Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  

Gezocht: Totaalleverancier discotheek

Aanbevolen berichten

Goedemiddag!

 

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat 2x per maand voor 1 dag een van onze leegstaande loodsen kan klaarstomen als discotheek en dan vervolgens weer afbouwt.

 

Wij hebben ons wezeloos gezocht op internet en komen niet verder dan de volgende website

http://www.whattheheck.nl/, maar deze mensen lijken niet meer actief op het internet.

 

Zijn er vergelijkbare bedrijven op dit forum aanwezig of ken je iemand waarvan je zegt "die zou je eens moeten bellen" dan graag een reactie hieronder :)

 

Alvast bedankt voor het lezen en meedenken!

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Alleen techniek of ook horeca, beveiliging, personeel, stroomtoevoer, aankleding, toiletten, parkeerfaciliteiten etc etc? Dit zijn allemaal aparte bedrijven. Als je dan alles door 1 partij wil laten organiseren, moet je eens kijken bij evenementen bureau's die nemen dit allemaal zo uit handen.

 

Als je alleen techniek zoekt, moet je eens zoeken op verhuur licht en geluid. (niet audio visueel, want dan kom je in de videohoek uit, dit zijn partijen die meer gefocused zijn op beursen)

De lijst van bedirjven is heel lang, van heel proffesioneel tot de beunhaas om de hoek. Het is heel moeilijk om een goede partij te vinden op basis van naam/website. Wel kun je gewoon contact leggen met een andere disco ondernemer en vragen met welk bedrijf zij samenwerken. Elke pro discotheek heeft een vaste leverancier, dit ivm extra inhuur, onderhoud en advies.

 

Ook budget is belangrijk. Als er geen budget is moet eens kijken bij drive in shows. Dit zijn vaak hobby bedrijven, maar wel een stuk goedkoper.

Als je zelf geen budgetbepaling kan maken dan kun je dit ook heel goed neerleggen bij een evenementenbureau. Er zijn standaard berekeningen op basis van vierkante meters, aantal bezoekers, artiesten, locatie en gewenst resultaat.

 

Ik hoop dat je heir iets mee kan.

 

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi,

 

Als je een bedrijf zoekt welke het licht en geluid kan leveren en plaatsen 2 keer per maand, dan zijn er veel verhuur bedrijf die dat graag voor je willen doen.

 

Als je in de provincie Utrecht en omstreken iemand zoekt die je op weg kan helpen moet je me even een bericht je sturen. Ik ben zelf actief in deze branche.

 

 


Licht, Geluid en DJ | www.rentabunte.nl

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Met alle respect voor je bericht. Maar als je geluidsset maximaal 150 mensen aan kan(volgens je eigen website) dan denk ik dat het inrichten van een discotheek misschien wat te moeilijk wordt.

Een discotheek waar maar 150 mensen in kunnen kan op geen enkele manier winstgevend worden. Zelfs niet met de hele exclusieve feesten.

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké