Momenteel sta ik op het punt om een onderneming te starten die gespecialiseerd is in het cateren van evenementen. Hierbij moet worden gedacht aan het voorbereiden van lopend buffetten etc. Alleen zit ik met de vraag of het mogelijk is om thuis te koken en dit vervolgens te leveren bij de klant, ipv van het huren van een pand. Dus alle voorbereidingen thuis verrichten en daadwerkelijk volgens de HACCP regels koken en dit vervolgens hygiënisch vervoeren naar de klant.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
CTRR
CTRR
Beste allen,
Momenteel sta ik op het punt om een onderneming te starten die gespecialiseerd is in het cateren van evenementen. Hierbij moet worden gedacht aan het voorbereiden van lopend buffetten etc. Alleen zit ik met de vraag of het mogelijk is om thuis te koken en dit vervolgens te leveren bij de klant, ipv van het huren van een pand. Dus alle voorbereidingen thuis verrichten en daadwerkelijk volgens de HACCP regels koken en dit vervolgens hygiënisch vervoeren naar de klant.
Ik hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden.
Atif
[ Mod edit: topictitel verduidelijkt ]
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
2 antwoorden op deze vraag