HL over de kook 8-3-2013, de foto's

Aanbevolen berichten

Het was gewoon heul gezellig, onbevangen en ontspannend. En dus ook goed geweest om mijn accu weer eens wat op te vullen. Marjan heeft stiekem heel handige en vlugge handjes. Ik moest nog reepjes gaan snijden en van alles doen, terwijl zij allang klaar was. Maar ja, ik werd ook wel een beetje afgeleid door Mikky, want wij waren duidelijk bezig met "hoe gaan we het aanpakken" en "wat". Ik ben al helemaal niet gewend om zoiets vanaf een vast voorschrift te doen. Ik doe het meeste op gevoel als het om koken gaat.

Link naar reactie
In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

Ik heb een súper avond gehad. Erg gezellig en Ted is een topper!

 

Gozzzzzz... wat is mixing work with pleasure toch leuk !!!

 

@Norbert enorm bedank voor dit initiatief

 

@Henk :-K voor het meerijden en afzetten in Den Haag. Al viel de taxichauffeur in Den Haag bijna flauw van de door mij genuttigde

 

knoflook :P

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie

Al viel de taxichauffeur in Den Haag bijna flauw van de door mij genuttigde knoflook :P

Nou, het omgekeerde is mij ook weleens gebeurd: zuurstofgebrek vanwege de knoflookadem van de taxichauffeur ;D.

 

Ik heb weer wat gemist, merk ik. Leuk te lezen dat het weer een geslaagde happening was. Better luck next time!

 

Succes en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Design Thinker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie

Het was geslaagd, gezellig, lekker en leerzaam.

Bovendien wederom meer inzicht in de "mens achter de ondernemer" gekregen.

 

Gelukkig hebben we de foto's nog:



 

2096.jpg

De gastvrije ontvangst in de verkeersfuik van de politie Gorinchem ;)

 

2077.jpg

De entree met een hapje en een drankje

 

2078.jpg

Chefkok Ted legt uit wat we gaan doen

 

2079.jpg

Natuurtalent Peter Odems aan de slag

 

2080.jpg

M&M druk aan het werk

 

2081.jpg

Rick maakt Aïoli (kan sporen van knoflook bevatten...)

 

2082.jpg

Jamie aan de slag met de bloedsinaasappels

 

2083.jpg

Henk en Rick krijgen fileerles

 

2084.jpg

Mijn voorgerechtje met paddo's

 

2085.jpg

Konijn en tomatensaus

 

2086.jpg

Kaaskoekjes

 

2087.jpg

De gedekte tafel

 

2088.jpg

Ansjovis met tomaat en munt

 

2089.jpg

Op stukje bacon gebakken vis met salade

 

2090.jpg

paddo's

 

2091.jpg

aubergine met zwaardvis (erg lekker)

 

2092.jpg

Pittige mosselen met Spaanse pepers

 

2093.jpg

Gamba met avocado salsa en een ricotta beignet

 

2094.jpg

Konijn met Spaanse Risotto (die een beetje "al dente" was)

 

2095.jpg

Roels' onovertroffen toetje.

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Link naar reactie

Tomatensaus met verse ovale tomaatjes, bouillon, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, marjolein en 1/3 fles droge witte wijn en wat zout. Roerend wat in laten koken en daarna over de konijnenbouten gegooid. Op de bodem van de schaal voorzichtig de rest van de bouillon gegoten, de schaal met alu-folie afgedicht en ca 50 min. in de oven.

 

De risotto had een paar minuten langer moeten uitstomen, maar ik vond hem prima. Het konijn-gerecht was ondanks de kruiden en knoflook erg zacht van smaak. Ik denk dat dit mede kwam door de witte wijn.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 92 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.