Voor een opdracht voor mijn studie ben ik op zoek naar de wijze van het boeken van prijs- en efficiencyverschillen van een restaurant.
Hiermee bedoel ik afwijkingen bij inkoop op afgesproken prijzen (prijsverschillen), of afwijkingen op bewerking van producten volgens recepturen, hoe wordt dit geboekt (efficiencyverschillen)?
Wordt er in de horeca wel gewerkt met voor- en nacalculatorische kosten? Ik kan er tot nu toe nog niet zo veel over terugvinden.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Corinah
Corinah
beste allemaal,
Voor een opdracht voor mijn studie ben ik op zoek naar de wijze van het boeken van prijs- en efficiencyverschillen van een restaurant.
Hiermee bedoel ik afwijkingen bij inkoop op afgesproken prijzen (prijsverschillen), of afwijkingen op bewerking van producten volgens recepturen, hoe wordt dit geboekt (efficiencyverschillen)?
Wordt er in de horeca wel gewerkt met voor- en nacalculatorische kosten? Ik kan er tot nu toe nog niet zo veel over terugvinden.
Wie kan en wil mij ene beetje op weg helpen?
Bij voorbaat heel erg bedankt!
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/33569-prijs-en-efficiencyverschillen-in-een-restaurant/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
3 antwoorden op deze vraag