Jump to content
perke1990
Verberg

Samenwerking gezocht

vraag

Hallo allemaal,

 

Ik zou graag in contact komen met mensen die een beetje hetzelfde idee/visie hebben als mij. Ik ben 26, afgestuurd als Systeembeheer en momenteel al 5 jaar werkzaam als webdesigner / online marketeer van een groothandel. Vanaf mijn 16e heb ik een webdesign bedrijfje gehad samen met een vriend. Dit alles was nog oldskool templates maken in photoshop en vervolgens HTML en PHP programmeren. Uiteindelijk hebben we veel met Joomla leren werken. Na verloop van tijd zagen we elkaar minder en besloten we om het bedrijfje op te zeggen.

 

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat er met internet goed geld te verdienen is. Dit is ook het uiteindelijke doel van me. Naast me werk wat bijverdienen met wat websites/blogs, maken van websites voor klanten en alle overige zaken die daarbij komen kijken.

 

Door deze interesse ben ik op mijn 20ste een advertising website begonnen. Met de website die ik had verdiende ik €90 per maand en hoefde hier verder niets aan te doen. Ik zag dat het bezoekersaantal redelijk stabiel was, afhankelijk van het seizoen. Nu ging die website over karpervissen dus ik had een relatief kleine branche te pakken. Uiteindelijk heb ik Joomla verlaten alsook de karperwebsite. Ik ben nu geheel overgestapt op Wordpress.

 

Ik weet door het verleden dat het mogelijk is om leuk geld te verdienen met iets wat mijn passie is. Dit zou ik dan ook weer graag oppakken. Mochten er mensen interesse hebben of ook twijfelen of deze branche niet verzadigd is en toch iets met hun kennis en passie willen doen, neem gerust contact op en wellicht kunnen we samen sparren over ideeën en technieken.

 

Mvg,

Perke

 

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 7 leden online en 134 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept