Feedback Higherlevel.nl The Next Event 2014

Aanbevolen berichten

Nu op de terugweg, inspirerende voordrachten van Karen en Arthur liggen alweer achter ons. Biertje en barbecue achter de knopen, was ook heerlijk.

 

Fijn om nieuwe en ook bekende gezichten te zien. Er was weer genoeg te bespreken tijdens de netwerk momenten.

 

Bedankt Mikky, Linda, Henk, Roel, Wouter, Nico etc... voor de geweldige organisatie!

 

Snel weer online, maar hopelijk ook gauw weer een keer offline! Romano stuurt ons kundig door het verkeer, ook van hem...

 

Succes en groet, Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Design Thinker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie

Bedankt voor de leuke meeting, volgende keer ben ik er zeker weer :) veel ideeën weer gekregen en leuk velen weer even gesproken te hebben. Ik had echt mazzel qua locatie, mijn baby van 4 maanden weigerde de fles maar omdat mijn man met kids bij familie was (nog geen 10 minuten rijden vanaf meeting) kon ik even snel tussendoor voeden (miste daardoor wel laatste stuk van de pitch training maar gelukkig wel 1ste deel kunnen volgen). Een hl-meeting is duidelijk veel meer kennis uitwisselen dan zoeken naar klanten. Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen. Ik zal binnenkort 1 van de bezoekers (Nicolien Opdam, die toevallig ook in Almere woont en qua branche beetje in zelfde richting zit als mijn buurman die met pensioen gaat) als tip doorgeven aan buurman, wie weet kan hij dan klanten doorverwijzen naar haar ;)

Link naar reactie

De snapshots.

Een warme, prachtige nazomerse dag.

 

Op weg naar het Ketelhuis centraal gelegen in Eindhoven.

27ANwzG.jpg

 

Karen Romme zet in op de digitale profilering van ondernemers en geeft haar advies en commentaar op websites van de deelnemers.

xRcg0dY.jpg

 

HCUXAYy.jpg

 

 

De ondernemers luisteren aandachtig naar de "tips and tricks" terwijl de immense drankvoorraad achter staat te wachten.

OLmgyPM.jpg

 

 

In de pauze bijpraten, nieuwe gezichten ontdekken en netwerken.

tBAkTz3.jpg

 

Arthur Tolsma zet in op de analoge profilering van de ondernemers. Hij geeft zijn pitchadvies en laat de ondernemers onderling sparren met welke problemen zij oplossen.

6LZSlTA.jpg

 

De coaches vertrekken naar de achterzaal voor de individuele gesprekken. Verder is er een uitstekende barbecue met fijne kleine stukken vlees en vis en diverse salades.

 

Borrelen tot in de avonduurtjes.

1MSYaa5.jpg

 

 

Deze keer werd ik weer verrast door de variatie aan ondernemers waaronder een logodrukker, auto importondernemer en een kleine bank.

 

Hartelijk dank,

 

Bob

 

Link naar reactie

Leuke foto's, Bob.

 

Misschien ben ik veel te vroeg, maar wat mij deze ochtend bezig houdt, is de vraag in hoeverre de mensen die gisteren met bepaalde verwachtingen zijn geweest het gevoel hebben dat aan die verwachtingen tegemoet is gekomen?

 

Die vraag spookt door mijn hoofd, omdat alleen ik al zo'n vijf personen heb gesproken, die vragen hadden van: "Hoe kom ik aan geld voor mijn plan?" tot aan: "Ik overweeg het ondernemerschap, hoe verder?" etc...

 

Als ik 'mijn' minimaal vijf personen c.q. vragen optel bij anderen die net als ik ook mensen op die manier te woord hebben gestaan om ze verder te helpen, plus nog eens de sessies van InnoSquad, dan is er behoorlijk wat informatie uitgewisseld, maar dan wel één op één!

 

Leerzame informatie die wellicht i.p.v. één op één ook groepsgewijs zou kunnen worden uitgewisseld in een soortgelijke sessie als die van Karen: 'Durf je je kwetsbaar in de groep op te stellen, zodat anderen er ook nog wat op in kunnen brengen of er wat van kunnen leren?'

 

De inspiratie voor dit gedachtenspinsel is ontstaan uit de sessies van Karen en Arthur en de vraag die HenkH mij later stelde over een soort vervolgthema voor een volgend off-line event. M.a.w.: Ik heb daar wel beelden bij (en... ik weet ook nog wel een leuke locatie ;))

 

Zijn er mensen die daar oren naar hebben? en @ HenkH, is dit misschien zo'n idee waar jij op doelde?

 

Was werkelijk een fijne, complete dag, vind ik althans, nogmaals dank aan de inspirators en de organisatie!

 

Succes en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Design Thinker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie

Leuke foto's, Bob.

Dank

 

Misschien ben ik veel te vroeg...

Nah kwart voor één vind ik niet te vroeg ;)

 

 

en serieus:

 

Wat betreft verwachtingen… Hoe hoger de eisen hoe groter de kans op teleurstelling of soms onmetelijk succes.

 

's Ochtends had ik lekkage in de keuken en een nieuwe kraan moeten kopen en monteren. De dakgoot buiten stroomde ook nog eens over. Toevallig kwam ik glazenwasser Erik op straat tegen die de steentjes uit de goot kon halen.

 

En dan moet je nog naar een meeting… Dat viel reuze mee want het was zeer gezellig.

 

 

Strategische informatievoorziening, concepten en ideeën zijn natuurlijk ook business. Niet alles hoeft gedeeld te worden.

 

Daarnaast is sommige info niet geschikt voor openbaarheid. Kwetsbaarheid kan mensen veel opleveren maar ook breken.

Privacy is belangrijk en voor degene die daaraan nog twijfelen lees dit artikel: https://decorrespondent.nl/209/nee-je-hebt-wl-iets-te-verbergen/504598314-2f172706

 

Leerzame informatie is soms maatwerk en niet generiek. In mijn business wordt altijd verwacht dat ik zorgvuldig met gegevens omga.

 

 

Desalniettemin als het thema is: "Hoe kom ik aan geld?"

 

Dan zou dat een insteek kunnen zijn voor een volgende sessie met antwoorden op vragen als: "Waar zit het geld?"

 

 

Link naar reactie

Ook voor mij een heel gezellige en leerzame dag. Wat minder deelnemers dan voorgaande edities maar wel een gevarieerder gezelschap met veel nieuwe gezichten. Leuke gesprekken gevoerd, adviezen gegeven maar ook ontvangen en hoewel ik het boek van karen al gelezen had heeft haar presentatie mij toch weer op nieuwe ideeën gebracht.

 

Ook de workshop van Arthur heeft mij laten inzien hoe ik mezelf beter bij (toekomstige) opdrachtgevers kan presenteren.

 

En dat alles onder het genot van een hapje en drankje afgesloten met een overheerlijke BBQ. :)

 

@Hans, inderdaad doelde ik op dergelijke ideeën, Vooral met een wat kleinere setting merk je al dat er veel meer interactie is. En zouden we bij een volgend event wat specifieker in kunnen gaan op welke manier je als starter jouw plannen echt kan verwezenlijken en hoe je het financieel voor elkaar krijgt.

 

de centjes blijven vaak een heikel punt vooral omdat veel starters IMHO daar te veel op gefixeerd zijn.

 

Misschien via PM maar een verder brainstormen over een volgend event. ;)

 

Ook ik heb nog aardig wat foto's maar omdat ik na gisteren in het zuiden net weer terug ben uit het hoge noorden nog geen tijd om er wat van uit te zoeken en plaatsen. Ga ik morgen doen. :)

Link naar reactie

Het was een heerlijk event, ik heb de middag/avond uitermate plezierig ervaren. Leuke presentaties cq workshops doorspekt met humor van Karen en Arthur, vol met tips waar ieder wat aan heeft. Bedankt Karen, voor de tips over mijn website, ga ik zeker iets mee doen.

 

Dan de BBQ waarbij je aan kunt schuiven bij wie je wil, er ontstaat vanzelf een geanimeerd gesprek :).

 

Tijdens de 1 op 1 sessie met Nico weer wat leuke eye openers meegekregen, uitstekende mogelijkheden om wat meer de diepte in te gaan met de onderneming. Daar heb ik mezelf een jaar de tijd voor gegeven. Ik ga de verkregen succesjes meedelen bij de Yes momenten.

 

Het was gigantisch leuk om iedereen weer life te ontmoeten, een bedankje aan iedereen, volgend jaar weer opnieuw.

 

Wel verdiende complimenten aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. ;)

 

Link naar reactie

Ik heb het ook erg gezellig gehad, iedereen bedankt die hier zijn/haar steentje aan bij gedragen heeft!

Karen, Arthur en InnoSquad-Coaches bedankt voor jullie tijd en inzet :)

 

Weer leuke nieuwe mensen ontmoet, maar helaas niet de gelegenheid gehad iedereen te spreken maar dat komt misschien bij de nieuwjaarsborrel dan ;)

Marketing & Communicatie

Link naar reactie

Klopt dat het aantal aanmeldingen niet erg groot was, we hebben het event daarom in kleinere setting door laten gaan. Zelf had ik ook op meer deelnemers gehoopt, maar helaas. Toch een gezellige middag en avond gehad en heb van diverse deelnemers gehoord dat ze het als erg nuttig hebben ervaren.

 

Er waren wel iets meer ondernemers aanwezig, mis o.a. mezelf namelijk nog op die foto ;)

Marketing & Communicatie

Link naar reactie

Was een goed event vrijdag en leuke opzet met veel mogelijkheid mensen te spreken. Dank voor de organisatie!

 

Is er wellicht ook een deelnemerslijst? Ik heb vrijdag een ondernemer ontmoet die in Sjanghai werkt maar we hebben geen kaartjes gewisseld. Ik hoor dit weekend dat mijn buurjonge een stage gaat doen in Sjanghai en het zou leuk zijn de twee even te linken.

Link naar reactie

Is er wellicht ook een deelnemerslijst?

Nog een reden dus om je ook in de agenda aan te melden, dat werkt dan gelijk als openbare deelnemerslijst ;).

 

Jij zoekt zo te zien Toptimal / Tim Law. Zie link voor zijn profielinfo en website. Als ik het goed heb begrepen is Tim nu nog heel even in Nederland en gaat hij binnenkort weer terug naar China

 

en het zou leuk zijn de twee even te linken.

Top! Je hebt goed opgelet bij de presentatie van Karen (de "radar" boven op de vuurtoren) ! ;)

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Link naar reactie

Was een erg leuke bijeenkomst, dank aan de organisatie dus.

Het was de eerste keer dat ik een HL bijeenkomst heb bezocht, maar zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben niet erg actief op dit forum, maar waardeer de aanwezige kennis zeer en lees regelmatig nieuwe berichten.

Wat me opviel bij dit evenement was hoe makkelijk je contact maakt met andere aanwezigen. Ik was bang dat het een ons-kent-ons bijeenkomst zou zijn waar ik me als buitenstaander niet makkelijk in kon mengen, maar dat was zeker niet het geval. Ik heb genoten van de goede sprekers (ook lekker losjes gepresenteerd), leuke gesprekken en heerlijk eten (vegetarisch top geregeld).

En inmiddels al wat mailtjes uitgewisseld met enkele mensen die ik daar heb ontmoet en de eerste afspraak is ook al ingepland.

 

De opkomst viel me wel tegen. Was op zich niet erg, maar zo'n evenement verdient meer bezoekers! Ik probeer er de volgende keer weer bij te zijn, en hoop dat het enthousiasme onder de andere forumleden ook toeneemt zodat dit event kan blijven bestaan.

 

Groet,

Maurice.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    8 leden, 251 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.