• 0

Wat vinden jullie van mijn webshops in drukwerk!

Omschrijving van je concept:

Het bestellen van drukwerk leuk maken door de klant te bedanken voor zijn bestelling middels het ontvangen van een cadeau en door in alle uitingen een personage te laten terugkomen die je bij alles kan helpen. Ondanks alle extra's het aller belangrijkste: de voordeligste van Nederland en hoge kwaliteit!

 

www.drukwerkboys.nl

 

www.drukwerkgirls.nl

 

Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:

We hebben onderzoek gedaan naar andere drukkerijen en webshops. Hoe liggen hun prijsstellingen waarom zou ik bij hun drukwerk bestellen en hoe krijg ik het drukwerk geleverd (zijn het oude, vieze dozen of krijg ik het drukwerk netjes verpakt) en snelheid van levering. Hier uit bleek dat er in Nederland ongeveer 150 online webshops zijn in drukwerk. Kortom aardig wat concurrentie! Dus moeten we onderscheidend zijn.

 

Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:

Het bestellen van drukwerk leuk maken!! We hebben daarom ook dan gekozen voor de slogan: Jezelf verwennen is toch veel leuker... (ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden)

 

Hoe is dit anders dan bestaande concepten:

In tegenstelling tot andere webshops leveren wij echt het aller voordeligste en ondanks dat gaat de kwaliteit en de snelheid niet achteruit. Normaal moet je voor een scherpe prijs lang wachten op je drukwerk. Dit omdat ze eerst zoveel orders moeten hebben om een combinatie te kunnen maken. Bij ons lever je, je bestanden voor 15:00 aan en vervolgens worden ze 4 werkdagen later geleverd! Ook denken we aan het milieu door altijd standaard alles te leveren op FSC papier. Hiermee denken we uniek te zijn in Nederland. Ook het ontvangen van een kado bij je drukwerk welke je zelfs op een ander adres geleverd kan krijgen is uniek! Dit alles maakt ons (denken wij) uniek in Nederland en mischien zelfs wel in Europa!

 

Wat voor feedback hoop je te krijgen:

Ben benieuwd wat jullie van de site vinden. Of alles duidelijk en helder is of dat er veel onduidelijkheden zijn. Ook ben ik benieuwd of de webshop jullie persoonlijk aanspreekt. We hebben dit namelijk wel geprobeerd door voor de mannen en de vrouwen een aparte webhop het bouwen en zo een eigen aparte look en feel neer te zetten. Ook hoor ik graag wat jullie niet goed vinden aan de site! Ben heel erg benieuwd naar jullie reacties en alvast bedankt!!

 

 

Drukwerk en meer.... veel meer! http://www.drukwerkboys.nl

 

DrukwerkBoys.nl het voordeligste drukwerk van NL!

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Ik ga mijzelf bumpen.. Want dit is toch niet logisch? Of vergis ik me nu.

Naar welke site zou je gaan als man/vrouw?

Het lijkt me de bedoeling dat je als man naar drukwerkboys.nl moet, tenzij je echt heel graag het nail repairset wil ;)

 

Edit: Ah, op die manier. Nee, inderdaad, zodra je op de site zit is het wel duidelijk of je op de mannen- of vrouwenversie zit, maar zonder de site te kennen is het aan de URL niet te zien.

Link naar reactie
  • 0

Ik ga mijzelf bumpen.. Want dit is toch niet logisch? Of vergis ik me nu.

Naar welke site zou je gaan als man/vrouw?

Het lijkt me de bedoeling dat je als man naar drukwerkboys.nl moet, tenzij je echt heel graag het nail repairset wil ;)

 

Ja dat snap ik 'p :P

 

Mar zou je als man als eerst op drukwerkboys.nl klikken of op drukwerkgirls.nl ?

Link naar reactie
  • 0

Het idee om een vrouwelijke online account manager in te zetten om een mannelijke doelgroep te benaderen en bedienen, verdient wat mij betreft een pluim. Maar hoe positioneer of 'brand' je haar? Drukwerk voor mannen doet me aan iets anders denken eerlijk gezegd. Eerder aan de bonus die voorgehouden wordt dan aan het eigenlijke product wat verkocht moet worden dus. Waarom zou je niet voor drukwerkvoormannen.nl of drukwerkvoorondernemers.nl kiezen?

 

Vervolgvraag is, of mannelijke ondernemers of inkopers zich als één groep laten benaderen? Ik vrees van niet. Weet maar eens voor een 'tone of voice' van teksten, beeldmateriaal en vormgeving te kiezen die een meerderheid aanspreekt. Ik denk dat het concept in afgeslapte vorm een breder publiek weet te bekoren.

 

Waarom jullie zo zeer de prijsconcurrentie opzoeken, begrijp ik in dit verband niet. Het lijkt nu alsof jullie op alle P's van de marketingmix willen scoren. Succes met de verdere fine tuning en uitwerking!

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Maar zou je als man als eerst op drukwerkboys.nl klikken of op drukwerkgirls.nl?

Een hopeloos dilemma. Want als ik iets wil laten drukken, ben ik dan een drukwerkboy of laat ik dat doen door een drukwerkboy?

 

Ik zou denken het laatste, maar dan is het weer vreemd dat ik vervolgens op de site niet die drukwerkboy te zien krijg, maar zijn zus ...

Link naar reactie
  • 0

Kijk, jij snapt mij! :) Dat zat ik mij dus af te vragen. Het is in het domein niet zo duidelijk welke nu op man en welke op vrouw gericht is.

En John Kode, dat hoorde ik ja! Maar wat is daar mee?

Maar zou je als man als eerst op drukwerkboys.nl klikken of op drukwerkgirls.nl?

Een hopeloos dilemma. Want als ik iets wil laten drukken, ben ik dan een drukwerkboy of laat ik dat doen door een drukwerkboy?

 

Ik zou denken het laatste, maar dan is het weer vreemd dat ik vervolgens op de site niet die drukwerkboy te zien krijg, maar zijn zus ...

Link naar reactie
  • 0

Ik heb ook eens op het knopje "kennismaken" (of zoiets) geklikt. 2x een lege Facebookpagina zonder inhoud. Hoewel..... op de boys pagina is de inhoud zeer duidelijk aanwezig......

 

Hoewel ik er persoonlijk niet vies van ben ;D , vraag ik me toch serieus af wat de meerwaarde van deze foto's zakelijk gezien is ? Door een behoorlijke ïnhoud" te tonen denk je extra klanten aan te trekken of zo ?

 

Ik snap je insteek van je plan, je campagne, maar ik denk dat je te ver doorschiet.

Link naar reactie
  • 0

Je zit ten andere ook nog steeds zo'n 10% boven de prijs van jouw Duitse concurrent die met een veel zakelijkere site meer vertrouwen uitstraalt en een opdracht 4 uur na ontvangst van de data al in productie heeft.

 

groeten en veel succes

Erwin

 

Ben benieuwd wie je het hier dan over hebt.

 

Aangezien we op dit moment ook al veel drukwerk doen zijn we nu ook al 24-7 bereikbaar. Hierdoor kunnen we dit ook voor de webshop realiseren.

 

Verder bedankt voor alle reacties. Begrijp dat de meeste de site ietsje `te`vinden.

Ga alles in overweging nemen en gebruiken om de site verder te ontwikkelen. Zodra er eerste wijzigingen zijn zal ik het laten weten!!

Drukwerk en meer.... veel meer! http://www.drukwerkboys.nl

 

DrukwerkBoys.nl het voordeligste drukwerk van NL!

Link naar reactie
  • 0

Je kan concluderen dat het "te" is maar dat was (hoop ik) de bedoeling. Hij is in mijn ogen nog niet "te" genoeg om echt nieuwswaardig te zijn. Hij is ook nog niet klaar. Ik zou eerst het zakelijke deel op orde brengen en dan nog vrouwelijker uitpakken. Mag best wat over de top.

 

Het is dus sterk om je vrouwelijke charme te gebruiken als je doelgroep daar gevoelig voor is en dat denk ik wel, sex sells**.

**We like to consider ourselves highly evolved and in control, but marketing still seems to work very when it appeals to the same basic instincts of our cave-dwelling ancestors.

 

Wat ik duidelijk minder vind is de mannelijke kant. Die neutraliseert m.i. voor een deel jouw (of je typetje's) charme. Niet zo lang geleden ben ik met gezin per ongeluk (ja echt) in een van de "Hooters" restaurants (in LA) terecht gekomen. Dat daar geen mannelijke evenknie van is heeft een reden.

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Ik vind het wel een verrassende en verfrissende website, en eindelijk eens iemand die verder durft te gaan dan de 'dertien in een dozijn' websites. Dat je dan uitgesproken meningen krijgt is logisch natuurlijk, ik vind het in ieder geval klasse. Over een tijdje heb ik flyers nodig en ik ga zeker overwegen om die bij Drukwerkboys te bestellen.

 

Hoe je die prijzen en levertijden kan voeren is me overigens een raadsel, je bent érg goedkoop, in ieder geval goedkoper dan de online drukwerksites die ik ken en gebruik.

 

Probeer zo snel mogelijk ui te breiden in het aantal producten, dat is nu nog zeer beperkt. Ik wil bijvoorbeeld ook drukwerk bestellen dat bij jou (nog) niet kan. Je loopt dan natuurlijk risico dat klanten verder zoeken omdat ze liefst voor al hun drukwerk zaken doen met één bedrijf.

Link naar reactie
  • 0

ik heb ook je site even bekeken en moet zeggen dat het inderdaad zeer gewaagd is.

Over de manier van presenteren kan je natuurlijk over discussiëren en of iets nu wel of geen karton heet...

 

Ga ik kijken naar je site als klant dan zou ik helaas snel moeten afhaken.

een paar punten waar ik tegen aanloop:

 

- ok het formaat snap ik nog wel, maar dan gesatineerd MC wit ?? FSC papier ??

- als zzp'er weet ik niet of ik in 1x wel 10000 folders nodig heb, kan dat niet minder ?

- op de aanbiedingen kan ik niet klikken

- Kun je ook voorbeelden laten zijn bij producten

- Bestelproces.. oeps... waar ben ik nu dan ?? er staat: Jezelf verwennen is toch veel leuker.....

 

als webshopadviseur:

- Zet bij het monsterboek erbij dat het gratis is (neem ik aan, dat het gratis is)

- bij aanbiedingen staan 2 plaatjes, maak daar tekst van, goed voor de SEO

- bij dezelfde aanbiedingen staat levertijd en daaronder 3-4 uhmmm. weken / maanden ??

- Probeer bij producten ook voorbeelden te laten zien

- als ik bij aanleverspecificaties kijk en klik op gedetailleerde aanleverspecificaties dan kom ik bij een andere site....

- probeer je bestelknop wat aantrekkelijker te maken.

 

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Succes met je website.

 

ps.

Ben jij dat zelf op de website ?

 

 

WebwinkelCommunity forum is nu #GRATIS : De gratis webshop community

Patrick Heijmans:  Online marketing specialist en consultant

Link naar reactie
  • 0

Het is inmiddels een jaar geleden dat ik dit topic gestart ben over wat jullie vinden van mijn webshop. Afgelopen jaar is veel gebeurd en heb dan ook zeker gekeken naar jullie op en aanmerkingen.

 

Inmiddels is DrukwerkGirls.nl niet meer actief en wordt deze doorgelinkt naar DrukwerkBoys.nl.

Ook is het bestelproces makkelijker geworden, zijn levertijden duidelijker geworden en hebben we de producten reeks uitgebreid en oogt de site rustiger.

 

Kortom een hoop veranderingen en ben dan ook erg benieuwd wat jullie er nu van vinden.

Alvast super bedankt voor alle reactie!

Zijn nog aan het kijken waar de laatste puntjes op de i moeten en zal dan ook al jullie opmerkingen weer in overweging nemen.

 

 

Drukwerk en meer.... veel meer! http://www.drukwerkboys.nl

 

DrukwerkBoys.nl het voordeligste drukwerk van NL!

Link naar reactie
  • 0

Een paar opmerkingen:

 

In de zin "vind je me al leuk?" snap ik het "al" niet.

 

Je spreekt je bezoeker afwisselend aan met "je" en "u".

 

Onder "Verzenden & Retourneren" lees ik dat ik in het geval van een klacht alleen een mail kan sturen of een brief. Dat vind ik persoonlijk niet klantvriendelijk. Waarom mag ik niet bellen, je bent immers 24/7 telefonisch bereikbaar? En op je "Klantenservice" pagina vind ik vervolgens een formulier waarmee ik een klacht kan melden ...

 

Kijk ook nog even naar je sitemap, daar staat onderaan een loos kopje "Merken:".

Link naar reactie
  • 0

Dank voor je opmerkingen John,

 

Ben er gelijk mee aan de slag gegaan.

Heb de verschillende teksten aangepast en loop nog even keer alles na om over een lijn te trekken in de aanspreking.

 

Kopje "Merken" bij sitemap heb ik bij programeur neergelegd.

 

 

"De voordeligste van Europa".

 

Ik zou het advies willen geven om niet te roepen wat niet waargemaakt kan worden. Tenzij jullie daar garantie op geven ;D

Bezig met ontwikkeling incasso 2.0. Lanceerdatum: Medio Q1 2014!

Link naar reactie
  • 0
Als Sanne er voor kan zorgen dat er gewoon op factuurbedrag 14 of 30 dgn kan worden geleverd,

Dan komen de klanten vanzelf.

Dat is het enigste wat in deze tijd nog belangrijk is. Wel een Risico dat je moet durven nemen.

 

Ja en de wanbetalers ook! :-\

 

Zo zit ik al weer weken op een (klein) bedrag te wachten na levering op factuur. De spullen gehaald en met veel blabla de factuur in ontvangst genomen met de verzekering dat er direct betaald zou worden. :'(

 

Voor het eerst op de website gekeken en ik vind het er fris uitzien. Ga er zeker op rondneuzen gezien mijn plannen voor 2013. En Ideal is gewoon ideaal.

 

 

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    11 leden, 233 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.