Jump to content
Tonino

Goede activiteiten omschrijving voor een holding

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Wat zou de perfect activiteiten omschrijving zijn voor een holding? veel online aanbieders geven enkel "holding activiteiten" als voorbeeld, maar misschien dat dit wat beter kan?

 

bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is meestal de meest toepasselijke omschrijving. In mijn holding staat bij de KvK letterlijk bij activiteiten alleen het woord "holding". Maar je kunt het ook een beetje opleuken, bijvoorbeeld "Het verrichten van houdsterdiensten binnen concernverband" of iets dergelijks.


The goal of a resonance cascade is to plant the seeds of growth rather than yearning. If you think pseudo-profound bullshit quotes are inspirational, you're, well, kinda dumb. https://goo.gl/fZf4oe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vorige maand bij een notaris geweest en die noteerde bij de KvK puur "holdingactiviteiten".

Nu vindt ik dat bij de KvK wellicht iets anders, maar ook dan zou ik "holding en managementactiviteiten" ervan maken, zodat de BTW (en loonverplichting) ook meteen wordt doorgegeven aan de belastingdienst.

 

Ik vindt deze doelomschrijving wel een mooie (en nagenoeg allesomvattend, zodat je niet voor elke scheet naar de notaris moet).

 

De Vennootschap heeft ten doel:

1. Het oprichten van-, het deelnemen in, zich financieel of anderszins interesseren bij en samenwerken met andere ondernemingen, hetzij direct, hetzij indirect, het voeren van directie, het verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden van vermogensbestanddelen, het (doen) financieren van-, het instaan voor- of het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheden voor, al dan niet een onderneming drijvende derden, en voor andere ondernemingen, met name die waarmede de Vennootschap in een groep is verbonden.

2. Binnen haar doel kan de Vennootschap al datgene verrichten dat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.


Met vriendelijke groet,

Hermes Ratgers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept