Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  

commercieel vastgoed aankopen in privé met partner

Aanbevolen berichten

Beste forumleden,

 

ik ben van plan om een samenwerkingsverband op te zetten met een vriend met als doelstelling het opbouwen van een vastgoedportefeuille. Reden van onze samenwerking is dat wij beide het idee hebben dat we samen meer kunnen dan alleen.

Echter nu lopen we tegen een belangrijk onderwerp aan waarover we vragen hebben, namelijk in welke samenwerkingsvorm kunnen we onze activiteiten het beste gieten. Uitgangspunt is om ons vastgoed in privé (dus box 3) te hebben. Het moet dus een samenwerkingsvorm worden van 2 privé personen. Het vastgoedbeheer zal grotendeels worden uitbesteed (eis van de fiscus om in box 3 te kunnen blijven?). Doelstelling is om ongeveer 3 a 4 woonhuizen per jaar te kopen en te verhuren.

Hoop dat er iemand is die ons hierin kan adviseren.

 

Bij voorbaat dank voor jullie reacties

 

Groeten Ronald

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste Ronald,

 

het opbouwen van een vastgoed portefeuille in privé met grotendeels uitbesteed beheer heeft geen raakvlakken met actief ondernemerschap en past daarom niet op dit forum. Dit topic gaat daarom - helaas voor jou - op slot.

 

Hoop dat er iemand is die ons hierin kan adviseren.

Benader een ter zake kundige fiscalist of vastgoeddeskundige


B2Bsure helpt  MKB en ZZP bij het verkleinen van risico's, het verzilveren van kansen en de best passende verzekeringen. Vragen of hulp nodig? Contact

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké