Ga naar inhoud

Hypotheek voor beleggingspand

Aanbevolen berichten

Hoi,

Ik ben een tijdje actief als ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Nu loop ik al een tijd met het plan om een nieuwe BV op te richten waarmee ik vastgoed wil kopen voor de verhuur. Ik heb wat eigen geld, echter niet toereikend om zelf een appartement te kopen. Stel dat ik vanuit de vastgoed BV een financiering aanvraag, wordt mijn inkomen uit mijn andere BV meegenomen? Of kan de hypotheek aanvraag puur gebaseerd worden op de verwachte huuropbrengsten in de BV, mijn eigen inleg en het feit dat de geldverstrekker het pand zal gebruiken als onderpand?

 

Alvast bedankt!

 

Groetjes,

Sylvia

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste Sylvia, Welkom op HL.

 

Dit topic gaat echter op slot.

 

Toelichting: Jouw zoektocht naar financiering t.b.v. beleggingen valt buiten de focus van HL op actief ondernemen, bovendien kun je met jouw specifieke vragen alleen terecht bij financieringsinstellingen, want ze gaan over de condities en voorwaarden waaronder banken geld uitlenen, die kunnen op een open forum niet beantwoord worden.


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké