Jump to content
VVrobert
Verberg

Boekhoud software

Hallo allen,

 

Een eerste vraag van mij op dit forum: Ik ben afgelopen augustus gestart als ZZP'er binnen de zorg (Jongerencoach). Tot nu toe doe ik qua facturen en administratie alles via de Office programma's. Ik gebruik Excel-sheets om mijn bonnetjes bij te houden en ook mijn uren en facturen maak ik gewoon in Word en verstuur ik als pdf. Ik overweeg sterk om over te stappen naar een online boekhoudprogramma om alles op 1 plek te hebben. Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn met dit soort programma's en welke aan te raden zijn. Ik zoek iets dat logisch en makkelijk werkt en het liefst ook visueel ondersteund (bijvoorbeeld een grafiek waarin je de omzet door het jaar heen kan zien, etc). Ik sta open voor suggesties en ben benieuwd of jullie goede ervaringen hebben.

 

Groetjes, Robert

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste Robert, 

 

Allereerst hartelijk welkom op Higherlevel!

 

Inhoudelijk: deze vraag wordt) vaker gesteld en beantwoord.  Zie o.a. dit recente topic met ervaringen, tips en links naar sites waarop boekhoudpakketten met elkaar worden vergeleken. Wellicht biedt dat een goed begin voor je? 

 


Waarmee kan ik je helpen?

Ik adviseer ondernemers over betrouwbare en betaalbare verzekeringen tegen arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid.   Meer weten?  Contact

 

Mijn laatste blog: De AOV premies stijgen, wat doe je er aan en wanneer?

Link to post
Share on other sites
 • 0

Om te beginnen wil ik je meegeven e-boekhouden te vermijden. Ik kan er een heel artikel over schrijven, maar je bespaart jezelf een hoop gedoe!

 

Ik heb zelf velen boekhoudprogramma's geprobeerd, waaronder Jort, informer online, snelstart, exact en visma. Uiteindelijk ben ik bij Moneymonk uitgekomen, en dit gebruik ik al bijna 2 jaar. Hoewel mijn administratie eigenlijk te complex is voor dit programma (import business met winkel, webshop, kassa, voorraden etc)  zweer ik hier toch bij. Geen enkel programma gaf mij zoveel inzicht en vooral gebruikersgemak. Vooral voor een ZZPer een absolute aanrader!

En visueel erg mooi. Op de startpagina heb je een dasbord waar je direct het saldo van al je rekening kunt inzien, openstaande in en verkoop facturen, omzet en kosten over het jaar, winst/verlies etc. Je kunt het gratis proberen!

Edited by AuthenticImport
Link to post
Share on other sites
 • 0

Beste Authenticiimport,

 

Echt superbedankt voor je uitgebreide input. Het grappige is dat ik op het punt stond om e-boekhouden te testen, maar Moneymonk blinkt uit in eenvoud en stijl. Wel benieuwd kort wat dat gedoe in de praktijk inhoudt.

 

Gr Robert

Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 11 leden online en 427 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept