Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
SjaakZ1967

Hoe en waar kan je op de beste manier een goede betrouwbare partner vinden?

Recommended Posts

Ik ben een ondernemer met meerdere ondernemingen maar ben vorig jaar aan een avontuur begonnen wat niet goed op gang komt. Deels door ontbreken van relevante ervaring in deze branche. In het verleden heb ik dit wel vaker gedaan in andere branches en lukte dat ook. In mijn ogen is ondernemen beheerst risico nemen en zonder te proberen en te durven kan je ook geen succes verwachten. Echter nu betreft het een restaurant in het centrum van stad in het oosten van het land. Het is 7 dagen in de week open en het lukt mij niet om daar meer dan 3x in de week aanwezig te zijn naast de werkzaamheden voor mijn andere bedrijven. De omzet komt niet van de grond en zoek dus iemand die ervaring heeft en bewezen heeft dit te kunnen. Maar waar kan je zo iemand vinden die en verstand en ervaring in fast service restaurants in pasta en pizza heeft? Overdag is de zaak geopend als lunchroom. De zaak heeft met name als doelgroep jongere mensen, zoals studenten, werkende jongeren etc.

 

Kortom ik zoek tips waar ik dergelijke betrouwbare mensen kan vinden die tijd hierin willen steken en dan bij bewezen groei een aandeel of het hele bedrijf op termijn willen overnemen. Heeft hier iemand suggesties voor?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Sjaak,

 

Waarom plaats je geen advertentie op diverse vacaturesite's?

Misschien is er een geschikte kandidaat die zich meld bij je en de gevraagde functie kan vervullen.

 

Overigens is mijn visie dat het juist positief kan werken als mensen, in de door jou aangegeven positie binnen het bedrijf, juist geen affiniteit hebben met de branche waardoor een heldere analyse vaak het gevolg is. Dat dit bij jou persoonlijk aan de orde is en blijkbaar niet werkt zegt niets over het feit dit met een ander persoon wel zou kunnen werken......daarnaast schort het bij jou ook aan tijdgebrek begrijp ik.

 

Groet,

Ben

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben je op zoek naar een partner of naar een medewerker (leidinggevende) voor je bedrijf. Dat is de essentie. Bepaald dit eerst en ga dan gericht op zoek via de juiste kanalen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De omzet komt niet van de grond

Was die er wel voordat je deze horeca zaak over nam? Omzet heeft niet altijd te maken met het goed managen van de zaak, maar ook of de locatie én het concept van het restaurant qua beoogde omzet haalbaar is.

 

Misschien een ex-ondernemer in dit veld als mede-ondernemer benaderen? Ik ben namelijk van mening dat in de horeca het juist van belang is om iemand met ervaring in dienst te nemen. Dit, omdat horeca nu eenmaal een branche is waar heel wat specifieke skills van de uitbater verwacht wordt.

 

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 15 leden online en 284 gasten

  (See full list)    
 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept