Jump to content
Mikky Vrolijk

Ons vernieuwde forum ! Meldingen en suggesties (incl. bugs en errors)

Recommended Posts

Beste deelnemers en bezoekers. Er wordt door actieve leden van ons forum al een tijd de opmerking gemaakt dat we een “oud” forum zijn. Qua HL-levensjaren (anno 2002 nóg voor hyves, facebook, linkedin en twitter) klopt dat wel. Daar zijn we nog steeds trots op !

Qua veroudering, geldt dit uiteraard niet voor de leden. We ontvangen nog steeds ca. 300 nieuwe leden per maand. En ook de berichten die geplaatst worden zijn van deze tijd.

Maar qua techniek zijn we door de jaren heen wel verouderd. Ideeën voor nieuwe wensen en functionaliteiten waren er wel. Maar, de huidige technische omgeving van ons forum kan dit helaas niet aan. Hierdoor werden op de ideeën en wensen die geplaatst werden geen antwoord gegeven. Laat staan een oplossing geboden.

 

En nu? Nu is het zo ver ! We hebben een nieuw forum.

 

Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met het inrichten van de nieuwe omgeving. Wij ervaren een “wauw”-effect !  Ik hoop jullie ook?

 

Voor jou als deelnemer aan ons forum zal er het één en ander veranderd zijn. Sommige handelingen waar je in de oude omgeving aan gewend was, zullen in de nieuwe omgeving op een andere plek en onder een andere knop zitten. En ook zullen sommige nieuwe functies nog onduidelijk zijn.

We proberen een zo zacht mogelijke landing voor jullie te maken en daar waar nodig en gewenst staan we uiteraard klaar voor toelichting en uitleg.

 

Nu we live zijn en alles goed is gemigreerd, zullen er gaan wellicht nog wat bugs en errors boven water komen.

Je wordt dan van harte uitgenodigd om die in dit topic te melden. Deze worden dan direct opgepakt en opgelost.

Ik hoop dat we met zijn allen het geduld hebben om te wennen aan de nieuwe omgeving van Higherlevel.nl en meewerken aan een nog sterker én groter forum voor ondernemers.

 

We zullen er met zijn allen even aan moeten wennen. Maar, nieuwe technische omgeving biedt ons weer een sterk fundament voor de toekomst.

 

Héél spannend wat ons betreft !

 

Ondernemende groet,

Moderatie Team


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit! Zie dat er in de profielpagina's een en ander gewijzigd is. Oa. de geboortedatum is nu opeens publiek. (of was dat al zo?) Die zou je misschien standaard willen afschermen. Ook de links naar de socials doen het nog niet (of vereisen die nu een volledige url ipv. de gebruikersnaam?)

Link to post
Share on other sites

Oranje boven. Wel een modernere look. Veel redundante ruimte (lucht) en dus veel minder content te zien.

 

Goh, ik heb 500 reputatiepunten bonus gekregen en zie dat er nu ook waarschuwingspunten toegevoegd zijn. En mijn forumnaan is weg...

Edited by ToiLevel

Zucht...

Link to post
Share on other sites

Ziet er mooi uit.

 

Ik heb wel het idee dat soms bepaalde posts onterecht gemarkeerd worden als ongelezen (vetgedrukt) terwijl ik ze wel gelezen heb maar ongetwijfeld zal het "bugs melden"-topic straks ook wel boven komen drijven :) (Oei, emoji's kun je dus niet meer met tekst doen :classic_huh:)

 

https://m.hl.nl gaat nog naar de oude mobiele site. Ik zal de snelkoppeling op mijn mobiel ook maar eens veranderen in https://www.hl.nl.

Link to post
Share on other sites

Achter dit soort projecten schuilt vaak een hoop ongezien werk, dank voor alle inzet achter de schermen! Alles lijkt te werken en de gegevens lijken er op het eerste ook allemaal te zijn, knap staaltje werk!

 

Wat opmerkingen:

 • In de desktopversie zijn de donkeroranje en lichtoranje balken zo hoog dat ik onderaan maar 1 topic van de lijst kan zien zonder schrollen; ik vind dat zelf erg onprettig.
 • Desktopversie: zowel in de lichtoranje balk als het wit eronder staat nu een kruimelpad, dat is dubbelop. 
 • In de mobileversie kan ik de taalswitch niet vinden en blijven de menu's dan ook in het Engels. 
 • Aanklikken van topictitels in de lijst brengt me niet automatisch bij de laatste of laatstgelezen reactie maar brengt me aan het begin van het topic. Klikken op het tijdstip van de laatste reactie ("2 uren geleden") brengt me wel bij de laatste reactie. (Overigens is het denk ik "2 uur geleden", maar soit).
Link to post
Share on other sites

Net een eerste thumbsup uitgedeeld. Dat is de vervanger van karma: een keuze uit vier waarderings-levels? Elders zie ik groene vakjes opduiken met een nummer. Dat lijkt gerelateerd aan die waardering. Niet meteen uitleggen svp. Laat ons dit cadeautje rustig uitpakken en ontdekken.... :classic_ninja:


Zucht...

Link to post
Share on other sites
35 minuten geleden, dArgent zei:

En ik kan mijn geplaatste bericht niet meer bewerken?

Dat kan wel; druk op  "wijzig" links onder je bericht 


Waarmee kan ik je helpen?

Ik adviseer ondernemers over betrouwbare en betaalbare verzekeringen tegen arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid.   Meer weten?  Contact

 

Mijn laatste blog: De AOV premies stijgen, wat doe je er aan en wanneer?

Link to post
Share on other sites
Quote

In de desktopversie zijn de donkeroranje en lichtoranje balken zo hoog dat ik onderaan maar 1 topic van de lijst kan zien zonder schrollen; ik vind dat zelf erg onprettig.

Dus de gehele lay-out moet dan maar aangepast worden naar de viewport van jouw laptop? 

Link to post
Share on other sites
7 uren geleden, Middle zei:

Dus de gehele lay-out moet dan maar aangepast worden naar de viewport van jouw laptop? 

I denk dat Ron wel een punt heeft.  Op mijn Macbook dit is de pagina met actuele topics. Juist de content waarvoor ik deze pagina bezoek, de lijst met recente topics, is niet zichtbaar zonder te scrollen. 

Schermafbeelding 2018-11-15 om 07.55.34.png

Edited by StevenK
Link to post
Share on other sites

Ik vind dat er een aantal - wat mij betreft - ongewenste gegevens op het nieuwe forum zichtbaar zijn. Wanneer ik voor het laatste ingelogd ben geweest, naar welk topic ik nu kijk c.q. het laatst gekeken heb en de "weergavenaam geschiedenis".

 

Wie heeft bedacht dat dat voor alle bezoekers relevante informatie is en waarom dan?

 

(en vervolgens ook die "zojuist aangepast" melding als je de layout van je bericht even aanpast)

Edited by John B
Link to post
Share on other sites

Ik heb op mijn mobiel met enige regelmaat getracht te spieken tijdens de drukke werkzaamheden van een bruiloft en moet bekennen dat ik op rustiger momenten er maar eens even goed voor moet gaan zitten. Het is inderdaad behoorlijk veranderd!


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer VOF De Witte Boerderij, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise) in Marketingmanagement, Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht (Arbeidsrechter.nl)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 25 leden online en 310 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept