Jump to content
colombo

Kneuzen

Recommended Posts

Het valt me op dat ik wel kneuzen mag ontvangen maar ik "mag" vervolgens deze persoon niet een kneus teruggeven als ik vind dat zijn post niet correct is. Dat zie je dan weer terug in allerlei compensatiereuzen, of er wordt schertsend over gedaan in een post. Het valt op dat het dan ook vaak binnen hetzelfde groepje is. (zie bericht hieronder...)

 

Uitdelen = ontvangen!

 

Link to post
Share on other sites

Het valt me op dat ik wel kneuzen mag ontvangen maar ik "mag" vervolgens deze persoon niet een kneus teruggeven als ik vind dat zijn post niet correct is.

Ik heb jou geen enkele kneus gegeven (daar is geen beginnen aan), maar blijkbaar vind je het zelf wel nodig om met kneuzen te strooien... Dus ga nu niet zielig doen. Zeker niet omdat je keer op keer zelf incorrecte informatie plaatst, weigert om je fiscale mening desgevraagd te onderbouwen en mensen persoonlijk blijft aanvallen.

 

Link to post
Share on other sites

Bepalen of er sprake is van incorrecte informatie is interpretatie en derhalve subjectief. Net zoals iemand anders vindt dat ik incorrecte informatie plaatst, mag ik ook van een ander vinden dat hij incorrecte informatie plaatst.

 

En de opmerking "kneuzen strooien" is nogal suggestief. Wat ik stelde, uitdelen = ontvangen en dus ook ontvangen = uitdelen, en voor mij geldt het tweede. Als ik ontvang, deel ik ook uit.

Link to post
Share on other sites

Laat ik de stelling eens opwerpen dat een reus zoiets als een compliment of bedankje is en dat een kneus (vaak) een gebrek aan open discussie of zelfreflectie lijkt. Als iets onjuist is, kun je dit in het algemeen in online reactie weerleggen.

 

Groet,

 

Highio

 


"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 15 leden online en 187 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept