun is het geld nu ook echt op. De rek is er financieel helemaal uit. De crediteuren beginnen het nu echt zat te worden, al mijn betaingsbeloftes kan ik niet nakomen, er liggen al diverse dossiers bij incassobureau's. Ik ben dan ook bijna zeker dat ik binnen nu en twee weken failliet ga.

 

Psychisch weet ik ook niet of ik het nog langer vol houdt, ik ben nu met gemengde gevoelens geopend, wetende dat ik het niet ga redden. De mensen die binnen komen moet ik de schijn maar voor blijven houden en dat is echt heel moeilijk. Wordt er gezegd, goh wat heeft u een leuke zaak, dan kunnen de tranen me in de ogen schieten. Wetende dat ik echt een mooie zaak heb, maar de klanten zijn er niet. Ik heb echter wel diverse vaste klanten, die ook echt blij zijn met mijn zaak en mijn service, maar dat zijn er niet genoeg om het te redden. Ik heb er alles aangedaan, adverteren, lager segment alles. Echter kost adverteren ook een hoop geld en dat is er niet meer, dus adverteren kan niet meer, er zijn geen opties meer om deze zaak staande te houden, behalve de loterij te winnen. Ik begin het ook helemaal zat te worden dat ik al 2 jaar lang alleen maar geld in aan het leveren ben, nooit meer iets leuks kan doen, of op vakantie kan, elk dubbeltje moet omdraaien, ook mijn relatie heeft er behoorlijk onder te leiden gehad. Ik woon nog in bij mijn ouders omdat ik geen geld heb om samen te gaan wonen, mijn ouders betalen mijn ziektekostenverzekering etc. Het gaat me echt aan me hart om er afstand van te moeten nemen, alsof je een droom een kind verliest.

 

Nu mijn concrete vragen:

Een faillisement en dan? Kan ik dan een uitkering aanvragen? Ik ben 26 en val dus nog niet in de abw, maar moet ik als 'jongere' maar een baan gaan zoeken. Ben ik daarmee zelf verplicht te werken in een fabriek als doosjes vouwer? Als ik dan een baan zoek/krijg naar mijn 'zin', ben ik dan alles kwijt wat ik daarmee verdien? Of geldt dat alleen als je in de wet schuldsanering valt? Stel ik trek het faillisement psychisch niet, maar moet toch gaan werken? Hoe nu verder na een faillisement?

 

Alvast hartelijk bedankt voor het beantwoorden van de vragen.

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

SHIT SHIT SHIT !!!!!

 

Zo te lezen was de situatie in werkelijkheid een stuk ernstiger. Ik was nog niet langs geweest daar de afspraak van vorige week werd geannuleerd en nu kreeg ik deze mail.

 

Beste René,

 

Ik wil je even hartelijk bedanken voor je inzet en moeite, ik zou alleen willen dat ik een jaar eerder van deze site af had geweten. Ik heb er afgelopen week nog alles aan gedaan, maar ik ben vandaag failliet verklaard. Het spijt me heel erg van je gedane inzet en moeite.

 

Chanthal

 

 

 

 

RetailAnalist en Adviseur Detailhandel | Zet winkels ( weer) op de rails.

Link naar reactie
  • 0

Ja, die mail kreeg ik ook gisteravond. Jammer dat het allemaal zo is gelopen en inderdaad was de situatie waarschijnlijk erger dan we dachten. Onvoorstelbaar dat het allemaal zo snel kan gaan, want de winkel heeft amper een jaar of 2 bestaan. Hopelijk heeft Chanthal nu een stukje rust, ook al zal er financieel nog wel het een en ander moeten worden opgelost waar nog wel enige tijd overheen zal gaan. En wat ik vooral hoop is dat ze vooral haar droom om zelfstandige ondernemer te zijn zal blijven koesteren en wie weet gaat ze over een tijdje weer een poging wagen, waarbij ze de pijnlijke ervaring, die ze nu heeft opgedaan mee neemt.

Zelfstandige loonslaaf

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Uiteraard hoop ik dat het ooit goedkomt.

 

Blijkbaar is ts niet helemaal eerlijk geweest hier. Zon aanvraag ligt er niet binnen 1 dag. Blijkbaar heeft ze ook niks met de adviezen gedaan van mij, en wellicht die van jullie,dat er ook andere opties zijn dan faillissement. Ze had in ieder geval een wsnp verklaring kunnen indienen zodat ze nog een aantal maanden de tijd om te kijken wat de beste optie zou zijn.

 

Een getekende verklaring voor toelating wsnp geeft namelijk ee opschortende werking aan de faillissementszitting...

 

 

 

Dit topic,en nog een paar soortgelijke, heeft mij wel doen beseffen dat ik er geen heil in zie om een hl knokploeg te beginnen voor net nieuwe leden. Ik zou er dan meer in zien om met een team een poster als onze Spaanse vriend erbovenop te helpen.

 

 

 

Nogmaals respect voor alle koseloze aanbiedingen hier die gedaan zijn aan ts door hl leden!

 

Danny

Link naar reactie
  • 1

Hoezo is ts niet helemaal eerlijk geweest? Volgens mij is ze vrij duidelijk geweest dat ze aan de rand van de afgrond stond. En ik kan me voorstellen dat ondanks al onze goede bedoelingen en adviezen dat als je in zo'n positie verkeert, je geen tijd hebt om alles rustig te laten bezinken om vervolgens even weer wat acties te ondernemen om de boel goed op de rit te krijgen.

 

Als je deze topic eens terug leest zul je zelfs zien dat er verschillende dingen worden gezegd. Waar ik me best aan kan irriteren is dat er dan zelfs mensen zijn die even zeggen 'Ach, laat je lekker failliet verklaren, dan ben je er van af', want dat is echt de reinste onzin en geeft een verkeerd beeld van dit platform weer. Dat is toch totaal niet hl waardig? Misschien dat daar eens wat over kan worden gezegd.

Zelfstandige loonslaaf

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Ze heeft nooit gezegd dat er een faillissementsaanvraag lag. Lijkt me een kleinigheid. En als er 1 iemand constant hamert dat een faillissement geen oplossing is en er meer keuzes zijn dan ben ik dat wel....

 

 

 

 

mod-edit: typo aangepast

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Tja, ik heb zelf geen ervaring met faillissementstrajecten en wat daar in allemaal gebeurt, maar ts heeft wel een paar keer gezegd dat ze binnen 2 weken failliet is. Dan kunnen we zelf wel beetje onze conclusies trekken, toch?

 

Jij was toch degene die kosteloos wilde helpen met een webshop? Ik neem aan dat als ts geweten had dat ze binnen 2 weken failliet was ze de hulp niet had aangenomen. Jij, en anderen,steken er dan veel tijd in terwijl ts weet dat ze niets doet met de adviezen om andere opties te bekijken dan faillissement.

 

Ik begrijp ook dat in deze situatie zitten gekke dingen doet met mensen en je niet meer helder kan denken. Ik heb dus zeker wel begrip voor ts.

 

De curator zal nu de volledige afwikkeling op zich nemen voor ts. Geeft ook enigzins rust. De inventaris en voorraad zal verkocht worden en wellicht is dat genoeg om een aanbod te doen aan alle schuldeisers. Veelal is dit niet zo. Ts kan dan na afwikkeling van faillissement aan de curator een omzetting aanvragen naar de WSNP. Dit gebeurd vaak pas na 9-12 maanden.

 

Het is dus absoluut niet zo dat,wat veel HL leden denken merk ik, de schulden na het faillissement weg zijn.

 

Danny

Link naar reactie
  • 0

Het klopt dat ik die hulp heb aangeboden, maar tot op heden is er op dat vlak weinig gebeurd. Ik heb alleen de domeinnamen even veilig gesteld, maar dat was mijn eigen initiatief. In het begin was er een korte mailwisseling, maar toen bleef het enige tijd stil, dus ik begon al lichtelijk te vermoeden dat het einde oefening was. En helaas is het dus ook zo.

 

De curator zal nu de volledige afwikkeling op zich nemen voor ts. Geeft ook enigzins rust. De inventaris en voorraad zal verkocht worden en wellicht is dat genoeg om een aanbod te doen aan alle schuldeisers. Veelal is dit niet zo. Ts kan dan na afwikkeling van faillissement aan de curator een omzetting aanvragen naar de WSNP. Dit gebeurd vaak pas na 9-12 maanden.

 

Het is dus absoluut niet zo dat,wat veel HL leden denken merk ik, de schulden na het faillissement weg zijn.

Juist, je slaat de spijker op zijn kop. En dat is wat ik me irriteer aan sommige mensen hier, die dan ook zulke adviezen gaan geven. Kijk alleen al naar die post van Lars enige posts terug. Daar zakten mijn sokken echt van af. En ik vind dat dat gewoon niet moet kunnen. En zelfs op die post reageerde vrijwel niemand. Het zou toch wel beetje hl waardig zijn om er in ieder geval voor te zorgen dat er geen verkeerde en foute adviezen worden gegeven?

Zelfstandige loonslaaf

Link naar reactie
  • 0

Ze heeft nooit gezegd dat er een faillissementsaanvraag lag. Lijkt me een kleinigheid. En als er 1 iemand constant hamert dat een faillissement geen oplossing is en er meer keuzes zijn dan ben ik dat wel....

mod-edit: typo aangepast

 

Eens. Laat ik zo eerlijk zijn dat ik hier eerder een "promotor" ben geweest van het faillissementenstraject. Moet absoluut erkennen dat Danny hier een belangrijke rol heeft gespeeld om mij hier anders over na te laten denken.

Een en ander ligt in mijn eigen goede verloop van een bepaald traject. Je wilt dat dan dat andere ook gunnnen, maar gaat dan voorbij aan het per definitie gevaarlijke pad van de rechtbank en alles wat daarna komt.

 

Verder heel erg voor TS, ontzettend jammer.

 

Overigens denk ik Danny dat TS in het geval van een HLKP nog niet in een definitief "behandeltraject" was gekomen.

Een van de belangrijke citeria zou dan moeten zijn vast te stellen in welk stadium betrokkene zich bevindt. In het geval van TS was dat dus hoe dan ook veel te laat. (en ook twee of drie weken vóór een aanvraag faillissement is te laat, tenzij je in je consult ook de juiste weg naar WSNP wilt aangeven, dan had TS hier nog wat aan gehad...)

 

Kortom Danny, ik geloof juist nog meer in de juistheid van een HLKP.

Stel dat ze snel door een quickscan zou zijn gegaan, en dat jij bijvoorbeeld met jouw expertise een stadium had kunnen vaststellen. En dan dus niet in één forumpost tussen 30 andere posts, maar in alle rust, één op één. Dan hadden alle andere deskundigen in eerste instantie in de kast kunnen blijven en had jij haar nu bij de WSNP aan het loket gehad.

 

Groet,

Berend

 

 

Ondernemersbevlogenheid is passie vanuit realisme.

Link naar reactie
  • 0

Nog even aanvullend Danny.

 

Ik weet dat je ook PM contact hebt gehad en dat je waarschijnlijk wel de rust hebt gekregen om zaken eventueel gedaan te krijgen. En toch is de sfeer niet rustgevend genoeg geweest. Waarschijnlijk omdat het "fenomeen" KP hier (nog) geen status heeft.

 

Als iets dat wel heeft en de regels daarvan zijn duidelijk dan kan een betrokkene zich vanaf moment 1 vergewissen van een geëffend pad waar gestructureerde hulp wordt geboden.

 

In de chaos van een veldhospitaal op het slagveld, zagen ze je direct je been eraf.

In de rust van een goed georganiseerd (streek)ziekenhuis wordt de patient eerst gestabiliseerd en vervolgens wordt er nagedacht over een goed behandelplan, en is de kans veel groter dat de patient op twee benen het ziekenhus weer uitloopt.

 

Groet,

Berend

Ondernemersbevlogenheid is passie vanuit realisme.

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Nog even aanvullend Danny.

 

Ik weet dat je ook PM contact hebt gehad en dat je waarschijnlijk wel de rust hebt gekregen om zaken eventueel gedaan te krijgen. En toch is de sfeer niet rustgevend genoeg geweest. Waarschijnlijk omdat het "fenomeen" KP hier (nog) geen status heeft.

 

 

Groet,

Berend

 

Met deze TS heb ik geen PM contact gehad.

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

 

Juist, je slaat de spijker op zijn kop. En dat is wat ik me irriteer aan sommige mensen hier, die dan ook zulke adviezen gaan geven. Kijk alleen al naar die post van Lars enige posts terug. Daar zakten mijn sokken echt van af. En ik vind dat dat gewoon niet moet kunnen. En zelfs op die post reageerde vrijwel niemand. Het zou toch wel beetje hl waardig zijn om er in ieder geval voor te zorgen dat er geen verkeerde en foute adviezen worden gegeven?

 

Ik had een lange reactie gemaakt als antwoord op lars zijn post en heb hem daarna gewist en er neer gezet dat ik toch maar niet reageer..

 

Het was een te heftige post vond ik later. Ik had flink mijn mening kenbaar willen maken over deze belachelijke post. Maar ik zie hier zoveel leden die zelfs een faillissement aanraden,ondanks pogingen het te verhelderen. Er zijn mijn inziens hele hetzes tegen de WSNP hier.

 

Danny

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Ik zoek de post van "lars" , en vind hem niet, wil iemand die even linken?

 

Op pagina 5 van deze post en dan de 3e van boven.

 

larsbruggie

Link naar reactie
  • 0

In de PM gesprekken die ik heb gehad werd er alleen gesproken over incasso bureau's en geen deurwaarders anders waren hier de alarmbellen ook wel afgegaan.

 

Maar toch is en blijft het zwaar kl.te voor TS en zal haar vandaag mailen om haar een hart onder de riem te steken.

RetailAnalist en Adviseur Detailhandel | Zet winkels ( weer) op de rails.

Link naar reactie
  • 0

Op pagina 5 van deze post en dan de 3e van boven.

 

Dank.

 

Ik lees veel van je antwoorden Danny. Ik denk dat het om deze passage gaat?

 

wat ik hiermee wil zeggen, is dat je je goed moet afvragen of een fysieke winkel nog wel interessant is. Zoals ik het nu zie is een constructie van een faillissement geen eens een slechte.. in het ergste geval zit je 4 jaar in de wnsp (o.i.d) en leef je van een minimum. Ik kan je uit ervaring (een kennis heeft dat ook gedaan) vertellen dat je met een aantal behendigheden genoeg kan overhouden om leuke dingen te doen en na die 4 jaar zo waanzinnig opgelucht bent, dat je de rest van het leven echt kan waarderen (doordat je nu door zo k*t periode gaat). Je bent daarnaast ook nog eens veel wijzer geworden, wat indirect je persoonlijke marktwaarde mega omhoog duwt.

 

 

Waar ligt de grens volgens jou/jullie? In het begin van het topic werd gepraat over "verkoop die spullen voor 50% minder, de curator krijg sowieso minder"

 

Kun je doen/laten met je spullen/voorraad wat je wilt tot 0:00 van de dag van de uitspraak? Aangezien ik ook wel eens lees dat een curator dat dan kan terugdraaien.

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Waar ligt de grens...is een lastige. Ik vind het niet kunnen( en het is een reden om je uit het traject te gooien) dat iemand het wsnp traject ingaat en op naam van een ander gaat ondernemen. Of een bijbaan nemen om zoals lars zegt, op een andere manier wat inkomsten te genereren. Schuldeisers worden verplicht genoegen te nemen met de wet en kunnen na een wsnp traject niet meer aankloppen voor de restant van de vordering.

 

Tot aan het faillissement mag jij je spullen verkopen voor de prijs die jij ervoor vraagt. Ik weet niet of het juridisch kan om je voorraad onder de inkoopprijs mag verkopen als je al weet dat je de eigenaar van de verpanding niet kan gaan betalen.

 

Verder is de post van larsbruggie eigenlijk te gek voor worden en staat bol van de fouten en adviezen om maar buiten de wet te treden....

 

Danny

Link naar reactie
  • 0

Ik lees zojuist de reacties en ik vind het erg onterecht dat Danny beweerd dat ik niet eerlijk ben geweest. Ik heb constant geprobeerd duidelijk te maken dat 'de rek er uit is', wat de omzetten zijn ten opzichte van de kosten etc. Dat er dan door andere Hl'ers alsnog wordt gedacht dat ik het nog wel 2, 3 maanden kan uitzingen, zijn niet mijn woorden geweest. Ik heb echt heel duidelijk de nadruk gelegd dat het binnen twee weken gebeurd zou kunnen zijn. Omdat ik mij heel goed bewust was van de ernst van de zaak. Ik kan er niets aan doen wanneer dat dan alsnog verkeerd geinterpeteerd wordt.

 

Nogmaals ik had een jaar eerder van deze site af willen weten zodat ik álle nuttige adviezen daadwerkelijk had kunnen uitvoeren. Daar was het nu helaas al te laat voor. Ik heb intussen echt niet zitten niksen, ik heb gedaan wat er in mijn macht lag.

 

Ik heb er bewust voor gekozen om in eerste instantie geen aanspraak te willen maken op WSNP omdat er nog z'n 20 a 30 k aan inventaris staat en zo'n 60k aan goederen. Indien nodig kan ik altijd het WSNP traject nog in. Wie weet zijn degenen die eventueel nog geld willen na het faillisement wel zonder WSNP af te betalen.

 

Weten jullie wat ik nou niet aan deze site begrijp? Ik loop me nu vanaf het begin af aan al steeds te verdedigen tegenover Danny en zelfs nu ik failliet verklaard ben moet ik me nog lopen verdedigen, hoe erg is dat! En loop Lars en anderen niet af te kraken, want zij waren wel degene die mij goedbedoeld een hart onder de riem probeerde te steken, in tegenstelling tot Danny. Het kwam dan wellicht pessimistisch over wat er geschreven werd, maar dat wilde niet zeggen dat ik daardoor meteen het bijltje zou laten vallen.

 

Gelukkig zijn er ook nog mensen die mij wel een steuntje in de rug wilden/willen geven, wat me deugd doet.

 

Ik distantieer me bij deze van de site, want ik heb wel wat anders aan mijn hoofd op het moment. De curator bellen bijvoorbeeld. Rust heb ik nog niet, maar ik weet zeker dat het gaat komen.

 

Indien er nog enige steunbetuigingen zijn stel ik dat uiteraard zeer op prijs, maar dan liever in een PM.

 

EDIT:

 

Ik krijg net het volgende maitlje van Danny Ik citeer:

"ondanks ik soms wat bot overkom wens ik je alle sterkte toe!!!!

 

Mocht je vragen hebben over hoe jou traject er uit gaat zien kan je me altijd vragen!!

 

Sterkte

 

Danny"

 

Bij deze wil ik dus even heel snel terug nemen wat ik hierboven heb gezegd. Sorry en dank je Danny! Ik heb je verkeerd ingeschat...

 

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Ik lees zojuist de reacties en ik vind het erg onterecht dat Danny beweerd dat ik niet eerlijk ben geweest.

 

 

Indien er nog enige steunbetuigingen zijn stel ik dat uiteraard zeer op prijs, maar dan liever in een PM.

 

Waar heb jij verteld dat er een faillissementsaanvraag lag? Vind ik nou niet echt hetzelfde als'' de rek is eruit''.

 

 

En zie mijn per pm verzende steunbetuiging van vanochtend maar als niet verzonden.Kom maar op met de kneuzen aan mijn adres.

 

Danny

Link naar reactie
  • 0

De rek is er financieel helemaal uit. De crediteuren beginnen het nu echt zat te worden, al mijn betaingsbeloftes kan ik niet nakomen, er liggen al diverse dossiers bij incassobureau's. Ik ben dan ook bijna zeker dat ik binnen nu en twee weken failliet ga.

Dit staat in de openingspost, is toch vrij helder lijkt me.

 

Bij mij leeft ook de vraag wie nu eigenlijk de aanvraag heeft gedaan? En wanneer?

 

@Danny: wat is er aan de hand met je? Zit je niet lekker in je vel? Ik vind dat jij als professional in de schuldbusiness je hoofd koel moet houden. Je reageert hier diverse keren erg heetgebakerd.

Link naar reactie
  • 0

Dit staat in de openingspost, is toch vrij helder lijkt me.

 

Bij mij leeft ook de vraag wie nu eigenlijk de aanvraag heeft gedaan? En wanneer?

 

@Danny: wat is er aan de hand met je? Zit je niet lekker in je vel? Ik vind dat jij als professional in de schuldbusiness je hoofd koel moet houden. Je reageert hier diverse keren erg heetgebakerd.

 

dat is niet helder! zeker niet als je door leest:

 

Ik zal zo even wat uitgebreider reageren over je vragen in je eerste post maar zit nog te eten.. :)

 

Je praat over een faillissement over 2 weken . Is er reeds een zitting gepland?

 

Danny

 

 

Nee nee dat nog niet, maar als de aanvraag wordt ingediend gaat het snel. Tevens is de financiele rek er uit, dat wanneer het niet heel snel ontzettend veel beter gaat ik de huur niet meer op kan hoesten.

 

Eet smakelijk trouwens

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

@ rk Dank voor de uiteenzetting

 

 

@ starterscoach. Je hebt helemaal gelijk. Ik ben niet gemaakt voor forums. Ik kan er geen grip op krijgen. Ik kan blijven uitleggen dat de weg die sommige ts willen volgen vaak niet de juiste is maar er wordt gewoon geen enkel gehoor aangegeven. Speelt ook mee dat er hier,en dat speelt al jaren lees ik, veel leden geen fan zijn van de wsnp . Sommigen kunnen een huis kopen van de reuzen terwijl ze geen juiste informatie verstrekken omtrent de wsnp en de gevolgen van een faillissement.En daar wordt ik dan heetgebakerd van. Hoevaak moet ik uitleggen dat een faillissement niet de juiste oplossing is in dit geval?

 

Ik wordt dan nog meer boos als ik zie dat mensen kosteloos en website willen maken,meedenken,langswillen gaan om te bekijken welke opties er zijn en er dan even wordt achtergehouden dat er een aanvraag faillissement ligt.

 

 

Neemt niet weg dat je gelijkt heb dat ik beter moet weten en wellicht maar moet gaan reageren op de belasting topics...Maar daar worden de ts ook niet vrolijk van.. :)

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    10 leden, 221 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.