Ga naar inhoud

Commissie Contract

Aanbevolen berichten

Ik heb als tussenpersoon twee partijen bijelkaar gebracht die samen zaken gaan doen. Een Spaans bedrijf en een  Aziatisch bedrijf. Beide partijen willen mij provisie geven. Het Aziatische bedrijf wil  exclusiviteit voor de producten en het agentschap hebben.  Ik wil er voor onbepaalde tijd (zolang als de leverancier levert aan de afnemer) tussen willen blijven zitten zonder dat  ik het risico loop dat zij het te makkelijk op kunnen zeggen. Mijn rol zal zijn de verscheping en de bemiddeling. Een agentuurschap kan maar 1 keer uitgegeven worden lijkt mij? Dus verval ik daarmee  automatisch in de rol van commisionair of bemiddelaar toch? Een  agent heeft veel meer rechten dan een commissionair,  maar hoe kan ik dat het beste contractueel  vastleggen?

 

Is er iemand die nog een commissie contract heeft liggen wat ik in zou kunnen zien? En zijn er nog verschillen tussen een commisionair of een handelsbemiddelaar?

 

Dank voor het meedenken!

Ferrini  

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké