Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
aficio

wel of niet samen gaan werken

Recommended Posts

ik zit een beetje in dubio,

 

Geregeld heb ik, waarschijnlijk net als jullie ideeën om een interessant product in de markt te zetten. Vaak als ik zo'n idee heb dan moet ik het enthousiasme ergens kwijt. Nu heb ik tijdens mijn werk een man ontmoet die ook wel voor handel open staat. Reeds hebben we 2 dingen opgepakt maar om een diverse redenen is het niks geworden, dit even ter voorinfo:

 

2 weken geleden is er een echt interessante business opportunity voorbij gekomen. Het betreft een product dat in belgië zeer succesvol is en in Nederland net naam begint te krijgen.

Via via ben ik in contact gekomen met de patenthouder van het betfeffende het product. De man heeft zelf een distributie kantoor en heeft geen behoefte om nog verder uit te gaan breiden naar andere landen. Het volgende is het geval:

 

Aangezien ik wel in ben voor een gat in de markt heb ik die man opgebeld en aangegeven dat ik mogelijk interesse heb om het product in een ander land / andere landen te gaan verkopen. Hij had daar wel oren naar en we hebben een afspraak gemaakt.

 

Een dag voordat ik daar heen ging heb ik die "partner" van mij gebeld en aangegeven dat ik naar belgië zou gaan omdat ik daar een afspraak had. Nadat ik het verhaal had uitgelegd gaf hij aan ook mee te willen. Uit eindelijk zijn we er samen naar toe gegaan en hebben een goed gesprek gevoerd met die man. Ik heb aangegeven terug te komen met een voorstel.

 

Nu is het zo dat ik neit echt een goed geveol heb bij die partner van mij. Voor mij was het wel op dat moment een goed klankbord maar om nu te zeggen dat ik er verder mee wil........

persoonsomschrijving: veel lullen, weinig wijze woorden.

 

Nu is een beetje het dilemma dat ik hem er wel bij getrokken heb en hem enthousiast gemaakt heb, maar ik ben niet meer enthousiast over hem.

misschien kunnen jullie mij opweg helpen

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk zelf dat je op je gevoel moet vertrouwen en niet een samenwerking aan moet gaan omdat je je gedwongen voelt.

 

Ik heb toevallig zelf net een topic gestart over het vertrouwen dat je in je zakenpartner zoekt, en daaruit blijkt ook wel dat je echt een goed gevoel bij elkaar moet hebben.

 

Zou je toch samen willen werken dan adviseer ik je om alle afspraken heel duidelijk zwart op wit te zetten met handtekeningen eronder.

 

Misschien is de makkelijkste oplossing om gewoon met je zakenpartner om tafel te gaan zitten en je gevoel toe te lichten. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. ;)

 

Ik wens je veel wijsheid toe.

 

Groet,

 

Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 12 leden online en 292 gasten

  (See full list)    
 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept