• 0

"Yes !!" - vier je successen hier !

We praten hier veel over allerlei aspecten van Commercie, maar het mooiste van Commercie is natuurlijk als je klant eindelijk "Ja !" zegt.

 

Schrijf hier je mooiste of laatste keer dat je bij je klant de deur uitliep, de hoek omsloeg en daar gillend "YES !" uitriep.

 

Misschien ben je iets minder uitgelaten, dan toch :

 

Wat is jouw mooiste "Yes !!"- moment ?

 

[mod edit: titel ververst na samenvoegen]

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Mijn Yes!! moment is nu!

 

Sinds januari 2006 een Italiaanse talenschool in Genua. Eerste jaar goed begin en daarna heel slecht. 2007 een redelijk goed jaar. En sinds november 2007 tot nu een verdubbeling van de inschrijvingen/ orders t.av. het voorgaande jaar.. Elke week 1 of meerdere boekingen (dus eindelijk consistentie). Zal het dan eindelijk 'la bella vita' worden!!

www.scuola-tricolore.it

Link naar reactie
  • 3

Yes momenten en Aarch momenten liggen dicht bij elkaar. Sinds onze start in Juni vorig jaar leken eigenlijk alleen de start van de onderneming en de lovende woorden van de omgeving de enige yes momenten. Oh nee, natuurlijk waren woorden als “fantastisch dat jullie voor jezelf gaan beginnen, WIJ GAAN ZAKEN DOEN” en / of BEL MAAR ALS HET STAAT DAN KUNNEN JULLIE VAST IETS VOOR ONS BETEKENEN” ook heerlijke yes momenten. Naïef als we waren wisten we al zeker de mooiste klanten binnen te hebben terwijl we niet eens waren gestart. Maar deze zgn yes momenten veranderden snel in aarch momenten vanaf het moment dat we daadwerkelijk klaar waren voor de “zaken” en onze beloftes gingen ophalen.. Met “te vroeg”, “geen budget”of “nieuwe verantwoordelijken” kwamen we keer op keer van een koude kermis thuis. Teleurgesteld, maar volhardend zetten we gewoon onze lijn voort. Marketingacties, netwerken en vele adviezen ( oa door dit forum) leverden hier en daar wat klanten op maar we wisten dat dit niet genoeg zou zijn om heel lang te blijven leven.

Maar nu, januari 2008, de ommekeer. We zijn als een speer uit de startblokken geschoten met een doorloop van klanten ( mede door adwords campagne) en een aantal projecten waarbij we als interim adviseur aan de slag konden gaan. Het hoogtepunt echter is gisteren bereikt met een prachtig groot project voor een machtig grote organisatie!

Niet alleen goed voor onze c.v. maar zeker ook om het komende jaar bestaansrecht te waarborgen en in te zetten op nieuwe business.

 

Kortom, heerlijke yes kwartaal met een prachtig hoogtepunt.

Een heel verhaal en ik ben blij het eindelijk eens op te kunnen schrijven maar de aanhouder wint, dat blijkt nu!

 

Groet, Ronny

 

www.bofatelefoondienst.nl

Link naar reactie
  • 1

Vandaag het toppunt meegemaakt als ondernemer.

 

Tijdens een beurs voor Duurzaamheid in de openingsspeech genoemd worden door premier Balkenende. Daarna is premier Balkenende nog 5 minuten langs geweest bij mijn stand, waardoor ik hem de hand heb kunnen schudden enkele energiebesparende producten heb kunnen schenken.

 

Morgen de foto's.

Voor echte besparing ga naar www.handigbesparen.nl

Link naar reactie
  • 0

Vandaag het toppunt meegemaakt als ondernemer.

 

Tijdens een beurs voor Duurzaamheid in de openingsspeech genoemd worden door premier Balkenende. Daarna is premier Balkenende nog 5 minuten langs geweest bij mijn stand, waardoor ik hem de hand heb kunnen schudden enkele energiebesparende producten heb kunnen schenken.

 

Morgen de foto's.

 

Ik had JP net aan de lijn ... hij was ook erg onder de indruk van jullie ontmoeting.

 

;)

 

Leuk man, ik hoorde op de radio dat onze MP vandaag in het Zeeuwse gewest op bezoek was, kon op dat moment ook niet bevroeden dat hij ondernemersles van jou kreeg.

 

 

Link naar reactie
  • 1

Gaaf hoor, ruben!

 

Bij mij ook een bescheiden Yes moment.... deze maand een omzet gedraaid, waarvan ik bij de start van mijn webwinkel had gedacht dat in een heel jaar te draaien.

We moeten serieus al gaan denken aan een bedrijfspand(je) over een tijdje, want we wonen onderhand tussen de dozen. Ondanks dat ongemak... is het natuurlijk een luxe probleem!!!

Link naar reactie
  • 1

Op dit moment kraam ik een vette YESSSS!!! uit en wel om de volgende redenen:

 

1. Ik heb een aantal van mijn klanten over weten te doen naar een ondernemer die hen met dezelfe passie zal gaan bedienen als dat ik deed.. Uit concurrentie overwegingen even geen namen, maar uiteraard wil ik hen bij deze nogmaals enorm bedanken voor de bijzondere leuke tijd die ik met hen heb gehad. Veel taarten zijn voorbij gegaan en bijzonder gaaf dat zij volledig achter mijn beslissing hebben gestaan om bij Syntens te gaan werken.Ik wens hen verder heel veel succces toe.

 

2. Inderdaad geen 1 april grap. Ofschoon ik al een paar dagen informeel heb mee mogen draaien is vandaag mijn eerste officiële werkdag bij Syntens. Bijzonder leuk allemaal en kijk er enorm naar uit om een aantal initiatieven die ik eigenlijk al deed daar verder kan voort zetten.

 

3. Een uur geleden, heb ik ook nog op de valreep mijn lege BV nog weten te verkopen. Nog even een gang naar de notaris en dan geen blauwe enveloppen meer op de deur mat. Excuse dat ik het zeg, maar zal wel een rust geven bij het ophalen van de post:-)

 

Om kort te gaan, ik ben vanaf morgen geen ondernemer meer en daar hl voor en door ondernemers is, zal ik dan ook vanuit die rol hier ook minder actief zijn. Verder staat mijn agenda al vol met afspraken met ondernemers, dus daar zal dan ook weinig tijd meer voor zijn.

 

Uiteraard wil ik velen van jullie hier enorm bedanken voor de inspiratie, support en kennis die ik heb mogen ontvangen. Voor de goede orde ik heb absoluut geen rancune om mijn ondernemerschap stop te zetten. Het was een mooie leerzame tijd met veel ups en downs. Ben blij dat ik er zonder kleerscheuren van af ben gekomen en ofschoon ik het al weer razend druk heb, zoek ik voor nu even de structuur en wat rust op.

 

Morgen vroeg weer naar de baas:-) Yesssss!

 

Perry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
  • 2

Dit is geen succes vieren, dit is gewoon ordinair jouw verkooppraatje door onze strot duwen. Je eerste bericht op dit forum is niet meer dan een spammerige link naar je site.....

 

>:( Het is dat ik me kan inhouden..... *#!@%&^Q#(* >:(

 

En zo heeft de Higherlevel Bezemploeg het forum weer even lekker schoongeveegd.... Há, voorjaarsschoonmaak....

Link naar reactie
  • 1

Ik lees net dat mijn grootste concurrent op het Internet, een Amerikaans bedrijf, is gestopt met de verkoop van mijn belangrijkste modelautomerk!!!

Zij waren de enige concurrent van enige betekenis op het Internet voor dat merk.

 

Zo dan, nu eerst even een Bavaria... pfft!!!

... doet leuke dingen op internet ...

Link naar reactie
  • 0

Ter info: wegens een hoog privégehalte en het plaatsen van privégegevens van een niet-lid zijn enkele berichten van deze discussie weggehaald door één van mijn collega-moderators.

 

=====

 

Door dit topic heenbladerend valt me wel op dat er nog flink wat yes!-momenten onvermeld blijven. Waar zijn de nieuwe producten, de onverwacht grote orders, de 'iedereen raadde het me af maar ik heb doorgezet'-momenten, de succesverhalen? Dáár is dit topic voor! Dáár wil ik er meer van lezen!

 

Of willen jullie zeggen dat er geen serieuze yes!-verhalen meer zijn? Ik geloof er niets van! :)

Link naar reactie
  • 3

Ik ben nu 4 maanden bezig met mn webshop,en ik ben erg tevreden.

Zeker omdat ik toch wel wat kritiek over me heen heb gekregen,in de vorm van opmerkingen dat het toch niet zou gaan lopen etc.

Op dit moment gaat het heel erg lekker,genoeg bezoekers,bestellingen en tevreden klanten.(dat doet erg goed)

 

 

Het heeft me wel gesterkt,al die negatieve mensen om me heen,ik geloof erin.

Ik ben dan ook ervan overtuigd dat als je je echt voor de volle 100% inzet,het ook zn vruchten afwerpt.

Ik heb er inmiddels een dagtaak aan,ik zal er aan blijven werken om te groeien.

Dus het "yes" gevoel is er voor mij wel.

 

Link naar reactie
  • 0

Het heeft me wel gesterkt,al die negatieve mensen om me heen,ik geloof erin.

Ik ben dan ook ervan overtuigd dat als je je echt voor de volle 100% inzet,het ook zn vruchten afwerpt.

Ik heb er inmiddels een dagtaak aan,ik zal er aan blijven werken om te groeien.

Dus het "yes" gevoel is er voor mij wel.

 

Goed! Cool dat je van die negatieve feedback toch inspiratie krijgt. Dat is een doorzettersmentaliteit. Een reusje, for what it's worth. Of moet ik je een kneusje geven, om je nog meer energie te geven :-).

Link naar reactie
  • 0

Ruim een jaar geleden besloten dat de programmatuur van mijn websites niet tegen de groei was opgewassen. Nu een jaar (planning was 8 maanden) en 25.000 euro meer dan begroot verder is het eindelijk af. En vanaf de dag van lancering werpt het direct zijn vruchten af.

 

Aantal dagelijkse pageviews van 1.100.000 naar 1.600.000 gestegen en en aantal unieke bezoekers (ip-adressen) van 32.000 naar 38.000 per dag. Ook de inkomsten per dag zijn verdubbeld!

 

Na een duur en zenuwslopend traject van een jaar helemaal gelukkig!

Link naar reactie
  • 0

Ik heb er nog twee:

Ik kom binnenkort 'live' in een lokale radio show... (geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen). Programma gaat iedere vrijdagavond 'de regio' in voor leuke interviews.

 

En dan heeft de Rabobank mij gevraagd om mee te werken aan 'starter van de maand'. Interview waaruit een persbericht naar 'de media' wordt gestuurd, zo begreep ik het vanmiddag.

Rabobank wil meer aandacht gaan vestigen op starters en dat deze natuurlijk prima terecht kunnen bij de Rabo.

 

En nog een derde, maar die ga ik pas melden als het zover is, en dat is september/oktober. Denk aan 'tussen Kunst en Kitsch' met modelauto's...

 

... doet leuke dingen op internet ...

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    5 leden, 242 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.