• 0

Op zoek naar een bedrijfs- of productnaam (verzameltopic)

Ik ben nu met mijn ondernemingsplan zover dat Ik het een naam moet gaan geven.

Ik weet wel wat Ik ga doen. Maar hoe noem Ik het?

Ik ga mij zelf verhuren op basis van zzp. Ik ga technische ondersteuning verlenen op zeer uiteenlopende werkzaamheden. Dit varieerd van Metaalbewerking tot Technische automatisering. Ik heb een zeer brede technische ervaring en scholing. Ik denk dus aan de klusbussen, maar dan anders. Zeg Technische Serviceverlening, Support ..enz.

Ik zoek dus een mooie naam en naam voor de website, voorheen Creasoft. Ja die, ;) De basis voor alleen Software is te smal, vandaar mijn vraag.Ik moet nu een nl website en kvk aanvragen. Maar ben het nog niet eens over de naam. Iemand een idee? dank en Gr Henk,

 

[edit]Titel aangepast aan verzameltopic - mod[/edit]

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • -1

Mensen, alvast bedankt voor jullie reactie. De zaak is meer een snackbar dan een restaurant gelegen in het centrum van een stad waar er veel studenten komen. Groetjes.

 

Veel studenten? Laat die studenten dan de slogan bedenken. Mogelijkheden genoeg.

Eens per maand of per kwartaal. Stemmen als ze in de zaak zijn en de hoofdprijs een menu naar keuze incl, bier voor hem/haar of voor het studentenhuis waar hij.zij woont.

 

 

Daarnaast kun je met zo'n wedstrijd leuke free publicity krijgen voor je zaak ;)

Link naar reactie
  • 1

Ik heb het dealerschap voor een aantal zeer exclusieve merken verworven. Mag deze echter uitsluitend voeren in de b2b markt en uitsluitend aan bedrijven die de artikelen inzetten als relatiegeschenk. Een extra voorwaarde is dat ik niet de prijzen publiekelijk publiceer bijvoorbeeld op het internet. (verschil prijsstelling consumer-markt en b2b is namelijk nogal groot).

 

Ik wil deze producten aan de man brengen op een manier die uitstraalt dat het een "eer" is deze te mogen kopen. Na aanmelding en controle onzerzijds kan men een inlog krijgen voor een website met prijzen en/of documentatie. De klant moet zich echter ook verbinden het niet te kopen voor doorverkoop (aan bijvoorbeeld winkeliers).

 

Zelf dacht ik aan een naam zoals High Quality Gifts, Happy Few Geschenken oid.

 

Met dank voor ieders bijdrage is de uiteindelijke keus toch gevallen op High Quality Gifts met een huisstijl als bijgevoegd.

hqg1.thumb.jpg.90c077513e141871f4c0805b9dccac1c.jpg

Specialist op het gebied van "advertising by products",

vinder van het juiste geschenk voor uw doel.

Link naar reactie
  • 0

Na aanmelding en controle onzerzijds kan men een inlog krijgen voor een website met prijzen en/of documentatie. De klant moet zich echter ook verbinden het niet te kopen voor doorverkoop (aan bijvoorbeeld winkeliers).

 

Weledele heer Gluvers,

 

Onder de indruk van de uitstraling van uw nieuwe lijn relatiegeschenken is het momenteel mijn diepste wens in aanmerking te komen voor een inlognaam op uw website.

Ik hoop dat Scheeres de toets van uw ongetwijfeld kritische blik kan doorstaan.

Hoogachtend

Frans

 

zonder gekheid: ik vind het een bepaalde klasse uitstralen. Kom graag in aanmerking voor een inlogje tzt.

(niet dat je daarvoor een reus hebt gekregen trouwens. Die is nmm gewoon terecht)

 

Link naar reactie
  • 0

Hallo iedereen,

 

Ik heb hier even geleden (volgens mij op pagina 64) gepost over de naam voor een tekstbureau'tje, en wil daar toch wel een vervolg aan geven. Toen had ik een idee, dat ik nog niet wilde delen (helpt natuurlijk niet echt in het creatieve proces), maar sinds ik hem nu toch geregistreerd heb: de keuze is momenteel gevallen op: www.vortext.nl (zou ook al enigszins moeten werken). De bijbehorende slogan is lukraak gekozen, dus daar gaat het niet zo om, maar meer om de naam. Goed gekozen? Wat vinden jullie?

 

Het logo (de 'vortex' die een pen wordt) moet wellicht nog in een rondje, met wat kleurverschil, maar an sich denk ik dat deze wel passend is, bv voor op de voorkant van een visitekaartje.

 

Commentaar is natuurlijk gewenst!

Link naar reactie
  • 0

Ik vind het een erg moeilijke naam. Zomaar spontaan zeggen de namen "voor tekst", "voor uitleg" of "voor tekst en uitleg" met je huidige naam of een achternaam als subdomein mij veel meer.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

@ Highio: commentaar waar ik iets aan heb. Met het oog op een professionele organisatie, wil ik een korte, pakkende bedrijfsnaam. Het probleem dat ik bij 'Manenburg' had (mijn huidige naam) is vooral dat het nietszeggend is, maar dat het met 'tekstbureaumanenburg' weer erg lang is. Zinnige namen zoals www.copywriter.nl zijn natuurlijk al lang weg, zelfs www.tekstenuitleg.nl is al verdwenen in de handen van een communicatiebureau. Om verwarring te vermijden, heb ik trouwens ook een paar variaties gepakt: vortekst.nl, voortekst.nl, en voortext.nl. Dat haatl de typo-kant er denk ik goed uit, wanneer mensen alleen de naam opvangen.

 

@Jorrit: dank je! Dat is eigenlijk ook de bedoeling. Aan de ene kant zit het woord text erin, maar daarnaast is het ook een 'woordspeling', waar bovendien misschien wel iets mee te doen is: Wervelende tekst nodig? Frisse wind door uw site? Al kan ik dan wel weer erg corny worden :P

Link naar reactie
  • 0

Ik ben enige tijd geleden een naam verzonnen voor mijn nieuwe product. Het betreft een versterker systeem om ieder luidsprekersysteem volledig draadloos te maken. Nu begint, gelukkig, de tijd aan te breken dat ik hierover een definitieve beslissing ga nemen.

 

Mijn eisen t.a.v. de naam zijn:

- .com moest beschikbaar zijn

- moet 'lekker in de mond liggen'

- relevant t.a.v. product

- zo kort mogelijk

 

Ik heb al een tijdje geleden de naam SmartAmps verzonnen :

smart: slim, modern, mooi, etc.

amps: amplifiers

 

De vraag is, vinden jullie dit ook een goede naam?

smartamps_hi_res_tn.jpg.630296187a35b2c6208848cd0ce38463.jpg

Link naar reactie
  • 0

prima naam. Combineert goed, bekt lekker en is duidelijk,

 

Maareh:

 

http://whois.domaintools.com/smartamps.com

 

http://whois.domaintools.com/smartamp.com

 

http://whois.domaintools.com/smart-amps.com

 

http://whois.domaintools.com/smart-amp.com

 

helaas....

 

Waarom niet veel duidelijker zijn:

 

http://whois.domaintools.com/wireless-amp.com

 

groet

Joost

DenariusAdvies: Tax | M&A | Legal

Link naar reactie
  • 0

Ik heb wel www.wireless-amplifiers.com en www.wireless-amplifier-system.com en nog een rits relevante domeinen zoals www.wirelessloudspeakers.com en www.speakers-wireless.com voor de zoekmachines. Voor een merknaam vind ik echter zo een streepje er tussen niet zo mooi en ook liever geen generieke naam als merk, vind ik niet creatief genoeg, wel natuurlijk voor de zoekmachines.

Link naar reactie
  • 0

Heey iedereen,

 

Ik ben Fahd Afif.

Ik ben bezig met het design van t-shirt, vesten en truien + capuchons, maar de probleem is ik kan niet op een naam komen voor me eigen merk. De designs waar ik mee bezig ben zijn een beetje bedoeld voor jongeren, ze bevatte gekke en velle kleuren, gekke vormen.

 

 

Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen,

alvast bedankt ;)

Link naar reactie
  • 0

Hallo iedereen,

 

Ik heb hier even geleden (volgens mij op pagina 64) gepost over de naam voor een tekstbureau'tje, en wil daar toch wel een vervolg aan geven. Toen had ik een idee, dat ik nog niet wilde delen (helpt natuurlijk niet echt in het creatieve proces), maar sinds ik hem nu toch geregistreerd heb: de keuze is momenteel gevallen op: www.vortext.nl (zou ook al enigszins moeten werken). De bijbehorende slogan is lukraak gekozen, dus daar gaat het niet zo om, maar meer om de naam. Goed gekozen? Wat vinden jullie?

 

Het logo (de 'vortex' die een pen wordt) moet wellicht nog in een rondje, met wat kleurverschil, maar an sich denk ik dat deze wel passend is, bv voor op de voorkant van een visitekaartje.

 

Commentaar is natuurlijk gewenst!

 

Ik vind de naam ook niet zo pakkend. Zegt me niets. Zou ook een vlekkenverwijderaar kunnen zijn. Misschien probeer je te krampachtig vast te houden aan de huidige benamingen: copywriters en tekstschrijvers enz. Daardoor blijf je in namen met text of tekst erin hangen. En dit hoeft natuurlijk helemaal niet.

 

ghostwriter? ah die bestaat al.

wwwriter (speciaal voor de WorldWideWeb;))

Copykanon

 

 

Ik hoop je wat inspiratie gegeven te hebben.

 

Succes

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

It’s all in the name

 

Sinds september 2008 is een enthousiast team van zeer gedreven mensen bezig met een ambitieus project: een wereldreis die €20 miljoen moet opleveren om mobiele klinieken (complete operatiekamer in een trailer van een vrachtwagen) te realiseren. Een wereldreis van Kaapstad naar New York in 500 dagen; in de zomer door de Sahara en in de winter door Siberië; 130.000 kilometer door 55 landen en 5 continenten. Het enige wat nog ontbreekt, is een naam voor deze unieke reis en daarom vragen we jou om mee te denken en al je briljante ingevingen aan ons door te geven. Mail je ideeën naar mailyourideas@gmail.com. Wil je meer weten over dit project, vraag gerust om meer informatie of kijk op http://the-five-continents.hyves.nl/.

 

Ter inspiratie en informatie volgt hier een aantal belangrijke aspecten van de wereldreis:

De reis wordt gemaakt door Laurens de Graauw, initiatiefnemer en algemeen projectleider, met verschillende vervoersmiddelen. Afhankelijk van de omstandigheden gebruikt hij een motor, waterscooter, sneeuwscooter en speedboot. Hij wordt gevolgd door een team van 4 personen in een 4 wheel-drive die de hele reis in beeld en geluid vastleggen. Het team reist in de zomer door de Sahara, in de winter door Siberië, steekt meerdere keren de evenaar over, passeert de poolcirkel en trotseert de Beringstraat, de Straat van Gibraltar en de Darien Gap; een reis met veel extremen.

 

Het is belangrijk dat de naam uniek is en niet ergens op lijkt of ‘klinkt als’. Omdat het een wereldwijd project is, moet het een Engelse naam zijn die gemakkelijk is uit te spreken en geen vreemde betekenissen heeft in een andere taal. Tot slot kan degenen die de uiteindelijke naam bedenkt hier geen rechten aan ontlenen.

 

Link naar reactie
  • 1

Hallo iedereen,

 

Ik heb hier even geleden (volgens mij op pagina 64) gepost over de naam voor een tekstbureau'tje, en wil daar toch wel een vervolg aan geven. Toen had ik een idee, dat ik nog niet wilde delen (helpt natuurlijk niet echt in het creatieve proces), maar sinds ik hem nu toch geregistreerd heb: de keuze is momenteel gevallen op: www.vortext.nl (zou ook al enigszins moeten werken). De bijbehorende slogan is lukraak gekozen, dus daar gaat het niet zo om, maar meer om de naam. Goed gekozen? Wat vinden jullie?

 

Het logo (de 'vortex' die een pen wordt) moet wellicht nog in een rondje, met wat kleurverschil, maar an sich denk ik dat deze wel passend is, bv voor op de voorkant van een visitekaartje.

 

Commentaar is natuurlijk gewenst!

 

Ik vind de naam ook niet zo pakkend. Zegt me niets. Zou ook een vlekkenverwijderaar kunnen zijn. Misschien probeer je te krampachtig vast te houden aan de huidige benamingen: copywriters en tekstschrijvers enz. Daardoor blijf je in namen met text of tekst erin hangen. En dit hoeft natuurlijk helemaal niet.

 

ghostwriter? ah die bestaat al.

wwwriter (speciaal voor de WorldWideWeb;))

Copykanon

 

 

Ik hoop je wat inspiratie gegeven te hebben.

 

Succes

 

 

 

 

 

ik zat meer te denken aan (jaja) www.texueel.nl (of com)...en als variatie daarop bijv. www.textjuweel.nl (/.com)

 

Vortext klinkt als een 3e rangs duitse pleeverfrisser

 

Link naar reactie
  • 0

Heey iedereen,

 

Ik ben Fahd Afif.

Ik ben bezig met het design van t-shirt, vesten en truien + capuchons, maar de probleem is ik kan niet op een naam komen voor me eigen merk. De designs waar ik mee bezig ben zijn een beetje bedoeld voor jongeren, ze bevatte gekke en velle kleuren, gekke vormen.

 

 

Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen,

alvast bedankt ;)

 

ken je de kreet KISS?!?

 

betekent: Keep It Simple Stupid

 

dat moge duidelijk zijn...je heet Afif van achternaam, men neme een A, dan je eigen style...en prompt: www.astyle.nl

 

is nog vrij ook...doe ermee wat je wilt.

 

Link naar reactie
  • 0

Hallo mensen, ik zoek een goeie doorslaggevende slogan voor een pitta pizza snackbar. Kan er iemand helpen. De zaak noemt "kebabland".

 

Met vriendelijke groeten.

 

je zou iets in de trant van "kalfs- kip of schapenmaal, Kebabland kennen ze allemaal"

 

in welke sferen moet ik het trouwens zoeken?!

ik lees pitta, pizza snackbar en niets over kebab...waar handel je nou precies in?!

 

mocht het overigens halal zijn(/worden) dan kan je halaland/halalland nog overwegen.

 

 

 

 

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    6 leden, 181 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.