Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
niekf

Advies gevraagd m.b.t. zakelijk onroerend goed

Recommended Posts

Hallo leden van het higher level forum,

 

heb al een en ander gevonden via de zoekfunctie maar toch nog een paar vragen, hopelijk kunnen jullie mij de goede kant opsturen.

 

ben een particulier die een aantal appartementjes heeft aangeschaft de afgelopen jaren en deze inmiddels verhuur in box3.

 

Ik werk daarnaast niet in loondienst, nou wil ik me ook gaan richten op het aankopen van onroerend goed, het verbouwen hiervan en daarna het verkopen met winst, aan derden of aan mezelf prive om deze ook in box3 te houden. dus het actief handelen in vastgoed.

 

met de financiering zit het goed, met de marktkennis ook en met de handige handjes ook, de vraag is alleen hoe ik dit fiscaal het voordeligst in een jasje kan gieten.

 

naar verwachting ga ik de eerste jaren niet meer dan €100.000,- winst behalen, plan is om ongeveer 2 tot 3 woningen aan te kopen, op te knappen en door te verkopen. ik wil hier niet full time mee bezig zijn maar een dag of 3-4 per week.

 

welke ondernemingsvorm is hier het meest geschikt voor volgens jullie? ik wil naast het opknappen ook als klusjesman fungeren voor uiteenlopende klusjes bij particulieren of voor verenigingen van eigenaren.

 

hopende op een aantal goede tips alvast bedankt voor alle reactie's, bezit zelf ook reeds enige kennis van diverse onderwerpen en zal proberen ook een bijdrage te leveren aan dit forum,

 

groet Niek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste niekf,

Helaas:

investeren in Onroerend Goed voor verhuur, wordt gezien als een belegging en voor dit soort vraagstukken is Higherlevel niet bedoeld.Wij willen focus houden op ondernemerschap vandaar dat ik hier een slot op zet en later zal verwijderen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 8 leden online en 307 gasten

  (See full list)    
 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept