• 0

"Yes !!" - vier je successen hier !

We praten hier veel over allerlei aspecten van Commercie, maar het mooiste van Commercie is natuurlijk als je klant eindelijk "Ja !" zegt.

 

Schrijf hier je mooiste of laatste keer dat je bij je klant de deur uitliep, de hoek omsloeg en daar gillend "YES !" uitriep.

 

Misschien ben je iets minder uitgelaten, dan toch :

 

Wat is jouw mooiste "Yes !!"- moment ?

 

[mod edit: titel ververst na samenvoegen]

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag op de beurs der beurzen gestaan voor mijn vakgebied in Duitsland, JetPower.

 

De stand was zeer basic met mijn eigen model, 2 tafels, een turbine motor waar wij de Nederlandse dealer van zijn.

Doel was om te laten zien dat RemoteJets serieus bezig is met wat er is opgestart en om naast leveranciers de huidige en mogelijke nieuwe klanten persoonlijk te woord te staan en te laten weten wat wij allemaal kunnen betekenen voor hen.

 

De gesprekken met leveranciers zijn zeer positief verlopen en heb enkele nieuwe leveranciers weten binnen te halen.

Meer was mogelijk geweest denk ik maar vrees dat ik dan achter de feiten aan ga lopen en heb dat bewust niet gedaan, moet nog iets over houden om te doen in 2014 ;-)

 

Maar de contacten zijn al wel gelegd.

 

Heb ook veel al bekende en nieuwe klanten gesproken en onder het genot van een bakje koffie lekker zaken kunnen doen.

 

Mede door deze gesprekken zijn er 2 dagen na de beurs enkele complete jets met alles er op en eraan besteld :D

Tevens staan er nog wat verkopen in het verschiet :-)

 

Deze beurs was voor RemoteJets dus zeer geslaagd.

 

Kan wel zeggen dat de gehele onderneming voor 2013 al zeer geslaagd is, had van tevoren tijdens het opstellen van een verwachtting voor 2013 niet zo hoog ingezet en ben dus genoodzaakt de cijfers steeds verder naar boven bij te stellen.

 

En we hebben nog 3 maanden te gaan :D

 

Maar dat worden drukke maanden, weet waar ik aan moet gaan werken en dat wordt nog even goed kijken hoe of wat.

 

Grt,

Berto.

 

JP.thumb.jpg.ce534071e5eaa89c567692bbf226a4d4.jpg

Link naar reactie
  • 1

Ik mag mijzelf sinds gisteren Bachelor in Pensions and Life Assurance noemen. Mijn scriptie (Mogelijkheden tot vrijstelling van deelname aan een verplichtgestelde bedrijfstakpensioenfonds) is met een voldoende beoordeeld! ;D

 

En ik heb vandaag maar liefst 5 facturen verzonden, nrs 4 t/m 8! Het gaat lekker!

Link naar reactie
  • 3

vandaag ons vijfjarig jubileum gevierd! ;D

in deze periode enorm gegroeid als ondernemer, veel geleerd (ook mede namens HL!).

 

Op dit moment een gezonde basis voor de toekomst terwijl om mij heen de winkels, ook van grote namen, bij bosjes omvallen...

ondanks alle plussen en minnen die erbij horen laat dit wel de kracht van franchise zien, samen staan we sterk!

"zoek het maar uit"

Link naar reactie
  • 6

Mijn 1000ste post vind ik zelf al een YES moment!

 

En niet alleen omdat ik steeds beter kan omgaan met bepaalde antwoorden/kritiek op het forum is mijn YES moment ook dat ik een project afgemaakt heb! Ik ben er eentje die 12352 ideeën heeft en zelden iets afmaak waar ik aan begin. Elke dag ontstaan er wel projectjes die ik vol overgave begin maar stop voordat ze af zijn, om gek van te worden.

 

Daar was dan ook de angst bij mijn vrouw toen ik vertelde dat ik een veiling wilde opzetten voor Thomas! Weer een project dat ik toch niet afmaak…Thomas is het zoontje van een juf bij de school van mijn dochter. Thomas heeft neuroblastoom, een vorm van kanker. Hij gaat voor een behandeling naar de USA en de verzekering vergoedt geen kosten die de familie daar maakt. Daar is een stichting voor opgericht om geld in te zamelen die diverse acties organiseert . Ik wilde daar een veiling voor opzetten en mijn steentje bijdragen.

 

Nu vind ik waardering voor wat ik doe helaas vaak belangrijk. Zo niet in deze actie. Ik ken Thomas, zijn ouders en familie niet en zij hebben geen idee wie ik ben. Des te meer voldoening geeft de veiling me nu! Geen idee wat het oplevert maar het voelt al goed! Weer een YES moment!

 

 

Hoe naar ook, dit is wel een yes moment voor mij omdat ik het project helemaal afgemaakt hebt. Van begin tot start van de veiling in ieder geval. De veiling is net begonnen en duurt tot 15 november dus ik moet nog even doorzetten!

 

Link met ondernemen? Weinig. Wel heb ik gemerkt dat je veel voor elkaar kan krijgen als je er maar om vraagt. Dat kan op HL een roep om hulp zijn maar ook in je omgeving. Vraag gewoon hulp, nee heb je, ja zal je bijna altijd krijgen.

 

Zelfs bij bekende Nederlanders. Danny de Munk, Karin Bloemen, Guido Weijers, Hans Kazan en Raemon Sluiter hoefde allen niet lang na te denken na mijn verzoek om te helpen. Uiteraard ben ik net zo blij met alle andere objecten die uit de Goudse omgeving komen van bedrijven en particulieren. De webdesigner zal gek geworden zijn van me na alle wijzigingen die ik wilde en haar maar bleef stalken.

 

Uiteraard nog even spammen hier op HL ☺ Mocht je een kijkje willen nemen en een leuk bod uitbrengen dan wordt dat gewaardeerd!

 

Veiling:

www.veilingvoorthomas.nl

 

Website van Thomas:

www.thomasenzijnvrienden.nl

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 0
Uiteraard nog even spammen hier op HL ☺

 

Een erg creatieve manier van het omzeilen van diverse forumregels. ;D

 

Mooi dat het gekoppeld is aan jouw 1000e post, dat geeft de mods een mooi excuus voor een uitzondering zonder dat iemand anders daar gelijk rechten aan meent te moeten ontlenen.

 

Laten we wel direct vastleggen: de eerstvolgende uitzondering - van wie dan ook - wordt overigens pas toegestaan bij de - exact - 2000e post.

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 2

Mijn nieuwe website is sinds kort online, dat was al een Yes-moment. Maar vanmorgen is ook de eerste reactie geplaatst op een van de artikelen. Door iemand die ik niet ken en die mijn website blijkbaar zelf gevonden heeft. Hoe klein dat ook lijkt, psychologisch was dat wel een YES!!! toen ik las. Het nieuwe begin is er! :)

Met vriendelijke groet, Ron van der Kolk MSc MBA

 

Ik werk via Inflection als interimmanager voor de publieke sector aan betere

dienstverlening, bedrijfsvoering & informatievoorziening door de overheid. 

Link naar reactie
  • 8

Mooie YES momenten!!

 

In het kader van mooie Yes momenten kan ik weer een geweldig stukje toevoegen van een aantal yes momenten in een week tijd.

 

Deze week verhuist het kantoor van BoFa naar een bedrijvenpand in Strijp S te Eindhoven. Een geweldig kantorencomplex waar de positieve energie je al bij de voordeur tegemoet stroomt. Echt heel bijzonder.

 

Voorts ben ik om tafel gegaan met Secretary Plus. Zij beheren in dit pand de receptie en bieden daarnaast onder andere secretariële ondersteuning aan. Aangezien ook zij vonden dat de telefoonservice in het verlengde van hun diensten ligt en er een zeer goede klik was tussen beide partijen, willen ze graag met ons samenwerken! Helemaal top dus!

 

Het laatste en mooiste Yes moment is dat BoFa vandaag precies 5 jaar bestaat. Een mooi moment om de bedrijven in dit pand van ons bestaan te laten weten en dat hebben we dan ook gedaan. Er zijn zo’n 400 bedrukte tompoucen ( zie foto) besteld en deze worden momenteel door 2 medewerksters bij alle kantoren uitgedeeld.

De reacties zijn ècht geweldig, dus voor wat mij betreft een fantastisch geslaagde week, welke we vanavond met het team gaan afsluiten met een lekker etentje.

 

YES!!

tomp_1.thumb.jpg.627828d7b0b6bca450a812f641febef7.jpg

www.bofatelefoondienst.nl

Link naar reactie
  • 3

Wij hadden met Green Jump afgelopen zondag ons eerste bedrijfsuitje. In 4,5 jaar een super leuk team opgebouwd en iedereen vond het ook echt leuk om samen wat te gaan doen. Ik ben nogal anti van die bedrijfsuitjes waar mensen zich verplicht voelen om te komen enzo, maar dit was echt heel leuk!

 

In dezelfde week onze 6e werkneemster aangenomen, iedereen werkt maar 1 of 2 dagen per week en op die manier hebben we heel veel verschillende talenten binnen het team. Nu iemand erbij met grafische talenten, iets wat we absoluut nog misten!

 

Helemaal happy dus met ons bedrijf dat ooit begon met heel veel vragen hier op HL.

Link naar reactie
  • 0

In Maart de keus gemaakt om mijn hotel-consultancy bedrijfje om te gooien...ik merkte dat ik niet de motivatie had er echt wat van te maken. Zelfde naam, ander bedrijf, want nu doe ik fotografie. Een verlengde van wat ik al jaren als hobby doe. Hoe leuk is het om te zien dat iets waar je passie in zit ook direct business aantrekt! Ik biedt mezelf aan als "betaalbare" fotograaf met "all-inn" prijzen onder de naam "20watt Fotografie".

 

Een aantal maanden verder, eerst veel gratis opdrachten gedaan om portfolio op te bouwen, maar ook een aantal betaalde opdrachten gehad. Een enkele tegenslag, maar over het algemeen gaat het lekker. Sinds 3 weken een volledig nieuwe zelfgemaakte website inclusief portfolio. Website wordt lekker gevonden in Google, ik vind het een uitdaging dit nog te verbeteren, en dat werpt z'n vruchten af. Want inmiddels voor komend jaar ook de eerste opdrachten binnen via de website.

 

Ik kan er nog niet van leven, maar December wordt zeer waarschijnlijk de eerste maand dat ik meer verdien met Fotografie dan met m'n vaste part-time baan...en dat is toch wel een YES momentje ;D

 

 

BestDayEver Fotografie  - Award-winnende bruidsfotograaf uit Alkmaar met een spontane & kleurrijke stijl.

Link naar reactie
  • 0

Ik kan er nog niet van leven, maar December wordt zeer waarschijnlijk de eerste maand dat ik meer verdien met Fotografie dan met m'n vaste part-time baan...en dat is toch wel een YES momentje ;D

 

Van je passie je beroep maken en daarmee succes hebben. Dat is zeker een compliment waard!

 

Helaas is je postcount nog net niet hoog genoeg om je een reus te kunnen geven, maar die houd je dan van me te goed.

Edit: karma op +1 :)

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

In Maart de keus gemaakt om mijn hotel-consultancy bedrijfje om te gooien...ik merkte dat ik niet de motivatie had er echt wat van te maken. Zelfde naam, ander bedrijf, want nu doe ik fotografie. Een verlengde van wat ik al jaren als hobby doe. Hoe leuk is het om te zien dat iets waar je passie in zit ook direct business aantrekt! Ik biedt mezelf aan als "betaalbare" fotograaf met "all-inn" prijzen onder de naam "20watt Fotografie".

 

Een aantal maanden verder, eerst veel gratis opdrachten gedaan om portfolio op te bouwen, maar ook een aantal betaalde opdrachten gehad. Een enkele tegenslag, maar over het algemeen gaat het lekker. Sinds 3 weken een volledig nieuwe zelfgemaakte website inclusief portfolio. Website wordt lekker gevonden in Google, ik vind het een uitdaging dit nog te verbeteren, en dat werpt z'n vruchten af. Want inmiddels voor komend jaar ook de eerste opdrachten binnen via de website.

 

Ik kan er nog niet van leven, maar December wordt zeer waarschijnlijk de eerste maand dat ik meer verdien met Fotografie dan met m'n vaste part-time baan...en dat is toch wel een YES momentje ;D

 

 

 

Leuk om te lezen, zeker omdat fotografie een lastige branche is. In 2006 kon ik zelf niet meer leven van fotografie (1uur fotoservice) en ben toen bij toeval in de schoonmaakbranche terecht gekomen.

 

Vandaar uit dit jaar in januari weer voor mezelf begonnen met redelijk succes.

 

En net terug van vakantie gehoord dat ik per januari er een nieuw project van 15 uur per week bij krijg. :)

 

 

Link naar reactie
  • 0

Dat is helemaal netjes geregeld, Wat wij vooral van de crisis merken is dat alles op het allerlaatste moment pas besloten wordt. Complete beurzen worden een week van te voren pas bevestigd en dan moet de hele onderhandeling nog beginnen, niet meer over de prijs, maar wel over de wensen en mogelijkheden binnen die prijs.

Link naar reactie
  • 0

Bij een Argh moment hoort uiteraard ook een YES moment. Anders kun je beter stoppen.

 

Onze foto heeft de wedstrijd van Prolyte (marktleider op het gebied van trussen, takels en podia) gewonnen. Ze vonden dit 1 van de mooiste projecten. De foto zal worden gebruikt in hun marketing traject.

 

Dit project was voor 1000 wishes uitgevoerd door @PBII. Waarbij wij een podium op 2.5 meter hebben gebouwd, met behulp van prolyte truss, podiumdelen en dpeciaal ontwikkelde klemmen. Het podium was 13 meter breed en 3 meter diep, met 2 uitbouwen voor extra speelruimte.

Door de speciale onderbouw, was de belastbaarheid overal 750 kg per vierkante meter.

P6091885.thumb.JPG.32159dcc618f5624f6974996c0dadd07.JPG

Link naar reactie
  • 1

Er ligt een aanbod om de helft van mijn bedrijf te kunnen verkopen, om zo nog harder te kunnen groeien, en om mijn tijd te kunnen verdelen. Afgelopen vrijdag stappenplan gemaakt, inclusief plan om 4 nieuwe bv's op te richten, dus erg veel te doen de komende tijd!

 

Mooi te zien dat je inspanningen zo gewaardeerd worden dat deze mogelijkheden op je pad komen. Dat wordt een vernieuwd begin in 2014!

www.ca-electronics.com

Link naar reactie
  • 2

Een Yes-momentje met een komische twist vanwege mijn recente "collectieve kolder" blog :)

 

Dankzij een zeer vasthoudend HL-lid heb ik de afgelopen weken samen met hem een collectief opgericht voor verzekering van elektrische en hybride personenwagens voor zakelijke gebruikers.

 

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar het loopt deze week storm met de aanvragen. (terwijl ik dit typ wordt er al weer gebeld zelfs)

 

Een hele mooie symbiose: ik had de kennis en de contacten en het HL lid bood me het startvolume dat nodig was om verzekeraars over te streep te trekken.

 

 

 

 

Beluister mijn nieuwste podcast: de verplichte AOV, wat moet jij er mee?

 

Link naar reactie
  • 0

Laatste Yes! moment was voor mijn zoekmachine optimalisatie onderneming.

Verdiende toentertijd al redelijk en had me flight tickets al geboekt naar Bangkok om daar

permanent te gaan wonen. Momenteel ben ik nog steeds gebaseerd in SEA, zei het nu Bali.

Destijds was het echter nog niet zo zeker dat ik het zo lang zou kunnen uitzingen in het buitenland.

 

Vlak voordat ik Nederland permanent zou verlaten en het dus een stuk moeilijker zou worden om lokale klanten binnen te halen, werd ik totaal willekeurig benaderd via onze Facebook door een kleding bedrijf die gebruik wilde maken van onze diensten. Dit kwam zeer goed uit omdat ik nog wel een klant kon gebruiken. Moest wel op bezoek komen om te presenteren en dergelijke. Ik had hier vrijwel geen ervaring mee en was vrij nerveus. Alle voorgaande klanten waren immers door recommendaties en mond-tot-mond reclame verkregen. Zeer veel rehearsals gedaan thuis in me kamertje om goed voor de dag te komen. Uiteindelijk een goede presentatie gegeven en de eigenaar van de kleding webwinkel was overtuigd. Contract werd getekend en ik had definitieve zekerheid dat ik het financieel zou gaan redden in het buitenland. Een paar dagen later stapte ik op het vliegtuig met een uitermate content gevoel.

http://SEOGeek.nl | Specialist in Persoonlijke, Natuurlijke en Organische Zoekmachine Optimalisatie Campagnes
Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    6 leden, 232 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.