• 0

Wat is het toegestaan dervingspercentage volgens belastingdienst (ijsproduct)

beste forumleden,

 

voor een cafetaria ben ik bezig met een nieuw ijsconcept. nu wil ik de begroting zo realistisch mogelijk houden. nu kwam ik op het punt derving van producten (denk aan fruit, ijs hoorntjes, dips en ijsmix). mijn vraag hierover luidt: "hoeveel procent ik volgens de belastingdienst mag hanteren".

 

ik hoop op een duidelijk en verhelderende reactie.

 

met vriendelijke groet,

 

jeroen Witjes

 

mod-edit: titel verduidelijkt

Aanbevolen berichten

1 antwoord op deze vraag

  • 0

Beste Jeroen,

 

zie deze vraag en het gegeven antwoord daarop. Voor zover ik het begrijp kun je dus het beste geen vast percentage hanteren (voor je begroting uiteraard wel, maar niet voor je winst & verliesrekening en aangifte IB / BTW) , maar de daadwerkelijke uitval registreren en waarderen.

 

 

 

 

 

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wie is er online?
    7 leden, 57 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 80.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.