Ik wil in de avonduren en/of in het weekend een diner avonden organiseren waarbij 5-15 man een tafel kan reserveren waarbij ik een gerecht voor ze bereidt. Ik wil het eerst maar 1 a 2 dag(en) in de week doen om te kijken of er animo voor is.
-Ik wil met duurzame en biologische producten eten bereiden.
-In de thema van huiskamer restaurant wordt er geen drank geserveerd, maar mogen mensen wel hun eigen wijn/bier meenemen. (Eventueel een ongeopend flesje softdrink of bier kopen).
Mijn vrouw heeft een atelier/winkel/galerie geopend, het plan is om in de avond uren de ruimte verhuren voor cursussen, seminars en mijn 'huiskamer' restaurant.
Omdat ik dit niet vanuit een heuse huiskamer wil doen, maar vanuit een winkel ben ik benieuwd of ik dit kan zomaar kan doen. Omdat ik erg klein wil beginnen en alleen verder wil groeien als het mogelijk is (en ik het nog leuk vind om te doen), ben ik benieuwd of ik in het begin überhaupt druk moet maken over horeca regels/vergunningen?
Contra
Contra
Ik wil in de avonduren en/of in het weekend een diner avonden organiseren waarbij 5-15 man een tafel kan reserveren waarbij ik een gerecht voor ze bereidt. Ik wil het eerst maar 1 a 2 dag(en) in de week doen om te kijken of er animo voor is.
-Ik wil met duurzame en biologische producten eten bereiden.
-In de thema van huiskamer restaurant wordt er geen drank geserveerd, maar mogen mensen wel hun eigen wijn/bier meenemen. (Eventueel een ongeopend flesje softdrink of bier kopen).
Mijn vrouw heeft een atelier/winkel/galerie geopend, het plan is om in de avond uren de ruimte verhuren voor cursussen, seminars en mijn 'huiskamer' restaurant.
Omdat ik dit niet vanuit een heuse huiskamer wil doen, maar vanuit een winkel ben ik benieuwd of ik dit kan zomaar kan doen. Omdat ik erg klein wil beginnen en alleen verder wil groeien als het mogelijk is (en ik het nog leuk vind om te doen), ben ik benieuwd of ik in het begin überhaupt druk moet maken over horeca regels/vergunningen?
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
1 antwoord op deze vraag