Jump to content
Ronaldbo

reikwijdte relatiebeding bij subcontracting.

Recommended Posts

Ik heb enkele jaren voor mijn oude werkgever via een resource-bemiddelingsbureau gewerkt binnen een bancaire organisatie. Inmiddels ben ik van werkgever veranderd. Mijn nieuwe werkgever is zelf preferred supplier van die bancaire organisatie en wil mij daar graag verder mijn werk laten doen. Mijn oude werkgever wil mij aan een relatiebeding houden.

Het contact met die bancaire organisatie is in het verleden alleen via dat resource-bemiddelingsbureau verlopen. Mijn oude werkgever had alleen voor mij een inhuurcontract met dat bemiddelingsbureau.

 

Mijn vraag is nu hoever het relatiebeding reikt ? Is dat alleen tot aan het resource-bemiddelingsbureau of wordt ook de bancaire organisatie als relatie gezien ? Nergens is er een contract tussen mijn oude werkgever en die bancaire organisatie.

 

Wie heeft hier ervaring mee ?

 

Bvd, Ronald.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit is een werknemersvraag, en daarmee helaas geen vraag voor dit forum Ronaldbo. De focus ligt hier op ondernemersvragen, voor en door ondernemers, een focus die we vrij streng bewaken. Dit topic gaat om die reden op slot, ik hoop dat je andere plekken hebt om antwoorden te vinden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept