• 0

Autobedrijf meer klanten werven (jonge starter)

Geachte,

 

 

Ik zal me even voorstellen

 

Ik ben siyu yan 25 jaar oud en ben al twee jaar actief in de automotive branche

 

Ik ben hiervoor ook opgeleid tot automonteur 1 MBO en heb hierna een HBO diploma economie behaald.

 

 

Ik heb alle topics gelezen geacht starten van een autobedrijf maar,

 

Hoe werf ik meer klanten voor mijn autobedrijf die al twee jaar actief is.

 

Wat ik doe is:

 

- Auto's repareren/lassen tegen vaste en lage prijzen (35 euro per uur incl. btw.)

- APK

- Auto's inkopen/verkopen

- Gratis Diagnose (auto's volledig nakijken tegen 0.00)

- Betrouwbaar en geen oplichter want, verkochte auto's moeten 100% zijn voordat die weggaat.

- werkzaam ook op zaterdag en zondag

- Auto's ophalen op locatie als de klant niet kan komen (wat gratis is voor de klant regio waalwijk en Tilburg)

- Ben zelf elektrische specialist op het gebied van auto's

 

 

Zover ken ik niet veel mensen in de buurt in Rijen/Tilburg.

 

Zover heb ik geprobeerd:

 

- Reclames mond tot mond

 

- Regio Business reclame

 

- Reclame bedrijvenpagina

 

- Google adwords (super duur)

 

- Marktplaats (veel tijdverspillers)

 

- website (is bijna af)

 

35 euro incl. btw per uur is eerlijke prijs voor een automonteur vs. velen die 50/uur vragen.

 

Wie weet een goede manier om meer klanten te werven?

 

Niet om te flamen maar, ben zelf buitenlander opgegroeid hier sinds 8 zal dat een betrouwbaarheidsprobleem opleveren dat klanten liever wegblijven?

 

Mod edit: verplaatst naar commercie en marketing en verwijzing naar website verwijderd. Deze kan in het profiel als handtekening onder berichten aangemaakt worden

 

 

365 Automotive in/verkoop auto's en totaal onderhoud tegen vaste en betaalbare prijzen

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

16 antwoorden op deze vraag

  • 0

Siyu, welkom op HL Je stelt dat je al heel veel hebt geprobeerd, maar dat is toch wat vaag. Goede naamsbekendheid opbouwen vraagt ook precies dat:

Bouwen! En dat volgens een plan met doelen. Uit jouw verhaal kan ik niet opmaken hoe vaak je bijvoorbeeld hebt geadverteerd. Misschien kun je jouw website eerst afmaken, daarop kun je alles kwijt wat je te bieden hebt. Via andere media kun je dan proberen de mensen naar jouw website te lokken. Daar zou de doelgroep getriggerd moeten worden om naar jou toe te gaan in plaats van jouw alom aanwezige concurrentie.

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Design Thinker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

Als ik je post zo lees lijk je me erg breed georiënteerd. Een prima strategie om mee te starten, maar waarschijnlijk niet geweldig om door te groeien.

 

Maak eens een lijstje van klanten van de afgelopen 3 maanden waar je leuk aan verdient hebt, en die erg tevreden waren. Oftewel; waar creëerde je de meeste waarde? Reparatie, verkoop, tuning, onderhoud? Welk soort auto's? Welke leeftijd van auto's? Kun je bepaalde lijnen in dat segment klanten ontdekken?

 

Als je daar een beetje een richting in hebt gevonden, ga dan eens na hoe je die klanten het best kunt bereiken. Pas je website daarop aan. Niemand gelooft dat je alles kunt voor 35 euro per uur en 1 persoon, mogelijk wel als je het hebt over reparatie en onderhoud youngtimers bv hebt.

 

 

Link naar reactie
  • 0

Beste siyu,

 

welkom op ondernemersforum Higherlevel.

 

Ook niet om te flamen, maar er zitten veel onduidelijkheden en verschillen in de opening hier en de website in aanbouw. Heb je met een HBO Economie ooit een marketing- of communicatieplan geschreven? En met een MBO Automonteur ooit in loondienst gewerkt? Ben je zelf APK-keurmeester?

 

Ik kan heel veel factoren noemen die van invloed zijn op hoe betrouwbaar jij als ondernemer, garagehouder en websitehouder overkomt. Misschien kun je na afronding van de site deze voorleggen in onze 'Wat vinden jullie van mijn...'-sectie. Laten we eens zien hoe ver we je kunnen helpen...

 

...tenslotte heb je met flinke lokale en regionale concurrentie te maken op niet zo gek veel inwoners.

 

Groet,

 

Highio

 

 

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

waar creëerde je de meeste waarde? Reparatie, verkoop, tuning, onderhoud? Welk soort auto's? Welke leeftijd van auto's? Kun je bepaalde lijnen in dat segment klanten ontdekken?

 

Mee eens. Je wilt teveel doen: reparatie en onderhoud, verkoop, tuning enzovoorts. Ook voor wat service betreft: super dat je auto's ophaalt en brengt, maar in die tijd ben je niet in je garage en kunnen klanten dus voor een gesloten deur staan. Wellicht kun je beter een goedkope auto aanschaffen die je aan klanten kunt meegeven als leenauto.

 

Ik weet dat je website nog niet af is, maar aangezien dat mijn expertise is toch even enkele punten:

 

[*]Zoals Tonino al zei, bepaal eerst welke diensten het meeste (klanten) opleveren en richt je website en homepage daarop in. Dus geen onoverzichtelijke dienstenlijst met 21 items op de homepage maar alleen de 4 tot 6 diensten waar je de meeste klanten mee trekt. Kijk bijvoorbeeld eens hoe deze en deze concurrenten het gedaan hebben. Daaronder wellicht een linkje "meer diensten" naar een aparte pagina.

[*]De site is niet responsive, dus niet geschikt voor tablets en smartphones.

[*]Je hebt een logo met "car repair", terwijl je 365 automotive heet. Daardoor denk ik dat ik op de verkeerde site ben beland.

[*]Gooi die fotoslider van je site af, heeft geen toegevoegde waarde en drukt de werkelijke inhoud naar beneden. Gebruik bovendien echte foto's van jou en je garage, niet de stockfoto's die er nu op staan.

[*]Je hebt je telefoonnummer op de site staan, heel goed, maar zorg dat mensen daarop kunnen klikken om je te bellen. Fax en KVK zou ik niet in de header vermelden, maar op een contactpagina (of alleen rechts onderin zoals je nu ook doet).

[*]Ook heel goed dat je het adres vermeld, maar door het slechte contrast is dat erg lastig leesbaar. Daarnaast is een Google Maps kaartje tegenwoordig de standaard.

[*]De openingstijden heb je prima gedaan, complimenten!

 

Heb je jezelf ook aangemeld bij Google places en allebedrijvenin.nl?

 

 

ben zelf buitenlander opgegroeid hier sinds 8 zal dat een betrouwbaarheidsprobleem opleveren dat klanten liever wegblijven?

 

Er zijn ongetwijfeld mensen die problemen hebben met het feit dat je buitenlander bent, vooral de oudere generatie zal je daardoor wellicht wat minder snel vertrouwen. Maar zo te zien beheers je de Nederlandse taal prima dus ik verwacht eigenlijk niet dat dit een groot probleem is, zeker niet voor de jongere generatie.

 

Misschien kun je dat juist in jouw voordeel gebruiken, door je actief te richten op mensen uit jouw cultuur. Dan kun je juist profiteren van de oudere generatie, aangezien die de Nederlandse taal vaak niet zo goed beheersen en dus veel beter af zijn bij iemand die ze in hun moedertaal te woord kan staan.

 

Tot zover voor nu, succes!

Onder de naam Bob de webbouwer bouw en verbeter ik websites.

Daarnaast verzorg ik dj's en drive-in-shows op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen enzovoorts.

Link naar reactie
  • 0

Hi Siyu

 

Eens met bovengenoemd, te veel.

 

Je domeinnaam vind ik niet aanspreken, als ik pech heb met de auto of ik zoek een garage, wil ik ook een garage en geen automotive bedrijf.

 

24/7 365 dagen per jaar service? je bent toch niet de wegenwacht of zo iets. Geopend bv. 5 dagen/week en zaterdagochtend, dan de telefoon uitzetten en vrije tijd vieren.

 

35 euro/uur, incl. BTW, als je daar 35 euro/uur excl. BTW van maakt, ben je nog goedkoop. ;) Het gaat om auto's, de trots van veel mensen.

 

Succes, en vraag rustig een beoordeling van je website op dit forum.

 

Link naar reactie
  • 0

Je domeinnaam vind ik niet aanspreken, als ik pech heb met de auto of ik zoek een garage, wil ik ook een garage en geen automotive bedrijf.

 

Daar ben ik het ook mee eens. Was eigenlijk nog aan het twijfelen om daar een opmerking over te maken, maar naast de domeinnaam is dit ook de bedrijfsnaam dus die wijzig je niet zo 1,2,3. Ik denk echter wel dat deze bedrijfsnaam veel mensen zal afschrikken omdat die inderdaad op zoek zijn naar iets met "garage" of "autobedrijf".

 

Ook met de rest van je reactie ben ik het overigens eens. Qua prijs mag je best iets onder het gemiddelde gaan zitten, maar als je te goedkoop bent kunnen mensen denken "voor dat geld kan het nooit veel zijn".

 

 

Onder de naam Bob de webbouwer bouw en verbeter ik websites.

Daarnaast verzorg ik dj's en drive-in-shows op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen enzovoorts.

Link naar reactie
  • 0

Dag Siyu,

 

Om te beginnen; lees ff goed de tips van Bob de webbouwer, want daar kun je mee verder.

* Mobile friendly wordt steeds belangrijker voor de mobiele vindbaarheid van je website. Is dus wel een must. Kijk eens naar WordPress. Goedkope, maar professionele websites, die (mits je de goede kiest) mobiel friendly zijn.

* Verder zou ik qua webadres een andere domeinnaam gebruiken dan je bedrijfsnaam. Eén die beter aansluit bij de gebruikte zoekwoorden in je buurt. Bijv. www.garage-rijen.nl

* Dat je adwords-campagne duur was, kan verscheidene oorzaken hebben. Google beloont namelijk goede advertenties die een hoge click-thrue-ratio hebben met een verwijzing naar een landingspagina die aansluit bij de zoekopdracht van de klant. Het is dus niet gezegd dat dat niet werkt voor je site / bedrijf, maar dat kan ik zo niet beoordelen.

Zorg in ieder geval dat je site (voor nu) af is, voordat je Google Adwords gebruikt. Dus geen links die nergens naar verwijzen (bijv. de verschillende diensten), want dan haak ik als klant af. Dan liever veel minder links en dat je dat langzaamaan uitbreidt.

* Verbeter je SEO. Op garage Rijen kom je nu niet in de top 300 voor (check keywords bijv op www.serplab.co.uk)

 

Lees meer hierover en hoe je dat doet op mijn blog.

 

* Verder kan ik mij niet voorstellen dat het uitmaakt dat je buitenlander bent. Maar mogelijk kun je er wel je voordeel mee doen door ook een website te maken in je eigen taal en die doelgroep als een niche te zien en te benaderen.

Groet,

 

Jeroen Rijkeboer

 

 

 

Het internet is gigantisch en groeit nog steeds. Alleen al in Nederland zijn er miljoenen sites!

Hoe doet jouw website het? Check met SEO-tools! Hoe verbeter je het? Lees mijn blog

Link naar reactie
  • 0

Hi Siyu,

 

Zorg ervoor dat de website af is en kies een opvallende naam.

Verder kun je bijvoorbeeld een facebook pagina maken en die koppelen aan je website.

Neem eens een kijkje op de Facebook pagina van Croissant Boys.

Wat hen opvallend maakt is dat het 2 jonge jochies zijn die croissantjes rondbrengen op hun fiets.

Waarmee kan jij opvallen? Hoe maak je het zo leuk dat anderen je graag willen benaderen?

