Jump to content
Cendren

Factuur met BTW of contract met loonbelasting?

Recommended Posts

Goedendag,

Graag wil ik beginnen met mezelf voorstellen aangezien ik helemaal nieuw ben op dit forum, ik heb nog nooit van dit forum gehoord maar nu ik zelf een beetje in de knel zit ben ik maar gaan zoeken naar een goede plek voor informatie daar waar ik de enige ondernemer ben in mijn netwerk.v

Mijn naam is Cedric en ik ben 21 jaar oud, ik ben zzp'er en mijn bedrijf heet "Cendren" een online marketing agency, daarnaast loop ik stage bij "Byflow3d Eindhoven" als Marketing en Sales Intern. Ik ben actief met "Cendren" sinds 1 maand en werk momenteel met 3 klanten uit Engeland en Ierland, hier zit ik dus ook mee in de knel.

 

Waarom zit ik in de knel?
Mijn 1e klant uit ierland factureer ik wekelijks en aangezien wij beide beschikken over een BTW nummer kan de BTW verlegd worden, dit is dus super gemakkelijk.

De 2e klant uit Engeland factureer ik via Peopleperhour, hier kan ik ook de BTW verleggen.
En dan nu de 3e klant, de klant waarmee ik in de knel zit. Bij deze klant werk ik onder contract, we hebben een Independed Contractor contract opgesteld waarin in vermeld word dat ik maandelijks word uitbetaald, echter weet ik nu niet of deze inkomsten als loon worden gezien.

Hier dus mijn vraag, is er iemand die mij kan assisteren met dit contract om te kijken of de inkomsten hieruit als loon opgegeven moeten worden bij de belasting, of dat ik het contract moet aanpassen om de BTW erbij toe te voegen, helaas zou ik bij deze klant de BTW niet kunnen verleggen aangezien deze klant niet beschikt over een BTW nummer (BTW nummer in engeland is niet verplicht als het bedrijf niet een bepaalde omzet draait).

Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd.

Cedric

Share this post


Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept