Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  

Goede activiteiten omschrijving voor een holding

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal,

 

Wat zou de perfect activiteiten omschrijving zijn voor een holding? veel online aanbieders geven enkel "holding activiteiten" als voorbeeld, maar misschien dat dit wat beter kan?

 

bedankt!

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat is meestal de meest toepasselijke omschrijving. In mijn holding staat bij de KvK letterlijk bij activiteiten alleen het woord "holding". Maar je kunt het ook een beetje opleuken, bijvoorbeeld "Het verrichten van houdsterdiensten binnen concernverband" of iets dergelijks.


The goal of a resonance cascade is to plant the seeds of growth rather than yearning. If you think pseudo-profound bullshit quotes are inspirational, you're, well, kinda dumb. https://goo.gl/fZf4oe

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Top, dank voor je reactie! Het leek me een beetje kort door de bocht (en zou moeten studeren om te weten wat holding activiteiten inhouden...), vandaar de vraag. Bang om iets te missen.

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Vorige maand bij een notaris geweest en die noteerde bij de KvK puur "holdingactiviteiten".

Nu vindt ik dat bij de KvK wellicht iets anders, maar ook dan zou ik "holding en managementactiviteiten" ervan maken, zodat de BTW (en loonverplichting) ook meteen wordt doorgegeven aan de belastingdienst.

 

Ik vindt deze doelomschrijving wel een mooie (en nagenoeg allesomvattend, zodat je niet voor elke scheet naar de notaris moet).

 

De Vennootschap heeft ten doel:

1. Het oprichten van-, het deelnemen in, zich financieel of anderszins interesseren bij en samenwerken met andere ondernemingen, hetzij direct, hetzij indirect, het voeren van directie, het verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden van vermogensbestanddelen, het (doen) financieren van-, het instaan voor- of het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheden voor, al dan niet een onderneming drijvende derden, en voor andere ondernemingen, met name die waarmede de Vennootschap in een groep is verbonden.

2. Binnen haar doel kan de Vennootschap al datgene verrichten dat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.


Met vriendelijke groet,

Hermes Ratgers

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  Groeien doe je met ondernemers onder elkaar:

  ✓     Stel jouw ondernemersvragen

  ✓     Deel jouw antwoorden

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     Op jouw moment

  ✓     Altijd gebaseerd op relevantie, inhoud en vakmanschap

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké