• 0

Op zoek naar een bedrijfs- of productnaam (verzameltopic)

Ik ben nu met mijn ondernemingsplan zover dat Ik het een naam moet gaan geven.

Ik weet wel wat Ik ga doen. Maar hoe noem Ik het?

Ik ga mij zelf verhuren op basis van zzp. Ik ga technische ondersteuning verlenen op zeer uiteenlopende werkzaamheden. Dit varieerd van Metaalbewerking tot Technische automatisering. Ik heb een zeer brede technische ervaring en scholing. Ik denk dus aan de klusbussen, maar dan anders. Zeg Technische Serviceverlening, Support ..enz.

Ik zoek dus een mooie naam en naam voor de website, voorheen Creasoft. Ja die, ;) De basis voor alleen Software is te smal, vandaar mijn vraag.Ik moet nu een nl website en kvk aanvragen. Maar ben het nog niet eens over de naam. Iemand een idee? dank en Gr Henk,

 

[edit]Titel aangepast aan verzameltopic - mod[/edit]

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

maar ik ben ook op zoek naar een merknaam zoals Nike, Adidas, Puma etc..

moet je bedrijfsnaam ook het merk zijn, of zoek je een bedrijfsnaam en een merknaam?

 

ik zou geneigd zijn te gaan voor een bedrijfsnaam en aparte merknaam.. Als je dezelfde naam gebruikt ontstaat al gauw een goedkoop merkbeeld. Als je dat ook wilt is het geen probleem, maar met een aparte merknaam kun je daarvoor een aparte strategie voeren. en je kunt makkelijker je merk positioneren los van je bedrijf. Als je eventueel jou merk ook bij andere (web)winkels wilt gaan verkopen zal dat makkelijker gaan als het los staat van jou bedrijfsnaam. Anders zullen sportwinkels wellicht afschrikken door dat ze een merk van een concurrent voeren.

Link naar reactie
  • 0

Jouw 'merk'namen zijn moeilijk te onthouden. Vobama voor voetbalmaterialen (Engels: Fobama of juister Foeq voor Football Equipment, optie Soeq voor Soccer Equipment), waarvan de domeinnamen goeddeels vrij zijn is al makkelijker. Waarom niet iets als het Nederlandse breedspel, inspelen, breedspelen.nl of diepspelen.nl en varianten richting breedspelmateriaal of breedtrainingsmiddelen? Baltraining? Rondspelen? Speelronde?

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

maar ik ben ook op zoek naar een merknaam zoals Nike, Adidas, Puma etc..

moet je bedrijfsnaam ook het merk zijn, of zoek je een bedrijfsnaam en een merknaam?

 

Iedereen bedankt voor zijn reactie. Zoals Roel aangeeft denk ik inderdaad dat het beter is om voor een aparte bedrijfsnaam en een aparte merknaam te gaan.

 

Als bedrijfsnaam zou ik bijvoorbeeld gewoon VMBR kunnen gebruiken om daar los van als dit goed loopt de producten onder mijn eigen merknaam te gaan verkopen, ook aan andere retailers te verkopen. VMBR als bedrijfsnaam is dat een optie? Of zeggen jullie, kies als bedrijfsnaam ook voor een naam die vloeiend loopt etc.

 

Zijn er verder nog ideeën voor merknamen?

Link naar reactie
  • 0

Hallo, was ik weer:)

Geen idee waar ik het moest posten, dus doe ik het hier maar!

Ik heb alle offertes binnen van mijn nieuwe ideetje en ben er achter gekomen dat het haalbaar is.

Nu ben ik een mooie flyer aan het maken waarmee ik de bedrijven bij mij in het dorp wil benaderen,

alleen

 

 

 

 

Nu moet ik een naam hebben voor mijn 'boekje'!

 

Ik ga dus een soort van 'bonnen/advertentie' boekje maken en laten drukken. Ik ga dus advertentieruimte verkopen.

Alleen nu wil ik nog een mooie naam voor het boekje hebben!

Ben beetje inspiratieloos op dit moment!

Du wie weet er iets????

Link naar reactie
  • 0

Oke, een merknaam kiezen heb ik voorlopig uitgesteld. Ik ga toch eerst beginnen met andere merken en als dat goed gaat lopen wil ik pas mijn eigen merk gaan produceren.

 

ik heb nou inmiddels gekozen voor de bedrijfsnaam VomaSports. Mijn website ga ik ook VomaSports noemen. Wat vinden jullie hiervan?

 

Ik hoor graag jullie mening hierover.

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Geen antwoord op een hier gestelde vraag maar gewoon een suggestie voor meelezers die verkoopondersteuning of iets soortgelijks willen gaan leveren:

 

Sailsmanager - bezorgt u de wind in de zeilen ;D

 

 

Kwam zomaar in me op en vond hem (wellicht ben ik de enige) te leuk om in de vergetelheid te laten raken

 

 

Link naar reactie
  • 0

Ik wil graag een ondernemingstarten waarbij ik toekomstige toeristen die naar Amsterdam komen, kan helpen met alles voor hun regelen, hierbij heb ik in gedachten: accomodatie, vervoer, excursie, entree kaartjes etc.

Alles wat zij willen weten/regelen zien etc.

 

Nu ben ik bezig met een naam verzinnen hiervoor. Zelf had ik de ideeën amsterdam-by-contact en personal-amsterdam.

Wat vinden jullie van deze namen? Hebben jullie eventueel nog ideeën?

 

Ik wil trouwens even meedelen dat mijn vriend ook actief is op deze site, en bezig is met zijn onderneming te starten. Van bepaalde mensen heeft hij super goed advies gehad!!! Daarom wil ik graag ook jullie mening vragen!

 

Fijne jaarwisseling alvast, voor diegene die actief zijn op higherlevel vanavond!

 

Adriënne

Corporate Sales Insider

 

Stel: U bent opzoek naar hotelovernachtingen voor het bedrijf of u heeft een externe vergaderlocatie nodig voor een training of workshop. Ik wil u dan vragen om contact met mij op te nemen Ik ga dan opzoek in de desbetreffende regio naar een geschikte locatie voor u.

Link naar reactie
  • 0

Beste startende en groeiende of koersverleggende HL-ers,

 

ik ben eigenlijk wel eens benieuwd of na een jaar bedrijfs- en productnamen verzinnen in dit verzameltopic enig resultaat geboekt is. Dus naamzoekers, zijn jullie geslaagd in of met behulp van de bijdragen in dit topic? En voor welke handelsnamen hebben jullie gekozen?

 

Geste is het opsplitsen van dit verzameltopic in jaaredities en deze steeds in de kerstvakantie of bij aanvang van het volgende jaar te evalueren om enige gebruiksvriendelijkheid en actualiteit te bewaren. Een goed voornemen voor verhoogde creativiteit en productiviteit zou zijn, om een sjabloon toe te passen bij een nieuwe vraag voor een goede, doordachte briefing.

 

Nieuwjaarsgroet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Hallo,

 

Voor een nieuw te starten onderneming zijn wij in dubio over de bedrijfsnaam.

De onderneming gaat zich bezighouden met samengestelde groepsactiviteiten in Etten-Leur.

 

Voorbeelden zijn: mobile gaming, sloepverhuur, horeca arrangementen, actieve en creatieve bedrijfsuitjes etc. etc.

 

De namen die ons inziens in aanmerking komen zijn:

 

Ervaar Etten-Leur

Bespeur Etten-Leur

 

Graag hoor ik welke van de twee het meeste aanspreekt.

 

Andere ideeën voor een handelsnaam of een goeie slogan zijn uiteraard ook welkom!

 

Met vriendelijke groet,

 

Brabo

 

Link naar reactie
  • 0

 

Activiteit begeleid je met een team van medewerkers. Die zijn voorzien van bodywarmers, sweatshirts, caps en rijden rond in bestelwagens of zelfs terreinauto's. Daar wil je een motiverend beeldmerk op zien. Niet iets van de lokale bijbelstudiegroep.

 

Vandaar Kom Ontdek Etten Leur - Brabant oftewel... (vul de bijpassende domeinnaam in).

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie
  • 0

Etten-Leur is misschien al te nauw benoemd. Waarom heeft Etten-Leur aantrekkingskracht? In welke streek of regio bieden jullie activiteiten aan? Is dat West-Brabant? 'Ervaar of beleef West-Brabant' wordt daarmee een optie. Of om een centrale ligging aan te duiden 'Hart van West-Brabant'.

 

Jullie kiezen nu voor experience of alliteratie om een naam kracht bij te zetten. Met 'Eat & Leisure in Etten-Leur' bereik je een vergelijkbaar effect. Of Engels een verstandige keuze is, zou beoordeeld moeten worden.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
  • 0

Bedankt iedereen voor zover.

 

De rede waarom we Etten-Leur in de naam opnemen is omdat we ons enkel en alleen richten op activiteiten in Etten-Leur.

We willen groepen aansporen om in hun eigen stad activiteiten te ondernemen. Zo steunen we de lokale ondernemers en laten we zien dat je niet hoeft uit te wijken naar een andere stad of dorp om bij voorbeeld een leuke workshop te doen,

gezellig met een sloep te varen etc. etc.

 

Groepen vanuit andere steden aantrekken is natuurlijk op termijn wel de bedoeling.

 

Groet,

 

Bram

Link naar reactie
  • 0

Erg interessante site om een naam voor je bedrijf en of website te laten maken is crowdspring . Een vriend van me heeft daar onlangs een naam voor zijn bedrijf en website laten creeeren . Ook een Logo heeft ie zo verkregen. Maar je kunt ook offertes voor websites krijgen en dergelijke.

 

Het werkt zo, je start een Topic voor een naam en geeft aan wat je er voor wilt betalen ! Dan betaal je bij voorbaat dat bedrag en de fees voor die website Crowdspring.

 

Dan kunnen mensen gaan reageren en namen opgeven. Jij bepaalt dan welke naam je evt kiest en dan krijgt degene die die naam verzonnen heeft voor je het vooraf bepaalde bedrag.

 

Zo werkt het ook voor Logo's en Websites

 

Erg leuke site vindt ik persoonlijk !

 

Link naar reactie
  • 0

Hallo allemaal!

 

Ben van plan om op korte termijn een stucadoorsbedrijf op te starten. Heb al flink zitten brainstormen over een orginele naam. Wil eigenlijk een naam die kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraald, maar ben er achter dat het nog niet meevalt om iets orgineels te verzinnen. Dus als je een suggestie of idee hebt hoor ik het graag!! Alvast bedankt voor de genome moeite!!

 

Mvg Dennis

Link naar reactie
  • 0

Kwaliteitsstucadoor, uw betrouwbare v(l)akman!

 

Pleisterwerker.nl

 

Plasterer.nl of plasterer-stucadoor.nl

 

Quality Plasterer

 

Wat had je zoal zelf bedacht om dubbel denkwerk te voorkomen?

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    4 leden, 240 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.