• 0

Visitekaartjes - ervaringen met printservices of drukkers en ontwerpers?

Wanneer ik mijn bedrijf start, zal ik visitekaartjes nodig hebben, liefst met een zakelijke uitstraling, maar niet al te duur. Nu krijg ik zoaf en toe reclame van VistaPrint, en op hun site kan ik best bruikbare kaartjes 'ontwerpen'.

 

Heeft er iemand ervaring met dit bedrijf? Als je kaartjes bestelt, zijn ze dan een beetje snel met leveren, krijg je wat je verwacht, is het papier een beetje goed, is alles goed recht gedrukt en gesneden, kortom: krijg je waar voor je geld?

 

Ze hebben 'gratis' visitekaartjes (bij kleine oplage van 250 betaal je alleen verzendkosten, vrij kleine keus uit ontwerpen, VistaPrint-logo op de achterkant) of 'Premium' visitekaartjes (keuze uit meer ontwerpen, geen logo op achterkant, naar keus bedrukte of onbedrukte achterkant, optie om eigen ontwerp te uploaden).

 

Zou het een optie zijn om voor de startperiode een eenvoudig ontwerp van de 'gratis' kaartjes te bestellen (tot ik genoeg geld heb om me echt druk te maken over een consistente 'huisstijl' voor kaartjes, enveloppen papier e.d.), of loopt iedere cheapo met die kaartjes met VistaPrint-logo rond en geeft dat een erg dubbeltje-op-de-eerste-rangimago?

 

Een algemenere vraag: gebruiken jullie zelf van die erg kleurrijke visitekaartjes met een plaatje erop of juist meer strakke kaartjes? Ik wil een bureautje starten dat zich bezighoudt met taalcorrectie, en mijn eerste gedachte gaat uit naar strakke kaartjes, maar misschien hebben de meer gekleurde het voordeel dat je kaartje meer opvalt tussen alle kaartjes die potentiële klanten in hun handen gedrukt krijgen.

 

[titel verbreed - mod]

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Ik ben grafisch specialist en ik kan u allen zeggen dat ik de kaartjes van Vistaprint geweldig vind. Goedkoop (welke lokale drukker kan het voor die prijs?) en de kwaliteit was goed. Hoezo papier te dun. Ziet er prima uit. Ik zie veel vertegenwoordigers, maar die hun kaarten zijn echt niet beter. Ik heb vorig jaar ook hun Kerstkaarten besteld. Zeer fraai en ondanks de verzendkosten (dat is toch logisch/eht Nederlands) zeer laag geprijst. Nee, eindelijk een bedrijf die de traditie doorbreekt.

Ik bestel nu regelmatig. En wat doet het er nu toe dat hun naam op de achterkant staat. Wat een gezeur altijd. En hou eens op over uitstraling en dergelijke of gebruik dat of die programma, want dan kan het ook. Waar koop ke nou 250 keurige visitekaartjes voor nog geen 10 euro.

Link naar reactie
  • 0

de goedkoopste manier vinden om visitekaartjes te "laten" drukken ??

 

Persoonlijk erger ik me soms aan bepaalde kaartjes die me in hand worden gedrukt...

aan de andere kant beoordeel ik daar ook "het bedrijf" op.

 

Mijn insteek is... duidelijke kaartjes.. met álle informatie die in eerste instantie nodig is.....

Die zitten vooraan in mn insteker... ;)

 

Dubbele kaartjes onleesbaar in insteker..

 

Duidelijke kaartjes bij mij vooraan... dubbel gedrukte en minder "aanspreekbare" kaartjes achterin..

 

Bij mij is de eerste klap.....véél waard 8)

 

http://nl.linkedin.com/in/corvanprooyen

Leg niet teveel vast, anders beweegt het niet meer !

Link naar reactie
  • 0

Ik heb al wel een keer stickers besteld via vista print. Erg goedkoop en zien er goed uit, erg handig om op de pakketjes te plakken die ik verstuur. Ik had ze ook nog eens erg snel binnen.

 

www.hulpplus.nl -groot assortiment hulpmiddelen en comfortproducten!

www.krukkenexpert.nl - kleurrijkste assortiment loopkrukken.

www.flaneerstokken.nl - grootste EN mooiste wandelstokken!

www.slaapvitaal.nl - vitaal wakker worden!

www.1miljoenboeken.nl voor alle schrijvers en boekenliefhebbe

Link naar reactie
  • 0

Heb mijn visitekaartjes naar volle tevredenheid laten drukken door Studio17 (http://www.studio17.nl/).

 

Full color, mooie stevige kwaliteit, enkelzijdig 500 voor 69,= excl., dubbelzijdig 500 voor 89 excl.

Levering: ongeveer een week (mits ontwerp voor dinsdag aangeleverd).

 

Wel was de procedure heel vreemd, want je krijgt helemaal geen orderbevestiging of zo. Je hoort helemaal niets van hen tot opeens de postbode voor de deur staat om het pakketje onder rembours af te leveren. Maar de kaartjes zijn perfect en worden afgeleverd in een keurig stevig doosje.

Marja de Vroed

Club Webware / Webware Systems BV

 

http://www.clubwebware.nl

http://www.prikhetop.nl

Link naar reactie
  • 0

Ondanks wat onvolkomenheden, die overigens prima zijn opgelost, blijft Studio17 voor mij 'hofleverancier'. Prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend en de kaartjes zien er erg goed uit. Snelle levering, goede prijs, prettig in het contact.. wie beter weet mag het me zeggen, ik ben wat visitekaartjes betreft nog niets beters tegengekomen. Ook voor flyers is Studio17 aan te bevelen (het leken wel foto's op fotopapier, niet te zuinig!).

 

Wat briefpapier e.d. heb ik geen ervaring. Dat kleine logootje kan de printer nog prima!

http://www.mediabattery.com | http://www.startupidentity.nl

visual identity, webdesign & -development, tv consultancy and music artists support

Link naar reactie
  • 0

Victor, die kunststof kaartjes van jou klinken erg mooi. Waar laat je die maken?

 

Oeps, heb de topic niet meer gezien sinds mijn laaste bericht. Kunststof visitekaartjes kan je bij een zeefdrukker laten maken. Kaartjes zijn stevig, door het doorzichtige kunststof kan je een leuk kaartje maken en ze vallen altijd op. Gisteren gaf ik mijn kaartje weer aan iemand: ,,dit heb ik nog nooit gezien". ;D

YourCom // alles voor internet

NIEUW!! Yourhello // doorzichtig kunststof visitekaartjes!

Link naar reactie
  • 0

Je visitekaartje is vaak het eerste wat mensen van je bedrijf te zien krijgen. Dat deze eerste indruk belangrijk is, is een understatement.

 

Kom je op je potentiële klanten over als een serieuze professional, of als een prutser.

 

Je kunt zelf wat in elkaar klussen om een paar honderd euro te besparen, maar hoe lang ben je ermee bezig, en wat kost jij per uur. Of je laat de professional zijn werk doen, die verstand heeft van drukwerk en ervoor zorgt dat je huisstijl er perfect uitziet.

 

Ik maak het soms mee dat mensen zelf een logo in elkaar prutsen en het dan gedrukt willen hebben (of bestickert o.i.d.) wat dan problemen oplevert. Uiteindelijk zijn ze dan veel meer geld kwijt.

 

 

Vriendelijke groetn,

 

Armijn Woudman

www.unit070.nl

Link naar reactie
  • 0

Probeer ook eens Quickprint.nl, zelfde formule als Vistaprint, echter wel kwaliteitspapier. (280 grams karton) 500 kaartjes komen op €25 ex. De kwaliteit van de kaarten is gewoonweg goed.

 

Echter, wij hebben wel een eigen ontwerp genomen, ontworpen door een freelance dtp-er. Ik heb dus geen idee, van de kwaliteit van de ontwerpen op de site.

 

John

Link naar reactie
  • 0

Ook een tip:

Jaguar Print. www.jaguarprint.nl

Zij kunnen visitekaartjes laten drukken op ansichtkaartvellen.

3000 voor +/- 145 euro.

Formaat 9 x 5 cm (2000 stuks formaat 9 x 5,5)

270 gr ansichtkaartenkarton (opdikkend)

Voorkant fullcolour, achterkant zwart.

Voorkant voorzien van UV vernis.

Fantastisch kwaliteit!

 

Wil je iets bijzonders:

www.silk-screen.nl

 

Professionele designers ontwerpen jouw logo, huisstijl of website voor een bedrag dat je zelf bepaalt! Meer dan 570 ontwerpers.

www.logomatch.nl

Link naar reactie
  • 0

www.idrukker.nl

Zogenaamde internetdrukkers zijn altijd de goedkoopste, en de kwaliteit is excat hetzelfde. De drukker om de hoek is handig, maar te duur omdat de hoeveelheden die hij per rol drukt, vele malen kleiner is dan een willekeurige drukker via internet.

 

Met vriendelijke groet,

Ruud Menting

Link naar reactie
  • 0

Ik heb ook goede ervaringen met idrukker.nl.

Heb er 2 keer flyers laten drukken en wegens goede resultaten hiervan worden mijn visitekaartjes daar deze week gedrukt.

De prijs is goed te doen.

Link naar reactie
  • 0

Heb zojuist een testopdrachtje van 250 visitekaartjes gegeven bij Vistaprint. Zou binnen 7 werkdagen geleverd moeten worden, ben benieuwd. Heb wel een eigen layout ingezonden via hun formaten.

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 1

Gaan we hier nu internetdrukkers aanbevelen? Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen zijn -na je gezicht en je stem- het belangrijkste promotiemiddel. En het kost allemaal geen moer. Dus besteed er in vredesnaam aandacht aan! Zorg voor een goed ontwerp en kies een goede papiersoort, die past bij je business. Je drukker om de hoek kan dat leveren, maatwerk heet dat.

 

Niet lullig bedoeld t.o.v. bedrijven als Vistaprint hoor, maar die leveren alleen als ze een x-aantal orders hebben die ze op 1 pers in 1 run kunnen draaien. Vandaar die lage prijs, dat heeft niks te maken met internet, maar met bulkinkoop van papier. De kwaliteit is dus ook niet hetzelfde, want je hebt geen vrije papierkeuze. Logisch, maar maatwerk is iets anders.

 

www.businessbox.nl | www.zonneveldmarks.nl |

www.tekstschrijverdeventer.nl

Link naar reactie
  • 0

Gaan we hier nu internetdrukkers aanbevelen? Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen zijn -na je gezicht en je stem- het belangrijkste promotiemiddel. En het kost allemaal geen moer. Dus besteed er in vredesnaam aandacht aan! Zorg voor een goed ontwerp en kies een goede papiersoort, die past bij je business. Je drukker om de hoek kan dat leveren, maatwerk heet dat.

 

Precies. Kwaliteit van je kaartje is belangrijk en de drukker op de hoek levert betere kwaliteit dan een snelprint service van 7dagen, en sneller ook. Bovendien wil je als bedrijf een goede relatie met je drukker, en dat is met een snelservice, denk ik, moeilijk. Vandaag toevallig kreeg ik nieuwe kaartjes van de drukker (eentje waar ik nog niet eerder had laten drukken) en die bedankte me omstandig voor de referentie. Ik had iemand doorverwezen die voor een spoed opdracht geen drukker kon vinden. Dus weet ik dat volgende keer er extra goed naar mijn drukwerk wordt gekeken.

 

 

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    7 leden, 214 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.