Jump to content
robvoorn

Top 3 Forum leden

Recommended Posts

Vooropgesteld waardeer ik ieder zijn inbreng. Ben zelf meer een "lurker" .

Mijn top 3 van forumleden met de reacties\posts waar ik veel aan heb zijn:

 

1.PrinsRachid

2.Norbert Bakker

3.Cosara

 

Ben benieuwd naar andere meningen.

Link to post
Share on other sites

Top 3 is veel te beperkt wat mij betreft en totaal niet nodig: te subjectief, teveel een momentopname, want wat te denken van HenkH, Mikky, Marjan, Joost, Roel, Rob v.d. Kolk, misschien af en toe ondergetekende ;), maar ook degenen die ons ontvallen zijn, maar wiens bijdragen hier nog steeds te vinden zijn, of degenen die nu even wat minder actief zijn en daarom over het hoofd kunnen worden gezien? etc. etc. etc. ??? Ook al begrijp ik de goede bedoeling en vind ik het oprecht leuk dat je zo over een aantal mensen denkt...

 

 


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites

(Ben blij dat in ieder geval 1 iemand iets aan m'n bijdrages heeft) ;)

 

Had er zelf ook al eens aan gedacht, om een positieve top-3 draad te starten. En hoewel het een momentopname is, heb ik toch inmiddels wel een lijstje van mensen in m'n hoofd, waarbij ik me eigenlijk nooit hoef(de) af te vragen of hun bijdrage deze keer wel of niet vervelend van toon of een steek onder water (zou) zijn. En ook niet of ze wel of niet iets zinnigs te melden hebben. Mijn lijstje:

Ben benieuwd naar andere meningen.

1. Joost Rietveld

2. Marcel Spruit :'(

3. Ron van der Kolk

 

Ik merk de afgelopen maanden dat de bijdrages van Marcel toch wel erg veel indruk maakte. Ik kende hem niet persoonlijk, maar ik mis zijn posts wel. Hij had gewoon een volstrekt positieve insteek. Ook de enkele reus van hem voelde altijd wel als een duizendklapper.


The goal of a resonance cascade is to plant the seeds of growth rather than yearning. If you think pseudo-profound bullshit quotes are inspirational, you're, well, kinda dumb. https://goo.gl/fZf4oe

Link to post
Share on other sites

Ben meer van de uitgebreide statistieken of top 10, onverwachte eye-openers en hoop op nieuwe, jonge aanwas (best new comer)...

 

...waarbij ik de onuitgesproken (niet nader gespecificeerde) waardering voor diverse, vertrouwde juridisch en fiscaal experts graag in dit draadje vermeld.

 

Groet op de drempel,

 

Highio

 


"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link to post
Share on other sites

Als je een top 10 maakt van de karma per dag (K/d links) en de karma per bericht (K/b rechts), is @prinsrachid de enige die twee keer in de top 3 voorkomt. Hij oogst dus zowel gecorrigeerd voor anciënniteit als per individuele bijdrage de hoogste waardering.

 

Maar … hij staat wel twee keer op de 3e plaats. :P

 

Disclaimer: dit is een steekproef en Marcel heb ik bewust buiten (boven) mededinging geplaatst.

Karma-per-dag-en-per-bericht.thumb.png.7248ea4b702a7fbca155c3283499052b.png

Link to post
Share on other sites

Ik verbaasde me er laatst over hoe weinig reuzen import-/exportspecialisten als Bert van Leeuwen, Maarten Versluis en René van Weert (e.v.a.?) krijgen. Zij lijken vrachtladingen (ha ha!) aan goede adviezen uit te delen en misschien zit in dat 'lijken' het probleem.

 

Van import/export heb ik namelijk totaal geen verstand, althans, het is iets waarvan ik me bewust ben geen verstand te hebben, en dan is beoordelen of iemand een compliment verdient lastig. Misschien dat meer mensen dit zo ervaren en daarom ook hun reuzen op zak houden.

 

Maar er voor het gemak even van uitgaande dat hun adviezen goed zijn, zet ik de import-/exporteurs bij deze graag in het zonnetje.

 


Branko Collin, front-end web developer / prototyper / Drupal-developer.

Link to post
Share on other sites

Ik verbaasde me er laatst over hoe weinig reuzen import-/exportspecialisten als Bert van Leeuwen, Maarten Versluis en René van Weert (e.v.a.?) krijgen. Zij lijken vrachtladingen (ha ha!) aan goede adviezen uit te delen en misschien zit in dat 'lijken' het probleem.

Iets soortgelijks geldt voor Ron van der Kolk: Ron beantwoordt verhoudingsgewijs veel startersvragen heel uitgebreid en snel, maar noobs mogen nu eenmaal geen reuzen uitdelen.

 

Mijn persoonlijke top 3 bestaat uit 6 Higherlevel-leden die mij hebben geholpen of waarvan ik iets belangrijks heb geleerd. Daar zou ik geen volgorde in kunnen aanbrengen. En dat wil ik eigenlijk niet eens; diversiteit maakt een gemêleerd gezelschap juist sterk en boeiend.

 

Link to post
Share on other sites

Degenen met de beste adviezen zijn niet altijd de meest populaire ;D

Bovendien is een community een systeem en hoewel je trollen altijd moet zien te lozen zijn verder alle deelnemers relevant. De stille willies, de af en toe posters, de horken, de fantasten, de dromers, de patsers, de gefrusteerden, de hyperactieven, de stoïcijnen, de orakels, de prikkers, de toetsenbordsoldaten ... kortom ... iedereen.

Link to post
Share on other sites

de top 3 wordt al snel een 'incrowd-ding' als je het mij vraagt... laat je eens verrassen door nieuwkomers en diegenen die minder vaak posten! ;)

 

(zonder afbreuk te willen doen aan diegenen die onvermoeibaar mooie antwoorden geven op soms te domme vragen en dat zijn er best veel! waarvoor ook hulde! :-K )


"zoek het maar uit"

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 8 leden online en 203 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept