• 0

MKB clickservice

Geachte,

 

Het begon allemaal met een telefoontje van een callcenter medewerker van de firma BeUP welke ons benaderde of wij interesse hadden in een gratis actie mee te doen in onze regio. Er waren maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zij wouden graag met ons een afspraak maken. Het ging erom om hoger te scoren in google en beter vindbaar op zoekwoorden. Wij hadden wel interesse in wat ze te zeggen zouden hebben dus hebben vervolgends een afspraak gemaakt op de woensdag erna.

Zo gezegd zo gedaan stond er een vrouwelijke verkoop medewerker van de firma BeUP aan de deur kwartier na de afgesproken tijd. Ze begon met het verhaal officieel partner van Google te zijn en vragen te stellen over onze firma. Hoelang we al bezig zijn, wat we doen aan marketing, wat we overhielden na de verkoop van een van onze artikelen gemiddeld etc. Hierna heeft deze aardige mevrouw ons uitgelegd wat ze doen bij BeUP. Wij zouden tussen onze concurrenten op de eerste pagina van de google zoekresultaten komen op bekende zoekwoorden die bij onze firma van betrekking zouden zijn. En onze bezoekersaantallen zouden fors stijgen tot zeker wel 300 per dag. Hierna kwam ze aan met een standaard prijslijst van BeUP met verschillende gespecificeerde kosten zoals inschrijfkosten, en nog wat verschillende kosten. Deze werden allemaal doorgestreept en wij zouden het instap bedrag a 1250/1500 euro niet hoeven te betalen omwille van de actie die nu actief zou zijn in onze regio. Het maandbedrag wat wij zouden moeten betalen kwam uit op 155 euro EX btw. Eventueel konden wij extra clicks erbij nemen (dus wanneer men zoekt op een zoekwoord en ze klikken er daadwerkelijk op) Want in het standaard pakket zitten 3000 clicks. Maar de aardige mevrouw wist ons erbij te vermelden dat ze het eigenlijk niet mocht zeggen van haar baas maar dat het niet erg zou zijn als we over de 3000 clicks zouden komen en dat we er dan niks over zouden horen omdat ze daar toch niet naar zouden kijken volgends haar baas. Het contract zou eerst gelden voor een looptijd van 48 maanden. Dit klinkt voor een startende ondernemer natuurlijk als muziek in de oren alleen de looptijd zat ons een beetje dwars. Dus hebben gevraagd of dat ook korter kon. Mevrouw ging even bellen, opmerkelijk was dat wij dit niet mochten horen blijkbaar want ze liep even de kamer uit waar wij in zaten. Toen de mevrouw terug kwam was het geen probleem en de 48 maanden op het contract is doorgekrast en 24 maanden van gemaakt. Het maandbedrag is hier wel op aangepast, dit is nu 238 euro per maand. We vonden het wel goed klinken en na het snel doorbladeren van het contract maar getekend, continu onder het gepush van de mooie toekomst die we tegemoet zouden gaan door de vriendelijke mevrouw.

 

En toen begon de horror. Natuurlijk zoals iedereen zou doen ga je de firma googelen. Toen kreeg ik gelijk last van hartkloppingen en duizeligheid. BeUP blijkt een malafide oplichters firma met wurgcontracten dat haar afspraken niet nakomt! Helaas ben ik samen met vele andere gedupeerden in de val gelopen van dit bedrijf dat dochter is van Proximedia. Ik heb er heel het weekend veel over gelezen en dat we helaas geen recht hebben op de colportage wet.

Wij zitten hier in lichte paniek en met ons handen in ons haar, want we kunnen dit echt niet betalen! In het contract staat dat wanneer een automatisch incasso niet heeft kunnen afschrijven er automatisch 5 euro bijkomt per herinnering met een minimaal bedrag van 25 euro !

 

Wij hebben nog geen contact gehad met het bedrijf want we willen per eerste contact direct juist handelen. Wellicht dat ze ons morgen gaan bellen, zoals de verkoopster aangaf om onze gewenste zoekwoorden te bespreken.

 

Ik zal vandaag nog het contract inscannen en hopelijk heeft iemand voor ons een oplossing hiervoor!

Alvast enorm bedankt voor de moeite,

 

Benji barends

 

[titel ververst - mod]

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

OK, wat is het nu? Wordt het bedrag nu wel of niet duidelijk genoemd? Ik lees daar echt verschillende verhalen over in de discussie. Ben in verwarring.

 

 

Ik ken het bedrijf niet en heb er (buiten dit topic) ook niet veel over gelezen, maar als je 'clicks' verkoopt is het natuurlijk HEEL makkelijk om een bedrag vaag te houden.

 

"Je betaalt bij ons maar 20 cent per click!" in combinatie met ergens iets van "we zorgen voor 30 tot 50 clicks per dag!" zorgt er al voor dat je snel (en goed) moet kunnen rekenen om te weten dat je dat tussen de 180 en 300 euro per maand gaat kosten.

 

Laat staan als je al die zinnen ook nog eens opvolgt met een zinnetje die de aandacht nog net iets meer trekt (bijv op 1: "het rendement per click is gemiddeld 2 tot 3 euro, dat is meer dan 1000%", en op zin 2: "wist je dat zo'n 10% van deze clicks ook overgaat tot bestellen? Dat zijn 3 tot 5 nieuwe klanten PER DAG!")

 

Sneaky as hell natuurlijk, maar ja, sales techniques 101.

 

p.s. alle bedragen/diensten die ik noem zijn fictief, zoals gezegd heb ik geen ervaring met het bedrijf en weet ik niet eens precies wat voor diensten ze aanbieden, ik maakte dit op uit de naam 'MKB Clickservice'

 

 

Commerciële ondersteuning nodig? Theuws.com

Link naar reactie
  • 0

Bekijk de laatste projecten van MKB Clickservice via deze google zoekopdracht en verfijn eventueel tot afgelopen maand.

 

Click de resultaten eens aan en leg ze naast elkaar

 

Dan zie je bijvoorbeeld: uitvaartwens - hoveniersbedrijf - en oldtimers en een horecagroothandel

 

Of bijvoorbeeld een autobedrijf en een tankoplegger

 

Wat je krijgt voor die duizenden euro´s is géén CMS maar gewoon 5 of 6 statische pagina´s met wat teksten die aansluiten bij je beroep en klaar. (oh ja, en een 085-nummer, een bizbook en nog wat dingetjes)

 

Stel nou eens dat diezelfde opdrachtgever gekozen had voor Joomla of Wordpress oid met een gratis template erbij en het maken, tekstschrijven en hosten had uitbesteed aan een lokaal internetbedrijfje? Wat zouden dan de totale kosten geweest zijn na 2 jaar?

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

OK, wat is het nu? Wordt het bedrag nu wel of niet duidelijk genoemd? Ik lees daar echt verschillende verhalen over in de discussie. Ben in verwarring. 37 pagina's doorploegen gaat mij echt te ver op dit moment.

 

 

 

Ik heb wel een verkoper van Proximedia langs gehad. En ondanks dat ik voor de afspraak door HL al gewaarschuwd was, vond ik het nog lastig om de werkelijke kosten te zien. Ze laten je niet alleen het contract niet rustig bekijken, maar er wordt tijdens het verhaal vrolijk in gestreept in wat je wel niet allemaal gratis krijgt.

 

Opstartkosten, normaal 1500 euro maar dat rekenen we alleen vandaag niet. En dat gaat zo even door.

 

Dus van de 10 bedragen worden de grootste voor je weggestreept met het excuus éénmalige actie, nu of nooit etc. Dan staat er op punt 3 of 4 nog een bedrag van nog geen 200 euro (en daar dus in kleine lettertjes bij dat het maandelijks voor 48 maanden is). Als je dus niet op scherp staat (en het is tenslotte al vrijdag en het is druk) dan kan ik me goed voorstellen dat je het over het hoofd ziet.

 

 

Link naar reactie
  • 1
Bekijk de laatste projecten van MKB Clickservice via deze google zoekopdracht....
Eén van de eerste resultaten is de Academie voor Psychologica op een adres in Leusden. Die academie heeft als mailadres info@avpl.nl. Ga je naar de website AVPL.NL dan beland je op de site van een andere vestiging van dezelfde academie (de vadervestiging) in Hoogeveen. De teksten op de voorpagina zijn identiek. De laatste site is echter gemaakt door Visual Media in Hoogeveen.

 

Nou wordt het vreemd. Visual Media waarschuwt voor Proximedia. Die waarschuwing wordt vandaag behandeld in een kort geding.

 

Morgen dient een kort geding in Assen tegen Visual Media, die hebben nml. een waarschuwing tegen de club op de website staan en willen dat niet verwijderen.
Het kan natuurlijk dat het auteursrecht op de tekst ligt bij de AVLP in Hoogeveen en dat een franchise-nemer in Leusden die tekst met toestemming gebruikt op een site die door MKB Clickservice is gemaakt, maar het is wel eigenaardig.

 

Waarom zou een franchise-ondernemer voor veel geld een site laten maken met dezelfde text & look & feel als er een waarschijnlijk veel goedkoper alternatief is?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

Ik merk dat mijn argumenten niet echt aankomen maar zie het maar als mijn bijdrage aan het bestrijden van gespuis als Proximedia dat ik telkens opnieuw mijn verhaal doe, waardoor we dit topic voor eens en voor altijd op #1 in Google gaan zetten als mensen zoeken op de naam MKBclickservice of Proximedia (ik probeer de keywords zou naturel mogelijk in de content te stoppen).

 

MKBclickservice is zo fout 'als de weg naar Rome', daar zijn we het allemaal over eens hier. Het gaat er om hoe je zulke ratten moet bestrijden. Het probleem is dat als je een bedrijf als Proximedia aanpakt, hetzij door 'naming and shaming', hetzij juridisch ze stoppen met het bedrijf en de volgende dag vrolijk verder gaan onder een andere naam. Zie Proximedia, thans MKBclickservice (niet te veel keywordstuffing nu).

 

Mijn punt is dus dat je beter de gedupeerde kunt helpen meer streetwise te worden, dan dat je gaat proberen een boef te bekeren ("stoute Proximedia, jullie moeten nu echt stoppen!")

 

In mijn ervaring leer je het meeste van je fouten. Vooral als je er een (forse) prijs voor moet betalen. Ik noem dit leergeld, en helaas komt het leven niet zonder leergeld.

Zo ben ik bijna zelf failliet gegaan aan mijn allereerste klant omdat ik daar drie maanden gedetacheerd had gewerkt en het detacheringsbureau failliet ging. Als je er midden in zit voelt het echt niet leuk, maar achteraf heeft het me veel bedachtzamer gemaakt waardoor ik bijna wel zeker grotere rampen heb kunnen voorkomen.

 

Enthousiasme als ondernemer is belangrijk maar ik kan niet vaak genoeg waarschuwen voor zelfoverschatting, onnozelheid, goedgelovigheid en hebzucht. Die hebzucht is namelijk waar ratten als Proximedia genadeloos misbruik van maken.

 

 

Nooit had ik het oude tuinhuis moeten verlaten

Link naar reactie
  • 0

 

Stel nou eens dat diezelfde opdrachtgever gekozen had voor Joomla of Wordpress oid met een gratis template erbij en het maken, tekstschrijven en hosten had uitbesteed aan een lokaal internetbedrijfje? Wat zouden dan de totale kosten geweest zijn na 2 jaar?

 

Laten we een willekeurig hosting bedrijf nemen, TransIP. Een domeinnaam .nl kost daar 7.49 euro per jaar. Transip rekent voor hosting van Wordpress 3 euro per maand, waar je een beest aan specificaties bij krijgt. 10GB opslag, onbeperkt dataverkeer, een database, 5 email boxen.

 

Daarbij zit ook een automatische installatietool bij, om Wordpress met 1 klik te installeren. Ook kan je met enkele klikken zelf een gratis template er op fietsen, in de backend van Wordpress.

 

Kan op zich elke leek, maar je zou dat ook kunnen uitbesteden aan een bureau. Die zal voor die paar klikken wellicht een uur aan werk rekenen, dus pak hem beet 70 euro voor installatie.

 

Voor de tekstschrijver huur je een proffesionele copywriter in, wellicht 4 uur a 70 euro per uur?

 

Je hebt met Wordpress echt wel een hele luxe site voor je kappersalon. De kosten na 2 jaar zijn dan:

 

Domeinnaam: 15 euro

Hosting 72 euro

Installatie: 70 euro

Teksten: 240 euro

 

Voor 397 euro aan totale kosten in 2 jaar heb je dan een state-of the art website, in vergelijking met wat MKB Clickservice levert. Scheelt maar een kleint beetje ten opzichte van de vele duizenden euro's die Proximedia/MKB Clickservice rekent..

 

Daarnaast levert MKB Clickservice SEA diensten. Nu heeft de doelgroep van MKB Clickservice dat niet echt nodig in mijn optiek als online ondernemer. Maar MKB Clickservice zou toch kunnen gaan roepen dat hun meerwaarde in dat aspect zit. Echter in de contacten die ik gezien heb wordt er steeds gewerkt met een maandbudget aan Google clicks van enkele tientjes. Met zo'n microscopisch budget valt er niets te optimaliseren of anderzijds te doen aan de kant van MKB Clickservice.

Link naar reactie
  • 0
Mijn punt is dus dat je beter de gedupeerde kunt helpen meer streetwise te worden...

Mee oneens om twee redenen:

- het gaat niet lukken om mensen streetwise te maken. Laatst weer zijn 14.000 mensen via een phishingmail naar een site gelokt waar ze hun ING login moesten invullen. Daar hebben 3000 mensen hun gegevens ingevoerd, en uiteindelijk hebben 22 een app gedownload waardoor hun rekening werd geplunderd.

- Proximedia/BeUP/MKBClickService handelt waarschijnlijk niet volledig legaal. Daar moet wat aan gedaan worden.

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Dan kan iemand van Visual Media mooi voorrekenen wat het kost om zo'n site te maken (en beheren), en kunnen we dat vergelijken met de nota voor het kopieerwerk van MKB Clickservice.

 

Het intrigeert mij wat Arjan van Weert nou van dit voorval vindt. Hij is de oprichter van de AVLP en waarschijnlijk opleider van de coach in Leusden die een eigen website door MKB Clickservice liet maken.

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

- Proximedia/BeUP/MKBClickService handelt waarschijnlijk niet volledig legaal. Daar moet wat aan gedaan worden.

 

Dat schreef ik al in mijn allereerste post hierover gisteren

Los daarvan, als BeUP, Proximedia, MKBclickservice of wat dan ook echt de wet overtreden hoop ik dat het Recht zijn beloop heeft. Dat spreekt voor zich.

 

 

Nooit had ik het oude tuinhuis moeten verlaten

Link naar reactie
  • 1
Mijn punt is dus dat je beter de gedupeerde kunt helpen meer streetwise te worden, dan dat je gaat proberen een boef te bekeren ("stoute Proximedia, jullie moeten nu echt stoppen!")
Dit forum biedt een beperkt podium aan ondernemers die hun ervaring met dubieuze acquisiteurs willen delen. Die mogen met naam en toenaam genoemd worden, maar er wordt wel extra strak gemodereerd. Het doel van dit 'delen' is bij te dragen aan de streetwise-heid van ondernemers, niet om boeven te bekeren. Voor degenen die klagen op dit forum is het meestal al te laat om de schade te herstellen, maar voor een veelvoud aan ondernemers die wel checkt voordat de handtekening geplaatst wordt, zijn dit soort topics hopelijk van nut. Dat moet haast wel, want we krijgen regelmatig blafbrieven van dubieuze verkopers die in dit verband genoemd worden.

 

HL was tot vrij recent de enige plek waar ondernemers hun ervaring met genoemde bedrijven konden delen. De consumentenfora van VARA en Tros bieden ook ruimte, maar die ruimen topics na verloop van tijd op. SAF noemde tot recent nooit namen. Een streetwise ondernemer die een aanbieder even googlet, moet wel zoekresultaten krijgen. HL staat doorgaans in de top 3!

 

 

 

 

 

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0
Dat schreef ik al in mijn allereerste post hierover gisteren

En ik zeg ook niet dat je dat niet zegt, maar je wilt de nadruk leggen op het 'opvoeden' van de MKB'er en ik denk dat je de focus op het opvoeden van Proximedia/BeUP/MKBClickService moet leggen.

 

Vergeet niet dat deze toko al heel lang zo bezig is - vrienden van zijn 10 jaar geleden al door ze genaaid, en toch tuinen er nog steeds dagelijks mensen in die onzin.

 

 

Oh, en *ding*

Link naar reactie
  • 0
[…] en toch tuinen er nog steeds dagelijks mensen in die onzin.

Meerdere per dag hoogstwaarschijnlijk.

 

De sites die Frans noemde, delen hetzelfde IP-nummer — en dat is, niet geheel toevallig, ook het IP-nummer dat de groep gebruikt voor haar eigen sites. Laat je vervolgens een reverse IP lookup los op dat IP-nummer, dan vind je ergens tussen ruim 5.000 en meer dan 6.500 domeinnamen plus een kleine 120.000 geïndexeerde webpagina's.

 

Zo'n lookup is zelden zuiver, maar geeft een indicatie van de orde van grootte: het gaat alles bij elkaar niet over slechts enkele tientallen klanten. We zien hier vermoedelijk maar het topje van een ijsberg.

 

 

Link naar reactie
  • 0

Laten we een willekeurig hosting bedrijf nemen, TransIP. Een domeinnaam .nl kost daar 7.49 euro per jaar. Transip rekent voor hosting van Wordpress 3 euro per maand, waar je een beest aan specificaties bij krijgt. 10GB opslag, onbeperkt dataverkeer, een database, 5 email boxen.

 

Daarbij zit ook een automatische installatietool bij, om Wordpress met 1 klik te installeren. Ook kan je met enkele klikken zelf een gratis template er op fietsen, in de backend van Wordpress.

Kan op zich elke leek, maar je zou dat ook kunnen uitbesteden aan een bureau. Die zal voor die paar klikken wellicht een uur aan werk rekenen, dus pak hem beet 70 euro voor installatie.

Voor de tekstschrijver huur je een proffesionele copywriter in, wellicht 4 uur a 70 euro per uur?

Je hebt met Wordpress echt wel een hele luxe site voor je kappersalon. De kosten na 2 jaar zijn dan:

Domeinnaam: 15 euro

Hosting 72 euro

Installatie: 70 euro

Teksten: 240 euro

 

Voor 397 euro aan totale kosten in 2 jaar heb je dan een state-of the art website, in vergelijking met wat MKB Clickservice levert. Scheelt maar een kleint beetje ten opzichte van de vele duizenden euro's die Proximedia/MKB Clickservice rekent..

Tja, als je zo gaat rekenen dan ken ik er nog wel een paar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de site werk.nl van het UWV. Een site die er regelmatig uit ligt en die (zoals die nu is, of nog beter) door professionals voor één of twee ton goed te bouwen is. laten we voor de zekerheid zeggen 1 miljoen.

 

Weet je wat die site het UWV gekost heeft? Drie miljard.... dat is 3.000.000.000 euro!

 

Als je het zo bekijkt is MKBclickservice maar een kruimeldief vergeleken met de grote ICT spelers..

 

 

 

Nooit had ik het oude tuinhuis moeten verlaten

Link naar reactie
  • 0

Maar, oa door Peter ook al aangegeven; Als je ondanks alle doorzichtige trucs als 'even aan de baas vragen', 'eenmalig aanbod', 'ik moet zo weg', op vrijdag afspreken, enz toch je handtekening zet vraag ik me werkelijk af of je als ondernemer genoeg 'streetwise' bent om een eigen bedrijf te leiden.

 

Uit het feit dat die ondernemers succesvol bedrijven runnen, mag je afleiden dat ze streetwise genoeg zijn om bedrijven te runnen.

 

Ter vergelijking:

 

In 2004 kocht de Britse investeerder Apax ruim 50% van de aandelen van grote krantenuitgever PCM. Na de rechtspersoon volgepompt te hebben met schulden, trok deze investeerder zich weer terug. Dit soort praktijken zijn strijk en zet in het investeringswereldje en toch trapte een ervaren ondernemer als PCM erin.

 

In 2012 was er een conflict tussen Universal en de erven Tolkien over de opbrengsten van films gebaseerd op de werken van Tolkien. Tolkien had namelijk afgesproken een percentage van de winst te krijgen, en Hollywoodfilms draaien - zoals zelfs de grootste leek weet - alleen maar verlies. Je moet met Hollywood points on gross turnover afspreken, reguliere audits en fikse boetes. Zoals gezegd, iedereen weet dit, dus waarom trappen grote literary estates zoals de erven Tolkien hier toch keer op keer weer in?

 

Mijn conclusie: die ondernemers zijn niet dom. Hier is wat anders aan de hand, een of andere blinde vlek die ervoor zorgt dat zodra een contract te complex wordt en eigenlijk zou moeten concluderen dat e.e.a. je boven het hoofd groeit, je toch zonder aan een derde om hulp te vragen doorzet. (Mijn ervaring afgelopen jaar met het kopen van een huis heeft me overigens ook geleerd dat die derden vaak een groen licht geven, niet omdat de deal intrinsiek zo goed is, maar omdat je dezelfde deal krijgt die ieder ander krijgt, wat in het ergste geval betekent dat je allemaal op dezelfde manier opgelicht wordt.)

 

Mij lijkt dat een interessante discussie, maar ik zou niet weten hoe hem te voeren zonder de slachtoffers van MKBClickService het gevoel te geven dat we ze nog eens natrappen.

Branko Collin, front-end web developer / prototyper / Drupal-developer.

Link naar reactie
  • 0

Tja, als je zo gaat rekenen dan ken ik er nog wel een paar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de site werk.nl van het UWV. Een site die er regelmatig uit ligt en die (zoals die nu is, of nog beter) door professionals voor één of twee ton goed te bouwen is. laten we voor de zekerheid zeggen 1 miljoen.

 

Weet je wat die site het UWV gekost heeft? Drie miljard.... dat is 3.000.000.000 euro!

Als je het zo bekijkt is MKBclickservice maar een kruimeldief vergeleken met de grote ICT spelers..

 

Dit heeft helemaal niets meer met rekenen of het onderwerp te maken, en ook heel weinig met de site werk.nl trouwens: die 3 miljard zijn de totale kosten die het hele UWV over een periode van 12 jaar (2002-2013) heeft besteed aan ICT voor alle systemen en sites voor de uitvoering van de werknemersverzekeringen van bijna 10 miljoen Nederlanders (iedereen die werkt of een uitkering krijgt op grond van werknemersverzekeringen)

 

Is die 25 euro per Nederlander per jaar die de ICT van UWV heeft gekost veel te duur? Zou best kunnen, maar niet duurder dan de rest van de ICT van de overheid kost. Best een interessant onderwerp, maar niet voor dit topic.

 

Bruggetje terug naar BeUP : als die MKB Clickservice diensten dusdanig veel nieuwe klanten oplevert dat de gemiddelde verwervingskosten per klant op 25 Euro uitkomen, meld ik mij vandaag nog aan bij BeUP!

 

Vriendelijk doch dringend verzoek na alle sidesteps:

kan het onderwerp weer terug naar Ervaringen met BeUP - Proximedia? (thans MKBclickservice) in plaats van UWV en copy writers?

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 1

Mij lijkt dat een interessante discussie, maar ik zou niet weten hoe hem te voeren zonder de slachtoffers van MKBClickService het gevoel te geven dat we ze nog eens natrappen.

 

Je hebt gelijk, het is een heel gevoelig punt. Ik probeer steeds maar weer uit het negatieve iets positiefs te halen. Door keer op keer te zeggen dat het maken van fouten niet erg is als je er maar van leert. Maar op de een of andere manier wordt dat stukje van mijn verhaal steeds genegeerd.

 

 

Nooit had ik het oude tuinhuis moeten verlaten

Link naar reactie
  • 0
Mij lijkt dat een interessante discussie, maar ik zou niet weten hoe hem te voeren zonder de slachtoffers van MKBClickService het gevoel te geven dat we ze nog eens natrappen.
Klopt. Een onbedoeld effect van al die extra opmerkingen en vragen is dat dit topic verwatert en minder effectief wordt. Van mij mag de discussie over weerbaarheid ook apart via de stamtafel gevoerd worden.

 

 

 

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

De negatieve publiciteit die gevraagd is om te verwijderen ging om onjuiste informatie en niet expliciet om kritiek. Wij hebben geen moeite met kritiek die online wordt geplaatst, maar wel met ongegronde informatie betreffende onze firma. Daarom is er gevraagd om dat soort informatie te verwijderen.

 

Eerst dacht ik het nog te gooien op onwetendheid van de webcare van MKB Clickservice. Wellicht dat de stagiair van de webcare niet op de hoogte was van wat ze in het verleden allemaal geblaft hebben naar mensen met kritiek. Maar lees dit:

 

http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/kort-geding-om-waarschuwing-voor-websitebouwer-12720153.html

Proximedia eist dat de rechtbank een dwangsom van maximaal 50.000 euro opgelegd als de waarschuwing niet wordt weggehaald.

 

MKB Clickservice is hier dus glashard aan het liegen. Nog altijd proberen ze onder dwang en dreigementen alle kritiek van het internet te poetsen, precies zoals ze ook deden onder hun handelsnaam BeUp en Proximedia.

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    3 leden, 151 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.