Hippie food, diervrije/diervriendelijke voeding uit de jaren 60. Dit oud concept is nu een hype "de Vegan Hype". Is het dan wel een hype? Volgens mij niet! Waarom is het dan toch zo lastig om door te breken?
Veel ondernemers denken dat het overwaait en dus geen duurzame markt voor is. Ik vraag me dat af. Als ondernemer in duurzame voeding vind ik dat nog te weinig mensen het beseffen dat voedingsconsumptie een heel groot effect heeft op het voortbestaan van onze leefklimaat. Ik ben er niet op uit om de wereld te verbeteren, maar mensen te helpen een bewuste keuze te maken. Dat is een stuk lastiger dan verwacht. Hoe zou de aanpak moeten zijn?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Kira J.
Kira J.
Hippie food, diervrije/diervriendelijke voeding uit de jaren 60. Dit oud concept is nu een hype "de Vegan Hype". Is het dan wel een hype? Volgens mij niet! Waarom is het dan toch zo lastig om door te breken?
Veel ondernemers denken dat het overwaait en dus geen duurzame markt voor is. Ik vraag me dat af. Als ondernemer in duurzame voeding vind ik dat nog te weinig mensen het beseffen dat voedingsconsumptie een heel groot effect heeft op het voortbestaan van onze leefklimaat. Ik ben er niet op uit om de wereld te verbeteren, maar mensen te helpen een bewuste keuze te maken. Dat is een stuk lastiger dan verwacht. Hoe zou de aanpak moeten zijn?
[verandering: titel]
www.morepastry.nl
Ambachtelijke bakker van de 21e eeuw
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/58650-ondernemen-in-duurzame-voeding-van-hippie-food-naar-vegan-hype/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
50 antwoorden op deze vraag