• 0

Graag advies m.b.t. een groei strategie

Beste mensen,

 

Ik ben nu bijna 2 jaar bezig als zelfstandig ondernemer.

Mijn "core-business" is klanten werven voor andere ondernemers.

Dit doe ik voornamelijk door acquisitie te verrichten. Ik maak fysieke

afspraken voor mijn opdrachtgevers en doe dat op No cure - No pay constructie wat

voor mij en de opdrachtgevers zeer prettig werkt.

 

Het gaat goed. Daarmee bedoel ik dat ik genoeg opdrachten heb, deze opdrachten

zijn ook voor langere tijd en ik heb qua aanbod de luxe dat ik selectief kan zijn omdat

de vraag groter is dan ik zelf kan verzorgen.

 

Ondanks dat ik (nu nog) een zzp'er ben, zie ik mijzelf niet zo. Daarmee bedoel ik

dat ik op termijn echt een bedrijf wil opbouwen en serieus gaan ondernemen (groeien).

Daarom noem ik mij bewust zelfstandig ondernemer en geen zzp'er, maar dat terzijde.

 

Nou is het jammer dat ik soms nee moet verkopen of dat ik opdrachten laat wachten.

Echter heb ik nog bij lange niet de mogelijkheid om iemand in dienst te nemen.

Omdat ik op No cure - No pay basis werk wil ik graag een paar ondernemers vinden die

op deze basis voor mij aan de slag willen. Ik heb de opdrachten daarvoor en kan meer aannemen. Vervolgens onderhoud ik het contact met de opdrachtgevers, begeleid de anderen die (samen met mij) de opdrachten uitvoer en ik verdien per afspraak een gedeelte wat ik er tussenuit pak.

 

Nou vind ik het moeilijk om een kloon van je zelf te vinden (geen gladde, pucherige verkoop, gunfactor, vertrouwen, etc) en ik weet ook wel dat je dit niet altijd moet willen. Een van de redenen

van deze post is dat een ondernemer tegen mij zei om een stagiair/stagiaire te nemen. Ik denk niet dat het netjes is en verantwoord om aan zo iemand te verdienen. Ten tweede is het eerlijk tegen over mijn opdrachtgevers omdat zo iemand de gewenste kwaliteit nog niet kan bieden (ik ben geen telemarketeer ondanks dat ik telefonisch mijn werkzaamheden doe). Tevens werk ik vanuit huis wat ik ook zou verwachten van iemand die voor mij opdrachten uitvoert. Ik zie nog niet bij mij thuis iemand aan de keukentafel werken, m.a.w. dan zou je ook een kantoorruimte moeten nemen vind ik.

 

Hebben jullie hier ideeën over ? Tevens hoe ik zo'n andere ondernemer kan vinden ? Zelf heb ik niet zo'n goed gevoel bij een oproep op linkedin of iets dergelijks.... (misschien later op higherlevel...)

 

Ik heb nog een andere vraag die wel verworven is hiermee (meer over financiering en werkkapitaal),

maar die post ik later in een andere categorie omdat ik niet weet of het hier thuishoort en anders wordt het wel een erg lang verhaal. (ik hoop dat ik deze post kan bewerken later om de link naar dat topic hieronder te zetten of anders in een comment). Ik hoor graag jullie mening en gedachten hierover.

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Nou vind ik het moeilijk om een kloon van je zelf te vinden (geen gladde, pucherige verkoop, gunfactor, vertrouwen, etc) en ik weet ook wel dat je dit niet altijd moet willen.

Een samenwerking van twee ondernemers die erg veel op elkaar lijken in persoonlijkheid en professionele vaardigheden, loopt op den duur (bijna) altijd spaak. Je hebt meer aan een samenwerking waarin je elkaar completeert. Dat vereist zelfkennis en een gezonde dosis zelfkritiek: je moet weten wanneer je het voortouw moet nemen, maar je moet ook weten wat je zwakten zijn en wanneer je, soms bijna blind, op de ander moet kunnen vertrouwen.

 

Een van de redenen van deze post is dat een ondernemer tegen mij zei om een stagiair/stagiaire te nemen. Ik denk niet dat het netjes is en verantwoord om aan zo iemand te verdienen.

Je hebt alleen wat aan een stagair(e) als die op eigen kracht veel werk kan verzetten. Ik vermoed dat in jouw geval echter de tijd die je kwijt bent aan inwerken, opleiden en coachen niet wordt goedgemaakt door de verhoudingsgewijs lagere omzet die een stagiair kan binnenbrengen.

Link naar reactie
  • 0

Welkom op HL!

 

Het verhaal leest in mijn ogen redelijk simpel, namelijk: je hebt de mogelijkheid meer werk te verzetten dan je aankunt en daar zou je hulp bij willen. Je twijfelt echter aan de vorm waarin je dit zou kunnen gieten.

 

Stagiair is natuurlijk een optie, maar ik begrijp je bezwaar en deel dat ook, immers, je werkt no 'cure-no pay' en dan moet je wel enige voortgang vast weten te houden. Inwerken en begeleiden van een stagiair gaat dan toch meer geld, energie en tijd kosten, terwijl de productiviteit daalt. Afijn, daar doelt Ward ook al op.

 

Een freelancer inschakelen is ook een optie, maar daar wil je, vanwege de opdrachtgevers die jij hebt verworven, een vergoeding voor. Het lijkt me dat je daarvoor gewoon een oproepje kunt plaatsen in 'Vraag & Aanbod' en kijken of je daar verder mee komt. Je lijkt genoeg kennis te hebben van het vak om tijdens een gesprek te beoordelen of iemand dezelfde kwaliteit als jij kan neerzetten.

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

Hallo Hans en Ward,

 

Bedankt voor jullie reacties.

 

Ik ben het steeds meer eens dat ik geen kloon van mezelf moet hebben. Een groot deel van mijn USP is dat ik niet vervelend of puscherig ben er zijn genoeg mensen met wie ik in het verleden heb gewerkt (loondienst) en om de goede mensen te vinden tussen de massa is even een dingetje.

Ik ben het met hans eens dat ik best zelf die inschatting kan maken maar ik ben sceptisch met een oproep plaatsen omdat je dan misschien te veel reacties krijgt en misschien met name van mensen die je eigenlijk niet zoekt...

 

Ik ben echter niet op zoek naar een samenwerking in de sfeer van een soort compagnon maar eigenlijk zoek ik gewoon iemand die zich kan opstellen als werknemer maar dan op freelance basis.

Dit mede omdat ik net aan het opbouwen ben en een werknemer in dienst zitten zit er nog niet in.

(maar nee verkopen wil je ook niet.. en als je alles aanneemt dan laat je de ondernemers liggen die je nu vertegenwoordigd...)

 

Een stagiair vind ik dat je moet kunnen opleiden en niet op een opdracht moet zetten om aan te kunnen verdienen. Natuurlijk kan ik mij laten ondersteunen met administratief werk o.i.d. maar daar leert een stagiair niet veel van. Daarbij blijft het feit als je vanuit huis werkt dat ik het raar vind om een stagiair aan de keukentafel te zetten als je zelf nog niet zo lang bezig bent (je bent nog geen doorgewinterde ondernemer of mentor..) en nog geen andere werknemers hebt.

 

ben benieuwd of er nog andere meningen / gedachten voorbij komen. Bedankt alvast.

 

Link naar reactie
  • 0

misschien met name van mensen die je eigenlijk niet zoekt...

Ik denk dat dit je enorm mee gaat vallen, als jij er maar duidelijk bij vermeldt dat het om NCNP-basis gaat, zal je zien dat er weinig reactie op komt. Er is hier weleens iemand op HL voorbijgekomen, die ik uiteindelijk hetzelfde aanbood, maar degene wilde toch vooruitbetalingen voor onkosten, e.d., terwijl ik aanbood gewoon te gaan werven en dan zou ik daar een goede beloning tegenover zetten. Nooit meer iets van gehoord...

 

De echt goede verkoper met zelfvertrouwen (iemand zoals jij wellicht?) is dun gezaaid en dat zal terug te zien zijn in de reacties op jouw oproep, durf ik te stellen...

 

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

Ik ben het met Hans eens dat ik best zelf die inschatting kan maken maar ik ben sceptisch met een oproep plaatsen omdat je dan misschien te veel reacties krijgt en misschien met name van mensen die je eigenlijk niet zoekt...

Het is eigenlijk al een oproep, maar dan in de vorm van een topic.

 

Volgens mij moet je een eventuele kans om met een gelijkwaardige partner te kunnen samenwerken met twee handen aangrijpen. Je kan van mekaar leren! Bijvoorbeeld hoe je snel to-the-point komt en niet eindeloos doorkletst. Je kan afspraken maken over klanteigendom en verdeling van inkomsten. En voor je het weet ben je met z'n drieën!

 

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

geplaatst door: TwaBla Vandaag om 12:57:08

Je kan van mekaar leren! Bijvoorbeeld hoe je snel to-the-point komt

 

Is dat een hint TwaBla ? ;-)

 

Grappig: Zojuist iemand neergelegd die koste wat koste en zeer uitvoerig een achterliggende techniek wilde gaan uitleggen, waarvan ik aangaf dat dit niet aan mij besteed was, omdat ik de kennis ontbeer om het te snappen.

 

Please, KISS (Keep It Short & Simple)!

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

Beste osf,

 

Als eerste denk ik dat er heeel veel opdrachtgevers zijn die graag tegen No Cure No Pay van een dergelijke dienst gebruik willen maken.

Het valt echt niet mee om een goede verkoper te vinden, die ook daadwerkelijk snapt wat verkopen inhoudt ( en dat is niet iemand iets door zijn strot duwen) maar iemand iets in zijn/haar behoefte voorzien, al dan niet door jezelf gecreëerd.

Verkopen is echt een vak apart en als je dat dus goed beheerst kun je veel vrienden maken :)

 

Als jij dit vak verstaat dan weet je dus ook waarom je daar zo goed in bent.

Jouw sterke punten zijn dus de basis van een profielschets van je ideale partner/medewerker en hiermee kun je dus ook meteen zien of bijvoorbeeld stagiair uberhaupt wel in deze profielschets past?

 

Blijkt dat bijvoorbeeld uit deze profielschets juist ervaring een zeer zwaarwegende factor is, dan is een stagiair dus geen juiste optie.

In dat geval liggen er echter wèl veel mogelijkheden bij de zgn oudere generatie die bijvoorbeeld al met pensioen zijn?

Die zijn vaak nog graag bereid om een paar uurtjes per week te werken.

Dat hoeft dus zeker niet al direct voor veel uren, zodat je je kosten goed in de hand kunt houden.

Als je een goede medewerker hebt gevonden, verdient die zichzelf vrij snel terug en als dit niet het geval is, kun je hier ook snel op anticiperen zonder teveel kosten gemaakt te hebben.

 

En ook personeel kun je prima vanuit huis laten werken, kantoorruimte hoeft echt niet als je dat niet wilt.

Ik zou eerder gaan voor een flexibel personeelslid dan voor een samenwerking met een andere ondernemer in jouw geval.

 

 

www.bofatelefoondienst.nl

Link naar reactie
  • 2

Jaa, dit is het welbekende: ik heb een uitstekend salaris en genoeg werk, maar niet genoeg werk/salaris voor een tweede verkoper. Stagiaires zijn geen oplossing, die hebben absoluut niet de ervaring en feeling zoals jij dat hebt.

 

Je moet een betaalde verkoper in dienst nemen. Voor een termijn van 6 maanden of 1 jaar. Dat financier je door naar de bank te gaan. Die verkoper zet je aan een bureau naast of tegenover je en houd je goed in de gaten.

 

NCNP werkt bij klanten inderdaad heel goed, maar moet je niet met personeel doen. Jij bent de ondernemer en neemt het risico, niet jouw personeel.

 

 

Benieuwd naar mijn business? www.liguido.nl - www.youngtech.nl

Link naar reactie
  • 0

 

Dat financier je door naar de bank te gaan.

 

 

Wel apart dat je gezien jouw business mij dan wijst op een financiering via een bank. Mijn ideale financiering in mijn ogen lijkt me (als leek zijnde) een business angel omdat je niet alleen een financiering maar ook een mentor / protegé rol bemachtigd....

 

Link naar reactie
  • 0

Waarom is dat apart? Jouw business klinkt niet direct als een buitenkansje voor een investeerder. Om een aantal redenen is het daar nu nog te vroeg voor.

 

Los van dat: ik probeer je een goed antwoord te geven op je vraag.

Benieuwd naar mijn business? www.liguido.nl - www.youngtech.nl

Link naar reactie
  • 0

What’s in it for me, geldt natuurlijk ook voor een kapitaalverstrekker…

Je zult zeer aannemelijk moeten maken hoe een kredietverstrekker zijn investering kan terugverdienen en dus een overtuigend plan moeten indienen.

Dit geldt ook voor een bank overigens. Een aantal jaren geleden was geld lenen tbv voorfinanciering salaris al heel moeilijk.

Dan moet je echt al een paar opdrachten in je zak hebbe die geld in het laatje brengen en een opdracht No Cure No Pay biedt weinig zekerheid dat dit gebeurt..

 

Maar je kunt het ook zelf financieren. Je hoeft niet te beginnen met een fulltimer. Kan ook met een parttimer voor 4 uur per week en zo rustig uitbouwen.

 

 

www.bofatelefoondienst.nl

Link naar reactie
  • 0

"Ik wil er iemand bij betrekken maar ik heb geen zin om tijd en energie te steken in een recruitment proces."

???

Wa bende gij voor 'nen luien donder dan.

Kom achter je telefoon vandaan en ga het land in. Zet wél oproepen op LinkedIn en Twitter en ga filteren.

 

Ik snap ook dat als je wat jij doet goed doet je meer aanvragen hebt dan je kan verwerken. Buitenkansje voor bedrijven!

 

Je zou ook je businessmodel iets aan kunnen passen en nieuwe aanvragen honoreren met een andere constructie: een managementfee en een succesfee. Van die managementfee kan je iemand inhuren. Ik snap dat dat je minder onderscheidend maakt en misschien zelfs minder interessant maar het zou wel een manier kunnen zijn om te groeien wellicht.

 

Link naar reactie
  • 0

Samengevat nog even jouw vraag:

'Je hebt de mogelijkheid meer werk te verzetten dan je aankunt en daar zou je hulp bij willen. Je twijfelt echter aan de vorm waarin je dit zou kunnen gieten. Je wilt er iemand bij betrekken maar hebt geen zin om tijd en energie te steken in een recruitment proces.' ;)

 

Samengevat wat jij zoekt, is op NCNP-basis 'iemand die zich kan opstellen als werknemer maar dan op freelance basis'. Dat is in zichzelf al in tegenspraak met elkaar, want je neemt iemand in loondienst (of via payroll) of je gaat een elkaar versterkend samenwerkingsverband aan met een andere ondernemer (zzp, freelancer = beide EMZ) of je blijft gewoon alleen verder werken. Globaal zijn er niet zoveel meer smaken...

 

'Take your Pick'

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

"Ik wil er iemand bij betrekken maar ik heb geen zin om tijd en energie te steken in een recruitment proces."

???

Wa bende gij voor 'nen luien donder dan.

Kom achter je telefoon vandaan en ga het land in. Zet wél oproepen op LinkedIn en Twitter en ga filteren.

 

 

 

Dank voor je reactie Annedien. Wa bende gij voor 'nen luien donder dan? Dit valt erg mee hoor ;D

Ik ben eigenlijk de discussie gestart om een bevestiging te krijgen van mijn gevoel dat ik het moreel scheef vind om aan een stagiaire te verdienen zonder dat je eigenlijk een opleiding ervaring bied. De tip die ik van een ondernemer uit mijn netwerk kreeg van "dan pak je toch een stagiair en kan je kijken of het werkt" vond ik een beetje naar misbruik klinken, maar ik was wel nieuwsgierig naar andere meningen daarover.

 

Link naar reactie
  • 0

Wordt zeker gewaardeerd hoor LiGuido ;-)

 

Ik zelf zit alleen al veel langer te denken over een Business Angel en ben niet zo'n fan van een bank.

Je reageert wel heel selectief op de goede tips die je hier krijgt..

 

Ik wilde ook mijn input geven hier maar ik heb niet echt het idee dat je er wat mee gaat doen.

Als dat je doel was heb je het erg omslachtig geformuleerd..

Behalve dat is het ook erg zonde van ieders energie geweest die hierop heeft gereageerd en jouw vraag voor " advies mbt groei strategie" serieus heeft genomen....

 

 

Hallo The Toolman en Ironny,

 

Ironny laat ik allereerst zeggen dat ik "op papier" niet altijd sterk ben en langdradig vaak dus als dat er verkeerd staat, excuus hiervoor. Wat ik bedoelde is dat dat mijn aanleiding was om deze post te beginnen, maar dit is natuurlijk onderdeel van een veel grotere vraag en vandaar de titel ook.

 

Ik ben erg blij met alle bijdrages en leer daar zeker van en het houd me scherp.

Daarbij kom ik dan gelijk bij het punt van de The Toolman. Mijn reactie op LiGuido was bijna een a4 lang. Toen dacht ik moet je dat nou wel doen en er was tegen mij gezegd KISS (Keep It Short and Simple) en heb het daarom wel heel erg ingekort wat niet echt handig was dus begrijp ik. Sommige dingen moet je ook niet te kort houden (of kan je niet kort houden).

 

Ik zal mijn originele reactie op LiGuido plaatsen en daarmee niet alleen op hem reageren maar hopelijk jullie ook een beter antwoord geven. Ik hoop dat je zeker nog je bijdrage wil doen The Toolman en excuses als ik verkeerd overkwam of iemand voor het hoofd heb gestoten:

 

LiGuido vroeg : Waarom is dat apart? Jouw business klinkt niet direct als een buitenkansje voor een investeerder. Om een aantal redenen is het daar nu nog te vroeg voor.

 

 

mijn reactie was / is : Mijn stadium is wellicht inderdaad (te) vroeg. Ik ben echter wel van mening dat hoe vroeger je in een ondernemer kan investeren, hoe voordeliger je uiteindelijk uit bent omdat als je een paar jaar later bent, dan moet je ook veel meer investeren om een bepaald aandeel te bemachtigen.

 

Ik heb nou eenmaal bepaalde dingen voor ogen. Ik krijg een stuk meer aanbiedingen dan ik zelf aankan en heb wat opdrachten in de wacht staan. Daarnaast hoor ik vaker dat sommige concullega's altijd om opdrachten verlegen te zitten, dus ik zie daar potentie in en de kans om een mooi netwerk op te bouwen met een stroom van passief inkomen. Ook heb ik een product wat ik zelf wil gaan importeren en wat verschillende winkels mij al hebben aangegeven dat dit uniek is en interesse hebben (dus een andere business ernaast) . Je investeert dus in een ondernemer en niet zozeer in een bepaalde dienst of product.

 

Wat me vaak tegenhoud is moeite met werkkapitaal, en zijn geen middelen voor handen om te investeren of dingen voor te financieren. Om een gedachte van een bepaalde investeerder te citeren zou het fijn zijn als er iemand benzine op kan gooien zodat ik kan vlammen ;-)

 

Anders kom je er ook wel , het duurt alleen wat langer.

(en ik verwacht natuurlijk de reactie dat ik eerst op 1 ding moet focussen en zorgen dat dit staat , maar de ideeën en het "echte" ondernemen blijft vaak jeuken).

 

 

 

____

quote hersteld.

 

Link naar reactie
  • 0

Tja, het wordt een steeds breder verhaal met diverse wendingen. Was het eerst zoeken naar hulp omdat je de weelde van de vele opdrachten niet aankunt, nu is het al het opzetten van een netwerk en daaruit een passief inkomen uit halen plus, als kers op de taart, nog eens een product dat je wilt importeren, maar je hebt tegelijkertijd geld tekort om dat allemaal te realiseren... Bijzonder ???

 

Ik sluit mij aan bij de teleurgestelde reactie van Ironny en doe er meteen een flinke dosis scepsis bij...

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0

Jammer Hans...

 

Er was inderdaad om niet af te dwalen en het verwarrend te maken een reden waarom ik mijn lange reactie niet geplaatst had. Ik probeer mij aan je KISS methode te houden maar kan het niet altijd goed omschrijven. De opmerking was dat ik wat te selectief reageerde

 

Laat ik het zeggen dat er inderdaad naast mijn "core-business" wat 90% van mijn tijd krijgt, andere ideeën spelen. Als je een jong iemand hebt die graag wil ondernemen en vele kansen ziet, dan lijkt dit mij alleen maar goed om dit aan te moedigen. Dat is toch de gewenste spirit die we nodig hebben voor de economie zodat "we" de werkgevers van morgen kunnen worden lijkt me.

 

Het opzetten van een netwerk met passief inkomen, is toch iets wat bijna elke ondernemer doet d.m.v. een personeelslid of een freelancer aannemen. Jij zorgt voor werk en verdient er zelf ook aan. Ik heb lang voor een ondernemer gewerkt die bepaalde opdrachten aan nam, ze aan mij verstrekte, en per uur een verdienste er tussen uit pakte. Zij had meerder zzp'ers die met haar werkte, dus dan help je mensen aan werk + je verdient er zelf nog aan. Komt op het zelfde neer dacht ik.

Natuurlijk zit daar werk qua begeleiding in en de communicatie naar opdrachtgevers maar omdat je niet al het werk zelf doet en uitbesteed, zie ik dat als passief inkomen. Mag je daar niet iets tussen zitten ?(krijg vaak te horen pas je op dat je er zelf ook nog wat aan verdient... )

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Ik zelf zit alleen al veel langer te denken over een Business Angel en ben niet zo'n fan van een bank.

 

Dat snap ik wel, maar wat heb je te bieden? Als je met jouw huidige opdrachten geen fatsoenlijke buffer kan opbouwen (voor bijvoorbeeld een tweede verkoper), wat blijft er dan over voor een business angel?

 

Mijn stadium is wellicht inderdaad (te) vroeg. Ik ben echter wel van mening dat hoe vroeger je in een ondernemer kan investeren, hoe voordeliger je uiteindelijk uit bent omdat als je een paar jaar later bent, dan moet je ook veel meer investeren om een bepaald aandeel te bemachtigen.

 

Haha, dit is een typische verkoper reactie. Uitleggen wat het voordeel voor de ander is. ;)

 

Daarnaast hoor ik vaker dat sommige concullega's altijd om opdrachten verlegen te zitten, dus ik zie daar potentie in en de kans om een mooi netwerk op te bouwen

 

Dit snap ik even niet, waarom heb je die mensen niet allang gebeld en gevraagd of zij opdrachten willen uitvoeren?

 

Wat me vaak tegenhoud is moeite met werkkapitaal, en zijn geen middelen voor handen om te investeren of dingen voor te financieren.

Hier heb je een goede tip over gehad. Namelijk, neem eerst iemand aan voor 4 uur in de week. En investeer zo zelf. De opdrachten heb je al zeg je, dus die kan je makkelijk aan een parttimer koppelen.

Benieuwd naar mijn business? www.liguido.nl - www.youngtech.nl

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    5 leden, 266 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.