Jump to content
Bestellenbezorgen
Verberg

Kom je ongeloofwaardig over door lage prijs? Schrikt dat af?

vraag

Omschrijving van je concept:

Website voor kleine zelfstandigen, kleine dienstverlenende bedrijven (ZZP bijvoorbeeld) om diensten aan te bieden welke besteld en bezorgd kunnen worden. Denk aan thuiskappers, ontbijt op bed, masseur aan huis, pedicure, hulp in de huishouding, fotograaf op locatie, klusjesman etc.

 

Mogelijkheid voor kleine bedrijven (met klein budget) goedkoop te adverteren (ook zonder website) zonder ondergesneeuwd te worden door grotere bedrijven (lees: adverteerders met kapitaal). Voor € 15 per jaar een hele pagina welke je ook zelf kunt aanpassen kom je nergens tegen (althans, ik nog niet tot nu toe).

 

Door krachten (inhoud/content) van veel kleintjes te bundelen samen beter gevonden worden. Als kleine ondernemer met een website red je het niet om op de eerste pagina van Google gevonden te worden. Als onderdeel van een groter geheel wél (ook met je eigen gedeelte van de website direct via Google).( <- indien de website groot genoeg is = veel aanmelders nodig).

 

Regionaal adverteren met maar 1 concurrent (maximaal 2 dezelfde service per regio).

 

Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:

Veel nagedacht en dit besproken met anderen. Website staat inmiddels (actief) sinds 8 februari 2017 (gisteren).

Gedaan:

Concept idee

Onderzoek

Bespreken concept idee

Ontwikkeling concept idee

Ontwerp

Realisatie

Nu:

Eindfase, verbeterpuntjes, werving

 

 

 

Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:

Mijn uitdaging bestaat voornamelijk eruit om klein zelfstandigen/kleine ondernemingen gevonden te laten worden. Ik heb veel websites gemaakt voor kleine ondernemers maar voor SEO was geen tot zeer weinig budget. Adverteren evenzo. Dit heeft mij aan het denken gezet. Aangezien er steeds meer ZZP-ers komen (ong. 1 miljoen in 2016) en ze een steeds belangrijker aandeel hebben binnen de Nederlandse economie, het kleine en beginnende ondernemingen niet makkelijk wordt gemaakt en het al helemaal moeilijk is om gevonden te worden met je stalletje (service in dit geval) zou het handig zijn als je WEL kunt adverteren zonder al te veel concurrentie (een beetje concurrentie is goed, teveel is killing). Ik had dit idee al een aantal jaar eerder maar er toen niets mee gedaan. Nu wel. Ik hoop zo erg dat het wat wordt want ik heb er heel veel tijd in gestoken.

 

Hoe is dit anders dan bestaande concepten:

Het zal niet nieuw zijn. Er zijn zoveel advertentie websites. Het is anders (in mijn optiek) omdat de prijs ongelooflijk laag is, er maar 2 aanbieders per regio toegelaten worden, omdat het zich toch specificeert (alles wat besteld en bezorgd kan worden). Denk aan thuisbezorgd.nl maar dan voor service (geen pizza). Je kan ook zonder website je service aanbieden en gevonden worden (heeft bijv. marktplaats natuurlijk ook maar daar word je binnen no-time ondergesneeuwd door de massa). Je zit nergens aan vast, geen contracten. Er word je niet per keer of per dienst om geld gevraagd, er wordt niets geregistreerd. Je kan een hele lap tekst kwijt EN foto's samen met al je gegevens. Je kan het zelf altijd bijwerken. Laagdrempelig, verzamelplaats van goedkopere diensten, het blijft er een jaar lang op staan, wordt niet automatisch verlengd, in geval van eigen website (link) is het ook mooi meegenomen en geeft het een verbeterde vindbaarheid.

 

Wat voor feedback hoop je te krijgen:

Graag hoor ik verbeterpunten (niet dat ik in de mogelijkheid zal zijn ALLE verbeterpunten direct toe te passen). De website is net vers van de pers dus ik vermoed dat er nog veel aan verbeterd kan en zal worden. Wel wil ik graag weten of er meer mensen denken dat mijn prijs te laag is (te laag om geloofwaardig te zijn). Veel van mij vrienden, kennissen en anderen met wie ik dit idee besproken heb (al was iedereen enthousiast) vonden dat de prijs te laag was, ongeloofwaardig laag. Is dat zo? Als een prijs laag is, wordt je dan niet serieus genomen en schrikt dit af? Het is niet veel maar het is kostendekkend (externe zaken zoals o.a. betaalmodules, server, maar ook fysieke arbeid zoals o.a. website beheer, administratieve zaken, aanpassingen, telefoonaanname etc.). Het is geen vetpot maar dat was de hele insteek ook niet.

 

Ik denk namelijk dat het een goede prijs is welke goed bij het hele concept past. Ik ben heus geen ideële instelling, vrijwilliger of stichting. Ik vind het (€ 15,-) passend voor de startende, kleine ondernemer of klein zelfstandige, en ik wil graag dat deze groep ook gevonden wordt en laagdrempelig kan adverteren. Dit was mijn hele uitgangspunt. Maar als het lage bedrag afschrikt dan schiet dit alles het doel voorbij. Het betreft trouwens de website www.bestellenbezorgen.nl

 

 

 


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites

23 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Je hebt wel een begin, maar de prijs is inderdaad naar mijn idee ook iets te laag. Zelf heb ik in het verleden acquisitie gedaan voor allebedrijvenin.nl (een soort bedrijvengids) waarbij je gratis een vermelding kon plaatsen waarop wij vervolgens acquireerde voor een volwassen vermelding.

 

Destijds koste dat €340,- per jaar, wat overigens onbeschoft veel was.

 

Je zou wel een zelfde acquisitie methode kunnen uitrollen (maar dan met een lagere fee). Zo zou je ze een maand gratis kunnen geven en daarna een bijdrage vragen van bijvoorbeeld €99,- per jaar. Maar goed, uren voor acquisitie moeten ook doorberekend worden in je kostprijs van je vermelding.

 

Goed; ik kom ook maar met wat lukrake suggesties, dus ik ben benieuwd of je er iets mee kan.

 

Wat betreft je website, ziet er aardig uit. Kan nog wel ietsje strakker en dat met name het logo.

 

Heel veel succes!

 

 


Vriendelijke groet,

 

Kevin van Dijk - Mooibier

https://www.mooibier.nl

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Dankjewel Mooibier. Ik neem het zeker mee in de verdere voortgang. (oh wat vond ik zelf het logo mooi) jij niet dus hahaha. Prijs is ook wel laag maar ik dacht op langere termijn.

 

Erg bedankt voor je reactie!


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Hmm ja, point taken. Ik begrijp wat je bedoelt.

 

Maar de insteek in deze is net even iets anders dan een gratis gids, dat is nu juist het punt. Slechts 2 aanbieders per regio, geen FFA, geen doemaareendotje, er komt ook nog de nodige (continue) arbeid kijken aan "back end".

 

Ik vraag me oprecht af of mensen denken goedkoop is duurkoop.

 


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Als je het positief rendement van de investering in reclame op je website kan aantonen is geen enkele prijs te hoog.

 

Als ik daar naar vraag als iemand mij opbelt om reclameruimte te verkopen dan krijg ik meestal een dooddoener als: 'Je moet dat op de langere termijn bekijken'.

 

Google ads zijn een succes simpelweg omdat het een transparant(ere) methode is.

 

Vraag een euro per klik?


www.evelo.be - Elektricien in regio Kortrijk - technical support for creative people.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Als je het positief rendement van de investering in reclame op je website kan aantonen is geen enkele prijs te hoog.

 

Als ik daar naar vraag als iemand mij opbelt om reclameruimte te verkopen dan krijg ik meestal een dooddoener als: 'Je moet dat op de langere termijn bekijken'.

 

Google ads zijn een succes simpelweg omdat het een transparant(ere) methode is.

 

Vraag een euro per klik?

 

 

Je hebt helemaal gelijk, het gaat ook om rendement van je investering (ROI) Maar in deze is dat dus niet de insteek.

Het gaat mij er echt om, kleine ondernemers samen sterk te maken. Ik wil ze niet afschrikken door teveel geld te vragen ook niet door te weinig geld te vragen (eigenlijk is dat raar toch, maar hierdoor mijn initiële vraag).

 

Euro per click is gewoon een verdienmodule. Dat wil ik juist niet in deze. Als de website goed loopt kunnen mensen 0 of 1000 clicks krijgen, nog steeds geldt hetzelfde tarief (€ 15 per jaar).

 

Ik ben zelf een keer benaderd (mijn eigen bedrijf, niet dit project) door een bedrijf welke opkwam voor het MKB. Ze wilden hun klanten bedienen en hadden SEO en design service nodig, of ik deze regio wilde bedienen. Natuurlijk wilde ik dat wel, ik zou de enige zijn in deze hele regio. Win/win volgens dit bedrijf. Ze konden dan hun klanten bedienen en ik zou klanten krijgen. Mooi joh. Het kostte dan wel even 2300 euro per/ --- (ben ik vergeten) maar dan kon ik (gebaseerd op verwachtingen of… in het verleden behaalde resultaten bij bla bla bla) ong. 4 eventuele klanten per maand verwachten. Ik vond het pure oplichting. De bedrijvengids is ook al eerder genoemd (Dank nog Mooibier) maar dit vind ik ook bedragen waar een startende onderneming, klein zelfstandige of kleine onderneming gewoon U tegen zegt. Dat leg je als kleintje niet zo even op tafel. De resultaten zijn ook niet navenant. Het beste blijft ‘natuurlijke SEO’. Maar als kleintje of starter heb je vaak niet eens een goed geoptimaliseerde website (als je er al 1 hebt). Hoe kom je in vredesnaam uit boven alle anderen? Dat kan. Door samen te voegen en concurrentie per regio klein te houden.

 

Model is best simpel, hoe meer mensen meedoen (voor weinig) hoe beter iedereen per zoekwoord in de regio gevonden wordt. Want: hoe groter een website (in de ogen van Google) en hoe meer unieke teksten, des te hoger de ingeschrevenen individueel scoren (per regio). Niet al je duiten uit je zak kloppen (per click, per dit per dat), gewoon goede tekst schrijven, jezelf profileren, delen en iedereen heeft er baat bij. Voor € 15 kan je ook niet heel erg hard op je snufferd vallen lijkt me. Daarom hoop ik dat er heeel veel meedoen en daardoor samen heeel groot worden. Heel veel adverterende bedrijven zullen dit niet zo leuk vinden, maar het kan echt hoor, adverteren voor weinig met groot resultaat. Maar dat moet je wel SAMEN doen.

 


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Je komt geloofwaardig over zodra je pagina op de zoekwoorden "vanzelf" boven aan komt te staan.

Ik zie het nu met huren.nl op alles wat te huur is staan ze in de top 3.

 

Voor 15 euro willen kleine bedrijven het zeker een kans geven, maarja hoe ga je uitleggen dat jij net als iedereen wel even top gaat ranken.

 

Wel jammer dat zulke bedrijven in enkele jaartjes grote gespecialiseerde bedrijven gewoon verstoten van de eerste plaatsen. Google dat zogenaamd zo slim geworden is en de beste resultaten boven plaatst....zelfde als bol.com als ze morgen een nieuwe niche vinden dan staan ze overmorgen er mee op 1 met een "geweldige content" pagina.

 

 


IJstraktatie, het lekkerste ijs op locatie!   https://www.ijstraktatie.nl/

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Zelf heb ik in het verleden acquisitie gedaan voor allebedrijvenin.nl (een soort bedrijvengids) waarbij je gratis een vermelding kon plaatsen waarop wij vervolgens acquireerde voor een volwassen vermelding. Destijds koste dat €340,- per jaar, wat overigens onbeschoft veel was.

Daar hebben we hier op HL heel veel pagina's aan gewijd. ::)

 


NIMBY? 🏗   Volg jouw buurtberichten van plaatselijke, provinciale en landelijke overheden...

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Helemaal mee eens! Ik heb het domein "bestellenbezorgen" al jaren. (wel een keer laten verlopen door vergeten te betalen, oopsie).

 

Toch, hiervoor heb ik er een paar bedrijven gratis op gezet en zoek eens voor de grap op ontbijtservice delft via google. Dan zie je op de 6e plaats (natuurlijke plaats, onder de advertenties, maar wel op de eerste pagina) bestellen bezorgen. En ontbijtservice delft. Dit zijn dus in het verleden behaalde resultaten (als je er op klikt bestaat de pagina niet meer, verlopen, zoals ik vertelde, was de oude website) dit heb ik toen gewoon erop gezet, (net zoals een paar anderen) en het scoort gigantisch. Ik weet niet eens of het bedrijf nog bestaat. Maar gevonden wordt het nog steeds terwijl de website nu zelfs veranderd is.

 

Zo zie je maar wat samenwerking kan betekenen! En het hoeft echt niet duur te zijn.

 

een collega attendeerde me hierop (anders had ik het ook niet gezien hoor) en wellicht zet hij deze er weer op (gratis) als het bedrijf nog actief (levend) is.

 

Ben wel blij dat ik een goed voorbeeld kan geven eigenlijk.

 


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Tip:

 

dit soort dingen in de footer van je pagina zou ik niet doen...

 

"In ons assortiment vindt u Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, pallet kopen, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten."

 

Daarnaast heb je ook nog de social media links van je theme (AitThemes) boven in staan (Youtube, FaceBook en Twitter).

 

Pagina snelheid is te langzaam; duurt 6,5sec op mijn machine (12 cores @ 3.4ghz en een M.2 nVMe ssd; 500Mbit internet; dus sneller dat dat kan bijna niet...) Als je site er niet binnen een seconde, maximaal 2 is, gaan mensen al snel afhaken.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Tip:

 

dit soort dingen in de footer van je pagina zou ik niet doen...

 

"In ons assortiment vindt u Europallets, eenmalige pallets, gebruikte pallets, pallet kopen, blokpallets of balkpallets en diverse andere soorten."

 

Daarnaast heb je ook nog de social media links van je theme (AitThemes) boven in staan (Youtube, FaceBook en Twitter).

 

Pagina snelheid is te langzaam; duurt 6,5sec op mijn machine (12 cores @ 3.4ghz en een M.2 nVMe ssd; 500Mbit internet; dus sneller dat dat kan bijna niet...) Als je site er niet binnen een seconde, maximaal 2 is, gaan mensen al snel afhaken.

 

Dankjewel voor je tip NKCSS, we gaan hier zeker wat mee doen.


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Alle basisprincipes kloppen in jouw concept en de gedachte erachter is ook goed. Jouw website ziet er mooi uit, hij is alleen een beetje traag. Als we het over SEO gaan hebben: daar moet je wel wat aan doen.

 

Ik zie alleen drie uitdagingen:

1) Kijk naar deze bloemenwinkel: http://www.bestellenbezorgen.nl/item/renr-flowers/

Ik denk niet dat je op basis van die informatie goed gaat scoren in google.

 

2) Heb je al wel eens berekend hoeveel klanten je van 15 euro moet hebben wil je een beetje omzet maken?

 

3) Is de informatie op die website per bedrijf niet te summier? Hoe ga je obv 1 'contactpagina' de bezoekers converteren?


Benieuwd naar mijn business? www.liguido.nl - www.youngtech.nl

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Hoe kritisch ben je over wie er op je site mogen? Bijvoorbeeld onder catering, daar staat maar 1 adverteerder (café ...), die voor zover ik in de tekst (en op hun site) kan zien niet aan catering doet. (En ook nog eens zijn hele tekst in hoofdletters heeft staan wat niet prettig leest, maar dat terzijde.)

 

Je hebt het over "allerhande services welke eenvoudig besteld en bezorgd kunnen worden". Maar als bloemen dan vervolgens ook onder "services" blijken te vallen, wat dan niet? Of plaats je gewoon alles wat zich aanbiedt?

 

Je wilt maximaal 2 gelijksoortige aanbieders per regio, maar hoe groot (of hoe klein) wordt die regio dan? Daar zou ik vooraf duidelijk over zijn. Op het aanmeldformulier moet ik de dichtstbijzijnde woonplaats kiezen, maar het is geen keuzeveld. Als je dan in eerste instantie maximaal 2 thuiskappers in Amsterdam accepteert en later gaat splitsen in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Zuid etc. dan kun je wachten op discussies hierover.

 

Hier en daar zie ik wat slordigheden. Bijvoorbeeld op de pagina Catering ("Alles over categorieen vind je hier") en hier en daar staat nog Engelse tekst, zoals op het aanmeldformulier en op de pagina Zoekresultaten ("All your results together"). En wat moet ik op die laatste pagina met de functie "Calculeer"?

 

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Ik krijg bij de eerste de beste zoekpoging de error: The Geolocation service failed."

Chrome Versie 56.0.2924.87 (64-bit)

 

Maar tot zover zal de gemiddelde bezoeker niet komen: die is dan al lang afgehaakt door de traagheid van de site :'(

 


Partner bij B2Bsure, de vooruithelpers in verzekeringen en risicobehee

Ik help ondernemers vooruit met inzicht in en oplossingen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

Waarmee kan ik jou vooruit helpen? 

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

(oh wat vond ik zelf het logo mooi) jij niet dus hahaha.

 

Ik denk dat het vooral over de afbeeldingskwaliteit van het logo ging, het is een jpg in niet optimale kwaliteit waardoor je zwarte vlekken achter het logo krijgt. Als je het (originele) logo opslaat als png of als jpg in maximale kwaliteit heb je dat probleem niet.

 

Het thema vind ik op het eerste gezicht wel netjes, maar het concept zou ik toch wat anders doen. In plaats van maximaal 2 concurrenten per regio zou ik er eerder een stuk of 10 doen. Op die manier bied je meer waarde voor bezoekers (ze kunnen immers kiezen uit een redelijk aantal aanbieders) en met 9 concurrenten raak je als adverteerder ook nog niet ondergesneeuwd.

 

Leuke bijkomstigheid is dat er voor jou dan ook wat meer te verdienen valt. € 15,00 per jaar is belachelijk weinig, daar zou ik dan eerder € 5,00 per maand van maken. Klinkt ook heel goedkoop maar is toch € 60,00 per jaar. Dat kan ook de kleine ondernemer wel missen en ook vast wel willen investeren als ze het gevoel hebben dat het wat oplevert. Als ze dat gevoel niet hebben zullen ze ook die € 15,00 niet uitgeven aan je.

 

Je zou eventueel een introductie actie kunnen doen, 50% korting voor het eerste jaar of zo. Bij dit soort sites zul je namelijk eerst een flink aantal adverteerders moeten krijgen, en dat zal nog best lastig worden want op een lege site wil niemand adverteren...


Onder de naam Bob de webbouwer bouw en verbeter ik websites.

Daarnaast verzorg ik dj's en drive-in-shows op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen enzovoorts.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Bedankt allemaal voor de reacties! Eerst schrok ik er best wel van maar ik ben er zeer blij mee. Ik kan me in de meeste zaken vinden. Andere punten hebben me stof tot nadenken gegeven en ga ik met een paar mensen overleggen (altijd handig). Ook de snelheidstest zelf uitgevoerd en op het moment dat ik de test deed, was het nog rampzaliger dan wat NKCSS heeft gemeten :-[. Ik ben een lijstje aan het maken met alles wat veranderd dient te worden. Tof dat jullie de tijd en moeite hebben genomen verbeterpunten aan te dragen en meedachten, ik heb er veel aan. Het zal niet allemaal 1 2 3 gedaan zijn maar 4 5 6 moet lukken.

 

Top site dit trouwens (moest ik even kwijt).

 


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Als consument, als koper laat ik me niet snel afschrikken door een lage prijs. Sommigen hebben dat echter wel.

Wat je (daardoor0 wel kunt krijgen, is dat je met name wat 'goedkope klanten' trekt, goedkoper adverteerders dus, waardoor je website er ook weer 'goedkoper' uit gaat zien. E.e.a. versterkt zich met dit product denk ik.

Je zou kunnen overwegen met een hogere prijs de zaak duurder te laten lijken, en dan de potentiële adverteerders alsnog weinig laten betalen door meer kortingen te geven.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Als consument, als koper laat ik me niet snel afschrikken door een lage prijs. Sommigen hebben dat echter wel.

Wat je (daardoor0 wel kunt krijgen, is dat je met name wat 'goedkope klanten' trekt, goedkoper adverteerders dus, waardoor je website er ook weer 'goedkoper' uit gaat zien. E.e.a. versterkt zich met dit product denk ik.

Je zou kunnen overwegen met een hogere prijs de zaak duurder te laten lijken, en dan de potentiële adverteerders alsnog weinig laten betalen door meer kortingen te geven.

 

wat een knettergoed idee!


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Als consument, als koper laat ik me niet snel afschrikken door een lage prijs. Sommigen hebben dat echter wel.

Wat je (daardoor0 wel kunt krijgen, is dat je met name wat 'goedkope klanten' trekt, goedkoper adverteerders dus, waardoor je website er ook weer 'goedkoper' uit gaat zien. E.e.a. versterkt zich met dit product denk ik.

Je zou kunnen overwegen met een hogere prijs de zaak duurder te laten lijken, en dan de potentiële adverteerders alsnog weinig laten betalen door meer kortingen te geven.

 

wat een knettergoed idee!

 

Je hebt je hosting zeker in de USA? Heb net even een traceroute gedaan maar de ping tijden tussen de hops zijn echt mega hoog :) Het beste is om diensten lokaal beschikbaar te maken, je kunt bijvoorbeeld een VM maken op Google Cloud, Amazon of Microsoft Azure met een instance in Nederland; Kun je daarna makkelijk uitbreiden naar andere landen als daar ooit behoefte aan is.

 

MacBook-Pro-van-Sander:/ sanderaerts$ traceroute 192.185.2.50

traceroute to 192.185.2.50 (192.185.2.50), 64 hops max, 52 byte packets

1 192.168.0.1 (192.168.0.1) 2.597 ms 1.017 ms 0.887 ms

2 static.kpn.net (195.190.228.78) 1.710 ms 1.669 ms 1.728 ms

3 nl-rt-dc2-git-cr04.kpn.net (213.75.64.241) 5.378 ms 6.314 ms 3.919 ms

4 nl-asd-dc2-ice-ir01.kpn.net (213.75.1.76) 5.798 ms 6.164 ms 7.983 ms

5 asd2-rou-1022.nl.eurorings.net (134.222.93.138) 4.854 ms

rt2-rou-1022.nl.eurorings.net (134.222.93.140) 2.613 ms 3.628 ms

6 asd2-rou-1043.nl.eurorings.net (134.222.48.210) 4.463 ms 4.608 ms

asd2-rou-1043.nl.eurorings.net (134.222.48.223) 5.052 ms

7 ae9.edge3.amsterdam1.level3.net (213.244.164.205) 5.494 ms 5.500 ms 5.357 ms

8 * * *

9 4.15.6.78 (4.15.6.78) 110.912 ms

4.15.6.70 (4.15.6.70) 109.736 ms 112.250 ms

10 216.117.50.138 (216.117.50.138) 109.959 ms 109.578 ms 109.900 ms

11 192.185.178.170 (192.185.178.170) 116.977 ms

192.185.178.166 (192.185.178.166) 110.642 ms

192.185.178.174 (192.185.178.174) 110.920 ms

12 swift.websitewelcome.com (192.185.2.50) 115.265 ms 113.862 ms 113.682 ms

 

Dat verklaart een hoop wat betreft de website snelheid, ik heb ook nog even naar de website zelf gekeken worden gigantisch veel externe javascripts geladen en dan ook nog niet asynchroon dit zorgt voor nog langere laadtijd en helemaal met deze hoge latency. Elke resource om op te halen kost sowieso +/- 100ms complete pagina laden duurt dan ook bijna 7 seconden (op 500 mbit glasvezel).

 

Design zelf ziet er wel goed uit :)

 


Met vriendelijke groet,

 

Sander Aerts - Aerts IT Group B.V.

www.aertsit.com / www.masatel.com / www.achtergrondonderzoek.nl / www.jamezz.nl

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Dank voor je compliment!

1) Helemaal mee eens, wordt aan gewerkt

2) Ja, had ik berekend, en is inderdaad weinig. Maar het eerste jaar is investeren. Ik vind trouwens ook dat je niet veel kunt vragen voor “work in progress”. Daarbij, ik wil het ook niet duur maken, dat schiet het hele idee weer voorbij (een klein beetje idealistisch), dus ook als het af is en goed loopt moet het heel goed betaalbaar blijven. Het is echt voor de kleintjes hoor. Maar gratis werken ga ik wel doen als ik gepensioneerd ben. Ik zie dit als investering en ben gelukkig in de mogelijkheid om bepaalde dingen zeer goedkoop geregeld te krijgen, scheelt ook een hoop.

3) Deze vraag begrijp ik niet helemaal goed denk ik. Ik heb een aantal jaren geleden een test website (zelfde url) gemaakt en de meeste bedrijven welke ik erop heb gezet (gratis, test) stonden op de eerste pagina van google. Conversie bezoekers per “eigen” pagina is niet helemaal de bedoeling eigenlijk. Zelf kunnen ingeschrevenen zoveel tekst op hun eigen pagina zetten als ze willen. Maar ik ben het zeker met je eens dat aan de informatie wat gedaan moet worden. Op de lijst gezet, dank!

 


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Dank!

Hmm ja, is ook zo, maar had ik beloofd aan iemand. Dit blijft er nog zeker 10 dagen op staan. Achteraf vind ik het er erg raar uitzien, maar ja, beloofd. Paginasnelheid is supertraag ja, daar moet echt zo snel mogelijk iets aan gedaan worden.


Het is gezond verstand om een methode te proberen. Als het niet lukt, geef het eerlijk toe en probeer een andere methode, maar bovenal probeer iets. (Franklin Roosevelt)

Link to post
Share on other sites
 • 1
 • Rate this answer

Het valt me op dat je twee markten bedient: de vele tienduizenden bedrijfjes die geen website hebben (zoals je zou verwachten), maar ook bedrijven die wél een website hebben. Die laatste groep lijkt voor de 15 euro vooral aan het backlinkprofiel te knutselen. ;)

 

De voorsprong die je nu hebt in SEO, is tijdelijk. Je maakt slim gebruik van rich snippets, maar binnen enkele jaren kent iedereen dat kunstje (en zit het standaard ingebouwd in software). Ik zou daarom méér inzetten op gebruiksgemak voor mensen die een product of dienst zoeken dan op gebruiksgemak voor adverteerders.

 

Je denkt nog te veel in termen van die tweede doelgroep en neemt daarom in mijn ogen verkeerde beslissingen. Als ik bijvoorbeeld een thuiskapper zoek, wil ik het liefst alle goede thuiskapers in mijn directe omgeving vinden en niet slechts twee uit geheel Eindhoven omdat jij hebt besloten een beperkt aantal thuiskappers per regio toe te laten. Dan zoek ik als consument wel verder — op een andere site dan de jouwe. Het beste dat je kan overkomen, is dat je hét adres voor het vinden van een thuiskapper wordt. Dan volgen de adverteerders vanzelf en kan de prijs op den duur omhoog.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 9 leden online en 177 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept