Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  

Groeiformule administratiekantoor met partners

Aanbevolen berichten

Hoi,

Rodney hier van EasyZZP. Ik overweeg om onze groei te gaan versnellen door middel van samenwerkingen met partners. Een soort franchise maar toch wezenlijk anders. De partners participeren naar gelang hun inbreng (kennis, geld, tijd) voor een percentage in de BV van de betreffende vestiging met een max van 45% van de aandelen. Het voordeel is dat EZ zeggenschap houdt en wij hiermee de kwaliteit altijd kunnen borgen. Daarnaast is het belang van EZ en de partner altijd gezamenlijk. Ik vindt namelijk dat bij veel franchise constructies in onze branche alle voordelen naar de franchise gaan en er te weinig toegevoegde waarde is voor de franchisenemers. In deze constructie gaan we samen voor groei en waarde toevoegen. De beoogde partners zijn boekhouders, fiscalisten en assistent accountants.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze formule denken?

 

Alvast bedankt.

 

Rodney Pikaar

 

Mod edit: titel aangepast en herhalingen van handelsnaam afgekort tot EZ

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

De partners participeren naar gelang hun inbreng (kennis, geld, tijd) voor een percentage in de BV van de betreffende vestiging met een max van 45% van de aandelen.

........

Ik vindt namelijk dat bij veel franchise constructies in onze branche alle voordelen naar de franchise gaan en er te weinig toegevoegde waarde is voor de franchisenemers.

 

Dus, ik zou een partner kunnen worden van EasyZZP en breng dan mijn klanten en expertise in, maar ik krijg maar 45% van de aandelen? Komt op mij niet erg interessant over...

 

Je twee opmerkingen kan ik ook niet rijmen met elkaar, vandaar de quote. De partner (franchisenemer) krijgt een belang van maximaal 45% en dan stel je vervolgens dat jullie daarmee (kennelijk) meer toegevoegde waarde creëren voor de franchisenemers dan elders in de branche. Staat nogal haaks op elkaar, niet? En waar baseer je dat op?

 

groet

Joost

 


Denarius Advies Fiscaal-juridisch adviseur: rechtsvormkeuze/-wijziging, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdracht en exit-strategie: legal and tax

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Jeetje wat een pittige reactie. Maar ik kan een toelichting geven die misschien het e.e.a. duidelijker maakt.

 

De inbreng is variabel. Ik kan me voorstellen dat wanneer je alle expertise in huis hebt en reeds een mooi klantenbestand hebt opgebouwd het niet interessant is om dit in te brengen tegen 45% van de aandelen. Wanneer dat het geval is, denk ik dat je prima zelfstandig kan ondernemen en dat onze toegevoegde waarde voor jou te klein is. Wanneer iemand slechts een klein klantenbestand heeft en moeite heeft om nieuwe klanten aan te sluiten of niet alle expertise in huis heeft en hierdoor zijn klanten niet optimaal kan bedienen kan onze toegvoegde waarde het misschien wel waard zijn toch?

 

 

De meerwaarde van een participatie in dezelfde BV ten opzichte van een franchise constructie is iets waar je lang over kan nadenken en praten en dus ook niet makkelijk voor mij om in een paar zinnen te omschrijven. Kort beschreven komt het er voor mij op neer dat in een participatie beide partijen de maximale groei en winst voor de gezamenlijke entiteit nastreven en in het geval van een franchise samenwerking iedereen zijn eigen doelen aan het nastreven is. In onze branche zijn franchise fees van 5000 tot 15.000 bij aanvang en 20 tot soms wel 40% van de omzet geen uitzondering. In dit licht bedoel ik dat een participatie in dezelfde entiteit meerwaarde heeft ten opzichte van de bestaande franchise constructies.

 

Wel fijn dat je er kritisch naar kijkt. Mogelijk dat mijn uitleg voor jou en andere meer duidelijkheid geeft.

 

Bedankt Joost.

 

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

De kritische reactie van mij lokt wel een goed antwoord van jou uit en daar was het mij om te doen. Je vraagt naar de mening van HL-leden, maar wat je in je openingspost schreef, is zo algemeen dat geen lezer eruit kon opmaken wat dan het onderscheidende is in jullie formule.

 

Ik vind jullie alternatief voor een franchiseformule geen slecht idee. Het is zeker niet nieuw, maar het is in mijn ogen vooral beter geschikt om de financiële en juridische handel en wandel te bewaken. Overigens, stel nu dat dit een enorme vlucht neemt, hoe gaan jullie dat vervolgens aansturen?

 

Ik bedoel, als er onder EasyZZP Participaties BV straks 25 dochtervennootschappen hangen en in elk hebben jullie een meerderheidsbelang dan krijgt iemand het heel erg druk ;)


Denarius Advies Fiscaal-juridisch adviseur: rechtsvormkeuze/-wijziging, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdracht en exit-strategie: legal and tax

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nogmaals bedankt voor je kritische vragen, zoals jij al aangeeft is het nu indd een stuk duidelijker, ook voor anderen. Bedankt!

 

Laten we hopen dat het een enorme vlucht neemt :) 25 is een mooi streven maar om de, al eerder genoemde, kwaliteit te handhaven zijn 5 participaties voor 2016 en 2017 een mooi streven. We hebben nu een pilot in Zwolle lopen met een partner en dat gaat zeer goed! Hier zit ook meteen weer een verschil met de franchise constructies. Ons doel is niet heel veel partners aansluiten en zo veel franchise fees innen maar wij willen goedlopende kantoren opzetten en zo waarde toevoegen voor onszelf maar zeker ook voor onze partners.

 

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ons doel is niet heel veel partners aansluiten en zo veel franchise fees innen maar wij willen goedlopende kantoren opzetten en zo waarde toevoegen voor onszelf maar zeker ook voor onze partners.

 

En hoe voeg je dan waarde toe voor 'partners'?

 

Krijgen zij klanten van je, of software, of iets anders? Betaal je misschien promotiekampanjes?

 

Ik neem aan dat potentiele partners ook iets terug willen zien van het feit dat zij 55% van hun handel afstaan aan jullie.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoi Peter,

Wij voegen op verschillende manieren waarde toe. Marketing, promotie en nieuwe klanten aansluiten is daar één van. Daarnaast hebben we diverse strategische partners, we zijn bijvoorbeeld preferred supplier van Zelfstandigen Bouw. We beschikken ook over cloud software die zowel voor het kantoor als voor de klant zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk is (webtool en mobile app).

 

Afhankelijk van de inbreng van de partner en de gewenste verdeling in aandelen is het ook mogelijk dat wij geld, tijd of klanten inbrengen. Een partner zou dus zonder inbreng van geld en zonder inbreng van klanten met ons kunnen starten. Dit beïnvloed uiteraard wel het percentage van de aandelen die de partner ontvangt.

 

Jij schrijft "het feit dat zij 55% van hun handel afstaan". Een samenwerking op die wijze is iets wat wij verafschuwen. Het gaat ons er juist om dat we samen iets opbouwen. De inbreng bij aanvang is iets wat in goed overleg plaatsvindt. Wij zijn niet gefocust op geld en winst maar willen samen een mooi bedrijf opbouwen dat door heel Nederland ZZP'ers en kleine ondernemers laat ondernemen zonder de zorgen van een administratie.

 

Ik heb onze partner in Zwolle gevraagd of hij vanuit zijn eigen beleving eens te reageren op deze post. Hij heeft zich uitgebreid georiënteerd op de verschillende mogelijkheden (franchise en volledig zelfstandig) en heeft de keuze gemaakt om met ons samen te werken. Mogelijk dat hij het nog vanuit een kant kan benaderen die meer helderheid geeft.

 

Heel erg bedankt voor je reactie. Erg leuk om op deze manier toch steeds beter de propositie voor ogen te krijgen.

 

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dus je gaat extra klanten, software, promotiebudget etc. inbrengen (bij de partner) indien nodig/wenselijk.

 

Want als de partner klanten tekort komt, dan hebben jullie genoeg klanten 'in voorraad' begrijp ik (vooral ZZP'ers in de bouw zo te horen).

En de benodigde software, als men dat al niet zelf heeft.

En marketing, als men dat niet zelf kan betalen.

 

En daar vragen jullie dan 55% van de daaruit voortvloeiende handel voor.

 

Ja, dat zou misschien kunnen werken.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste EasyZZP,

 

Ik vind de constructie toch vreemd, want als echte ondernemer wil je geen partner in je BV tenzij het een medevennoot is. Wat ik ook riskant vindt is dat je als organisatie ineens onlosmakelijk verbind aan een kantoor. Een BV-constructie is niet zomaar weer ongedaan gemaakt. Aanvullend betekent dat je gelijk ook juridisch risico loopt als BV's niet aan hun verplichtingen voldoen of misschien ook wel bij beroepsaansprakelijkheid van onderliggende BV's. Ik weet niet of je dat als franchiseorganisatie moet willen.

 

Ik merk over het algemeen dat als ik met franchiseorganisaties praat dat het meer van hetzelfde is. Je hoeft de standaard softwarepakketten nu niet zelf te kopen, maar krijgt ze geleverd via de franchiseorganisatie. Wat ik ook vaak zie is dat er weinig is nagedacht over strategie. Hoe positioneer je je nu echt en wat levert het de franchisenemer op. De boekhoudmarkt/zakelijke dienstverlening is namelijk een hele lastige markt op het gebied van marketing en doelgroep. In eerste instantie speelt gemak een hoofdrol (scannen/importeren en klaar), maar al heel snel daarna en veel belangrijker komt (vaktechnische) kwaliteit om de hoek zetten. (juiste adviezen, rapporten zonder telfouten, kloppende kasstroomoverzichten, juiste toelichtingen op de cijfers die ook in overeenstemming zijn met de specifieke activiteiten van het bedrijf).

 

Heb je ook overigens ook al eens naar concurrenten gekeken zoals: Kubus, Finovion en Online Accountants MKB. Verder zijn er ook nog legio organisaties waar accountants, fiscalisten en boekhouders zich op het gebied van kantoorondersteuning aanmelden zoals: SRA, NOVAK, Extendum, NOAB, Auxillium, Full Finance. Dan heb je ook nog beroepsorganisatie zoals NBA, NOB, RB etc.

 

 

 

Anyway: ik vind het in ieder geval wel een interessante ontwikkeling. Ik wens je heel veel succes.

 


Leeg

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Interessant, maar ik zie toch ook wel een paar gaten.

 

Ik zie vooral problemen wanneer een partner denkt (terecht of niet) dat hij gemakkelijker/goedkoper zelf nieuwe klanten kan krijgen dan jullie.

 

Dat doet zich bijvoorbeeld voor als hij een goede netwerker is en gemakkelijk nieuwe klanten binnenhaalt. Dan is het wel zuur om 55% te moeten afstaan voor een inbreng waar je weinig waarde aan hecht.

 

Dat doet zich ook voor als de toevoer van klanten via jullie toch niet zo groot is als jullie denken. Dan zegt die 'ondernemer': kom maar op met die klanten, en dan zeggen jullie, tja, deze maand hadden we er maar 1 en die hebben we aan een collega gegeven. En dan zegt die ondernemer: Ja maar ik betaal geen 55% zodat jullie reclame voor anderen kunnen maken.

 

Jouw idee dat de belangen van de partners en jou op deze manier parallel lopen is volgens mij incorrect. Jij wilt een succesvol (hoe je dat dan ook definieert) totaalnetwerk, die ondernemer wil dat zijn afdeling succesvol is en de de andere afdelingen zullen hem worst zijn.

 

Ik vindt 55 procent nogal veel, ik zou me niet meer echt ondernemer voelen, maar werknemer.

(Stel bijvoorbeeld dat de filiaalhouder een maximaal salaris wil en een minimale winst (wat ik me goed kan voorstellen gezien de 55% verhouding) voor de bv, en jij juist andersom? Weer een conflict)

 

En die 45% is dan ook nog het maximum. Het kan dus ook 10 of 15% zijn.

 

Het is te loven dat je de drempel wilt verlagen, en je vindt misschien ook nog wel geinteresseerden, maar ik vraag me toch af of dit tot tevreden partners op lange termijn leidt.

 

 

 


Bel Patenthuis voor alle octrooivragen.

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Je weet natuurlijk pas echt wat je afstaat als franchisenemer, als je het complete plaatje hebt. Kuifje suggereert dat je 55% van je omzet afstaat, maar dat lees ik niet in Rodney's post. Je staat 55% (of meer) van je WINST af.

 

Hoe hoog die winst is, is o.a. afhankelijk van het salaris wat je krijgt uit de BV, en inderdaad met 55% aandelenbelang, wordt dat (indirect) bepaald door Rodney. Daarnaast verwacht ik dat er ook een geldstroom naar EasyZZP zal moeten lopen om de marketing- en software-kosten te dekken.

 

Zoals al eerder gesuggereerd, wellicht interessant voor mensen die het lastig vinden om nieuwe klanten te werven. En misschien ook voor mensen die graag snel willen groeien. Stel dat ik (nu één dag per week iemand in dienst) over een jaar graag een kantoor zou willen hebben met 4 FTE, dan zou het interessant zijn om met EasyZZP in gesprek te gaan, of zij mij kunnen helpen die ambitie waar te maken.

 


Op 20 juli 2016 ontvingen wij het trieste bericht dat Marcel is overleden.

Marcel was een meer dan gewaardeerd deelnemer aan ons forum ! We zullen hem missen!

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Stel dat ik (nu één dag per week iemand in dienst) over een jaar graag een kantoor zou willen hebben met 4 FTE, dan zou het interessant zijn om met EasyZZP in gesprek te gaan, of zij mij kunnen helpen die ambitie waar te maken.

 

Tja, dan moet je ook maar hopen dat zij jou als DGA willen benoemen/handhaven, want zij maken tenslotte de dienst uit in "jouw" BV met hun 55% meerderheid.

 

Straks ben je een ex-ondernemer die heel ambitieus thuis zit met 45% van aandelen in een BV (die misschien ook geen winst maakt door loonkosten en franchise fee's).

 

Maar ik begrijp uit het verhaal dat het initiatief op zich integer en serieus is, dus misschien heeft men ook hier een oplossing (soort garantie) voor.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat een hoop goede en onderbouwde reacties. Erg fijn dat iedereen mee denkt! Ik zie een hoop punten waar we inderdaad goed over moeten nadenken.

 

Het salaris van de partner is iets waarover afstemming moet plaatsvinden. Zoals ik het nu voor me zie spreken we dat vooraf af met de partner. Dus hoeveel is het salaris bij welke omzet/winst. Als de BV dan groter en winstgevend wordt valt er uiteindelijk ook voor EasyZZP nog iets te verdienen. EZ investeert, afhankelijk van de samenwerking, ook een hoop geld/tijd/kennis in de gezamenlijke BV en op lange termijn moet daar ook wel iets tegenover staan.

 

 

Het zou mogelijk zijn dat een partner goedkoper/sneller zelf nieuwe klanten binnenhaalt. Al moet ik eerlijk zeggen dat mijn ervaring mij leert dat wij dit zeer efficiënt en goedkoop doen. Maar als dat toch het geval is hebben wij nog een aantal andere vlakken waarop wij waarde toevoegen. Het is niet alleen maar nieuwe klanten. Sterker nog het komt ook dankzij de inzet van EZ niet aanwaaien, alle verhalen van franchise aanbieders over hordes nieuwe klanten die zij hoe dan ook gaan aanbrengen zijn naar mijn idee cowboy verhalen. Wij bouwen gezamenlijk aan een stabiel en mooi klantenbestand en niets gaat vanzelf.

 

Ik las ook in één van de reacties dat het belang niet geheel hetzelfde zou zijn voor de partner en EZ. Ik kan me deze gedachte indenken en om echt 100% hetzelfde doel na te streven is misschien ook niet mogelijk. In deze constructie denk ik wel dat de belangen heel dicht bij elkaar liggen. Ook het belang van EZ om het totale netwerk succesvol te krijgen is volledig afhankelijk van het succes van de lokale partners en andersom is het succes van het totale netwerk van belang voor het succes van de lokale ondernemer.

 

Het belang van gemotiveerde partners is zeer groot. Mogelijk is een winstdeling van heel EZ dan ook een drijfveer voor de partners. Mooi om over na te denken! Omdat EZ de formule en alle benodigdheden heeft is het ook voor te stellen dat een partner die zeer succesvol is, meerdere locaties opent. De formule bestaat ten slotte al. Maar het is inderdaad een uitdaging om naast de lage drempel om te beginnen ook na te denken over de tevredenheid van de partner op de lange termijn. Goeie tip!

 

Nogmaals dank voor alle reacties! Ik denk dat we hierdoor het concept zeker kunnen finetunen tot een mooie formule.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Na 5 jaar in loondienst te zijn geweest was het voor mij tijd om de stap te maken naar het ondernemerschap. Omdat ik de drempel om te beginnen erg hoog vond heb ik mij georiënteerd op samenwerkingen. Diverse franchise formules (hier al eerder genoemd) zijn de revue gepasseerd. Hoewel de presentatie en de gesprekken een mooi beeld gaven vond ik het instapbedrag van € 15.000,- wel heel erg veel. Ook had ik een bestaande partner gesproken die mij kon vertellen dat slechts één derde van de leads binnen kwam via de franchise organisatie en de rest moest uit eigen initiatieven komen. De aantallen waren ook erg laag (slechts 30 leads en 12 klanten in een jaar). Waarom zou ik hiervoor € 15.000 betalen en vervolgens nog een jaarlijkse fee. Toen kwam ik in aanraking met het hierboven besproken concept van EZ.

 

Sinds begin dit jaar ben ik als partner de vestiging EZ Zwolle begonnen en daar heb ik geen moment spijt van. Ik krijg goede ondersteuning op het gebied van website, marketing, sales, systemen en complexe vraagstukken. Ook maken we gebruik van een modern online boekhoudsysteem die perfect aansluit bij onze klanten en heel efficiënt is voor het verwerken van de administratie. EZ heeft al een goede naam opgebouwd met eigen vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Ik denk mede door de goede naam hebben we binnen vier maanden al 10 klanten aangesloten en de nodige losse klussen. De instroom van nieuwe klanten komt nu goed op gang. Ik heb op dit moment bijna 10 offertes uitstaan met een goede sales-kansen.

 

Volgens mij is het hier in de hele discussie nog niet over gegaan maar zelf ben ik ook erg blij met de persoonlijke ondersteuning. Je kan altijd even sparren en ik krijg goede feedback en begeleiding waardoor ik merk dat ik snel groei, zowel als ondernemer als persoon.

 

Omdat ik nog niet 40 uur in de week werk heb in Zwolle kan ik enkele dagen in de week mee werken in Utrecht. Daarnaast kan ik ook mensen van Utrecht of Amsterdam inschakelen als ik een grote klus heb. Deze uren worden onderling verrekend.

 

Ik lees hierboven ook veel over de risico's die de constructie van een gezamenlijke bv met zich mee brengen. Hoewel ik me daar bewust van ben zie ik ook dat risico's nooit zijn uit te sluiten en dat ik liever samen het risico loop binnen een bv in samenwerking met EZ dan dat ik als eenmanszaak alle risico's zelf neem en een behoorlijke franchise fee moet afdragen aan een franchise organisatie. Tot nu toe vind ik het risico dat EZ heeft genomen wat betreft investering in geld en tijd groter dan het risico dat ik loop.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat is dit nou ineens voor een poepverhaal...??!!

 

Zijn wij hier als serieuze HL leden onze visie aan het geven op een (innovatieve?) topic.

En dan komt er een soort (commercieel) promotieverhaal er achteraan...

 

Ik distantieer mij hier werkelijk totaal van!

Ik vond het in de eerste instantie wel een merkwaardig initiatief, maar nu heb ik een hele andere mening (en die ga ik hier niet uiten!).

 

Over en uit.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik zou bewondering moeten hebben voor de insteek van dit topic, maar ik deel het vermoeden van Peter, nl. dat dit topic een vooropgezet promotieverhaal is t.b.v. de franchise van Rodney...

 

Als het werkelijk zo is, dat Rodney i.s.m. ene 'Dennis' HL hiervoor misbruikt, dan is dat heel jammer en tegelijkertijd vanuit het oogpunt van imago onhandig, want je verliest een hoop sympathie met zo'n aanpak...


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo Peter,

 

Ik schrik een beetje van jouw reactie. Doel jij op de reactie van Dennis of op mijn reacties? Zoals ik eerder had aangegeven heb ik gevraagd aan Dennis (onze partner in Zwolle) om een reactie te plaatsen met zijn ervaring.

 

Er zijn veel kritische gedachten en meningen geuit die allemaal constructief waren waarop ik heb gereageerd. Ik weet niet hoe ik jouw reactie moet interpreteren maar "Poepreactie" vindt ik ongepast en onprofessioneel.

 

Dennis is een partner van ons in Zwolle, hij staat op onze website met naam en nummer. Je kunt hem bellen als je wil.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hallo Peter,

 

Ik schrik een beetje van jouw reactie. Doel jij op de reactie van Dennis of op mijn reacties? Zoals ik eerder had aangegeven heb ik gevraagd aan Dennis (onze partner in Zwolle) om een reactie te plaatsen met zijn ervaring.

 

Er zijn veel kritische gedachten en meningen geuit die allemaal constructief waren waarop ik heb gereageerd. Ik weet niet hoe ik jouw reactie moet interpreteren maar "Poepreactie" vindt ik ongepast en onprofessioneel.

 

Dennis is een partner van ons in Zwolle, hij staat op onze website met naam en nummer. Je kunt hem bellen als je wil.

 

Toch steun ik Peter in zijn vermoeden, je geeft aan dat je 'overweegt met partners samen te werken', terwijl je dat allang doet met zes locaties, dan nog even een - niet toegestaan - promootje van ene Dennis erachteraan, dat riekt wel ergens naar...

 

Verder is aan de moderatoren, dunkt mij... *ook afhaakt*


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Zoals ik heb aangegeven zijn we met Dennis in Zwolle een pilot gestart voor deze nieuwe constructie. De andere locaties zijn eigen locaties (100% van mij).

 

Mijn vraag was oprecht en niet bedoelt als promotie, sterker nog ik ben het concept nog aan het finetunen (mede door jullie input). Tot de tijd dat het verder is uitgewerkt zal ik nog geen samenwerkingen sluiten.

 

Een kritische blik is goed maar op deze manier is het wel eng om hier iets te vragen....

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Een kritische blik is goed maar op deze manier is het wel eng om hier iets te vragen....

Onzin - het gaat er om hoe je iets vraagt. Als je zelf allerlei lovende verhalen over je eigen concept te vertellen hebt, Dennis er nog even achteraankomt met gelukkig te wezen, en jullie zo'n beetje in elke zin je bedrijfsnaam gebruiken, dan is het niet zo vreemd dat er toch zo hier en daar een vermoeden van zelfpromotie begint op te doemen - vind je zelf ook niet?

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mod edit: titel aangepast en herhalingen van handelsnaam afgekort tot EZ. Rodney is hier tweeënhalf jaar lid en zijn onderneming groeit kennelijk lekker door. Ik kan me voorstellen dat je dan als ondernemer eens lekker in de verkoop (over)drive zit, maar dat blijft hier niet de bedoeling.

 

PM-verkeer m.b.t. overmatige naamsvermeldingen is door beide heren verstaan. Laten we inhoudelijk verder proberen te discussiëren.

 

Groet,

 

Highio

 

P.S. misschien zou dit topic wel in 'Groei!' of 'Wat vinden jullie van mijn...' moeten staan.

 


HelikopterLandingsplaats...

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nu ik het terug lees zie ik je punt. Het bericht van Dennis achter mijn bericht is inderdaad allemaal erg positief. Nu zijn wij ook beide ondernemers en erg enthousiast over onze onderneming en is het ook lastig om geen lovende woorden te gebruiken wanneer iemand vraagt wat de toegevoegde waarde van mijn bedrijf is. Maar zoals ik al aangaf, ik zie je punt.

 

Het noemen van de bedrijfsnaam was niet bewust en gewoon gewenning om dit te gebruiken. Ik zal hier zeker op letten en dit niet meer doen. Ik was me van geen kwaad bewust en wordt nu afgeschilderd als iemand die oneigenlijk gebruik maakt van dit forum en dat vind ik erg jammer. Ik heb geen belang om mijn franchise constructie op deze manier te promoten. Een campagne op LinkedIn kost me 1/10 van de tijd en met 500 euro bereik ik zomaar 1000 relevante mensen.

 

Mijn excuus voor het gebruiken van mijn bedrijfsnaam en nogmaals bedankt voor de reacties waar ik het concept verder mee kan uitwerken.

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké