Ga naar inhoud
 • 0

Inkopen bij groothandels in Parijs en WFC

Goedemiddag,

Ik ben bezig met een eigen webshop in kleding. Nu ben ik al een tijd op zoek naar groothandels die verkopen wat ik zoek. Ik denk aan de laatste modetrends uit Parijs die mijn enorm aantrekken.

De casual chic look houdt een beetje het midden tussen klassiek en trendy. Dat heeft als voordeel dat je er altijd netjes uitziet, maar nooit overdressed. Luxueuze labels met een leuke prijsklasse. Ik vond hier een adres: Rue Haie Coq, 93300 Aubervilliers voorstadje van Parijs. een straat van een km of 3 vol met groothandels.

Kan iemand mij hier wat meer informatie over geven. Ik vraag me af als je naar de groothandels gaat en je bent geïnteresseerd in hun kleding. Moet je hiervoor een koopcontract afsluiten of kan bijwijzen van iedereen hier inkopen. En geld dit ook voor WFC?

Ik ben nu te weten gekomen dat je bij sommige merken alles in pakketten moet inkopen. Ik zoek meer naar de onbekende merken die een leuke prijsklasse hebben maar vooral Trendy zijn!

Kan iemand mij hier wat meer informatie over geven?

Groetjes Manon

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

 • 0

Misschien heb ik het niet helemaal duidelijk opgeschreven maar ik zou graag de ervaringen van mensen willen horen. Hoe hun ervaring is bij het WTC en inkopen in Parijs.

 

In parijs kan je gewoon zo inkopen,je zal daar wel gewoon bijna in alle groothandels alles in complete maatseries moeten kopen.

 

Nu is het er vrij rustig met nederlanders,,,alleen zodra het marktseizoen weer begint (eind maart begin april) dan niet schrikken hoeveel nederlanders je er zal zien ,,,dan rij je er in colonnes heen.

 

Anders kan je ook eens in neuss(duitsland) kijken het adres daarvan is zo uit me hoofd anton klukstrasse,,,maar dat moet je maar even voor de zekerheid opzoeken

Link naar reactie
 • 0

Heel erg bedankt voor je reactie, ik heb inderdaad ook al iets over Neus gehoord.

Dat je alles in maatseries moet kopen is niet zo'n probleem toch. Maar weetje misschien over hoeveel aantallen het dan gaat. 10 keer xs, 10 keer s etc... moet ik daar ong aan denken?

 

Link naar reactie
 • 0

Hi Mani,

 

in neuss heb je verschillende groothandels en je kan er zelfs direct kleding meenemen.

er zijn verschillende inkoopcenters zoals haus milano, haus paris, euromoda, euroasia.

neuss is niet zover over de grens.

Het is zeker de moeite waard om er even heen te gaan.

 

 

Link naar reactie
 • 0

Hallo,

 

Kan iemand mij vertellen wat het adres is van euroasia ik kan Het nergens vinden, euromoda is geen probleem netzoals haus milano, mijn inkoop bij euromoda was trouwens Erg goed geen spijt van! En je kunt prima 1 van die en 1 van die nemen! Er zijn natuurlijk ook winkels waar je wel meer moet investeren en dat laten ze je ook snel genoeg weten!..

 

Gr. !

Link naar reactie
 • 0

Hallo,

 

Ik zou graag jullie ervaringen willen horen over deze winkelstraat in Parijs.

Wat ik ook graag zou willen weten is wat de betaalmogelijkheden zijn, kun je daar pinnen of moet alles contant?

 

Ik hoor graag jullie reacties.

 

Groetjes

 

Er is in iedergeval genoeg keus aan kleding en mode accesoires.

Je kunt wel pinnen dan willen ze meestal nog btw berekenen. Als je contant betaalt geven ze meestal geen bonnetje (ahemm) en als je een bonnetje wilt is het ineens nog btw erbij.

Link naar reactie
 • 0

Ook ik (bezig met het opzetten van een webshop) zou graag ervaringen willen horen over de rue haie coq in Aubervilliers. Heb je bijvoorbeeld een kvk nummer of speciaal pasje nodig? Of kun je 'gewoon' als particulier inkopen doen? Is het aanbod erg divers? Van een forumlid heb ik begrepen dat de groothandels op zaterdag gesloten zijn. En op zondag? Zijn er nog meer straten a la rue haie coq in Aubervilliers of Parijs? Zou graag ervaringen horen want ben van plan om er eind julie naartoe te rijden en kom graag goed beslagen ten ijs :). Bij voorbaat dank!

Link naar reactie
 • 0

Ook ik (bezig met het opzetten van een webshop) zou graag ervaringen willen horen over de rue haie coq in Aubervilliers. Heb je bijvoorbeeld een kvk nummer of speciaal pasje nodig? Of kun je 'gewoon' als particulier inkopen doen? Is het aanbod erg divers? Van een forumlid heb ik begrepen dat de groothandels op zaterdag gesloten zijn. En op zondag? Zijn er nog meer straten a la rue haie coq in Aubervilliers of Parijs? Zou graag ervaringen horen want ben van plan om er eind julie naartoe te rijden en kom graag goed beslagen ten ijs :). Bij voorbaat dank!

 

Zaterdag en zondag zijn ze gesloten.

Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat je wilt inkopen?

 

De buurt is heel groot en ik adviseer je om echt een hele dag ervoor uit te trekken om eerst die hele buurt te verkennen.

Het is namelijk niet 1 straat maar een hele buurt geworden.

Link naar reactie
 • 0

Hoi Hoi Katkaami,

 

Wel, ik merk dat je bericht van in juli dateert. Ben je ondertussen tot Parijs geraakt?

Zo ja, wat waren je ervaringen? Het zou inderdaad altijd wel fijn zijn moest ik via jou wat meer informatie kunnen verkrijgen ivp de aankopen daar. Is het echt de moeite? Kan je meteen zonder problemen je auto "vol proppen"? Heb je enige documenten voor nodig?

Ik ben zelf ook van plan om een winkel op te starten maar ik beschik nog niet over alle document, ben namelijk nu met mijn bedrijfsbeheer bezig en alle mogelijkheden aan het onderzoeken.

 

Ik dank u alvast voor een eventuele reply!

 

Groetjes

Link naar reactie
 • 0

leuke woordspeling "zwart gat". Ikzelf ben er één keer meegeweest met iemand die daar ging inkopen.(Parijs, niet duitsland). Kvk of zo is niet nodig, je neemt gewoon alles zo mee. En daarmee bedoel ik dus ook dat je alles zo meeneemt, je verdwijnt er mee in een zwart gat ;).

't zijn bijna allemaal vreemdelingen daar en van facturen hebben ze nog niet veel gehoord.

Een belangrijke opmerking: er lopen daar ook jongens rond die in het oog houden wie van plan is veel in te kopen, want die hebben ook veel centen bij. Vermits je daar cash moet betalen loop je daar rond met best wat euro's in de zak, en daar hebben die jongens ook oog naar. Wees dus alert. Een verwittigd man.....

Ikzelf ben er één keer geweest, en mij zien ze daar niet meer.

Link naar reactie
 • 0

Wij zijn twee keer hier geweest. Als je zelf geen groothandel bent en niet minimaal voor 4 a 5 duizend euro spullen koopt in 1 winkel is het eigenlijk niet de moeite waard. Hier zijn vrijwel alle spullen hetzelfde als in het WFC en de prijzen zijn niet extreem goedkoper. Denk hierbij aan 2 euro 3 euro verschil. Bij een item wat hier bij het WFC 20 euro kost betaal je daar 17 a 18 euro. Wij hebben zelf contact gelegt met een inkoper in Nederland die zelf groote aantallen inkoopt en hierdoor lage prijzen kan bedwingen. Hij is nog opzoek naar partners. Bij intresse kan je altijd een PM sturen.

 

hallo,

 

Heeft er iemand van jullie ervaringen met inkopen in Parijs. Volgens mij zitten daar een paar mooie groothandelaren voor kleding.

Ik wil er graag een keer heen maar kom je daar zonder pas binnen om inkopen te doen??

Link naar reactie
 • 0

Geachte

 

Mag ik u aanraden een blik te werpen op de site http://www.dodionline.com van de firma Dodi

 

Het is een site van een gespecialiseerde groothandel in mode accessoires en fantasie juwelen.

Sinds enkele jaren bevoorraad ik mij bij hen, op de internet site alsook in hun winkels te Brussel in Trade Mart et in de Triangel , soms ook in de winkel in Parijs (rue du Temple)(U kan deze adressen terugvinden op hun site).

 

Wat bij hen verschildt van de andere groothandels is dat zij andere modellen aanbieden dan de modellen die te vinden zijn bij de chinezen.

Zij ontwerpen hun eigen design vanuit Belgie en daarbij blijven de prijzen even competitief dan bij andere groothandels.

Ze hebben een breed gamma juwelen in alle stylen (ringen, armbanden, halskettingen,oorbellen,…) en mode accessoires (schoenen, sjaals, riemen, handtassen, hoeden, …..)

 

Hun internet site is heel aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken en wanneer u vragen heeft krijgt u meteen antwoord.

 

De kwaliteit van hun produkten alsook de prijzen zijn niet te kloppen wat prijs /kwaliteit betreft.

 

Een echte aanrader

 

Tot ziens

 

 

Link naar reactie
 • 0

Sinds kort ben ik zelfstandig ondernemer. Ik wil partijgoederen (woonaccessoires, kleding, modeaccessoires, etc) importeren vanuit Frankrijk, Thailand, China, etc. Nu heb ik gehoord en gelezen dat je ook vanuit Duitsland en Frankrijk makkelijk goederen kunt importeren. Er schijnen daar Oriëntaalse bedrijven/groothandels te zijn waar je dit kunt inkopen. Ik ben nu druk bezig om mijn netwerk op te zetten maar dat is nog niet zo eenvoudig. Wie is er betrouwbaar, hoe leg ik mijn contacten en waar haal je deze vandaan.

Zijn er op dit forum mensen aanwezig die mij kunnen helpen of mij in contact kunnen berengen met ondernemers die al langere tijd goederenimporteren.

 

Alle hulp is welkom.

 

Groet,

Dodo

Link naar reactie
 • 0

Hoi ik lees over groothandels voor kleding in aubevilliers moet ik dat vergelijken met mott group Amsterdam? En Parijs zit daar ook een soort van wfc? Of zijn dat straten met groothandels? Heeft iemand het adres voor mij van groothandels voor hippe kleding uit Parijs. Aubevilliers heb ik het adres al maar ben benieuwd naar Parijs zelf? Of is dat het zelfde als aubevilliers?

 

Graag hoor ik een reactie!

 

Groetjes!

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  8 leden, 103 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...