Link naar reactie
  • 0

waar creëerde je de meeste waarde? Reparatie, verkoop, tuning, onderhoud? Welk soort auto's? Welke leeftijd van auto's? Kun je bepaalde lijnen in dat segment klanten ontdekken?

 

Mee eens. Je wilt teveel doen: reparatie en onderhoud, verkoop, tuning enzovoorts. Ook voor wat service betreft: super dat je auto's ophaalt en brengt, maar in die tijd ben je niet in je garage en kunnen klanten dus voor een gesloten deur staan. Wellicht kun je beter een goedkope auto aanschaffen die je aan klanten kunt meegeven als leenauto.

 

Ik weet dat je website nog niet af is, maar aangezien dat mijn expertise is toch even enkele punten:

 

[*]Zoals Tonino al zei, bepaal eerst welke diensten het meeste (klanten) opleveren en richt je website en homepage daarop in. Dus geen onoverzichtelijke dienstenlijst met 21 items op de homepage maar alleen de 4 tot 6 diensten waar je de meeste klanten mee trekt. Kijk bijvoorbeeld eens hoe deze en deze concurrenten het gedaan hebben. Daaronder wellicht een linkje "meer diensten" naar een aparte pagina.

[*]De site is niet responsive, dus niet geschikt voor tablets en smartphones.

[*]Je hebt een logo met "car repair", terwijl je 365 automotive heet. Daardoor denk ik dat ik op de verkeerde site ben beland.

[*]Gooi die fotoslider van je site af, heeft geen toegevoegde waarde en drukt de werkelijke inhoud naar beneden. Gebruik bovendien echte foto's van jou en je garage, niet de stockfoto's die er nu op staan.

[*]Je hebt je telefoonnummer op de site staan, heel goed, maar zorg dat mensen daarop kunnen klikken om je te bellen. Fax en KVK zou ik niet in de header vermelden, maar op een contactpagina (of alleen rechts onderin zoals je nu ook doet).

[*]Ook heel goed dat je het adres vermeld, maar door het slechte contrast is dat erg lastig leesbaar. Daarnaast is een Google Maps kaartje tegenwoordig de standaard.

[*]De openingstijden heb je prima gedaan, complimenten!

 

Heb je jezelf ook aangemeld bij Google places en allebedrijvenin.nl?

 

 

ben zelf buitenlander opgegroeid hier sinds 8 zal dat een betrouwbaarheidsprobleem opleveren dat klanten liever wegblijven?

 

Er zijn ongetwijfeld mensen die problemen hebben met het feit dat je buitenlander bent, vooral de oudere generatie zal je daardoor wellicht wat minder snel vertrouwen. Maar zo te zien beheers je de Nederlandse taal prima dus ik verwacht eigenlijk niet dat dit een groot probleem is, zeker niet voor de jongere generatie.

 

Misschien kun je dat juist in jouw voordeel gebruiken, door je actief te richten op mensen uit jouw cultuur. Dan kun je juist profiteren van de oudere generatie, aangezien die de Nederlandse taal vaak niet zo goed beheersen en dus veel beter af zijn bij iemand die ze in hun moedertaal te woord kan staan.

 

Tot zover voor nu, succes!

 

De website is nog niet klaar ik doe het niet zelf daar heb ik een websitebouwer voor die gaat het wijzigen.

 

Hi Siyu

 

Eens met bovengenoemd, te veel.

 

Je domeinnaam vind ik niet aanspreken, als ik pech heb met de auto of ik zoek een garage, wil ik ook een garage en geen automotive bedrijf.

 

24/7 365 dagen per jaar service? je bent toch niet de wegenwacht of zo iets. Geopend bv. 5 dagen/week en zaterdagochtend, dan de telefoon uitzetten en vrije tijd vieren.

 

35 euro/uur, incl. BTW, als je daar 35 euro/uur excl. BTW van maakt, ben je nog goedkoop. ;) Het gaat om auto's, de trots van veel mensen.

 

Succes, en vraag rustig een beoordeling van je website op dit forum.

 

 

Bedankt voor de reacties

 

Daar zijn zoveel garages met autobedrijf als naam dat ik besloten heb dat ik automotive registreer en ik ken wel een paar kennissen die ook zo hebben geregistreerd als automotive ipv autobedrijf.

 

Ik kan het wel wijzigen naar Autobedrijf 365 maar, meer kan ik niet verzinnen op dit moment

 

Er heet ook iemand We Je Be als autobedrijf dus waarom kan het niet?

 

Ook heb ik veel klanten in het weekend ook zondag die niet anders kunnen. Helaas gaat het niet anders niet iedereen kan overdag door de week weg om een auto naar de apk te brengen.

 

Als ik weg ben zit een vervanger hier te werken die kan het opvangen.

 

 

Je domeinnaam vind ik niet aanspreken, als ik pech heb met de auto of ik zoek een garage, wil ik ook een garage en geen automotive bedrijf.

 

Daar ben ik het ook mee eens. Was eigenlijk nog aan het twijfelen om daar een opmerking over te maken, maar naast de domeinnaam is dit ook de bedrijfsnaam dus die wijzig je niet zo 1,2,3. Ik denk echter wel dat deze bedrijfsnaam veel mensen zal afschrikken omdat die inderdaad op zoek zijn naar iets met "garage" of "autobedrijf".

 

Ook met de rest van je reactie ben ik het overigens eens. Qua prijs mag je best iets onder het gemiddelde gaan zitten, maar als je te goedkoop bent kunnen mensen denken "voor dat geld kan het nooit veel zijn".

 

 

 

Bedankt voor de reacties, Ik heb hiervoor 1500 euro moeten besteden aan de website als ik overnieuw een website compleet moet maken en bedrijfsnaam wijzigen bij diverse instanties o.a. ook bij rdw dat dat gaat een boel kosten totaal aan wijzigen

 

Gemiddelde prijsvan een garagehouder is 50 ex. als ik daarmee vaar is dat een ''kudde schapen'' dat heeft toch geen zin met zoveel concurrentie??

 

 

 

 

365 Automotive in/verkoop auto's en totaal onderhoud tegen vaste en betaalbare prijzen

Link naar reactie
  • 0

Daar zijn zoveel garages met autobedrijf als naam dat ik besloten heb dat ik automotive registreer en ik ken wel een paar kennissen die ook zo hebben geregistreerd als automotive ipv autobedrijf.

 

Ik kan het wel wijzigen naar Autobedrijf 365 maar, meer kan ik niet verzinnen op dit moment

 

Er heet ook iemand We Je Be als autobedrijf dus waarom kan het niet?

 

Je kan je bedrijf noemen zoals je wilt, wij geven alleen advies ;) Maar veel mensen zullen geen idee hebben wat "automotive" betekent en dus niet begrijpen dat jij een garage / autobedrijf bent. Er is een reden dat er zoveel garages zijn met autobedrijf in de naam...

 

Ook heb ik veel klanten in het weekend ook zondag die niet anders kunnen. Helaas gaat het niet anders niet iedereen kan overdag door de week weg om een auto naar de apk te brengen.

 

Als dat voor jou werkt is dat natuurlijk prima, een goede USP.

 

Ik heb hiervoor 1500 euro moeten besteden aan de website

 

Dat vind ik erg veel geld voor die website...

 

Gemiddelde prijsvan een garagehouder is 50 ex. als ik daarmee vaar is dat een ''kudde schapen'' dat heeft toch geen zin met zoveel concurrentie??

 

Dat is ook een keuze die je zelf moet maken, maar je kunt beter concurreren op andere punten dan op prijs naar mijn mening.

Onder de naam Bob de webbouwer bouw en verbeter ik websites.

Daarnaast verzorg ik dj's en drive-in-shows op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen enzovoorts.

Link naar reactie
  • 0

 

 

Ik kan het wel wijzigen naar Autobedrijf 365 maar, meer kan ik niet verzinnen op dit moment

siyuinmygarage

welcomeinmygarage

autogaragesiyu

 

 

Bedankt voor de reacties, Ik heb hiervoor 1500 euro moeten besteden aan de website als ik overnieuw een website compleet moet maken en bedrijfsnaam wijzigen bij diverse instanties o.a. ook bij rdw dat dat gaat een boel kosten totaal aan wijzigen

 

 

Naam van de website hoeft niet overeen te komen met hoe je bij instanties bent ingeschreven, desnoods voeg je nog een handelsnaam toe bij de KvK.

 

Volgens mij is het makkelijk een doorlink te maken naar een nieuwe website naam. Hoeveel gaat het je nog kosten om de website toonbaar te maken. Zoals genoemd is 1500 euro veel geld voor deze website, hoeveel gaat een leuke domeinnaam je opleveren als er een leuke website aan gekoppeld is.

:)

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Als het budget op is en verdere middelen ontbreken, dan is alles duur. Vrijwel iedere ondernemer kent dergelijke fasen. RDW bijvoorbeeld is daarin ongetwijfeld bureaucratisch. Opnieuw lappen dus.

 

In de taxibranche zijn sommige telefoonnummers gewild. Misschien kan siyu als garagehouder iets met een [netnummer]-garage telefoonnummer en zelfde domeinnaam. Dat zou lokaal en regionaal als experiment best eens aangemeten kunnen worden. Dat maakt alle uitingen zeer herkenbaar en plaatselijk aansprekend. De huidige site doet heel Amerikaans aan, dat letterbellen of een lettertelefoonnummer heet een 'vanity number'. Slechts mijn associatie.

 

Automotive vind ik gevoelsmatig eerder bij een groothandel, fabrikant of (middel)grote onderneming passen.

 

Groet,

 

Highio

 

Edit: naamnummer en naambellen heet dat dus in goed Nederlands

 

 

 

 

 

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

 

 

Ik kan het wel wijzigen naar Autobedrijf 365 maar, meer kan ik niet verzinnen op dit moment

siyuinmygarage

welcomeinmygarage

autogaragesiyu

 

 

Bedankt voor de reacties, Ik heb hiervoor 1500 euro moeten besteden aan de website als ik overnieuw een website compleet moet maken en bedrijfsnaam wijzigen bij diverse instanties o.a. ook bij rdw dat dat gaat een boel kosten totaal aan wijzigen

 

 

Naam van de website hoeft niet overeen te komen met hoe je bij instanties bent ingeschreven, desnoods voeg je nog een handelsnaam toe bij de KvK.

 

Volgens mij is het makkelijk een doorlink te maken naar een nieuwe website naam. Hoeveel gaat het je nog kosten om de website toonbaar te maken. Zoals genoemd is 1500 euro veel geld voor deze website, hoeveel gaat een leuke domeinnaam je opleveren als er een leuke website aan gekoppeld is.

:)

 

 

 

 

 

 

 

 

RDW heb ik al geregeld dat get op mijn eigen naam komt ipv bedrijf

 

verder kan ik nog wat wel budget ingestoken worden maar wat precies?

 

Ik zou graag mijn eigen naam niet er in gebruiken in mijn bedrijfsnaam

 

Als het budget op is en verdere middelen ontbreken, dan is alles duur. Vrijwel iedere ondernemer kent dergelijke fasen. RDW bijvoorbeeld is daarin ongetwijfeld bureaucratisch. Opnieuw lappen dus.

 

In de taxibranche zijn sommige telefoonnummers gewild. Misschien kan siyu als garagehouder iets met een [netnummer]-garage telefoonnummer en zelfde domeinnaam. Dat zou lokaal en regionaal als experiment best eens aangemeten kunnen worden. Dat maakt alle uitingen zeer herkenbaar en plaatselijk aansprekend. De huidige site doet heel Amerikaans aan, dat letterbellen of een lettertelefoonnummer heet een 'vanity number'. Slechts mijn associatie.

 

Automotive vind ik gevoelsmatig eerder bij een groothandel, fabrikant of (middel)grote onderneming passen.

 

Groet,

 

Highio

 

Edit: naamnummer en naambellen heet dat dus in goed Nederlands

 

 

 

 

 

 

bedankt voor de reacties,

 

Autobedrijf 365 klinkt dat wel wat? Ik zou graag mijn eigen naam niet er in gebruiken.

 

 

 

365 Automotive in/verkoop auto's en totaal onderhoud tegen vaste en betaalbare prijzen

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    4 leden, 209 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.