Jump to content
dArgent

studievragen

Recommended Posts

We zien veel zogenaamde studievragen verschijnen op dit forum., De policy is duidelijk dat die niet thuishoren op higherlevel en deze posts worden gesloten.

Misschien is het een idee om deze niet direct te sluiten maar ze naar een apart forum-onderdeel te verplaatsen, waarin de studenten misschien elkaar kunnen helpen of misschien zijn er zelfs HL-leden die soms toch wel zouden willen antwoorden op deze studievragen?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet het forum doorzocht heb over de "jurisprudentie" hiervan, als ik een reeds eerdere discussie hierover (verkeerd) opnieuw aansnijd, mijn excuses.

Deze studenten zouden in de toekomst gewaardeerde leden van dit forum kunnen worden toch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze zouden wel lid kunnen worden, maar we willen er vooral voor waken dat HL een huiswerkforum wordt. Om die reden is 1 lijn getrokken. Een subforum voor studenten lijkt me dan ook weinig zinvol omdat het die studenten juist gaat om de antwoorden van de ondernemers en professionals. Student vraagt student zal ongetwijfeld al op andere fora gebezigd worden.

 

Is inderdaad al eerder over gediscussieerd ;) en dus een slotje

 

groet

Joost


Denarius Advies Fiscaal-juridisch adviseur: rechtsvormkeuze/-wijziging, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdracht en exit-strategie: legal and tax

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept