• 0

Mijn systeem voor het opsporen van bronnen van inkomsten.

Gegroet, ondernemers van Higher Level.

 

Ik ben de bedenker en ontwikkelaar van wat ik de Money Mining Method system noem. Dit systeem staat mensen toe om systematisch nieuwe bronnen van inkomsten op te sporen, met behulp van zeer geavanceerde brain storm technieken + kennis van de mechanismen die ten grondslag liggen aan elke bedrijf. Ik heb mijn systeem al gedeeld en getest met mijn familie en vrienden, en hun reacties waren overweldigend positief. Het 'probleem' is alleen dat, aangezien ze me kennen en blij voor me zijn, het moeilijk is om in te schatten hoe representatief hun reacties zijn voor hoe de buitenwereld, en ondernemers in het bijzonder, op mijn systeem zullen reageren.

 

Ik bedacht me dat het benaderen van de groep dat uiteindelijk (een deel van) mijn doelgroep zal worden, een goede manier zou zijn om hierachter te komen. Vandaar dat ik me geregistreerd heb bij Higherlevel.nl. Ik heb een voorproefje gecreëerd waarin ik uitleg wat de basis is van mijn Money Mining Method systeem, en waarin genoeg informatie zit om een eerste indruk te krijgen van hetgeen waar dit systeem over gaat.

 

Note: ik vraag absoluut niet om meningen betreffende of men het aannemelijk vind of dit systeem zal werken, alhoewel je natuurlijk vrij ben om je verwachtingen te uiten. Waar ik voornamelijk geïnteresseerd in ben, is:

 

1) wat jullie eerste indruk is, zodat ik kan weten hoe mensen zullen gaan reageren. Dit staat me toe om hierop te anticiperen, en eventuele twijfels en andere vormen van weerstand pro-actief weg te nemen in mijn gesprekken met prospects

 

2) of er mensen zijn die me op wat voor manier dan ook kunnen helpen met het naar de markt brengen van dit systeem. Ik ben nog steeds een one man army, en ik zit er niet op te wachten om vrienden en familieleden te rekruteren (vriendschap/bloedbanden zijn niet per se een geschikte basis om een bedrijf te beginnen).

 

Hieronder volgt een een link naar de eBook. Belangrijk: **skip naar pagina 7 (i.e., hoofdstuk: Our Decision Making Process) en lees om te beginnen alleen pagina 7 tot en met pagina 16, aangezien ik nu al weet dat veel mensen niet bereid zullen zijn om in één keer alle 28 pagina's te verteren. Er zijn twee locates waar de pagina's getelt worden; de locatie bovenaan, waar je browser de pagina stand bijhoud, en de 'echte' oranje kleurige pagina nr, onderin. Kijk naar deze laatste nummering om de bovengenoemde limieten aan te houden. De link opent in je browser, waar je het zowel kan lezen als downloaden.

 

Link

 

Alvast bedankt thumbup.gif,

 

Willy

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik het gehele concept niet echt geloofwaardig vindt. En nu komt dat niet eens omdat ik niet zeer aandachtig de inhoud heb gelezen maar de wijze waarop wordt gereageerd op kritiek. Het geheel komt bij mij namelijk een beetje fake over.

 

ik wil bij voorbaat vast te kennen geven dat iedereen spelfouten maakt, zeer zeker op een forum. Ik ben er daar ook één van ik let simpelweg minder op me spelling. Echter, vind ik dat jou reacties een bepaalde hoeveelheid 'dure' woorden bevatten welke worden gevolgd door de meest basale spelfouten zoals "deze forum' etc. Nu maakt het mij eerlijk gezegd helemaal niets uit hoeveel spelfouten iemand maakt, maar de combinatie met het gebruik van 'dure' woorden laat mij dat ik jou reacties minder serieus neem. In die zin dat er gewoon een beetje dure woorden worden gegoogeld waardoor het geheel een beetje nep en gemaakt overkomt op mij. Volgens mij is dat nou juist niet de bedoeling als je iemand wilt overtuigen van jou methode.

 

Ik wil nogmaals benadrukken dat het mij helemaal niets uitmaakt hoeveel spelfouten je wel of niet maakt. Het is alleen de combinatie 'dure' woorden/basale spelfouten die het geheel een beetje een neppe en gemaakte indruk geeft.

 

Mijn tip is dus vooral jezelf blijven en je niet anders voordoen dan je bent dan kom je uiteindelijk het meest geloofwaardig over.

 

Ik kan hier niks op zeggen anders dan dat ik gewoon zo praat. Het is niet ongewoon dat mensen uit andere culturen meer moeite hebben met die aspecten van de Nederlandse taal. Misschien een punt voor latere studie, als ik er wat meer tijd voor heb.

Link naar reactie
  • 0

Wat ik heel jammer vind is dat je als moderator mijn defensieve reacties blijkbaar opmerkelijker vind dan de impliciete en expliciete beschuldigingen, off-topic posts en ad hominem commentaar van andere posters.

 

Als ik als moderator reageer dan zet ik dat er altijd bij. Anders is het gewoon little old me

 

En sorry, maar ik stel je (als HL lid) een heel simpele vraag: "Wat kom je hier doen?" Het is een open vraag en ik had gehoopt dat je kon verklaren waarom je je vraag op HL geplaatst hebt. Wat wil je van ons weten en wat wil je hiermee bereiken?

 

En dat valt me tegen van je. Ik stel je een simpele vraag en zelfs die weet je niet te beantwoorden. Weer draai je eromheen en wijs je naar reacties van anderen en je andere video topic.

 

En ik heb je ook gevraagd waarom je bericht zo paradoxaal is en ook dat kun je niet beantwoorden zonder te verzanden in je eigen systeem.

 

En ik heb een interpretatiefout in je definitie van een onderneming aangekaart en dat doe je af als "dat slaat echt nergens op".

 

Misschien eens goed om te beginnen bij dat laatste. Want als jouw perceptie van een onderneming berust op

"letting someone else do what you don't want or can do yourself."

dan wordt het nooit wat met je plan omdat je invalshoek niet klopt.

 

Om even naar NL's te gaan. Jij definieert een onderneming als

"iemand anders iets te laten doen wat jij zelf niet kunt of wilt doen".

 

Hoe kun je - ondanks al je dure woorden - nu niet begrijpen dat hier geen kont van klopt?!

Als ik iets uitgevoerd wil hebben en mijn streven is om dat door iemand anders te laten doen omdat ik het niet kan of wil doen, wat ben ik dan? Exactemundo!: de klant! En NIET de ondernemer.

 

(of anders een luilak, profiteur, uitvreter, omdat je geen definitie geeft van de welwillendheid tot een tegenprestatie voor de diensten die anderen voor mij gaan leveren. En als de welwillendheid er bij de klant niet is dan resteert vanuit jouw perspectief alleen de profiteur)

 

Als je perceptie van een onderneming al zo off target is wat moet ik dan met de rest van je verhaal?

 

gr. Joost

 

Ik ben hier niet gekomen om feedback te vragen en vervolgens zielig te doen over de reacties die ik hier krijg; het was gewoon een contrast dat me opviel. Bovendien is het me gevraagd het daar niet over te hebben (de rol van moderators op deze forum), en dat zal ik dus ook niet meer doen.

 

Ik zal deze post heel kort houden, omdat elke poging tot uitleg toch verkeerd geïnterpreteerd word. Als ik bijvoorbeeld een verkeerd beeld over mijn systeem weerleg aan de hand van uitleg over mijn systeem, word dit opgevat als dat ik ’’verzand in mijn systeem’’ en als ik reageer op waarom ik in de verdediging schiet dan draai ik erom heen. Wat ironisch is, aangezien ik er ook van word beschuldigd dat ik selectief reageer ???.

 

*Ik heb in mijn OP uitgebreid uitgelegd waarom ik hier ben. Ik heb vervolgens in mijn reactie naar jou toe weer verwezen naar mijn OP, en ik heb ook weer verwezen naar de richting waarin ik deze topic wilde laten gaan.

 

*Mijn definitie van een onderneming volgde na mijn uitleg waarin alles bekeken werd van de standpunt van de klant (DMP). Ook leid ik deze definitie in met een zekere link dat me leidde naar die uitleg in the first place. Dat ik vervolgens een definitie van bedrijven geef dat consistent is met dit perspectief betekend het niet dat er iets aan scheelt. Vooral niet als deze definitie een alinea later uitgebreider word uitgelegd, re: ''if businesses are in reality only doing what we theoretically can do ourselves, then it means that businesses are essentially just selling their assistance to us''.

Link naar reactie
  • 0

Nb. Je noemt resultaten uit wetenschappelijk onderzoek. Heb je een linkje naar de bron?

 

Dit is voorlopig het enige dat ik kon vinden. Het refereert zowel naar problemen met het ontdekken als het ontwikkelen van ondernemingskansen. Ik heb momenteel geen toegang tot de andere bronnen die ik ook in gedachten had, maar ik zal proberen dit aan te vullen met nog wat abstracts.

Link naar reactie
  • 1

Ola Willy,

 

Blijf vooral reageren met argumenten en laat de emotie weg in je berichten tegen de andere. Heb ik ook last van hoor bij sommige,maar je wint dat nooit :)

 

 

Verder kan je ook in 1 post qouten en antwoorden. Nu antwoord je in meerdere posts achter elkaar op steeds 1 enkele vraag. Wat onoverzichtelijk.

 

 

Succes!

 

 

Danny

Link naar reactie
  • 0

Dit is voorlopig het enige dat ik kon vinden. Het refereert zowel naar problemen met het ontdekken als het ontwikkelen van ondernemingskansen. Ik heb momenteel geen toegang tot de andere bronnen die ik ook in gedachten had, maar ik zal proberen dit aan te vullen met nog wat abstracts.

 

In jouw verhaal refereer je steeds neer (wetenschappelijk) onderzoek. Als er gevraagd om een overzicht van de onderzoeken waar jij je nieuwe inzichten op baseert dan heb je zogenaamd geen toegang tot die bronnen. Grote onzin natuurlijk, iemand die zijn inzichten baseert op onderzoeken is altijd in staat om deze onderzoeken te benoemen simpelweg omdat hij die in digitale dan wel papiervorm tot zijn beschikking heeft.

Dat ene dingetje wat je wel kunt vinden is geen onderzoek maar een artikel geschreven door een paar mensen en heeft geen enkele onderzoekswaarde.

 

Als antwoord op alle vragen die andere gebruikers hebben komt een draaikont antwoord, geen enkele vraag die hier wordt gesteld heb je tot nu inhoudelijk beantwoord. Zelfs de vraag waarom je hier bent ontwijk je stelselmatig.

De enige conclusie die overblijft is dat Willi Emblem hier loopt te spammen met zijn Fast Cash Detective onzin in de hoop dat mensen zijn ebookje en videocursusje afnemen. Helaas heeft Willy hier met zijn ontwijkende en beschuldigende reacties ervoor gezorgd dat het er niet op lijkt dat we van dat curususmateriaal wel iets mogen verwachten.

 

De enige manier om dat nog recht te zetten is een lijst te produceren van al die ventures die dankzij jouw inzichten een groot succes geworden zijn.

Ik ben zeer benieuwd naar dit (verifieerbare) overzicht.

Link naar reactie
  • 0

*Mijn definitie van een onderneming volgde na mijn uitleg waarin alles bekeken werd van de standpunt van de klant (DMP). Ook leid ik deze definitie in met een zekere link dat me leidde naar die uitleg in the first place. Dat ik vervolgens een definitie van bedrijven geef dat consistent is met dit perspectief betekend het niet dat er iets aan scheelt. Vooral niet als deze definitie een alinea later uitgebreider word uitgelegd, re: ''if businesses are in reality only doing what we theoretically can do ourselves, then it means that businesses are essentially just selling their assistance to us''.

 

Ik noem het ook niet voor niets een perceptiefout

DenariusAdvies: Tax | M&A | Legal

Link naar reactie
  • 0
Ik kan hier niks op zeggen anders dan dat ik gewoon zo praat. Het is niet ongewoon dat mensen uit andere culturen meer moeite hebben met die aspecten van de Nederlandse taal. Misschien een punt voor latere studie, als ik er wat meer tijd voor heb.

 

Als je zo werkelijk praat heb ik niets gezegd, het was alleen het gevoel bij mij dat het een beetje opgezocht over kwam. Maar als dat niet zo is, prima toch. Overigens wens ik je veel succes met je e-book, mensen kopen die dingen nu eenmaal en als jij daaraan mee wilt/kan profiteren is dat ook prima.

www.ferraridiscounter.nl

Link naar reactie
  • 0

Ola Willy,

 

Blijf vooral reageren met argumenten en laat de emotie weg in je berichten tegen de andere. Heb ik ook last van hoor bij sommige,maar je wint dat nooit :)

 

 

Verder kan je ook in 1 post qouten en antwoorden. Nu antwoord je in meerdere posts achter elkaar op steeds 1 enkele vraag. Wat onoverzichtelijk.

 

 

Succes!

 

 

Danny

 

Ik weet nog een betere: gewoon negeren en ze in het stof laten bijten ;). De 'normale' on-topic kritiek punten en andere reacties kunnen wel op een antwoord rekenen natuurlijk.

 

Nb. Je noemt resultaten uit wetenschappelijk onderzoek. Heb je een linkje naar de bron?

 

Dit is voorlopig het enige dat ik kon vinden. Het refereert zowel naar problemen met het ontdekken als het ontwikkelen van ondernemingskansen. Ik heb momenteel geen toegang tot de andere bronnen die ik ook in gedachten had, maar ik zal proberen dit aan te vullen met nog wat abstracts.

 

Abstracts (zonder toegang):

http://www.forrester.com/Move+From+Ideation+To+Innovation/fulltext/-/E-RES73441

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1467-8691.2004.00349.x/abstract

 

Met toegang:

http://www.innovationmanagement.se/wp-content/uploads/pdf/InnovationEngine.pdf

http://www.stage-gate.net/downloads/working_papers/wp_29.pdf

http://faculty.london.edu/jbirkinshaw/assets/documents/62corporateventuring_units.pdf

 

Bepaalde mensen weten blijkbaar ook niet wat 'geen toegang' betekent als er wordt gerefereerd naar een wetenschappelijk artikel. Ze denken dan dat er ontwijkend word gereageerd. ;D. Ach ja.

 

*Mijn definitie van een onderneming volgde na mijn uitleg waarin alles bekeken werd van de standpunt van de klant (DMP). Ook leid ik deze definitie in met een zekere link dat me leidde naar die uitleg in the first place. Dat ik vervolgens een definitie van bedrijven geef dat consistent is met dit perspectief betekend het niet dat er iets aan scheelt. Vooral niet als deze definitie een alinea later uitgebreider word uitgelegd, re: ''if businesses are in reality only doing what we theoretically can do ourselves, then it means that businesses are essentially just selling their assistance to us''.

 

Ik noem het ook niet voor niets een perceptiefout

 

Dat klopt..... een perceptiefout van de mensen die de passage buiten zijn context lezen. Het staat niet in steen geschreven dat een bedrijf gedefinieerd moet worden vanuit de perspectief van de winkeleigenaar.

Link naar reactie
  • 0

Dat klopt..... een perceptiefout van de mensen die de passage buiten zijn context lezen. Het staat nergens in steen geschreven dat een bedrijf per se gedefineert moet worden vanuit de perspectief van de winkeleigenaar.

 

Zucht!!!!!

 

Kun je niet gewoon voor 1 keer toegeven dat je ernaast zit!

 

Want als je de perceptie verlegt naar de klant, dan klopt je stelling OOK niet! Dan ontbreekt namelijk de tegenprestatie in jouw definitie. Er is geen klant die verwacht dat hij iets gratis gedaan krijgt van een ondernemer.

 

maar wel best zo.

 

Als alleen jouw gelijk bestaat dan wens ik je veel succes als ondernemer in spé.

 

Salut.

 

What about bedrijven als Google, Facebook, Youtube, of dichter bij huis: kranten als de Spits, Metro, etc? Die zijn allemaal gratis, en zijn een onderdeel van de nieuwere (of beter gezegd: tegenwoordig vaker gebruikte) model waar ik het in de eBook over heb. Ik heb gewoon mijn onderzoek gedaan toen ik mijn lesmateriaal creeerde en ook toen ik mijn eBook samenstelde. mede om dit soort situaties te voorkomen waarbij iets dat ik zeg in twijfel word getrokken. ;)

Link naar reactie
  • 0

Beste Willy,

 

Ik heb werkelijk met stijgende verbazing dit topic gevolgd. Startte het aanvankelijk nog als een topic waarin ik oprecht geïnteresseerd was in je product kan ik niet ontkennen dat je een behoorlijke irritatie opwekt. Ik begrijp je aanvallende houding naar de overige leden niet goed, er is natuurlijk niks mis met een goede discussie maar dit begint zo langzamerhand ongeloofwaardig te worden. Werkelijk iedereen die in jou ogen "kritiek" uit probeer je af te bluffen met tegenargumenten. Indien jij je belaagd voelt mag je je zeker verdedigen, maar dit nogal over de top..

 

Bedenk je goed dat dit een ondernemersforum is en dat iedereen elkaar hier probeert te helpen, hier zitten hele ervaren mensen en ook starters. Doe hier je voordeel mee want op dit moment kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je je niet heel erg populair aan het maken bent... en inderdaad higherlevel wordt heel goed geïndexeerd door google. Je hoeft hier verder geen reactie op te geven, doe ermee wat je wil.. maar ik denk dat als je alles zelf beter weet het ook geen zin heeft in dit topic verder te spuien.

 

Ondanks dat dit misschien een beetje off topic is wilde ik dit toch graag aan je kwijt

 

Groet,

 

Marcel

Succes maak je zelf.....

Link naar reactie
  • 1

Ik begrijp je aanvallende houding naar de overige leden niet goed...

 

Ik wel. Het is geen aanvallende houding, maar een defensieve. Willy heeft vijf jaar gewerkt aan een samenhangend systeem om bronnen van inkomsten op te sporen. Dat systeem wordt uit de doeken gedaan in een stelsel van ebooks, videos, curussen en coaching sessions. Wie van al die verzamelde kennis wil profiteren, kan gratis proeven om vervolgens tegen oplopende vergoedingen dichter bij de kern toegelaten te worden. Willy ziet zich al internationaal op toernee gaan, omringd door een team van medewerkers die zijn volgelingen in goede banen leiden. Iedereen wordt rijk, bij voorkeur door middel van een vierurige werkweek.

 

En nou wordt dat systeem zo maar vergeleken met een get rich quick scheme. ::)

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0
Ik heb werkelijk met stijgende verbazing dit topic gevolgd. Startte het aanvankelijk nog als een topic waarin ik oprecht geïnteresseerd was in je product kan ik niet ontkennen dat je een behoorlijke irritatie opwekt.

 

Hetzelfde kan ik van de meeste reacties hier zeggen. Van besef wat on-topic betekent (tot aan vandaag wist zelfs de moderator niet wat mijn intenties waren, terwijl deze duidelijk verwoord en begrensd zijn in de opening post), tot aan moderatie toe. Als ik in andere threads kijk zie ik precies dezelfde persoonlijke aanvallen, die vervolgens herhaaldelijk goedgekeurd, getolereerd, toegejuigd of afgedaan worden als 'hulp'. Ik ben actief op meerdere fora, en dit heb ik nog nooit meegemaakt.

 

Ik denk dat neutrale observeerders tot een hele andere conclusie komen dan de conclusie die jij zonet bereikt heb, als de on-topic posts getelt worden, en er gekeken word word naar de persoonlijke aanvallen, beschuldigingen en andere zaken. Of je het ermee eens ben hoe ik daarop heb gereageerd, dat hoeft van mij niet. Maar om de zoveelste te zijn die vervolgens reageert alsof ik een boosdoener ben, terwijl je alle andere reacties ongemoeid te laat..? Vind ervan wat je vind, maar neutraliteit, beschaafdheid en onpartijdigheid is duidelijk niet iets dat bezoekers van de meeste forumleden hier hoeven te verwachten. In je poging een vinger naar een ander te wijzen heb je alleen maar laten zien hoe partijdig je bent.

Link naar reactie
  • 0

Goed, ik meng me er ook even in, "on-topic" uiteraard dus verwijzend naar je 1e post.

 

1) wat jullie eerste indruk is, zodat ik kan weten hoe mensen zullen gaan reageren.

 

Je hebt inmiddels 5 pagina's aan eerste indrukken gekregen en je weet nu exact hoe mensen gaan reageren. Daar kun je continu over blijven vallen, maar feit blijft dat ergens in je communicatie iets grondig mis gaat. Nu je dat weet kun je dat gaan oplossen zodat je wellicht andere reacties gaat krijgen in de toekomst.

Link naar reactie
  • 0

En dit is dus precies van ik bedoel. Als je mijn laatste topic zou bekijken zou je zien dat ik net zo goed op mijn vingers wordt getikt door een moderator, en terecht overigens. Als je het niet eens bent met hoe dit forum in elkaar of hoe mensen hier op elkaar reageren zit stop je er toch mee? In een persoonlijke relatie waarin je ongelukkig bent blijf je niet hangen, ik zou dat in dit geval ook niet doen. Je hebt schijnbaar een perfect product in elkaar geknutseld dat jou van gratis geld moet voorzien. Ik zou zeggen doe je ding en ik zie je terug in de quote 500, ik gun het je oprecht van harte en hoop dat ik op een dag hetzelfde mag bereiken.

 

Bedankt in ieder geval voor je reactie over mijn partijdigheid. Dit maakt in tegenstelling tot mijzelf jou des te meer ongeloofwaardig..

 

Succes maak je zelf.....

Link naar reactie
  • 0

Goed, ik meng me er ook even in, "on-topic" uiteraard dus verwijzend naar je 1e post.

 

1) wat jullie eerste indruk is, zodat ik kan weten hoe mensen zullen gaan reageren.

 

Je hebt inmiddels 5 pagina's aan eerste indrukken gekregen en je weet nu exact hoe mensen gaan reageren. Daar kun je continu over blijven vallen, maar feit blijft dat ergens in je communicatie iets grondig mis gaat. Nu je dat weet kun je dat gaan oplossen zodat je wellicht andere reacties gaat krijgen in de toekomst.

 

Weer een reactie die alles wat er hier gebeurd afdoet in een toon van ''je kan het verwachten''. Ongelofelijk dat er op zo een forum openlijk en herhaaldelijk laster word gepleegd (strafbaar feit) en de hele forum er niet alleen lacherig over doet en toekijkt, maar men vervolgens ook letterlijk stomverbaasd opkijkt (en nog geïrriteerd wil worden ook) dat iemand dan vervolgens afstandelijker gaat reageren. Ik ben het trouwens met je eens, ik verdoe alleen maar mijn tijd hier.

Link naar reactie
  • 0

Laster Willy? Wie belastert jou? Ik zie vijf pagina's argumentatie en vijf pagina's (defensieve, geïrriteerde en somtijds agressieve) reacties van jou op datgene wat men naar voren brengt. Je had waarschijnlijk verwacht dat men jouw systeem klakkeloos zou gaan bewieroken. Maar nee, in plaats daarvan plaatste men enkele, somtijds harde kritische noten. Dat kan gebeuren als je om een mening vraagt.

Link naar reactie
  • 0

Weer een reactie die alles wat er hier gebeurd afdoet in een toon van ''je kan het verwachten''. Ongelofelijk dat er op zo een forum openlijk en herhaaldelijk laster word gepleegd (strafbaar feit) en de hele forum er niet alleen lacherig over doet en toekijkt, maar men vervolgens ook letterlijk stomverbaasd opkijkt (en nog geïrriteerd wil worden ook) dat iemand dan vervolgens afstandelijker gaat reageren. Ik ben het trouwens met je eens, ik verdoe alleen maar mijn tijd hier.

 

Laster moet je nog maar eens in het BW opzoeken. Dat is hier niet aan de orde geweest. Voor het overige: je hebt de uitnodiging tot kritiek zelf geplaatst:

Note: ik vraag absoluut niet om meningen betreffende of men het aannemelijk vind of dit systeem zal werken, alhoewel je natuurlijk vrij ben om je verwachtingen te uiten. Waar ik voornamelijk geïnteresseerd in ben, is:

 

1) wat jullie eerste indruk is, zodat ik kan weten hoe mensen zullen gaan reageren. Dit staat me toe om hierop te anticiperen, en eventuele twijfels en andere vormen van weerstand pro-actief weg te nemen in mijn gesprekken met prospects

 

Kijk, en dit schrijf ik wel als mod.

 

gr. Joost

 

HL admin

 

DenariusAdvies: Tax | M&A | Legal

Link naar reactie
  • 0

Mijn systeem voor een eerste goedkeuring van leveranciers is een aantal checkpoints op hun website nalopen. Hoe zou je Nederlandse ondernemers ooit willen aanspreken? Waarom benader je je doelgroep niet gepaster?

 

Je communiceert in het Engels, prijst in dollars en gebruikt op zijn minst niet alledaags beeldmateriaal. Vereiste bedrijfsinformatie en contactgegevens ontbreken. Het is vandaag 8 april 2013.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Alleen voor de voldoening om de grenzeloze vriendjespolitiek op dit forum nog een keer in koor te aanschouwen. Het doelbewust aantasten van iemands imago door die persoon totaal ongeoorloofd te associëren met een programma waarin oplichters ontmaskerd worden, is geen smaad?

 

Na 5 jaar nadenken over zijn systeem wil hij wel graag een keer op vakantie.

 

Het wachten is op het tv-optreden van Willy bij Alberto Stegeman.

 

Kijk, en dit schrijf ik wel als mod.

 

Kijk, dat wel. Maar niet dat posts zoals daar boven aangegeven smakeloos en volkomen onuitgelokt en onterecht zijn?

 

Hier beneden zullen ze allemaal volgen, de partijdige steunbetuigingen van medeleden. Je kan er je klok op gelijk zetten.

Link naar reactie
  • 0

beste Willy,

ik heb het topic geheel gelezen en wil toch een visie van mijn kant geven.

Als je werkelijk zoveel woorden nodig hebt om mensen te overtuigen van jouw product, is er iets mis met het product denk ik.

Ik heb er zelf ook veel last van met mijn product. In bepaalde branches is het vechten tegen de bierkaai.

 

Ik ben daarom overgestapt op het vinden van ambassadeurs die het product zelf gebruiken in die bepaalde branches. Het blijkt dat gebruikers WEL het product kunnen verkopen, wat ik met duizend woorden niet voor elkaar krijg.

 

Ik denk dat dat ook voor jou zou kunnen gelden. Laat een gebruiker hier maar eens aan het woord. Ik weet zeker dat het dan heel stil zal worden met de commentaren.

Link naar reactie
  • 1
Ik begrijp je aanvallende houding naar de overige leden niet goed, er is natuurlijk niks mis met een goede discussie maar dit begint zo langzamerhand ongeloofwaardig te worden. Werkelijk iedereen die in jou ogen "kritiek" uit probeer je af te bluffen met tegenargumenten. Indien jij je belaagd voelt mag je je zeker verdedigen, maar dit nogal over de top..

We krijgen op HL met enige regelmaat mensen die denken dat ze het briljante concept hebben en dat graag door anderen bevestigd willen hebben.

 

Helaas is HL geen Viva-forum waar iedereen alles wat anderen doen helemaal toppie joppie vindt, dus er wordt zowaar zonder roze bril naar dat briljante concept gekeken, en dan blijkt dat er mischien wat onvolkomenheden in zitten, en die worden dan, als volwassen ondernemers onder elkaar, gewoon benoemd zoals ze zijn.

 

Vervolgens begrijpt iedereen volgens TS alles helemaal verkeerd, en gebruiken ze onheuse argumenten, etcetera. Reakties zijn namelijk wel gewenst, maar ze moeten natuurlijk wel een beetje in de verwachtingen passen.

 

Dat hele geleuter gaat zo dan een weekje door, en uiteindelijk verdwijnt de TS weer, vloekend en tierend dat HL een gesponsorde ambtenarenclub is met incompetente idioten als moderators en leden die zo gefocused zijn op hun eigen ego dat ze het eerdergenoemde briljante idee niet als zodanig herkennen of niet willen erkennen omdat ze het niet zelf bedacht hebben.

 

Het heeft er alle schijn van dit ook zo'n draadje is - nog een paar daagjes geduld dus! ;)

Link naar reactie
  • 0

Hmm heb toch echt een inhoudelijke ontopic reactie gegeven zonder enige vorm van kritiek.

 

Maar dat is het hem nou juist. Waarom geen kritiek naar hun toe, maar wel een post naar mij gericht? Als je de hele topic doorleest dan zal je zien dat het volstaat met beledigingen naar mij toe, voordat ik ook maar tweede reactie had gepost. Er is geen enkele post van mij dat de minste van die post overschrijd in onbeleefdheid. Als ik dan vervolgens afstandelijk doe, barst de hel los. Afgezien van een paar zijn de mensen op dit forum gewoon letterlijk knettergek. De beledigingen en beschuldigingen kan ik nog hebben, maar om dan met z'n allen zo schijnheilig te doen. Wauw.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    11 leden, 277 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.