Ga naar inhoud

Lancering advertentie website met hobbels

Aanbevolen berichten

Geplaatst: (aangepast)

Mijn nieuwe advertentie website voor het vinden van nieuwe handelspartners is bijkans klaar. De (internationale) doelgroep bestaat uit: fabrikanten - distributeurs - groothandel.  Ze kunnen gratis  adverteren.  De site ondersteund 5 talen: NL - EN -DE - FR - ES. Diverse zakelijke relaties hebben de site getest. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheden, UI (user-interfacing) en aanwezige functionaliteit. Maar ik heb  geen idee hoe ik de site zonder duizenden en duizenden euro's aan marketing bedrijven te betalen zou moeten introduceren bij bovengenoemde de doelgroep.

 

Het probleem is dat ik te weinig kennis-ervaring heb in het vermarkten van een site die louter een service aanbied. Na een test email naar allerlei media in Nederland was het respons: 0. Doe dus wat fout volgens mij. Met meer dan 13 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites beschik ik over een redelijke technische kennis. Ook SEO hoort daarbij. Maar klanten triggeren voor de site schijnt me niet goed af te gaan.

 

Op den duur, als de site goed gevuld is, zullen de advertenties wel geld gaan kosten. Heb een doel gesteld van minimaal 3 maanden gratis, maar kan dit mbv mijn back-office systeem dit verlengen naar believen. Vulling is primair, verdienen komt later.

 

 

Als je ideeën hebt hoe ik de site gevuld kan krijgen, welke media te benaderen, hoe ik de doelgroep kan interesseren,dan graag. Alle ondersteuning is welkom.
PS: de URL heb ik om redenen (Google) niet vermeld.

 

aangepast door jtermaat

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste jtermaat,

 

je hebt een eerdere poging ondernomen om dit of een soortgelijk bericht op HL te plaatsen.

 

Het is waarschijnlijk een soort van kip-ei probleem wat ondernemers in het algemeen niet vreemd is, maar zonder inzage valt hier feitelijk weinig over te zeggen.

 

Durf daarom een minimum viable product (MVP) te presenteren, bijvoorbeeld in onze 'Wat vinden jullie van mijn...'-rubriek. Ik kan daar oprecht altijd respect voor opbrengen met een constructieve, kritische blik.

 

Groet,

 

Highio


HelikopterLandingsplaats...

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Best Highio,

Ik kende het bestaan van die rubriek alhier niet. Zoals ik al schreef hebben diverse ondernemers meerdere keren gereageerd en daarop is eea aangepast of uitgebreid. Buiten Higherlevel om had ik maw al een MVP gestart. Juist om beter inzicht te krijgen. Ikzelf handel al jaren wereldwijd en juist het vinden van nieuwe handelspartners was aanleiding om de nieuwe site te ontwikkelen.

Groet,
jtermaat

 

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Microsoft heeft ook z'n platform opgezet, een jaar of vijftien geleden. Daar hoor je niks meer van, dus dat zal wel opgegaan zijn in een nieuw geheel.

 

Niet mislukt bij gebrek aan geld, dat is zeker.

 

Probeer het eens in één vertical bijvoorbeeld dierbenodigdheden. Dan heb je een case.


Dactylus, dactylus...

Olleke bolleke, eenmaal vijf regels

die rijmen aan het slot.

Kreet, thema, één woord met zeslettergretigheid.

Moeilijk te maken, maar wat een genot.

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké