• 3

AOV (Arbeidsongeschiktheidverzekering) FAQ, ervaringen en tips)

Mod comment

Dit is het AOV verzameltopic met  meer dan 12 jaar ervaringen, tips en adviezen over arbeidsongeschiktheid, verzekeringen, schenkkringen, de verplichte AOV en wat te doen bij afwijzing (non-acceptatie) of uitsluitingen.

 

Als u via Google in dit topic terecht komt leest u de startpost.

 

Als u de recente update (d.d. 14-02-2024) wilt lezen over de komst van de verplichte AOV, klik dan hier:

Update verplichte AOV

 

 

 

geverifieerd-adres.nl Laat maar zien wie je bent met logo & online certificaat Dat ben ik En ook een keurmerk oplossing voor je Belgische webshop geverifieerd-adres.be
Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Duidelijk verhaal inderdaad. Zowel wat betreft de budgetvarianten in het algemeen en Goudse Lite in het bijzonder, als wel de partij waar het advies van afkomstig was (aov-zzp.nl / TUNE! Financiele Diensten Groep). Beiden links laten liggen.

 

Ik heb maar eens bij Movir informatie opgevraagd, waarbij ik een lijstje krijg met adviseurs, die hun producten verkopen. En dan eens kijken wat de desbetreffende adviseur mij aanraadt.

Link naar reactie
  • 0

Ben na jaren ondernemen ongeveer 1,5 jaar geleden arbeidsongeschikt geraakt dit gemeld bij mijn verzekering en die begonnen met uitkeren (100%)

na een tijdje werd ik opgeroepen voor een keuring door een onafhankelijke arts, deze heeft geconstateerd dat ik voor 100% arbeidsongeschikt was(rugproblemen). Weer een tijd later is er een arbeidsdeskundige bij mij thuis geweest en mijn hele bedrijf doorgesproken en ook hij constateerde 100% arbeidsongeschikt.

Daarna is er een operatie uitgevoerd, maar helaas niet het gewenste succes en ben niet in staat mijn beroep uit te voeren.

Tijd na de operatie ben ik opgeroepen om me te melden voor een onafhankelijk onderzoek bij een expert, deze heeft mij gezegd dat ik mijn zware beroep niet meer kan uitvoeren en het rapport dat ik heb ontvangen is hier ook duidelijk in.

Mijn bedrijf is inmiddels failliet gegaan mede omdat ik niet meer kan werken, maar heb gelukkig mijn aov die keurig netjes uitbetaald.

Het rapport van mijn keuring ligt nu bij de verzekeraar en ben in afwachting van hun reactie erop, dus ben nog niet officieel afgekeurd.

 

Ik had een zwaar beroep en heb een beroepsdekking met indexering, maar zou eventueel wel licht werk kunnen doen, kan ik naast mijn aov uitkering wel licht werk gaan doen? (dus extra inkomsten bovenop mijn aov)

Heeft iemand een idee of ervaring hoe verzekeringen hiermee omgaan?

Blijven ze netjes uitkeren de komende ca 30 jaar?

 

Tot nu toe dus geen enkel probleem met de verzekering!!!!, maar tegenwoordig hoor je zoveel verhalen dat ik toch wat huiverig ben, zeker omdat het om ca 30 jaar uitkeren gaat.

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0

Ter gerusstelling: Het beroep BLIJFT uitgangspunt voor de uitkering. Hooguit kan worden gekeken naar wat er verdiend wordt in de uitkeringsfase. Meestal zit er een correctiebepaling in de polisvoorwaarden. Dat houdt in dat bovenmatige inkomsten (meer dan 100% t.o.v. het verleden) mogen worden gekort op de uitkering.

Als ik het zo lees is het heel erg duidelijk dat je voor 100 % bent afgekeurd. Ik zou me (nog) niet druk maken. Zit je bij een goede Nl verzekeraar? Er is nog geen discussie met de verzkeraar. Ik adviseer je dan ook te zorgen voor een goede rechtsbijstand polis. Als het fout mocht lopen dan heb je in ieder geval hulp. Adviseer ik al mijn zakelijke contacten.

Specialist inkomensoplossingen (Arbeidsongeschiktheid, eigen beheer en overlijdensrisico, Stamrechten, lijfrenten etc.)

Link naar reactie
  • 0
Heeft iemand een idee of ervaring hoe verzekeringen hiermee omgaan?

Bij volledige arbeidsongeschiktheid op basis eigen beroep zal een goede verzekeraar alternatief werk wel stimuleren maar niet afdwingen. De inkomsten uit overige werkzaamheden worden bij de meeste schadeverzekeringen wel gekort op de uitkering, maar niet volledig (max 70-80%): werken loont dus, ook financieel.

(Bij een sommenverzekering worden neven-inkomsten doorgaans niet gekort op de uitkering, maar daarom zijn sommenverzekeringen ook duurder)

Daarnaast biedt een goede verzekeraar ook ondersteuning / een budget voor omscholing/werkbegeleiding en kan bij terugval alsnog aanspraak gemaakt worden op de oude uitkering.

 

Ik adviseer je dan ook te zorgen voor een goede rechtsbijstand polis. Als het fout mocht lopen dan heb je in ieder geval hulp. Adviseer ik al mijn zakelijke contacten.

Tja waarde concullega (welkom op dit forum trouwens!), je hebt gelijk dat je bij een onverhoopt geschil deskundige bijstand nodig hebt maar ik raad in die (gelukkig zeldzame situaties) liever een goede advocaat aan die gespecialiseerd is in medische en arbeidsdeskundige disputen met verzekeraars. Bovendien biedt een echt goede verzekeraar ook al zelf mogelijkheden tot second opinion en beroepsprocedures voor hun klanten. Kijk o.a. naar Movir (niet voor de zware beroepen, dus voor Topicstarter vrees ik niet van toepassing) , waar niet voor niets een groot deel van de advocatuur zelf verzekerd is.

 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 1

Tja, natuurlijk heb je gelijk (dank voor het welkom heten overigens). Het moet eerst maar een zaak worden en dan is er nog zoiets als een second opinion. Klopt! Dan is de keus bij een blijvend dispuut om meteen naar een advocaat te lopen. Ik hou van een pragmatische aanpak en doe zaken met een RB verzekeraar die de mogelijkheid geeft om binnen het netwerk (of desnoods daarbuiten) gebruik te maken van gespecialiseerde advocaten. Dat bespaart aanzienlijk in de kosten. Het begeleiden van dit hele traject is natuurlijk ook van belang. Ik denk dat we het daar snel over eens zijn.

Specialist inkomensoplossingen (Arbeidsongeschiktheid, eigen beheer en overlijdensrisico, Stamrechten, lijfrenten etc.)

Link naar reactie
  • 0

Heb mijn rechtsbijstandsverzekering een tijd geleden al aangepast, zodat dit ook verzekerd is en heb ook een advocaat die hierin is gespecialiseerd het dossier laten bekijken voor het geval dat.

Wat ik al zei: Tot nu toe gaat het allemaal prima en verwacht ook geen grote problemen, alleen blijft dan de vraag wat ik in de toekomst "moet" gaan doen en of en wat ze op die eventuele inkomsten inhouden, hierover staat niks in de polisvoorwaarden.

 

 

Link naar reactie
  • 0
en of en wat ze op die eventuele inkomsten inhouden hierover staat niks in de polisvoorwaarden.

Dat is op zich vreemd : meestal staat dat duidelijk in de bepalingen over de omvang van de uitkering. Wie is de verzekeraar als ik vragen mag?

 

Citaat uit een willekeurige set voorwaarden beroeps AO (schadeverzekering, dus met correctiebepaling. Zelfde verzekeraar biedt overigens ook sommenverzekering aan zonder correctiebepaling, meerpremie circa 10%)":

 

Indien en zolang de verzekerde na het intreden van de arbeidsongeschiktheid in totaal aan inkomen, met inbegrip van uitkeringen krachtens deze verzekering en andere verzekeringen en voorzieningen terzake van inkomstenderving wegens arbeidsongeschiktheid, meer zou ontvangen dan een bedrag gelijk aan het toetsingsinkomen, heeft de maatschappij het recht het meerdere in mindering te brengen op de uitkering krachtens deze verzekering.

 

Nota bene: het toetsingsinkomen is niet hetzelfde als het verzekerde bedrag, maar het gemiddelde daadwerkelijke inkomen of een bij aanvang overeengekomen bedrag . Ook hier wordt werk dus niet direct gekort op de uitkering: pas als de totale som aan inkomen en uitkeringen boven het toetsingsinkomen uitkomt wordt er gekort.

 

Onderstaand een voorbeeld (plaatje uit een eigen presentatie over de wijze van beoordeling AO en correctiebepalingen etc)

893.jpg

 

[mod edit: oude bedrijfsnaam verwijderd]

 

 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0
Ben verzekerd bij asr

Er staat inderdaad geen correctiebepaling in de voorwaarden van ASR uitgebreid

 

ASR past de beoordeling AO op basis eigen beroep overigens niet helemaal zuiver toe: zo kan er ook na het eerste jaar aanpassing van de taken en werkzaamheden binnen het eigen bedrijf verlangd worden. Voor nevenwerkzaamheden / andere activiteiten is toestemming nodig: ik ga er daarom ook vanuit dat die inkomsten wel op de uitkering in mindering gebracht worden, maar hoe en in welke mate staat inderdaad niet duidelijk in de voorwaarden!

 

Aan de andere kant: ASR biedt in de voorwaarden wel een vergoeding voor omscholing

 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

Binnen het bedrijf gaat niet meer lukken, omdat het bedrijf niet meer bestaat, verder heb ik alleen basisschool, dus omscholing wordt ook lastig en zeker om het bedrag te verdienen wat ik nu krijg uitgekeerd.

 

Zal dus een licht baantje voor erbij worden of weer iets zelf opstarten en even afwachten waar de verzekering mee komt.

 

iig bedankt voor de informatie

Link naar reactie
  • 0

Mede naar aanleiding van deze discussie ga ik mijn AOV oversluiten van OHRA naar Movir. De redenen: bij OHRA blijft er een grijs gebied met betrekking tot wat je nog wel en niet meer kan, en de beoordeling van de mate van arbeidsongeschiktheid lijkt ook wat discutabel. Daarnaast ken Movir een betere optieregeling.

 

Per saldo ben ik voorlopig geen eens duurder uit: 3200 euro per jaar tegen 2640, waarbij ik in de nieuwe situatie verzekerd ben voor 60.000 euro tegen 50.000 euro in het eerste jaar en daarna 40.000 euro, en uitkering vanaf 25% arbeidsongeschiktheid ipv 45%.

 

Op lange termijn is het wel een dure grap, dan stijgt de premie tot meer dan 9000 euro per jaar. Maar tegen die tijd moet ik genoeg cash hebben om het een jaar of langer uit te kunnen zingen.

 

Wat wel opviel: de kortingen voor 45% ipv 25% en 3 maanden wachttijd ipv 1 maand wachttijd scheelde erg weinig en is voorlopig voor mij niet de moeite. Waarschijnlijk zal het naar mate ik ouder wordt wat meer gaan uitmaken.

 

Bijkomend voordeel: ik heb meteen een financieel adviseur waar ik wel een redelijk vertrouwen in heb (adviseur is aangedragen door Movir).

Link naar reactie
  • 0
Wat wel opviel: de kortingen voor 45% ipv 25% en 3 maanden wachttijd ipv 1 maand wachttijd scheelde erg weinig en is voorlopig voor mij niet de moeite. Waarschijnlijk zal het naar mate ik ouder wordt wat meer gaan uitmaken.

 

Dat komt in dit geval vooral doordat de Movir premie een totaal andere opbouw kent dan andere verzekeraars. Bij Movir is de premie voor het eerste jaars risico (dat is niet de premie voor het eerste jaar van verzekering, maar de jaarlijkse premie voor het risico dat je korter dan 1 jaar arbeidsongeschikt bent) relatief laag, soms maar een paar honderd euro max. Daarom maakt het bij Movir nauwelijks uit of je kiest voor een wachtijd van 3,6 of 12 maanden. Bij vrijwel alle andere verzekeraars is dat verschil veel groter. Zodra je kiest voor een langere wachttijd wordt Movir dan op termijn ook duurder dan andere aanbieders

 

Op lange termijn is het wel een dure grap, dan stijgt de premie tot meer dan 9000 euro per jaar. Maar tegen die tijd moet ik genoeg cash hebben om het een jaar of langer uit te kunnen zingen.

 

Niet alleen dat, na de eerste 5 jaar zie ik niet in waarom een goede adviseur nog jaarlijks de volle 12,5 % (*) provisie (over 9 mille toch € 1.125,- per jaar) zou moeten ontvangen. Omzetten naar een vaste onderhoudsvergoeding van bijv € 250,- per jaar lijkt me dan heel redelijk: de jaarpremie kan dan met € 875,- omlaag.

(Vanaf 2010 biedt ook Movir de mogelijkheid om de provisie te verlagen of volledig te laten vervallen , in plaats van provisie betaal je dan een onderhoudsvergoeding: ook die kosten zijn gewoon fiscaal aftrekbaar)

 

(*)=12,5% is de maximale provisie van Movir, hoger kan niet, Andere verzekeraars bieden de adviseurs provisies aan tot 20%. Tegenwoordig wordt 10 tot 12,5% provisie voor de eerste 5 jaar als heel marktconform beschouwd

 

 

 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

Hoe werkt dat met die onderhoudsvergoeding? Dat vraag je na vijf jaar bij Movir aan? Of is dat iets wat je vooraf moet afkaarten met de adviseur?

 

Ik heb overigens gisteren nog even zitten rekenen wat voor mij haalbaar (en noodzakelijk) is aan vermogensopbouw. Daaruit volgt dat ik over 15 jaar eventueel al een aardig stukje zou kunnen rentenieren. Tegen die tijd zou ik de wachttijd op de maximale twee jaar kunnen zetten.

 

Wat ik me nog wel afvraag: is het mogelijk om het verzekerd bedrag op termijn omlaag te brengen?

 

 

Link naar reactie
  • 1
Hoe werkt dat met die onderhoudsvergoeding? Dat vraag je na vijf jaar bij Movir aan? Of is dat iets wat je vooraf moet afkaarten met de adviseur?

De verzekeraar is daar geen partij in: het is de beloning van de adviseur waar je met de adviseur afspraken over maakt. Gewoon tijdig bespreekbaar maken,uiterlijk een half jaar voor de contractverlenging. Een goede adviseur zal er weinig moeite mee hebben (balans tussen prestatie en beloning), een minder goede kun je altijd inruilen.

Ook goede kans dat beloningstransparantie op AOV's over 5 jaar volledig wettelijk geregeld is

 

Ik heb overigens gisteren nog even zitten rekenen wat voor mij haalbaar (en noodzakelijk) is aan vermogensopbouw. Daaruit volgt dat ik over 15 jaar eventueel al een aardig stukje zou kunnen rentenieren. Tegen die tijd zou ik de wachttijd op de maximale twee jaar kunnen zetten.

 

Bij voldoende eigen vermogen zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden dan alleen wachttijd, zoals:

[*]verhogen uitkeringsdrempel; m.a.w. gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid tot bijvoorbeeld 45-55% niet verzekeren maar opvangen met restant inkomen en eigen vermogen

[*]eindleeftijd verlagen naar 62 of 60: de gemiddelde uitkeringsduur gaat dan fors omlaag, de premie dus ook. Alleen geschikt als je de zekerheid hebt dat er voldoende middelen zijn om vanaf 60 of 62 te gaan rentenieren uiteraard

[*]indexering laten vervallen, in plaats daarvan koopkrachtdaling uitkering opvangen met eigen vermogen

 

Of combinaties van een of meerdere van deze 4 (inclusief aanpassing wachttijd) opties.

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

Wat ik me nog wel afvraag: is het mogelijk om het verzekerd bedrag op termijn omlaag te brengen?

 

MOVIR kent geen verlagingsrecht, dus het recht om de verzekerde bedrag(en) tussentijds te verlagen. Wat rest, is de mogelijkheid om de verzekerde bedrag(en) te verlagen per contractvervaldatum.

Datishetverschil.nl - De vergelijker van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering

www.datishetverschil.nl

Link naar reactie
  • 0
MOVIR kent geen verlagingsrecht, dus het recht om de verzekerde bedrag(en) tussentijds te verlagen. Wat rest, is de mogelijkheid om de verzekerde bedrag(en) te verlagen per contractvervaldatum.

 

Welkom terug op dit forum Datishetverschil! Dat is weer een tijdje geleden sinds je laatste post (2007 alweer)

 

Inderdaad kent Movir formeel geen tussentijds verlagingsrecht: het is een sommenverzekering die i.t.t. een schadeverzekering het verzekerde belang niet hoeft te volgen. Iets wat sommige schadeverzekeraars overigens ook niet altijd even goed lijken te snappen...

Maar, sprekend uit eigen ervaring, commercieel - in het belang van een goede langdurige klantrelatie - is er ook bij Movir best veel mogelijk. Wie een verzoek goed gefundeerd - en via de juiste kanalen (adviseur) doet krijgt ook tussentijds veel voor elkaar.

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

Wow, dit wordt een echte AOV en Arbeidsongeschiktheidsverzekering trekker voor Google ;-) Norbert, Datishetverschil en SFP - genoeg adviseurs voor goede antwoorden. Mooi, dank heren/dames.

 

Nog een kleine vraag van mij : klopt het dat voor AOV's per 1/1/2010 adviseurs/intermediairs aan klanten moeten laten zien wat zij krijgen aan provisies/betalingen ?

Link naar reactie
  • 0
Wow, dit wordt een echte AOV en Arbeidsongeschiktheidsverzekering trekker voor Google ;-)

Ja daar droom ik ook wel eens van ::).De harde werkelijkheid is helaas anders: HL staat volgens mij niet bij de eerste 100 hits :'(. Wat kunnen de daar aan gaan doen? ;D

 

Nog een kleine vraag van mij : klopt het dat voor AOV's per 1/1/2010 adviseurs/intermediairs aan klanten moeten laten zien wat zij krijgen aan provisies/betalingen ?

Huh?, bedoel je dat ik dat al die jaren onverplicht aan het doen ben? ;D.

 

FF Serieus: voor zover mij bekend, (en concullega's, please correct me if i'm wrong), is AOV nog steeds niet benoemd tot "complex" product, dus gelden de provisietransparantieregels niet. Alleen AOV's met een beleggingscomponent (bijvoorbeeld pakketten met lijfrente of belegde "premie terug garantie": in mijn ogen allemaal potentiële woekerpolissen) vallen daar onder.

 

Wat WELinteressant zeer recent nieuws is, is dat de optie om de premie van de AOV niet af te trekken, en de eventuele uitkering vervolgens onbelast te ontvangen (de z.g.n. "netto" AOV ), door de wetgever met terugwerkende kracht per 01-01-2009 verboden is.

Dit heeft dus vooral gevolgen voor alle woonlastenbeschermers en hypothecaire producten: de uitkering is vanaf 01-01-2009 altijd belast. Leuk voor de hypotheekadviseurs dus...maar niet heus...

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

Wat WELinteressant zeer recent nieuws is, is dat de optie om de premie van de AOV niet af te trekken, en de eventuele uitkering vervolgens onbelast te ontvangen (de z.g.n. "netto" AOV ), door de wetgever met terugwerkende kracht per 01-01-2009 verboden is.

Dit heeft dus vooral gevolgen voor alle woonlastenbeschermers en hypothecaire producten: de uitkering is vanaf 01-01-2009 altijd belast. Leuk voor de hypotheekadviseurs is.

 

...en daar komt vast binnenkort wel weer een column over... toch? ;D

 

Frans

Link naar reactie
  • 0

Wow, dit wordt een echte AOV en Arbeidsongeschiktheidsverzekering trekker voor Google ;-)

Ja daar droom ik ook wel eens van ::).De harde werkelijkheid is helaas anders: HL staat volgens mij niet bij de eerste 100 hits :'(. Wat kunnen de daar aan gaan doen? ;D

 

Bijna goed maar niet helemaal

 

AOV staat op 89 in Yahoo en de combinatie AOV adviseur staat op 94 in google....

 

Frans

 

(de combinatie AOV Norbert Bakker staat daarentegen op 4 ;))

Link naar reactie
  • 0

Welkom terug op dit forum Datishetverschil! Dat is weer een tijdje geleden sinds je laatste post (2007 alweer)

 

Dank voor het welkom, Norbert. Het is nu wel de bedoeling dat ik frequenter zal posten dan eens in de 2 jaar ;-)

 

Nog een kleine vraag van mij : klopt het dat voor AOV's per 1/1/2010 adviseurs/intermediairs aan klanten moeten laten zien wat zij krijgen aan provisies/betalingen ?

Huh?, bedoel je dat ik dat al die jaren onverplicht aan het doen ben? ;D.

 

FF Serieus: voor zover mij bekend, (en concullega's, please correct me if i'm wrong), is AOV nog steeds niet benoemd tot "complex" product, dus gelden de provisietransparantieregels niet. Alleen AOV's met een beleggingscomponent (bijvoorbeeld pakketten met lijfrente of belegde "premie terug garantie": in mijn ogen allemaal potentiële woekerpolissen) vallen daar onder.

 

Het klopt dat de AOV nog wordt beschouwd als een 'impactvol' product. Hierdoor zijn intermediairs niet verplicht om per 1-1-2010 transparant te zijn wat betreft provisie. Voor een product zoals de woonlastenverzekering zal overigens wel verplichte transparantie in provisie gelden.

Datishetverschil.nl - De vergelijker van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering

www.datishetverschil.nl

Link naar reactie
  • 0

Even een berichtje van iemand die aan de andere kant van deze verzekering staat.

 

Augustus 2006 stortte ik in.

 

Van het ene moment op het andere was het voor mij afgelopen. Ik werd opgenomen op een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis waar ik 4 maanden gezeten heb. Direct daarna ben ik nog 3 maanden opgenomen geweest in een psychiatrisch ziekenhuis. Hierna 9 maanden in dagverpleging in dat psychiatrisch ziekenhuis en daarna tot vandaag de dag regelmatig gesprekken met een psychotherapeut. Dit allemaal door een depressie. De rest van mijn leven zal ik waarschijnlijk niet meer in staat zijn om werkzaamheden te verrichten voor mijn eigen organisatie.

 

Bij het opstarten van mijn bedrijf zei mijn contactpersoon voor verzekeringen dat het een absolute noodzaak was dat ik een AOV afsloot. Die contactpersoon was een kennis van me. Hij ging, gelukkig, haast zover dat hij voor mij geen andere verzekeringen wilde bemiddelen wanneer ik die AOV niet zou nemen. Gelukkig dat hij dit zo oppakte. Ik ben hem daar iedere dag dankbaar voor.

 

Met mijn verzekering kwam ik uit op Nationale Nederlanden met een eigen risico van 3 maanden. Nationale Nederlanden heeft tijdens mijn opname total niet moeilijk gedaan met het starten van mijn uitkering. Tijdens mijn dagverpleging heb ik enkele keren contact gehad met een contactpersoon van NN die me duidelijk maakte dat ik voor mijn uitkering niet bang hoefde te zijn. De uitspraken van mijn psychiater werden overgenomen.

 

Leer hieruit dat het je hele leven kan opbreken wanneer je geen goede AOV afsluit.

Transmoto Express

Koeriersdiensten vanuit Rotterdam eo door heel Europa

Sameday-Afternoon-Fast

Link naar reactie
  • -3

Hallo allemaal,

 

Ik ben nieuw op higherlevel en mijn oog viel gelijk op dit stuk.

 

Dit is dus echt het eerste bericht wat ik hier stuur, maar wel een hele belangrijke.

 

Vergeet echt niet een arbeidsongeschiktheidverzekering te sluiten, laat je hierin gewoon goed adviseren.

 

[mod-knip]

 

Oh ja... en Klaverblad Verzekeringen heeft nu het eerste jaar gratis! Dus het eerste jaar hoef je dus echt helemaal niks te betalen.

 

Dit product kan alleen via een tussenpersoon gesloten worden.

 

[mod-knip]

 

Met vriendelijke groeten,

 

Gregory Stuurman

 

[mod-knip]

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Gregory Stuurman

GeldXpert Drechtsteden

 

WIJ MAKEN HET VERSCHIL!

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    8 leden, 269 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.