Jump to content
perry Broeders

[Humor] Nederlandse spammail ontvangen: mijn alarmbellen gaan af

Recommended Posts

Beste mede-ondernemers, Via mijn bedrijfsmail heb ik een mail ontvangen waarbij de alarmbellen bij het lezen van de eerste regel af gingen. Een kopie van de mail:

 

Hoi Hoi, Ja ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik moet beginnen. Ik rij dagelijks bij jullie langs Sint Josephstraat 13 bij Broeders Schilderwerken en ik ben tot over mijn oren verliefd op je. Je hebt zo'n aantrekkingskracht, wow. Ik weet je naam niet en ik weet ook eigenlijk niet of je wel wil dat ik contact met je opneem. Ik zal me even voorstellen; Ik ben Nikki, 33 jaar, van oorsprong kom ik uit Denemarken, maar ik woon hier nu al 20 jaar. Heb ik Nederland geen familie wonen en daarom woon ik helaas nog genoodzaakt bij mijn vriend. Hierdoor hoop ik dat je NIET wilt reageren op mijn emailbericht, hoe dan wel, dat vertel ik zo. Zoals ik in andere woorden al zei; ik ben gek op je en hoop dat je een keer iets spannends met me zou willen doen. Durf jij in het diepe te springen en gewoon af te spreken in ZEVENBERGEN? In deze mail heb ik een foto bijgevoegd. Maak ik kans op jou? Graag zou ik contact met je hebben via deze website. Geen schrik, inschrijven is gewoon gratis. Maar het waarborgt nog wel even mijn privacy, want als mijn vriend er achter komt, sta ik op straat en dat is het laatste wat ik wil Zie je mij ook zitten? Klik dan op mijn foto of HIER en dan gaan wij het heel leuk hebben samen. Dat beloof ik!
Is dit weer een nieuwe manier om ondernemers een contract aan te smeren? De info die in de mail over mij vermeld staat is zo bij de k.v.k. op te vragen. Ik heb bewust niet op de link geklikt, maar wel de locatie van de koppeling gecopieerd. De link in de website verwijst naar "http://159.253.3.212/inter/link.php?M=222521&N=6&L=7&F=H" Whois 159.253.3.212:

 

When pulling the information for 159.253.3.212, we found that the organization tied to this IP is Denkers-ICT B.V.. More details for 159.253.3.212 are displayed if available at the date of your request, which is September 29, 2014.

Het gebruikte mailadres van de afzender: Nikki

 

Zijn er hier meerdere die een soort gelijke mail hebben ontvangen? Ik ga er van uit de er wel steeds andere mail-adressen worden gebruikt.


Ik ben er ook weer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij is het gewoon waar. Lees maar. ;D Ze fietst ook hier in de buurt (Prinsenbeek) 8)

 

Kan een marketing- /reclamestunt zijn voor een bepaalde site en dan lijkt het erop dat wij die ook mede tot een succes maken. Wellicht reden voor de Mod's om de topic te sluiten en te verwijderen.


Kemdirect Toiletvloeistof en reinigers voor caravan, camper en boot.

Sparringpartner voor IE en marketing (zie Inventigator)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo te zien komt ze bij verschillende ondernemers door heel Nederland. Zal ik haar dan toch maar aan de haak slaan voordat iemand anders mij voor is????? ;D

 

 


Ik ben er ook weer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kijk, ik begrijp je wel, Perry, als je zulke reacties van vrouwen niet gewend bent, dan ben je misschien verbaasd en geneigd meteen toe te happen. Ik daarentegen word daar niet meer warm of koud van, want ik weet niet beter dan dat vrouwen altijd zo op mij reageren, op straat, in de tram, bij de supermarkt, etc... Ahum, ahum, ahum... ;D ;) :)

 

Succes en groet,

 

Hans


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jammer dat zich op deze wijE nooit eens knappe mannen bij mij aandienen..... ;)

 

Het enige aanbod dat ik ooit heb gehad van een knappe man was van FS die mijn laatje wilde komen dichtschuiven ;D


maak eens een buiteling:

www.saltoadvies.nl

Share this post


Link to post
Share on other sites

In de categorie humor en alarmbellen ook een' leuke' die ik zojuist ontvangen hebt:

Van Dr Andrea Orcel

London Regional office

UBS Investment Bank in Londen.

1 Zoek-begraaf Avenue, Londen EC2M 2PP

 

 

Ik verwacht dat mijn brief aan u te ontmoeten in goede gezondheid en uw mooiste bui vandaag, hoe gaat het met u en uw gezin? Neem dan zo vriendelijk vergeef me voor het binnendringen in uw privacy. Kun je vertrouwen in een financieel zakelijke relatie die van wederzijds voordeel zal zijn voor ons beiden? Ik heb uw naam en contactgegevens van de International Business Information van je eigen land met de hoop dat u geïnteresseerd bent in wat ik nu ga vertellen zal zijn.

 

 

Mijn naam is Dr Andrea Orcel van Harlesden Noord-West-Londen. Ik werk met UBS Investment Bank Verenigd Koninkrijk. Ik schrijf u vanuit mijn kantoor, dat een enorm voordeel zal zijn voor ons beiden. Ik behandel Beleggingsportefeuille Accounts voor particuliere cliënten / klanten uit verschillende delen van de wereld die geïnteresseerd zijn in investeringen in het Verenigd Koninkrijk om een goede ruil voor hun geld te verdienen.

 

Een van mijn cliënten / klanten Mr.Ron Bramlage stierf vele jaren geleden bij een vliegtuigongeluk met zijn vrouw en enige dochter. Toen hij stierf, liet hij een totaal bedrag van tweeëntwintig miljoen, driehonderdduizend Grote Britse Ponden (£ 22.300.000 EUR) in zijn beleggingsportefeuille Account. Diverse pogingen om een van zijn familieleden te lokaliseren door het Algemeen Rijksarchief, Nationaal Archief, Family Records Centre en alle andere middelen hebben gefaald. Het is vijf (5) jaar nu geweest en niemand is komen opdagen bij de bank om een claim te maken. De overheid staat op het punt het fonds claimen voor zijn persoonlijk gebruik.

 

 

Ik realiseerde me dat ik het geld kan claimen als ik kan krijgen van iemand om zijn / haarzelf te presenteren als de nabestaanden Mr.Ron Bramlage in staat zijn om het geld te claimen als een erfenis. Dit is een keer in een leven de tijd gelegenheid en ik ben van plan om er goed gebruik van te maken. Dit is de reden waarom ik contact met u opgenomen om te weten of u geïnteresseerd zou zijn in de gelegenheid. Ik weet dat het lijkt illegaal, maar je hoeft niet bang te zijn. Veel mensen sterven en laat miljoenen ponden achter zonder enige familielid of nabestaanden om het fonds te claimen. De overheid neemt meestal het fonds voor persoonlijk gebruik.

 

U moet begrijpen dat er geen risico is in deze transactie, dat ons leven in gevaar kunnen brengen; Als je mijn instructies goed te volgen en te voorkomen dat het maken van fouten, zal alles goed komen en wij zullen beiden te bereiken succes. Alle documenten die u een back-up van rechtswege worden verkregen en alles gesloten terecht met onze volledige medewerking.

 

 

Zodra het fonds met succes is overgedragen aan u, zal ik komen naar uw land, waar we dan zullen delen van het fonds in een percentage van 60% voor mij en 40% procent voor u. Ik ben van plan om mijn aandeel in een rendabele investering te investeren, zoals onroerend goed, etc en zal willen dat je mijn beleggingen te behandelen. Ik wil dat je me ook voorstellen met behulp van een deel van het geld aan mensen in nood, zoals Motherless Babies, Daklozen, Wezen en de slachtoffers van een ramp in Haïti, Japan en het grootste deel van de wereld te helpen. We kunnen een leven veranderen met dit.

 

Als u zich ongemakkelijk voelt met dit voorstel, neem dan zo vriendelijk te negeren en vergeten dat ik je ooit benaderd in de hoop dat je het geheim houden.

 

 

Echter, als je geïnteresseerd bent, neem dan zo vriendelijk de volgende informatie hieronder;

 

(1). Uw volledige naam:

(2). UW woonadres:

(3). UW MOBILE:

(4). FAX NUMMER:

(5). UW BEROEP:

(6). UW LEEFTIJD:

(7). Je Geslacht:

 

Deze bovenstaande informatie zal toelaten mij uw gegevens in te voegen op onze bank-database om te verschijnen in het bank systeem dat u de genoemde nabestaanden / erfgenaam begunstigde van het fonds, en dan zal ik je de communicatie met UBS Investment Bank leiden tot de onmiddellijke vrijlating en overdracht van het fonds aan u, ik wacht op je onmiddellijk antwoord, zodat we de transactie direct kan beginnen. Alles wat ik te vragen is uw uiterste best oprechte samenwerking; vertrouwen en maximale vertrouwelijkheid om dit project succesvol te realiseren. Ik heb zorgvuldig uitgewerkt de modaliteit voor de uitvoering van deze transactie onder een legitieme regeling om u te beschermen tegen een schending van de wet, zowel in uw land en hier in Engeland toen het fonds wordt overgemaakt op uw bankrekening.

 

Merk op dat deze transactie zal worden uitgevoerd onder legitieme regeling en zal tijdig goed worden gesloten het algehele succes van deze transactie.

 

Uw snelle reactie wordt zeer gewaardeerd.

 

Oprechte groeten,

Dr. Andrea Orcel

London Regional office

UBS Investment Bank in Londen.

1 Zoek-begraaf Avenue, Londen EC2M 2PP

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik moet zo lachen om dit topic. :D Ik kreeg jaren geleden ook redelijk wat van die mails van sexy dames die met me wilden daten. Een daarvan omschreef zelfs in detail mijn aantrekkelijk mannelijke fysiek. Ik heb voor de zekerheid nog even in de spiegel gekeken, maar moest toen helaas concluderen dat ze obv mijn naam misschien niet helemaal door hadden dat ik een vrouw was. :-\

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat hier onschuldig begint voorzover ik kan inschatten, vervalt nu als vanzelf in iets wat toch wel gevaarlijk kan zijn voor ondernemers die doorgaans in hun eentje handelen of even een mindere periode meemaken (419 scam).

 

Laat dit topic wat dat betreft dan toch vooral een serieuze waarschuwing (!) zijn.

 

Weekendgroet,

 

Highio


HelikopterLandingsplaats...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik sluit mij bij Highio aan, het zijn - heb ik ergens gelezen - vreemd genoeg vaak mensen met hoge opleidingen of met functies van enig statuur die erin trappen.

 

Ook prettig weekend!

 

Succes en groet,

 

Hans


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

(1). Uw volledige naam:

(2). UW woonadres:

(3). UW MOBILE:

(4). FAX NUMMER:

(5). UW BEROEP:

(6). UW LEEFTIJD:

(7). Je Geslacht:

 

 

(1). die is al bekend

(2). thuis

(3). Samsung S4 (zwart)

(4). ik heb geen fax

(5). verfaplicateur

(6). die verandert elk jaar

(7). gelukkig niet geslacht (op tijd ontsnapt)

 

Hopelijk krijg ik nou 40% van die £ 22.300.000 EUR ;D

 

Wie weet hoeveel mensen zo'n mail voor waarheid aanzien en serieus hun gegevens door geven....


Ik ben er ook weer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept