Ga naar inhoud
  • 0

omzet surinaams eethuis

  • Translate to English
Newbee     5 0

Hallo iedereen,

Ik ben bezig me ondernemersplan aan het opzetten voor een Surinaams eethuis,en ben nu het bij financiële gedeelte.

ben nu voor gek verklaard door er neer te zetten dat ik een dag opbrengst van €450

tja wat is wijsheid..me prijzen liggen tussen de €8 en €11 ik verkoop maaltijden en broodjes tussen de drie en vier euro..wie heeft advies voor mij ?

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

6 antwoorden op deze vraag

  • 1
Legend     3,3k 14 677

ben nu voor gek verklaard door er neer te zetten dat ik een dag opbrengst van €450

Door wie ben je voor gek verklaard? Wat was de argumentatie van deze persoon om afwijzend tegenover een omzet van 450 euro te staan? En hoe was je überhaupt tot dit bedrag gekomen? Wat was je methode om deze te berekenen?

 

me prijzen liggen tussen de €8 en €11 ik verkoop maaltijden en broodjes tussen de drie en vier euro..wie heeft advies voor mij ?

Me prijzen. Okay. Maar wat zijn je prijzen nu? Zijn die 8 euro, 3 euro, 11 euro of 4 euro? En per wat? Of zijn de maaltijden 8 tot 11 euro en de broodjes 3 tot 4 euro?

 

Voor de rest hangt het natuurlijk allemaal nogal af van hoeveel je van alles wil verkopen. Waar zit je eethuis bijvoorbeeld? Op een A-lokatie of ergens achteraf? Is het mogelijk om af te halen? Kun je per internet bestellen? Heb je een bezorgservice?

The goal of a resonance cascade is to plant the seeds of growth rather than yearning. If you think pseudo-profound bullshit quotes are inspirational, you're, well, kinda dumb. https://goo.gl/fZf4oe

Link naar reactie
  • 0
Newbee     5 0

treinstation en bus station

parkeerplekken bij supermarkt en bij winkel centrum

Maaltijden tussen de acht en 11 euro

Broodjes drie en vier euro

een scholengemeenschap voortgezet onderwijs

verschillende mensen hebben me gezegd gaat je niet redden zeker niet in het begin,ik denk juist van wel.

heb weliswaar concurrentie van chinees snackbar kebab zaak

Link naar reactie
  • 0
Legend     11,3k 470

Moriesje, welkom op ondernemersforum Higherlevel.

 

In het bovenstaande spitsen de informatieverstrekking en reacties zich toe op de beoogde omzet en grove schets van prijzen. Daar staan natuurlijk investeringen, vaste en variabele kosten tegenover.

 

Probeer in een voorbeeldondernemingsplan van bij voorkeur een horecagelegenheid eens na te gaan welke onderdelen opgenomen zijn. Huur van zo'n locatie en personeelskosten lijken me belangrijk naast marge en realiteitszin die uit het plan moeten blijken.

 

Een gemiddelde dag is niet representatief. Kun je op een rustige dag kostendekkend werken en op een drukke dag de vraag aan? Kun je de vraag naar Surinaams eten op enige manier peilen?

 

Groet,

 

Highio

 

 

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Verberg sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    5 leden, 93 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.