Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
TwaBla
TwaBla
Gisteren belandt bij een sushi-terras in Limburg. Prima gegeten, maar ik zag dat het de derde generatie Chinese restaurant-ondernemer was die omgeschakeld was. Voorheen maakten die een wokrestaurant van hun pand. En bijna allemaal op all-you-can eat basis.
Ik heb gewoon een plankje sashimi besteld.
Maar toen ik die schalen voorbij zag komen dacht ik: er is vast ergens een koelversfabriek waar al die sishi gerold worden. Waar tientallen vlijtige vrouwenhanden aan de lopende band rijst en vis mengen. Dat kan haast niet in elk restaurant apart gedaan worden.
Wie weet waar de landelijke susuhi-fabriek staat?
Hiep hiep hoera: honderd jaar A4 (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
17 antwoorden op deze vraag