• 0

Espressocupjes start-up

Omschrijving van je concept:

Kleinschalige (lean & mean) productie van hoge kwaliteits espressocupjes voor het kleinbedrijf en de koffiegroot- en detailhandel.

Ambachtelijke productie met behulp van Wajongers

Rechtstreekse verkoop van eigen merk cupjes aan eindgebruikers via webshop (streefdatum 15-11-2013).

Een altijd-op-voorraad smakenreeks bestaande uit 5 populaire varianten van 25 cent/stuk

Jaarlijks 6 a 10 tijdelijk verkrijgbare bijzondere melanges van 35 cent/stuk

De koffiegroot- en detailhandel kan eigen melanges laten incuppen in eigen merk verpakkingen.

Eigen merk koffies worden o.b.v. weekbestellingen vers gebrand en in kleine partijen geleverd door locale premium branders.

Eigen merk cups worden verpakt in zakken van 24 a 25 stuks.

Minimale bestelgrootte eigen merk is 200 cups, vanaf 300 cups geen verzendkosten

Handig bewaar- en presentatieblik als introductiegeschenk bij eerste bestelling vanaf 300 cups.

Herhalingsaankopen uitlokken via reminder emails o.b.v. opgegeven gebruik

Aankoop nieuw Nespresso apparaat met 50% korting na/bij bestelling van X cups

 

 

Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:

Marktonderzoek gedaan

Bedrijfsplan met investeringsbegroting opgesteld

Ultralowbudget maar efficiënte, schone en rendabele espressocupjes productiemethode ontwikkeld

Verkoopformule ontwikkeld

Alle cupvul- en heatseal apparatuur ontwikkeld, laten bouwen en getest

Leveranciers gevonden en prijsafspraken gemaakt voor koffies, cups, foliedeksels, verpakkingsmateriaal e.d.

Bedrijfsruimte voor productie en opslag gehuurd

Vacature geplaatst voor productiepersoneel en sollicitatiegesprekken gevoerd

Juridische opzet bedacht (BV's binnenkort opgericht en aangemeld bij kvk en fiscus)

Koffiemelanges gemaakt en op kleine schaal getest

Opzet gemaakt voor webshop

Huisstijl + lay-out voor eigen merk cups ontwikkeld

Diverse handels- en domeinnamen laten registreren

 

Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:

Mijn eigen merk cups zijn de oplossing voor diegenen die hun Nespresso apparaat graag willen blijven gebruiken, maar de cups van Nespresso te duur vinden en niet echt blij worden van de cups die in de supermarkt worden verkocht. Want mijn melanges smaken prima, maar kosten veelal minsten 30% minder dan die van Nespresso. Bovendien werken mijn cupjes prima in elk Nespresso apparaat en nemen mijn verpakkkingen veel minder plaats in dan die van DE en andere merken die hun cupjes individueel verpakken.

 

Voor de liefhebbers van bijzondere koffies zijn er bovendien regelmatig nieuwe, zij het tijdelijk verkrijgbare, melanges verkrijgbaar. Grootverbruikers kunnen bovendien hun eigen melanges aanleveren en door mij laten incuppen en verpakken in hun eigen verpakkingen, zonder dat zij (zoals bij andere producenten) direct enorme hoeveelheden moeten bestellen (al mogelijk vanaf 16.000 cups). Ideaal dus voor koffiespeciaalzaken en andere kleinschalige handelsorganisaties die espressocupjes willen verkopen (bijvoorbeeld als traffic generator).

 

Hoe is dit anders dan bestaande concepten:

1. Superlowbudget en kleinschalige opzet

2. Ambachtelijke i.p.v. industriële productie (arbeidsintensief i.p.v. kapitaalintensief)

3. Extreem snel op- en afschaalbaar

4. Cupjes minstens 30% goedkoper dan de originele

5. Ruimte- en afval-besparende verpakkingsmethode

6. Bestel- en bezorggemak (overzichtelijk aanbod, bestelreminder, bezorgd op kantoor)

7. Maatwerk al mogelijk bij relatief zeer kleine hoeveelheden

 

 

Wat voor feedback hoop je te krijgen:

Ik ben benieuwd of bovengenoemde opzet kleinzakelijke Nespressogebruikers aanspreekt. Graag ontvang ik feedback over punten als de prijs, de verpakkingsmethode, de minimale bestelgrootte en welke Nespresso smaken het meest besteld worden.

 

Verder hoop 100 personen te vinden die willen meedoen aan het testen van mijn espressomelanges. Zonder goed in de smaak vallende melanges is dit concept immers niet levensvatbaar. Als je mee wil doen, bekijk dan mijn oproep ("100 proefpersonen gezocht voor testen espressocups") in "Vraag & aanbod" (te vinden onder tabblad/de button "Meer..." bovenaan in het HL-hoofdmenu).

 

 

 

Douwes Fiscale Diensten: Meester in Fiscaal Maatwerk www.douwesfiscalediensten.nl

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 3

JT cups? Klinkt dt niet teveel als een nieuw model BH? :)

 

Tja, Jan noemde zijn cupjes zelf "A" en "B"

 

Ik heb Cup A en Cup B geproefd. Cup B vond ik lekkerder, wat steviger en voller ;D

 

FF Serieus, los van het puberale: volgens mij valt er wat origineels met die namen te doen. Misschien ook de cupjes per 2 verpakken. Wellicht niet direct geschikt voor de zakelijke markt, maar wel leuk als een particuliere gadget. Kun je iemand nog eens een Cup D laten proefen. Wellicht iets om ook met Vossie te bespreken Jan?

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0
In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

Hai Jan,

 

Erg leuk dat je er zaterdag (met aandringen van mij) tóch was. Heerlijke koffie en zeker meer dan smaakwaardig. Het zal mij niet verbazen als ik Nestlé gedag zeg. DE heeft mijn smaakwens niet gehaald.

 

Ik had je zaterdag beloofd om naar het topic te zoeken waar het gedachtengoed en de creatie van jouw cups op gebaseerd zijn.

 

Is het misschien deze >>> ? ? ?

 

Want (al zeg ik het zelf) hoe GAAF is Hl.nl dat er door reacties in topics van anderen er nieuwe ideeën geboren worden én dat er mee aan de slag is gegaan ! Zoals Jan nu heeft gedaan.

 

@Jan... Hoe ga je e.e.a. vermarketen? Je spreekt over small business markt, maar in basis is het toch een internationaal product. Hoe krijg je het weggezet over de grens bij bijv. (internationale) supermarkt ketens? Is jouw koffieleverancier internationaal bekend? Wellicht dat je dan met "hen" de grenzen over kan?

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie
  • 1

Toen ik de openingspost las vond ik het bijna jammer dat ik niet zo'n cupjes automaat heb om mee te doen aan de proef reeks, het ziet er echt goed doordacht uit. maar toen ik het logo zag.. dat was zo ongeveer een flashback naar 1998 toen waren zwart en rood populaire website kleuren. eigenlijk zou ik 1 zin van think twice willen herhalen

 

Veel te druk en ingewikkeld. Roept bij mij totaal niet de associatie met koffie op.

 

maar als ik wat langer er naar kijk meen toch een poging te zien wat elementen van koffie te verwerken.

- die rode ovaal met witte streep heeft heel in de verte iets van een koffieboon, (maar mijn eerste associatie was met een Japanse vlag en later ook met een verboden in te rijden bord..)

- De verwerking van de letters E C c als afkorting van de url vind ik ook wel terug De E lijkt op een koffiezetter maar het geheel ijkt in deze vorm teveel "gezocht"..

 

De slogan Great Taste, Small Price is leuke klassieke tegenstelling, maar nespresso drinkers vinden zichzelf vaak wel kenners en kozen bij de aanschaf van het apparaat min of meer bewust voor de dure cups, dus is vol op prijs inzetten dan wel een succesvolle strategie? Ik zou met een slogan in eerste instantie dichter tegen het Nespresso imago aankruipen met varianten als Great Taste - Best price of Great Taste - Good Price zouden alternatieven kunnen zijn.

 

nu vind ik alleen kritiek geven te makkelijk en omdat ik dit soort dingen ook wel leuk vind om af en toe een beetje creatief te zitten doen heb ik even een soort mini moodboard gemaakt van wat ik bij goede (en goedkope) koffie vind passen qua sfeer.

Daar kwam wel een aardig beeld uit. Ik heb eerst een paar foto's van google gejat om een klein beetje de sfeer weer te geven. daarna heb ik wat zitten spelen met de lettertypes en de letters ECC. Eén van de dingen die me ook opviel is dat ESSPRESSOCUPCENTER.NL strak aan elkaar moeilijk leesbaar is, zeker met een hoekig lettertype, dus daar moet wat gebeuren met de witruimte tussen de woorden cup en center of bijvoorbeeld door het woord CUP in een andere kleur te zetten of met een beeld erachter. Daarnaast denk ik dat je een meer rond lettertype zou moeten gebruiken in combinatie met hoofdletters en vetgedrukt krijg je dan een "ronde en robuuste" uitstraling die ik wel bij koffie vind passen.

 

afijn veel tekst.. voor zomaar wat losse ideetjes, ik hoop dat het beeld een beetje weergeeft wat ik bedoel. puur ter inspiratie..

 

 

 

brainstorm_ECC.thumb.png.3eaf8d7823c6d154db0fa352ec7dae8b.png

Link naar reactie
  • 0

Ik ben helaas (voor koffieverkopers dan) geen koffiedrinker.

Maar vind de gekozen naam niet heel erg sterk en het logo zelfs erg slecht maar het idee is leuk (of zoals Hans van den Bergh zou zeggen: het idee is leuk maar zou zelf voor andere naam en logo kiezen).

 

vind de eerder genoemde naam "JT cups" veel beter klinken en is commercieel denk ik ook meer mee te doen (ook kwa naamsbekendheid).

 

Ik begrijp beetje wat je met logo doet maar vind het inderdaad een soort van flashback naar beginjaren van internet.

 

Zou voor het logo echt een wedstrijdje uitschrijven bij 1 van de bekende ontwerpwedstrijd websites (b.v. logomatch maar zijn er veel meer). Krijg je diverse voorstellen die je vervolgens kan beoordelen (of hier kan laten doen) en dan wat bijsturen en dan kies je het mooiste logo.

Link naar reactie
  • 0

Iedereen weer hartelijk bedankt voor zijn/haar feedback! Hieronder mijn reactie op de aangestipte punten.

 

Slogan (great taste, small price)

John: je hebt helemaal gelijk dat de grote merken al lang prima espressocups aanbieden, maar dat betekent niet dat voor mij alleen small price als USP overblijft. De USP is juist de combinatie van een hoge kwaliteit EN een lage prijs, zoals Norbert ook stelt. Dus die van mij zijn bij een vergelijkbare kwaliteit altijd duidelijk goedkoper dan die van de grote merken: 25 cent i.p.v. 36 (gemiddelde prijs reguliere Nespressocups) of 31,5 (DE-cups) voor de never-out-of-stock varianten en 35 cent i.p.v. 39 of 42 (Nespresso) voor de tijdelijk verkrijgbare premiumvarianten.

 

Sandra: goed gezien, een verbindingsteken tussen de woorden taste en small! Ik had in mijn email handtekening er al een plusteken tussen staan. Nu dus ook in mijn logo. :)

 

Kwaliteit/keurmerk espressomelanges

Bas: Zoals aangegeven hanteer ik 2 kwaliteitsreeksen: een never-out-of-stock reeks en een reeks tijdelijk verkrijgbare varianten van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Die laatste zijn per definitie afkomstig van plantages/koffieboeren die aantoonbaar milieu- en mensvriendelijk produceren en die daarvoor een goede prijs betaald krijgen, dus deze voldoen altijd aan de eisen die gesteld worden door één of meer van de volgende keurmerken: Fairtrade, Rainforrest Alliance, Biologisch/Eko. Indien mogelijk hanteer ik dezelfde eisen voor de "gewonere" varianten die ik het hele jaar door verkoop.

 

Merknaam en logo

Sandra en Raymond: bedankt voor jullie comments en tips. Ik ben zelf ook nog niet helemaal zeker over het logo. Een goed logo spreekt voor zich en spreekt aan. Maar een opvallend logo dat vragen oproept kan ook zijn nut hebben (vgl. de logo's van Apple en Starbucks).

 

Met mijn logo beoog ik aan te geven dat het allemaal begint bij de koffieboon en het wat mij betreft eindigt bij Espressocupcenter.nl: dé plek waar zakelijke gebruikers van een Nespresso apparaat hun cupjes bestellen. Espressocupcenter.nl (inderdaad een hele mond vol) kan worden afgekort tot ECC en die letters vind je terug in het logo, met de C van Center in het centrum. Door de vormgeving en schakering van de letters valt in het wit rechts van de letters met enige fantasie een espressocupje te herkennen. Ik heb het logo daartoe nog iets aangepast (zie bijlage). Beter zo?

 

De naam Espressocupcenter.nl is niet alleen gekozen om straks goed gevonden te worden door mensen die via Google naar andere - hen nog niet bekende - merken espressocupjes zoeken, maar ook omdat ik waarschijnlijk ook cupjes van andere merken ga verkopen die nu nog niet, of slechts heel beperkt in NL verkrijgbaar zijn.

 

De zelf geproduceerde cupjes die ik via mijn webshop ga verkopen, zullen allemaal een eigen naam krijgen. Voor mijn never-out-of-stock lijn (5 varianten) denk ik hierbij aan namen van wereldsteden die geassocieerd kunnen worden met bepaalde espressovarianten (sterktes en smaken) en die bovendien allemaal een rol spelen in de ontstaansgeschiedenis van het product koffie/espresso. In het artwork van mijn verpakkingen zie je straks bepaalde kenmerken van die wereldsteden terug. En de kleur van de stickers op de verpakking (hoogglans zwarte koffiezakken) is zowel te associëren met de smaak/sterkte als met het land waarin de wereldstad ligt. Misschien niet heel origineel, maar naar mijn idee wel effectief.

 

Misschien wel leuk: degene die het eerst één van de door mij te gebruiken wereldstad/kleurcombinaties raadt, ontvangt van mij gratis 50 eigen merk cupjes. Om het aantal reacties beperkt te houden: iedereen mag 1 keer raden. ;D

ECC.logo2.4.pdf

Douwes Fiscale Diensten: Meester in Fiscaal Maatwerk www.douwesfiscalediensten.nl

Link naar reactie
  • 0

Ik doe mee Jan !

 

De DE-cups haal ik in de supermarket als ik vergeten ben op tijd de echte cups te halen. Die DE'ers halen het niet bij de smaak die ik wens, maar beter iets dan geen koffie.

 

Wel een aandachtspunt: de cups van Nespresso zijn afgesteld op de "waterdruk" van de apparaten. Bij het gebruiken van andere cups gaat dat naar de kl*&$ten. De echte cups voor diverse maten koffie zijn daarop afgesteld. DE heeft daar niet genoeg rekening mee gehouden/heeft die bepaalde druk niet gehaald. Mijn machine doet sindsdien standaard vreemde hoeveelheden (veel tot weinig water) en dien ik zelf op de knop "stop" te drukken voor de gewenste hoeveelheid. Bovendien loopt de koffie ook langzaam in het kopje. Terugzetten naar standaardinstellingen en gebruik van de echte cups lost dit probleem niet meer op. Maar afijn.... Dat leed is al geleden. Ik doe met jouw proeverij mee.

 

Heb jij daar rekening mee gehouden?

 

Kom je trouwens nog naar ons evenement? Markpresentatie is gratis en heb je direct van heel veel mensen een smaakproef met de testresultaten op de dag zelf !

 

 

 

helemaal off-topic; (maar iemand met gebrekkige koffie mag tussendoor geholpen worden) niet terug zetten naar standaard instellingen maar ff handmatig instellen naar de juiste -nieuwe- hoeveelheid (dat kan namelijk ook, zeg maar de waterhoeveelheid afstellen)

geverifieerd-adres.nl Laat maar zien wie je bent met logo & online certificaat Dat ben ik En ook een keurmerk oplossing voor je Belgische webshop geverifieerd-adres.be
Link naar reactie
  • 0

 

Misschien wel leuk: degene die het eerst één van de door mij te gebruiken wereldstad/kleurcombinaties raadt, ontvangt van mij gratis 50 eigen merk cupjes. Om het aantal reacties beperkt te houden: iedereen mag 1 keer raden. ;D

 

 

Brasilia / geel 8)

Think Twice | Systeem -/ netwerkbeheer | Cloud computing | Websites | Webshops (Opencart)

Vernieuwde webshop!: Hulpmiddelen voor ouderen

Link naar reactie
  • 0
In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

De zelf geproduceerde cupjes die ik via mijn webshop ga verkopen, zullen allemaal een eigen naam krijgen. Voor mijn never-ou-of-stock lijn (5 varianten) denk ik hierbij aan namen van wereldsteden die geassocieerd kunnen worden met bepaalde espressovarianten (sterktes en smaken) en die bovendien allemaal een rol spelen in de ontstaansgeschiedenis van het product koffie/espresso.

 

.......................

 

Misschien wel leuk: degene die het eerst één van de door mij te gebruiken wereldstad/kleurcombinaties raadt, ontvangt van mij gratis 50 eigen merk cupjes. Om het aantal reacties beperkt te houden: iedereen mag 1 keer raden. ;D

 

 

Aangezien de bestaansgeschiedenis in dé hoofdstad Higherlevel.nl ligt. Ga ik voor ROOD en de smaaknaam

- Higherlevel of

- Higher taste

- Highest taste

(voor de sterke never-out-of-stock variant) !

 

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie
  • 1
of zoals Hans van den Bergh zou zeggen: het idee is leuk maar zou zelf voor andere naam en logo kiezen
Potverdrie Vossie, volgende keer maar weer een keer meedoen en dan beter opletten ;D, want ik zou juist zeggen: "Ik zou zelf voor een andere naam en een ander logo hebben gekozen, maar het idee is geweldig!"

 

Succes en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

Even terug on topic. Ik schrik behoorlijk. Wat TS inhoudelijk doet is geweldig. Dat is leuk, bijzonder en bedoeld voor echte liefhebbers onder de capsulecrashers. Wat mij zorgen baart is de naamgeving en visuele vormgeving van logo en aansluitend ongetwijfeld verpakking. Ook de voorgestelde naamgeving van specialties is gekopieerd. Dit zou het concept wel eens kunnen maken of breken en dat is zonde na twee jaar van (technische) voorbereiding.

 

Een ECC klinkt als kille kiloknaller, omzetmachine en niet zo zeer als aanbieder van bijzondere en tijdelijke melanges voor experimenterende drinkers. Voor mijn gevoel past een naam als 'Espressowereld', 'Cupjeswereld' of korter daar qua beleving veel beter bij. Zelf kleinschalig (laten) fabriceren of alle merken aan gaan bieden zijn twee verschillende strategieën die je m.i. beter niet combineert. Zoek alsjeblieft een gepassioneerde vormgever, ik denk dat die heel veel voor je betekenen kan!

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

ik sluit me aan bij Highio wat betreft logo, brrrr...

 

Misschien wel leuk: degene die het eerst één van de door mij te gebruiken wereldstad/kleurcombinaties raadt, ontvangt van mij gratis 50 eigen merk cupjes. Om het aantal reacties beperkt te houden: iedereen mag 1 keer raden. ;D

grootste productieland is Brazilië, dus geel met groen/blauw?

"zoek het maar uit"

Link naar reactie
  • 0

Iedereen weer hartelijk bedankt voor zijn/haar commentaar en tips! Ik zie even niet hoe ik quotes van meerdere personen in 1 bericht kan stoppen, dus ik stuur een paar posts achter elkaar.

 

Ik had je zaterdag beloofd om naar het topic te zoeken waar het gedachtengoed en de creatie van jouw cups op gebaseerd zijn.

 

Is het misschien deze >>> ? ? ?

 

...

@Jan... Hoe ga je e.e.a. vermarketen? Je spreekt over small business markt, maar in basis is het toch een internationaal product. Hoe krijg je het weggezet over de grens bij bijv. (internationale) supermarkt ketens? Is jouw koffieleverancier internationaal bekend? Wellicht dat je dan met "hen" de grenzen over kan?

 

Mikky, bedankt voor het zoeken. Ik denk dat Iwans' link inderdaad het begin van alles was. Want door dat Youtube filmpje kwam ik in aanraking met een Youtube filmpje over cupjes die je zelf kunt vullen.

 

Ik ga mijn eigen merk cupjes verkopen via een eigen webshop. Voorlopig richt ik me daarbij puur op Nederland. De in opdracht geproduceerde private label cupjes worden door de opdrachtgevers verkocht via de kanalen die zij daarvoor gebruiken. Het zal overigens nog wel even duren voordat ik private label cupjes kan gaan produceren, want ik begin over 2 a 3 weken pas met de eerste echte productie en ik verwacht dat er dan nog wel diverse kinderziektes opdoemen die moeten worden opgelost.

Douwes Fiscale Diensten: Meester in Fiscaal Maatwerk www.douwesfiscalediensten.nl

Link naar reactie
  • 0

Toen ik de openingspost las vond ik het bijna jammer dat ik niet zo'n cupjes automaat heb om mee te doen aan de proef reeks, het ziet er echt goed doordacht uit. maar toen ik het logo zag.. dat was zo ongeveer een flashback naar 1998 toen waren zwart en rood populaire website kleuren. eigenlijk zou ik 1 zin van think twice willen herhalen

 

Veel te druk en ingewikkeld. Roept bij mij totaal niet de associatie met koffie op.

...

De slogan Great Taste, Small Price is leuke klassieke tegenstelling, maar nespresso drinkers vinden zichzelf vaak wel kenners en kozen bij de aanschaf van het apparaat min of meer bewust voor de dure cups, dus is vol op prijs inzetten dan wel een succesvolle strategie? Ik zou met een slogan in eerste instantie dichter tegen het Nespresso imago aankruipen met varianten als Great Taste - Best price of Great Taste - Good Price zouden alternatieven kunnen zijn.

 

nu vind ik alleen kritiek geven te makkelijk en omdat ik dit soort dingen ook wel leuk vind om af en toe een beetje creatief te zitten doen heb ik even een soort mini moodboard gemaakt van wat ik bij goede (en goedkope) koffie vind passen qua sfeer.

... Eén van de dingen die me ook opviel is dat ESSPRESSOCUPCENTER.NL strak aan elkaar moeilijk leesbaar is, zeker met een hoekig lettertype, dus daar moet wat gebeuren met de witruimte tussen de woorden cup en center of bijvoorbeeld door het woord CUP in een andere kleur te zetten of met een beeld erachter. ...

afijn veel tekst.. voor zomaar wat losse ideetjes, ik hoop dat het beeld een beetje weergeeft wat ik bedoel. puur ter inspiratie..

 

Roel, allereerst dank voor het compliment over mijn opzet. En mijn bijzondere dank voor je kritiek op mijn logo+slogan en je ideeën! Ik ben het ermee eens dat het gepresenteerde logo te druk en te gezocht is en geen: "Ja, espresso, lekker!"-gevoel oproept. Wat het kleurgebruik betreft, blijf ik van mening dat zwart en rood prima passen bij het product espresso en bij mijn hoogglans zwarte verpakking. Deze kleuren moet je wel van elkaar scheiden met wit als het om tekst gaat, anders wordt deze lastig leesbaar. Verder blijf ik vast houden aan de naam espressocupcenter.nl, maar ben ik het zeer met je eens dat er iets met het woord "cup" moet gebeuren, anders is de naam lastig te lezen en te onthouden. Na nog heel wat variaties op het eerdere logo te hebben gemaakt, heb ik ook maar eens een heel simpel logo gemaakt (zie bijlage). Beter, of nog steeds om te huilen?

 

Jouw variaties op mijn slogan heb ik ook al eens overwogen, maar naar mijn idee spreekt "great taste + small price" toch het meest tot de verbeelding en stimuleert deze de prospect het meest tot het doen van een proefbestelling.

ECC.logo2.5.pdf

Douwes Fiscale Diensten: Meester in Fiscaal Maatwerk www.douwesfiscalediensten.nl

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    9 leden, 265 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.