voor een cafetaria ben ik bezig met een nieuw ijsconcept. nu wil ik de begroting zo realistisch mogelijk houden. nu kwam ik op het punt derving van producten (denk aan fruit, ijs hoorntjes, dips en ijsmix). mijn vraag hierover luidt: "hoeveel procent ik volgens de belastingdienst mag hanteren".
ik hoop op een duidelijk en verhelderende reactie.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
jeroen_zwartjes
jeroen_zwartjes
beste forumleden,
voor een cafetaria ben ik bezig met een nieuw ijsconcept. nu wil ik de begroting zo realistisch mogelijk houden. nu kwam ik op het punt derving van producten (denk aan fruit, ijs hoorntjes, dips en ijsmix). mijn vraag hierover luidt: "hoeveel procent ik volgens de belastingdienst mag hanteren".
ik hoop op een duidelijk en verhelderende reactie.
met vriendelijke groet,
jeroen Witjes
mod-edit: titel verduidelijkt
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/49281-wat-is-het-toegestaan-dervingspercentage-volgens-belastingdienst-ijsproduct/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
1 antwoord op deze vraag