Jump to content
modelkalender
Verberg

Verkoop kalenders

vraag

Bij deze wil ik u meedelen een idee te hebben betreft de verkoop van kalenders, deze worden bovendien door een ervaren grafisch ontwerper gemaakt. Onlangs heb ik hiervoor het 1 en ander uitgewerkt en de bedoeling is om de kalenders zowel online als offline te verkopen. Mijn vraag is of er mensen zijn die verstand van dit soort dingen hebben en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Vandaag heb ik de eerste fotoshoot met een model voor de kalenders. Hoe kan ik dit op de markt brengen en wat is handigheid? Is hier bovendien wel intresse naar en hoe kom ik erachter of dit daadwerkelijk kan gaan lopen?

 

Deze week heb ik een gesprek gehad met een mevrouw die bereid is om mij te assisteren en te begeleiden in deze produkten. Tevens zal zij zich gaan inzetten als accountmanager. Heb nu 7 mensen bij elkaar die mij gaan helpen.

 

Grafisch ontwerpster

Webmaster

Trafficker

2 fotograven

Visagist

Drukkerij

 

Alvast bedankt voor uw reactie,

Met vriendelijke groet,

Peter Lai

Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Hallo Peter, ik heb je titel toegespitst. Misschien kun je iets meer vertellen over deze kalenders? Waarom zijn die bijzonder?


NIMBY? 🏗   Volg jouw buurtberichten van plaatselijke, provinciale en landelijke overheden...

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Er zullen ongetwijffeld meer van dit soort kalenders verkocht worden. Ik wil met name kalenders gaan maken met hierop mooie vrouwen in allerlei soorten foto`s hieronder te verstaan

Art,Badmode,Bodypainting,Lingerie,Glamour,Topless,Fashion,Artistiek Naakt.

 

Dit gaat gebeuren op verschillende locaties in Nederland. Heb nu fotoshoots gepland staan in IJmuiden, Alkmaar, Scheveningen en ben nu bezig met iemand in Friesland (voor op de boerderij)

 

Wat betreft de reactie van Little Monkey....Hoe kan ik een marktonderzoek laten doen of hier intresse voor is? Ben momenteel bezig met een onderneming om te kijken of hun een partner voor me aan kunnen stellen die wat meer weet over de gang van zaken. Ze vonden het idee goed en wilde wel gaan kijken of ze iets voor me konden betekenen, maar moest wat meer informatie toesturen. Dit heb ik inmiddels gedaan, dus wacht nu even rustig af op hun reactie. Mochten zij met mij in zee gaan dan zullen zij naar alle waarschijnlijkheid ook een financierder voor me aanstellen, voor mij is het van belang dat iemand mij gaat helpen die wat meer weet van het ondernemen en de gang van zaken.

 

 

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

De modellen waarmee ik een fotoshoot ga doen hebben o.a in de playboy gestaan, dus dit zijn denk ik wel de juiste dames voor een kalender.

 

Betreft de reactie van Little Monkey, wat bedoel je hiermee? Snap er even niets van.

 

Betreft de laatste reactie. Bedankt voor de tip! Bol.com zal wel een goed begin voor me zijn.

 

Moet nu weg voor een fotoshoot, zal later weer reageren.

 

Groetjes,

Peter Lai

 

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ik denk dat het een zeer moeilijke markt is waar je jezelf werkelijk in moet vechten. Er zijn al veel grote kalenderuitgeverijen actief. Zie oa http://kalender.mercurius.com/ Ook heb je de tijd niet mee. De kalenders 2006 rollen nu van de persen, Ook in de b2b markt zijn de grote orders voor 2006 meestal al vergeven.


Specialist op het gebied van "advertising by products",

vinder van het juiste geschenk voor uw doel.

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Hoi,

 

Ik heb een idee waar je wellicht iets aan hebt. Ik ben lid van een grote studentenvereniging in Delft (DSC) en sinds mijn 1e jaar ben ik al half van plan om een kalender uit te brengen met de mooiste vrouwen van het DSC en alle zusterverenigingen (6 in totaal). Hier is absoluut een afzetmarkt voor en ik heb alle nodige contacten binnen de verenigingen, ik ken echter (nog) geen fotograaf/drukker/etc. Misschien valt er samen te werken?


Was it good for you too?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er is 1 lid online en 87 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept