Jump to content
jtermaat
Verberg

Lancering advertentie website met hobbels

Mijn nieuwe advertentie website voor het vinden van nieuwe handelspartners is bijkans klaar. De (internationale) doelgroep bestaat uit: fabrikanten - distributeurs - groothandel.  Ze kunnen gratis  adverteren.  De site ondersteund 5 talen: NL - EN -DE - FR - ES. Diverse zakelijke relaties hebben de site getest. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheden, UI (user-interfacing) en aanwezige functionaliteit. Maar ik heb  geen idee hoe ik de site zonder duizenden en duizenden euro's aan marketing bedrijven te betalen zou moeten introduceren bij bovengenoemde de doelgroep.

 

Het probleem is dat ik te weinig kennis-ervaring heb in het vermarkten van een site die louter een service aanbied. Na een test email naar allerlei media in Nederland was het respons: 0. Doe dus wat fout volgens mij. Met meer dan 13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites beschik ik over een redelijke technische kennis. Ook SEO hoort daarbij. Maar klanten triggeren voor de site schijnt me niet goed af te gaan.

 

Op den duur, als de site goed gevuld is, zullen de advertenties wel geld gaan kosten. Heb een doel gesteld van minimaal 3 maanden gratis, maar kan dit mbv mijn back-office systeem dit verlengen naar believen. Vulling is primair, verdienen komt later.

 

 

Als je ideeën hebt hoe ik de site gevuld kan krijgen, welke media te benaderen, hoe ik de doelgroep kan interesseren,dan graag. Alle ondersteuning is welkom.
PS: de URL heb ik om redenen (Google) niet vermeld.

 

Edited by jtermaat
Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste jtermaat,

 

je hebt een eerdere poging ondernomen om dit of een soortgelijk bericht op HL te plaatsen.

 

Het is waarschijnlijk een soort van kip-ei probleem wat ondernemers in het algemeen niet vreemd is, maar zonder inzage valt hier feitelijk weinig over te zeggen.

 

Durf daarom een minimum viable product (MVP) te presenteren, bijvoorbeeld in onze 'Wat vinden jullie van mijn...'-rubriek. Ik kan daar oprecht altijd respect voor opbrengen met een constructieve, kritische blik.

 

Groet,

 

Highio


"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link to post
Share on other sites
 • 0

Best Highio,

Ik kende het bestaan van die rubriek alhier niet. Zoals ik al schreef hebben diverse ondernemers meerdere keren gereageerd en daarop is eea aangepast of uitgebreid. Buiten Higherlevel om had ik maw al een MVP gestart. Juist om beter inzicht te krijgen. Ikzelf handel al jaren wereldwijd en juist het vinden van nieuwe handelspartners was aanleiding om de nieuwe site te ontwikkelen.

Groet,
jtermaat

 

Link to post
Share on other sites
 • 0

Microsoft heeft ook z'n platform opgezet, een jaar of vijftien geleden. Daar hoor je niks meer van, dus dat zal wel opgegaan zijn in een nieuw geheel.

 

Niet mislukt bij gebrek aan geld, dat is zeker.

 

Probeer het eens in één vertical bijvoorbeeld dierbenodigdheden. Dan heb je een case.


Zucht...

Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 0 leden online en 108 gasten

  There are no registered users currently online

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept