Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  

Bar code (registratie)

Aanbevolen berichten

Ik heb 55 barcodes gekocht, maar waar ik achtergekomen ben is dat deze barcodes niet geregistreerd zijn. Is dit aan te passen achteraf, is daar een aparte database voor die je kan voeden met gegevens.?

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat voor barcodes? Barcodes zelf zijn niets. Alleen nummers. Bedoel je EAN-nummers?

 

Quote

Let op: In Nederland zijn er verschillende EAN resellers die beweren officiële en erkende EAN codes uit te geven. Wij hebben helaas moeten constateren dat dit niet altijd het geval is. Om zeker te zijn van goede en wereldwijd geaccepteerde EAN codes, raden wij aan om uw EAN codes aan te schaffen bij één van onderstaande EAN aanbieders.

https://eancode.nl

 

Bij wie heb je ze gekocht? En hoe ben je er achter gekomen dat ze niet geregistreerd zijn? Dan weet je toch welke database je raadpleegt?

 

 

 

aangepast door Rik ·

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat vervelend Vincent!
GS1 is het enige officiële uitgiftepunt van barcodes. Het is voor ondernemers belangrijk meteen de officieel geregistreerde barcodenummers aan te schaffen. Alleen op die manier zijn we met elkaar in staat om producten goed te leveren. En ontstaat er geen verwarring om welk product het gaat en wie verkoopt.

 

U wilt met uw barcode zeker weten dat u verzekerd bent dat uw producten uniek geïdentificeerd kunnen worden. Het is uw eigen unieke paspoort naar de markt. Niet alleen in de fysieke winkelomgeving, maar ook bij het online verkopen van producten een ‘must’. 

 

Steeds vaker worden ondernemers verplicht door online verkopers als bol.com, Amazon, Wehkamp  om GS1 codes te gebruiken. Kijk goed bij de aanschaf van barcodes waar je afnemer om vraagt. En met een gerust hart kan ik zeggen dat die u vragen om die bij GS1 te kopen.

 

U kunt alle informatie vinden op https://www.gs1.nl/bestel-gs1-barcodes-ean-codes of u belt met mijn  collega's om u goed te laten informeren Customer support (020) 511 38 88 

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Groeien doe je met ondernemers onder elkaar:

   

  ✓     Stel jouw vragen

  ✓     Deel jouw antwoorden

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     Op jouw moment

  ✓     Altijd gebaseerd op relevantie, inhoud en vakmanschap

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké