loading
Ga naar inhoud
WdeWinter
Verberg

Ervaringen met Power Internet

vraag

Van de week werd ik gebeld door het bedrijf Powerinternet. Of ik interesse had in een Google Places vermelding. Ik vertelde dat ik al samenwerkte met een bedrijf dat dit voor mij doet. Ik doe namelijk in renovatiewerken en vond het de hoogste tijd worden om een website op te zetten. Ik ben twee weken geleden langsgeweest bij dit bedrijf en we hebben samen mijn mogelijkheden bekeken en een opzet voor mijn website gemaakt.

 

Nu zei Powerinternet dat het bedrijf waar ik mee samenwerk de grootste oplichters van Nederland zijn. Daarnaast beweerde de Powerinternetmedewerker dat het bedrijf waarbij ik net een website heb besteld helemaal geen websites maakt. Vreemd dat ik net een designvoorstel in mijn mailaccount heb ontvangen. De meneer aan de telefoon wilde samen met mij wel even op Google kijken. Tik de bedrijfsnaam maar eens in op Google”, zei hij. En inderdaad, als je dat doet krijg je een klacht over mijn hostingbedrijf. Uit 2003. Waarop maar liefst vijf keer is gereageerd...

 

Ik vond het al vreemd omdat ik er net was geweest en juist een heel goed gevoel bij dit bedrijf had. Toen ik wees op de datum en het aantal berichten in het forum zei de Powerinternetmeneer dat er wel meer klachten over dit bedrijf waren (hoewel hij mij die niet kon tonen op dat moment). Het kwam er op neer dat ik veel beter met Powerinternet in zee kon gaan.

 

Uiteraard heb ik direct mijn hostingbedrijf gebeld om te vertellen dat dit bedrijf duidelijk probeert om nieuwe klanten weg te stelen door ze van oplichterij te beschuldigen.

 

Raak dus niet in paniek als je door Powerinternet wordt gebeld. Zij vertellen leugens over bedrijven.

Hebben anderen hier ook ervaring mee?

 

Met vriendelijke groet,

 

Wesley de Winter

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

 • 0
 • Waardeer dit antwoord

dus tijdens je korte telefoongesprek wisten zij te melden dat je designer een oplichter was met google referenties en al? dat doen ze knap en snel...

 

Vaag verhaal moet ik zeggen. Ik denk ik google even naar ''wesley de winter renovatiewerken'' maar helaas...Wat wil je hiermee bereiken?

 

Komt bij mij in ieder geval een beetje over op het bashen van POwer internet . Kan niets negatiefs vinden over ze en de werkwijze die jij weergeeft. Ze hebben wel al een topic op HL hier waar ook iemand dit vind. Maar de meningen daarover zijn niet dat ze oplichters zijn.

 

Topic is hier te vinden. Door iemand die het topic met naam plaatst en daarna nooit meer terugkomt...

 

 

Heb power internet even gewezen op het topic. zodat ze kunnen deelnemen aan het gesprek,wel zo eerlijk :)

 

Correct me if im wrong!

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord
dus tijdens je korte telefoongesprek wisten zij te melden dat je designer een oplichter was met google referenties en al? dat doen ze knap en snel...

Al vooraf negatieve referenties opzoeken van een grote concurrent valt makkelijk te integreren in een belscript.

Zo vreemd komt het niet op mij over: een gerenommeerd SEO-bedrijf deed niet zo heel lang geleden exact het zelfde....

 

Ik denk ik google even naar ''wesley de winter renovatiewerken'' maar helaas..

TS geeft aan dat er nog geen site is, dus dat lijkt me niet zo moeilijk. Bovendien heet het bedrijf anders, het is een BVBA.

 

Correct me if im wrong!

Je reageert nogal fel en uit ongeloof (correct me if i'm wrong!) maar keer het eens om: welk belang heeft een renovatiebedrijf om een sitebouwer zwart te maken zonder dat er iets aan de hand is? Ik krijg de indruk dat je niet gelooft dat TS werkelijk zo heet en een renovatiebedrijf heeft. Ik kan als mod echter zien dat dat wel het geval is.

 

 


Ik help ondernemers aan betaalbare en betrouwbare verzekeringen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vragen of offerte? ☛  contact

Werkgever en op zoek naar een goede en betaalbare verzuimverzekering voor je personeel ? ☛ www.verzuimverzekerd.nl

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Je reageert nogal fel

 

Dat valt toch wel mee?

 

en uit ongeloof

 

Klopt ja. Het is verschrikkelijk makkelijk een bedrijf op deze manier zwart te maken door iemand die zich even aanmeld,zijn gal spuwt,en nooit meer terugkomt. Gebeurd vaker hier...

 

 

 

maar keer het eens om

 

Juist niet omkeren. Waarom zou een BVBA,die geen website heeft, ineens het idee krijgen om andere ondernemers te gaan waarschuwen voor een bedrijf waar 0 realistische klachten over zijn op internet?

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Ook ik wordt wel regelmatig gebeld hoor, ook vanwege mijn berichten hier op HL en de discussies over mijn websites.

 

Hoe ze het doen weet ik niet, maar ze schakelen heel snel, vragen met welk bedrijf je werkt en voor je het weet hebben ze een negatieve referentie over dat bedrijf. Vaak wel 1 op de minder bekende hostingvergelijkingswebsite.

 

Maar ze bellen ook gewoon op als Google medewerker hoor. In mijn geval voor Google advertenties.

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Komt bij mij in ieder geval een beetje over op het bashen van Powerinternet . Kan niets negatiefs vinden over ze en de werkwijze die jij weergeeft.

 

Komt iemand nieuw (en anoniem) op het forum om een leverancier in een kwaad daglicht te stellen. Dan rijst meteen de vraag: oprechte kritiek of zwartmakerij. Het helpt om dan de achtergronden van de topicstarter te checken (is dat een heuse ondernemer die in geval van smaad of laster aanspreekbaar is) en om te kijken of er vergelijkbare kritiek elders is (de rook-check).

 

Dat laatste kunnen we allemaal doen. Er is eerder vergelijkbare kritiek op deze leverancier geweest op dit forum, maar je vindt ook een vergelijkbaar topic op Hallo waar meerdere mensen een vergelijkbare ervaring hebben. Het gaat daar om agressieve verkoop van seo-diensten. Er is dus rook...

 

Maar altijd goed om balans te brengen in reacties en ook vragen te stellen aan de topicstarter. Want er zijn de afgelopen jaren ook wel zwartmakers voorbijgekomen. Je kan natuurlijk ook zulke topics niet toestaan of snel verwijderen, maar dan verlies je de signaalfunctie en ontneem je mods van andere fora de mogelijkheid om de checks uit te voeren die ik eerder noemde. Vandaar ook dat mijn bloeddruk stijgt als ik zie hoe sommige zeer kwalijke leveranciers het internet met terugwerkende kracht laten schoonvegen door advocaten die blafbrieven sturen. Dat gebeurt vortdurend en HL krijgt ze ook regelmatig.


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

 

 

Je kan natuurlijk ook zulke topics niet toestaan of snel verwijderen, maar dan verlies je de signaalfunctie en ontneem je mods van andere fora de mogelijkheid om de checks uit te voeren die ik eerder noemde.

 

Ben ook geen voorstander van het niet toestaan of verwijderen. Wel voorstander van hoor en wederhoor voor de kwestie die een TS begint en die 9/10 keer 1 a 2 berichten plaatst en nooit meer terugkomt.

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Beste Happy Entrepreneur,

 

Wat jammer dat je zo negatief reageert.

Het was een heel onprettig gesprek en vind het ook niet kunnen dat

ondernemers zo over elkaar praten.

Overigens zei het hostingbedrijf dat er al vaker klanten door

Powerinternet waren benaderd.

 

Ik ben gevestigd in Antwerpen maar doe veel zaken in Nederland.

Ook het hostingbedrijf en Powerinternet zijn beide Nederlandse

bedrijven, daarom plaats ik dit bericht in dit forum.

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

 

Wat jammer dat je zo negatief reageert.

 

Niet negatief,maar ik vind het zomaar plaatsen van dit soort berichten wel gevaarlijk ja.

 

 

Het was een heel onprettig gesprek en vind het ook niet kunnen dat

ondernemers zo over elkaar praten.

 

Een onprettig verkoopgesprek kan toch geen aanleiding zijn om een bedrijf zo neer te zetten op een forum? Heb wel 3 van die gesprekken op een dag...

 

 

Overigens zei het hostingbedrijf dat er al vaker klanten door

Powerinternet waren benaderd.

 

Ze plegen acquisitie. Niks mis mee. Als ze zich uiteraard aan de regeltjes houden.

 

 

 

 

Heb je op enig moment eerst Power internet op de hoogte gesteld van je conclusie? Heb je gemeld dat je dit niet vindt kunnen en om een antwoord gevraagd?

 

Danny

 

 

aanvulling.

 

Ik ben absoluut van mening dat bedrijven die oplichter/valse voorwendselen ed als uitgangspunt hebben aan de schandpaal moeten. Maar dan wel met proof en aantoonbare zaken.

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 5
 • Waardeer dit antwoord

Powerinternet in Nederland is hetzelfde bedrijf als (of een zusje van) Powerinternet in Duitsland. Op het vestigingsadres in Kleve Duitsland zitten meer activiteiten, zoals oa UPA Verlag en Web2day. Ook daarvan zie ik een Duitse en een Nederlandse variant. De laatste is in Nijmegen gevestigd, en tevens in Alkmaar. En bij Web2day komen we ineens een bekende naam tegen van dezelfde ondernemer die eerder van acquisitiefraude beschuldigd is, oa actief als HT Selekt. Die is in Duitsland ook niet erg populair. Hij heeft zijn levenswerk gemaakt van dit soort duistere zaakjes, ten behoeve van de volgende generatie.

 

Is er meer rook? Yep, dankzij Duitse bronnen (Raubwirtschaft.de oftwel rovershandel) is te zien dat UPA Verlag van meneer Leijen aan misleidende verkoop doet. De Duitsers leggen verband met veroordelingen van VDB Hosting (VDB Computers), dat ook door SAF gesignaleerd wordt.

 

HL kreeg overigens een reactie van een oud-medewerker uit dit cluster...

 

Wil graag anoniem blijven omdat ik een e medewerker van deye firma ben. Faxgids,Web2daz HT Selekt en Adressennet is een pot nat, als er in het ene produkt een opdracht is verkocht gaat deye opdracht naar een andere afdeling zodat die ook een opdracht kunnen schrijven een sukkel zoals ze dat intern noemen.Als u een brief krijgt van de inkassounie niet op reageren want na een bepaalde tijd word hij intern afgeboekt,dus er volgt geen rechtzaak. inkasso.

 

Wat is nou het verband tussen Powerinternet en dit Leijen-cluster, behalve een gedeeld adres in Kleve? De domeinnaam van Powerinternet staat op naam van een Leijen. Deze Laurens wordt ook genoemd op Raubwirtschaft. Het cirkeltje is rond. Loop er maar met een grote boog omheen, dat Powerinternet.

 

(Krijg het gevoel dat de tweede generatie in de voetsporen van de oude treedt.)

 


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 1
 • Waardeer dit antwoord

Zucht.

 

Nou krijgt het forum weer blafbrieven en gaan admins wikken en wegen, en moeten er weer namen verwijderd worden, en gaan er ambtenaren bij EZ hoofdpijn krijgen en moet ik in RvA pleiten voor openbaarheid terwijl de dwarsverbanden door de boosdoeners onzichtbaar gemaakt worden.

 

Maar de zakkenvullers gaan gewoon door.


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord
en gaan admins wikken en wegen

Yep. Net zoals er gewikt en gewogen is toen deze post geplaatst werd: toen is gekeken of de topicstarter wel echt was, of er andere soortgelijke klachten waren en of de post niet in strijd is met de voorwaarden (met name op het punt van vermelding van "oplichting"). Dat alles bleek in orde, dus is de post blijven staan (dat had overigens ook gebeurd als er geen andere soortgelijke klachten waren: één klacht moet immers altijd de eerste zijn)

 

Had de topicstarter anoniem geweest dan had ik het tijdelijk verplaatst naar het adminboard, in afwachting van verificatie van de poster; volledig anoniem als fipo een bedrijf zwartmaken, dat gaan we niet (meer) doen.

 

en moeten er weer namen verwijderd worden

en moet ik in RvA pleiten voor openbaarheid

Heel mooi en stoer allemaal Twa :). Maar eerlijkheidshalve vind ik dat je hier een beetje doorslaat, doch het zij je vergeven gelet op het resultaat ;D.

We hebben als forum en forumbeheerders al genoeg dagelijkse sores aan ons hoofd om ons nu al druk te gaan maken over hypothetische toekomstige ontwikkelingen.

 

Verder zijn jouw en mijn mening hierover wel redelijk identiek: rechte rug houden, geen zwakke knieën. Maar zoveel mods, zoveel meningen: zo ben ik nog steeds in conclaaf om een ander klachten-topic van gisteren teruggeplaatst te krijgen

 


Ik help ondernemers aan betaalbare en betrouwbare verzekeringen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vragen of offerte? ☛  contact

Werkgever en op zoek naar een goede en betaalbare verzuimverzekering voor je personeel ? ☛ www.verzuimverzekerd.nl

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Maar eerlijkheidshalve vind ik dat je hier een beetje doorslaat...

 

Hmmm. HT Selekt is een ouwe bekende. We hebben al eens een blafbrief gekregen van niet de minste advocaat en toen is uit vrees voor consequenties een heel topic over HT Selekt onzichtbaar gemaakt. Pas nadat uit een andere rechtszaak (de affaire Speelkwartiertje, waarbij HL op de achtergrond assistentie gaf) een uitspraak kwam dat zulk soort kritiek geen smaad of laster is, is dat topic weer geopend.


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Zucht.

 

Nou krijgt het forum weer blafbrieven en gaan admins wikken en wegen, en moeten er weer namen verwijderd worden, en gaan er ambtenaren bij EZ hoofdpijn krijgen en moet ik in RvA pleiten voor openbaarheid terwijl de dwarsverbanden door de boosdoeners onzichtbaar gemaakt worden.

 

Maar de zakkenvullers gaan gewoon door.

 

Ik ben ervan overtuigd dat we alsdan op gepaste wijze gaan reageren naar de blafferts, schommelende mods en de aan paracetamol verslaafde ambtenaren. ;D

 


www.camelot-legal.nl

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord
Hmmm. HT Selekt is een ouwe bekende. We hebben al eens een blafbrief gekregen

Ken het niet, moet iets zijn van vóór mijn modtijd. EDIT: dat is het dus ook, dateert van 2009.

 

een uitspraak kwam dat zulk soort kritiek geen smaad of laster is, is dat topic weer geopend.

Lijkt me een wijs besluit


Ik help ondernemers aan betaalbare en betrouwbare verzekeringen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vragen of offerte? ☛  contact

Werkgever en op zoek naar een goede en betaalbare verzuimverzekering voor je personeel ? ☛ www.verzuimverzekerd.nl

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Het was dus geen hypothetische situatie maar een ervaringsgegeven. Dat topicis na een blafbrief een jaar op zwart gegaan, in afwachting van juridisch beraad bij de eigenaar van dit forum. Er zijn regels voor topics die wel en niet toegestaan zijn, er zijn regels voor de manier waarop ervaringen en meningen gedeeld worden, en daar wordt tamelijk strak op gemodereerd. Allemaal prima. Maar daar wordt soms van buitenaf druk op uitgeoefend en dan moet je niet van geval tot geval besluiten nemen. Misschien is het weleens goed als dat beleid extern getoetst wordt - lees: er komt een rechtszaak van. Vrijheid van meningsuiting weegt behoorlijk zwaar, dus vrees is in deze geen goeie raadgever. Onze huisjuristen hebben al aangegeven dat een eventuele sanctie waarschijnlijk niet veel verder gaat dan het verwijderen van een gewraakte tekst. De toekomst van dit forum staat dus niet op het spel als kritiek aangevochten wordt.

 

Overigens staat er in de gebruiksregels nog steeds een zinnetje dat elke keer een struikelblok is.

 

Gebruik het forum niet als klachtenboard. Ervaringen uitwisselen over bedrijven/instanties is toegestaan. Let er daarbij wel op dat je niemand mag betichten van oplichting als hier justitieel geen uitspraak over is gedaan.

 

De rechter heeft zich al uitgesproken over zulke kwalificaties op fora en het mag (in de hitte van het debat), al blijft het verstandig om deelnemers te vragen naar ervaringen en te suggereren niet in loze kwalificaties te blijven hangen.

 


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord
Misschien is het weleens goed als dat beleid extern getoetst wordt - lees: er komt een rechtszaak van.

Zoals al eerder gemeld: I second that. Zo'n rechtzaak toetst namelijk niet alleen het beleid, maar werkt ook afschrikwekkend naar blaffers: het toont de bereidheid aan om ver te gaan.

 

Overigens staat er in de gebruiksregels nog steeds een zinnetje dat elke keer een struikelblok is.

Ik ken dat zinnetje goed, jouw mening, en de betreffende uitspraak. Ik kies in dit soort gevallen bij voorkeur de praktische benadering: liever toelichten WAT er is gebeurd of juist niet is gebeurd, dan vervallen in dit soort loze kwalificaties. Laat de typering "oplichter" vooral aan de mening van de lezers/leden over.


Ik help ondernemers aan betaalbare en betrouwbare verzekeringen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vragen of offerte? ☛  contact

Werkgever en op zoek naar een goede en betaalbare verzuimverzekering voor je personeel ? ☛ www.verzuimverzekerd.nl

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Laat de typering "oplichter" vooral aan de mening van de lezers/leden over.

 

Het staat expliciet genoemd in de algemene voorwaarden en leidt soms tot gedoe. Zet dan liever in de algemene voorwaarden dat concrete ervaringen veel belangrijker zijn dan kwalificaties en laat open wanneer moderatie toeslaat. De huidige regel komt regelmatig terug in blafbrieven.

 

Hmmm. Dat is meer iets voor RvA eigenlijk...


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord
De huidige regel komt regelmatig terug in blafbrieven.

]mmm. Dat is meer iets voor RvA eigenlijk...

Je zou nieuwe blafbriefschrijvers eens op gedachten kunnen brengen ja :).

 

Maar dat kunnen we eenvoudig voor zijn Twa: as vrijdag is modsoverleg, en ik zal jou punt naar voren brengen. Jouw motivatie snijdt wat mij betreft hout: niet de kwalificatie "oplichting" is relevant maar de ervaringen, en we moeten ons niet vooraf vastlegggen op wat gemodereerd zou moeten worden: een blafbriefschrijver kan en zal dat inderdaad tegen ons gebruiken.


Ik help ondernemers aan betaalbare en betrouwbare verzekeringen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vragen of offerte? ☛  contact

Werkgever en op zoek naar een goede en betaalbare verzuimverzekering voor je personeel ? ☛ www.verzuimverzekerd.nl

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

>;( over irritante bedrijven die je opbellen gesproken....

 

"Meneer wij hebben bij wijze van proef voor twee weken uw webshop op onze website www.............nl vermeld. Sindsdien heeft uw webshop erg veel positieve reviews ontvangen en hebben we veel van onze bezoekers doorgelinkt. Gezien de positieve resultaten wil ik u vragen of u op onze website vermeld wil blijven staan (tegen een klein prijsje)".

 

Normaal ben ik aardig tegen call center medewerkers want zij verdienen nou eenmaal hun brood op die manier. Dit keer was ik nogal geirriteerd aangezien er gewoon glashard gelogen wordt. Na enige uitleg - over wat zij dan precies gedaan hadden en wat ze aanbieden - confronteerde ik hem met het gegeven dat mijn webshop nieteens actief is in Nederland (enkel in Oost-Azie) dus ik vroeg mij af hoe hij dan zoveel mensen uit Nederland doorgelinkt heeft en zoveel geweldige Nederlandstalige reviews heeft ontvangen....

"Ik denk dat onze diensten niet goed aansluiten bij uw behoefte. Ik wens u nog een goede avond meneer."

 

*beep beep beep*

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

 

Dit cluster viert dit jaar zijn tienjarig jubileum, afgaande op de eerste waarschuwingen. Zie webhostingstalk over Web2day en Flitsservice over UwAdres.nl, beide uit 2003. Dat is tien jaar van misleidende telefoontjes, verknipte bandopnames, wurgcontracten en incassoprocedures die soms leiden tot doorgaans verloren rechtszaken in Nederland, Duitsland en België.


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

 

Dit cluster viert dit jaar zijn tienjarig jubileum, afgaande op de eerste waarschuwingen. Zie webhostingstalk over Web2day en Flitsservice over UwAdres.nl, beide uit 2003. Dat is tien jaar van misleidende telefoontjes, verknipte bandopnames, wurgcontracten en incassoprocedures die soms leiden tot doorgaans verloren rechtszaken in Nederland, Duitsland en België.

 

Dat is wel erg eigenlijk.

Waarom kan dit 10 jaar lang door gaan? Waarom vliegen eigenaren van zulke flut bedrijfjes niet een paar jaar de cel in?

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Het Openbaar Ministerie heeft een team van officiers van justitie erop gezet. Die hebben een aantal strafzaken geïnitieerd. Tevergeefs. Afgelopen jaar heeft MKB Nederland het euvel privaatrechtelijk proberen aan te pakken. Tevergeefs. De recehter wijst naar de wetgever.

 

De wetgever eet uit zijn neus. Het hangt ergens tussen Justitie en EZ, waarschijnlijk omdat wilsovereenstemming in het overeenkomstenrecht zo lastig is. Wanneer is er sprake van misleiding en misbruik? Nu is er een nieuw initiatief wetsontwerp in de Tweede Kamer onderweg.

 

Zoek ook eens op Stichting Eerlijk Zakendoen.

 


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

 

Nu we toch jubilea vieren, ben ik maar eens in de geschiedenis van de Stichting Eerlijk Zaken Doen gedoken, de voorloper van SAF. Die stichting is in 1993 opgericht, dus twintig jaar geleden. Die registreerde niet alleen, maar voerde ook rechtszaken tegen dubieuze advertentieverkopers.


Je mag ook abonnee worden als je kritisch leest! Follow the Money🤑  

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Ik ben nieuw op dit forum maar kwam de posts over het bedrijf power internet tegen. Moest toch even reageren.

 

Ik weet uit ervaring dat powerinternet (vnl. kleinere bedrijven) een google maps vermelding verkoopt onder valse voorwenselen. Ik weet dat ze hiervoor 150 -200 per jaar berekenen! Ze maken de ondernemer wijs dat hij zo hoger in Google scoort. Ze maken een bijna lege Google maps vermelding aan en that's it. Een dienst die in principe gratis. Maar de ondernemers die ik sprak geloven erin, het verkoopverhaal van power internet is blijkbaar erg goed. Het heeft ook iets treurigs. Goedgelovige ondernemers die 'iets' met internet willen doen en zo geld uit de zak wordt geklopt.

 

Het is schandalig dat ( kleine) ondernemers elk jaar een paar honderd euro moeten ophoesten voor een dienst van Google die gratis is. Als dat nu nog eenmalig zou zijn en ze voor dat geld een goed gevulde Google maps pagina maken dan is het nog wel te rechtvaardigen maar de ondernemers betalen elk jaar opnieuw aan power internet, volgens mij zonder aanwijsbare inspanning van de kant van power internet, behalve dan het sturen van de factuur.

 

Ik snap niet dat zo'n bedrijf daarmee wegkomt. Het gaat hier niet om een enkel geval, ze schijnen vele duizenden ondernemers zo'n google maps vermelding verkocht te hebben.

 

Hebben anderen ook ervaring met power internet?

 

 

 

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er zijn 0 leden online en 29 gasten

  Er zijn momenteel geen geregistreerde gebruikers online

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké