Jump to content
OokOpgelicht
Verberg

Re: Ervaringen met Online Clicks (First ChoiZe)

vraag

Ik zie de namen BeUP, Proximedia en MKBclickservice, maar ik mis "Online Clicks". Volgens mij is dat net zo'n oplichtersbende als de eerder genoemde.... bedragen en voorwaarden komen overeen, referenties die er eerst wel waren, nu niet meer. Werken met valse namen, etc etc.... wees op uw hoede en lees eerst het contract helemaal door, ook de kleine lettertjes.... contracten van 48 maanden, wil je van ze af? 45% van de nog resterende termijnen.....

 

Mod edit: berichten afgesplitst van het topic Ervaringen met BeUP - Proximedia? (thans MKBclickservice). Gebruiker OokOpgelicht kwalificeert n.a.v. zijn of haar ervaringen met Online Clicks (First ChoiZe)

 

Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Ik zie de namen BeUP, Proximedia en MKBclickservice, maar ik mis "Online Clicks"

Dat komt dan ook omdat omdat Online Clicks een ander bedrijf is dan "BeUP, Proximedia en MKBclickservice" waar dit topic over gaat (dat zijn 3 namen van 1 bedrijf namelijk)

 


Partner bij B2Bsure, de vooruithelpers in verzekeringen en risicobehee

Ik help ondernemers vooruit met inzicht in en oplossingen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

Waarmee kan ik jou vooruit helpen? 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ik zie de namen BeUP, Proximedia en MKBclickservice, maar ik mis "Online Clicks". Volgens mij is dat net zo'n oplichtersbende als de eerder genoemde....

Lijkt me een ander topic: Ervaring met OnlineClicks (Firtst ChoiZe).

 

FirstchoiZe is de naam van de domeineigenaar. Dat is een bedrijf waar meer mensen over klagen. Hier vind je het topic bij het Google Adwords-forum en dit is een blog die is opgezet door een boze klant.

 

Meer mensen signaleren overeenkomsten met Proximedia / BeUP / MKBclickservice, met name de contracten van 48 maanden. First ChoiZe is in 2013 actief geworden en verandert blijkbaar ook van naam als er teveel kritiek komt. Nu varen ze onder de vlag van Online Clicks.

 

Het bedriegelijk karakter van deze onderneming zie je bij de referenties. Daar staat namelijk het logo van Samsung. Hopelijk heeft webcare van Samsung een direct lijntje naar goede juristen, want die referentie blijkt van de website Samsung-Mobile, een affiliate-site die geen direct verband met het merk heeft.

 


NIMBY? 🏗   Volg jouw buurtberichten van plaatselijke, provinciale en landelijke overheden...

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Beste,

 

welkom op ondernemersforum Higherlevel. Zou je jouw ervaringen met Online Clicks (First ChoiZe) eens feitelijk kunnen beschrijven? Als moderator heb ik jouw openingsbericht afgesplitst, omdat je daarbij inhaakte op een ervaringen-draadje met een andere onderneming.

 

Modgroet,

 

Highio

 


"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Wij hebben ook hele slechte ervaringen met de firma Online Clicks.

Wij zijn benaderd met hele mooie verhalen en beloftes over verbeterde vindbaarheid en betere omzetresultaten.

Vanaf het moment dat de 'specialisten' van Online Clicks onze advertenties online zouden hebben staan hebben we alleen maar minder bezoekers en dus ook veel lagere omzet. Vele malen hierop gewezen, maar geen verbeteringen. Telkens als wij kritiek hadden op de resultaten van de campagnes werd er direct verwezen naar de kleine lettertjes in het contract.

We hadden afgesproken dat we na een tijdje zouden evalueren en dat als we nog steeds ontevreden zouden zijn, we afscheid van elkaar zouden nemen. Dat konden ze zich helaas na die periode 'ineens' niet meer herinneren en werden we weer verwezen naar het contract met, jawel, de afkoopsom.

 

Een leermoment voor ons en hopelijk een waarschuwing voor anderen, ga niet in zee met deze oplichters!

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Online Clicks is inderdaad een bedrijf waar je beter geen zaken mee kunt doen. Op het ook lijkt het een groot bedrijf maar in de praktijk draait het maar op een paar personen. Deze komen inderdaad uit de FirstChoize periode. Volgens mij worden er zelfs rollenspellen gespeeld met fictieve medewerkers en worden er vrienden en kennissen van de medewerkers ingeschakeld als er bepaalde acties moet worden genomen. Online Clicks zelf is amper rechtstreeks te bereiken en problemen worden eindeloos lang in stand gehouden en niet opgelost. Veel van het kastje-naar-de-muur politiek en veel zeggen maar weinig doen. Stel je zelf vragen dan krijg je geen antwoord of alleen maar wedervragen. En er wordt constant verwezen naar het contract. En dan nog maar te zwijgen over het financieële aspect. Je betaald absurde bedragen voor een standaard Wordpress website en mag na oplevering hiervan eigenlijk alles zelf uitzoeken en er 48 maanden (4 jaar !!) voor betalen.

Ik mag nog 2 jaar maar hoop er eerder vanaf te zijn. Ik kan er boeken over schrijven.

Van mij maar 1 advies bespaar tijd, energie, frustratie en veel geld en ga hier niet mee in zee.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Jeetje... heeeeeel herkenbaar.... Wij hebben zelfs een keer gezien dat twee verschillende namen antwoordde met hetzelfde mailadres... Allemaal namen die niet terug te vinden zijn op linkedin, facebook of welke social media bedrijf dan ook.... of ze hebben daar mensen in dienst die verder geen sociaal leven hebben of het zijn fake-namen..

 

Zo irritant dat dit soort bedrijven beschermd worden door de wet (door het contract wat je zelf getekend hebt). Natuurlijk had je het contract eerst gruwelijk goed moeten doorlezen etc, maar zij zijn zo geslepen dat je daar niet meer bij nadenkt en dat je gewoon tekent... hoe dom ook... maar dat moet ik ze nageven, daar zijn ze echt goed in "vertrouwen wekken". Maar ondanks dat je dit soort praktijken wel op internet tegenkomt (maar dan met andere bedrijven), met exact dezelfde bedragen en praktijken.... nog zijn ze niet aan te pakken. Wellicht wel als je het aandurft om tot het hekje in de rechtbank door te gaan, maar zij hebben uiteraard allang door dat jij als kleine ondernemer niet zover kán gaan, daar zijn de financiën niet goed genoeg voor...

 

Ik hoop maar door het steeds maar herhalen van hun naam "Online Clicks" en de oude namen "First Choize" etc... dat mensen dit eerst lezen en dan wel het contract eerst lezen.... waaruit zal blijken dat zij een "inspanningsverplichting" hebben (en geen resultaatverplichting, ondanks alle toezeggingen) en dat er een ontbindingsclausule in staat waar je stijl van achterover slaat.

 

ONLINE CLICKS --> NIET DOEN, BAD NEWS !!!!! OPLICHTERS!

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ik herken heel veel wat hier geschreven staat. Ook ik ben erin getuind.

Graag zou ik nader contact willen met mensen in hetzelfde schuitje om te zien of we elkaar kunnen helpen. Maar ik zou dat niet zo publiekelijk willen doen, omdat Online Clicks dan gewoon mee kan kijken.

 

Dus: zijn er mensen die ontevreden zijn over Online Clicks en krachten willen bundelen om te kijken of en hoe wij ons het beste kunnen verweren?

Neem dan rechtstreeks contact met me op: bbunt72@gmail.com

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 3 leden online en 78 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept