Ga naar inhoud

[studievraag, gesloten] Gratis RI&E Noord Nederland

Aanbevolen berichten

Voor onze opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de NHL Stenden te Leeuwarden, zijn wij dringend op zoek naar een bedrijf welke een gratis Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) wil ontvangen. Momenteel houden wij ons bezig met het project "Bedrijf en Veiligheid" waarvoor wij de RI&E moeten uitvoeren.

Dit is voor uw bedrijf de ideale kans om (gratis) een inventarisatie van de veiligheidsrisico's te laten opstellen zodat u goed geïnformeerd bent over de (mogelijke) gevaren in het bedrijf en U ook voorbereid bent indien er in de toekomst een inspectie plaats zal vinden wat hoge boetes kan voorkomen!

Wat zoeken wij?

Een bedrijf/organisatie/instelling met rond de 30 medewerkers of meer

Het liefst een productie/verwerkingsbedrijf met een grote productiviteit dan wel binnen in een bedrijfshal/loods dan wel buiten

Zoals eerder beschreven kost het U niets. Een mooie kans om de arbeidsveiligheid eens te onderzoeken en mogelijke risico's te inventariseren voor verbetering.

Het onderzoek zal bestaan uit een intakegesprek, een interview met een leidinggevende over arbeidsveiligheid, een enquête onder een aantal personeelsleden met hun veiligheidsbeleving op de werkvloer en een schouw op de werkvloer voor de inventarisatie van (mogelijke) risico's. (Uiteraard met inachtneming van de privacy en de geldende veiligheidsregels. Goed voorbeeld doet volgen!)

 

[mod edit: mailadressen verwijderd]

aangepast door Norbert Bakker
mailadressen verwijderd (oa ivm studievraag)

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste Collin,

 

Allereerst welkom op Higherlevel! 

 

Dan het minder goede nieuws: huiswerk- en studievragen staat dit forum niet toe, zie onze forumregels. 

Dit topic is daarom op slot en zal later deze dag worden verwijderd 


B2Bsure helpt  MKB en ZZP bij het verkleinen van risico's, het verzilveren van kansen en de best passende verzekeringen. Vragen of hulp nodig? Contact

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké